Orijinalini görmek için tıklayınız : HARDDİSKİ GÖRÜNMEZ YAPMA
COBANYILDIZI
22.12.2008, 13:57
evet pc mizde bulunan ve kimsenin görmesini istemedigimiz bilgilerimiz var ne yap maliyiz peki birinci secenek hemen dosyayi gizleriz aam durun onu cocuklar bile aciyo
ikinci secenek hemen winrar yapip sifreleriz ama durun onun da formulu var 12 kb lık bir program bu iside yapiyo hemde sanıyesınde
oyle ise hacker denen kişiler de görmesin girsin pc ye ama bisey bulamasın diyo isek harddiskimizi gizleyelim ve bizden baskasi göremesin nasilmi cok deil sadece 10 tesekkur ve yorumdan sonra bilgiyi sizler ile paylasacagim evet sizleri bekliyorum..
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:05
OrjInaL xp KuLLanMayanLAra YarDımcI oLabİlİrİm SadEce 10 TeseKKur:D:D:D
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:11
OrjInaL xp KuLLanMayanLAra YarDımcI oLabİlİrİm SadEce 10 TeseKKur:D:D:D
:))onu yapmak cocuk oyuncagı ancak bazı verilen programlara guvenme icerisinde atlar crit atiyo :)) söylemesi benden ben 9 tesekkure bütün windovsu orjinal yapayim:)) is iddiaya bindi
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:14
:))onu yapmak cocuk oyuncagı ancak bazı verilen programlara guvenme icerisinde atlar crit atiyo :)) söylemesi benden ben 9 tesekkure bütün windovsu orjinal yapayim:)) is iddiaya bindi
TesEkurDe İsTEmıy0m İsteyeNe Hemen YarDImCı OluRum:D;)
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:17
nasıl istersen ama ben yinede gizleme yöntemini anlatayim kisaca
ilgisayarımızdaki bir harddiski görünmez yapmak istiyorsak sırasıyla :
1.Başlat>Çalıştır tıklıyoruz.
kısaca dedigim icin sözümde durdum :))
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:19
nasıl istersen ama ben yinede gizleme yöntemini anlatayim kisaca
kısaca dedigim icin sözümde durdum :))
Kısacası Bu KAdarsa Tamamını DusuneMıy0rUm:D:D
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:20
2. Çıkan ekrana MMC yazıyoruz.
yaziyoruz :)) semih nerde kaldın cevap gelmedı senden
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:20
Kısacası Bu KAdarsa Tamamını DusuneMıy0rUm:D:D
:DD
simdide dudak ucuklatan o an geliyor konuyu toparlıyorum ve bir sonraki cevabımda hepsini dile getirecegim:)
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:21
yaziyoruz :)) semih nerde kaldın cevap gelmedı senden
DinLemeye Devam Ediy0rum:D....!!!!!!!!
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:23
DinLemeye Devam Ediy0rum:D....!!!!!!!!
dediklerimi yapıp o kısma yazdınmı dedigimi sen ona göre :) ezberci bir toplum yetiştirme amacımız yok deılmı hersey gorsel ve ogrenılır olmalı
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:25
Ben Kendı BiLqisayarImda DeneMeyi DusunMuy0m.
Kenarda 1 Bilqi OlArak BuLunSun:D
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:26
nasıl istersen ama ben yınede devam edeyım ve butun herseyi ile yazıyorum benım pc de suanda c de dahıl olmak üzere gözüken harddisk yok işim olur ise aciyorum :))
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:26
3. Karşımıza konsol kökü çıkacak. Dosya ya tıklayıp Ek Bileşen Ekle/Kaldır diyoruz.
4. Ekle tuşuna basıyoruz.
5. Grup İlke Nesnesi Düzenleyicisi;ni seçip Ekle>Son>Kapat>Tamam diyoruz.
6. Karşımıza Yerel Bilgisayar İlkesi çıkacak. Burda Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Gezgini şeklinde sırasıyla tıklıyoruz. Burada Belirtilen Sürücüleri Bilgisayarımdan Gizle öğesi olacak. Varsayılan olarak Yapılandırılmadı seçili olacaktır. Üzerinde çift tıklayarak yada sağ tıklayarak Özelliklere girin. Etkini seçin ve istediğiniz sürücüyü gizleyin.
7. Daha sonra konsolu kapatıp KAYDET deyin ve Yönetimsel Araçlar altında (Başka bir yerde olabilir ama tercihen yönetimsel araçlar) kaydedin.
8. Bilgisayarımı açın. Herşeyi doğru yaptıysanız ilgili hard diskinizin olmadığını göreceksiniz
58_SEMİH_58
22.12.2008, 14:28
3. Karşımıza konsol kökü çıkacak. Dosya ya tıklayıp Ek Bileşen Ekle/Kaldır diyoruz.
4. Ekle tuşuna basıyoruz.
5. Grup İlke Nesnesi Düzenleyicisi;ni seçip Ekle>Son>Kapat>Tamam diyoruz.
6. Karşımıza Yerel Bilgisayar İlkesi çıkacak. Burda Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Gezgini şeklinde sırasıyla tıklıyoruz. Burada Belirtilen Sürücüleri Bilgisayarımdan Gizle öğesi olacak. Varsayılan olarak Yapılandırılmadı seçili olacaktır. Üzerinde çift tıklayarak yada sağ tıklayarak Özelliklere girin. Etkini seçin ve istediğiniz sürücüyü gizleyin.
7. Daha sonra konsolu kapatıp KAYDET deyin ve Yönetimsel Araçlar altında (Başka bir yerde olabilir ama tercihen yönetimsel araçlar) kaydedin.
8. Bilgisayarımı açın. Herşeyi doğru yaptıysanız ilgili hard diskinizin olmadığını göreceksiniz
Not DefTErıne Kayıt Edıyım Hemen:D
COBANYILDIZI
22.12.2008, 14:29
Not DefTErıne Kayıt Edıyım Hemen:D
albette patenti bana ait iyi günlerde kullan artik icin rahat olsuın hatta pc ne sifre koymana bile gerek yok güvendesin:))
COBANYILDIZI
23.12.2008, 08:34
kımse gizlememis anlasılan bakalım kac kisi ilgilencek demeye gerek yok pek ilgilenen yok:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.