Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
Sivaslilar.Net
05.01.2009, 23:37
Çok mu memleket hasreti çekiyorsunuz? Bu hasretinizi bir nebze dindirecek olan bir haberimiz var… Uzaklardan sıla hasreti çekme zamanı artık bitti. Sivas Belediyesi şehir merkezine yerleştirdiği kameralar vasıtasıyla memleketimizi evlerinize konuk ediyor.
Artık bir tıkla canlı olarak isterseniz Kent Meydanı’ndasınız isterseniz Atatürk Caddesi’nde… Yerleştirilen kameralar sayesinde 7 gün 24 saat Sivas’ı seyredebilirsiniz.
Şimdilik sadece Meydan da ve Atatürk Caddesi’nde olan kameralar zamanla daha da artırılacak ve memleket hasreti çeken gurbetteki hemşehrilerimiz için memleket özlemi giderme aracı olacak.
Sivas CANLI KAMERA Yayını
Kent Meydanı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Medreseler
Kent Meydanı
Aksu
Meraküm
çılgın_türk
05.01.2009, 23:41
gurbettekiler için süper bi olay valla halel olsun ....
harbikiz58
05.01.2009, 23:54
BUGUN DUYDUGUM EN GÜZEL HABER
SÜPER YAAA
gerçekten görüntüler harika görülüyor emeği geçen herkese tşkler...
love_me_58
06.01.2009, 12:22
harika bir haber teşekkürlerr
barikat58
06.01.2009, 20:15
evet ya en azından arada açar bakarız güzel olur şimdiden teşekürler
sonbahar5803
06.01.2009, 20:44
Yandı benim arkadaşlar. Artık ikide bir derim, bir Meydana çıkın da el sallayın diye. :D
yerliturkuaz
06.01.2009, 22:21
Süoer birşey düşünen de uygulayanada helal olsun.....
Ertugrul
07.01.2009, 02:36
Şimdilik kamera sayısı azda olsa Sivas hasreti çekenler için çok güzel bir çalışma. Belediyemizi bu güzel çalışmasından ötürü kutluyorum. Bu önemli haber için site editörümüze kutluyorum
SivasLady
07.01.2009, 08:53
evet cok güzel düsünülmüs :)
artik sivasta olan arkadaslar kendilerini arada bir gösterirler :D
onlarda bizi görecekmi acep? :D :D :D :D :D
fertelliyim
07.01.2009, 11:02
onlarda bizi görecekmi acep? :D :D :D :D :D
Aslında fena bir fikir değil Meydana Dev ekran ve Sivaslilar.net üyeleri Canlı yayın :D:D:D
Bu arada arkadaşlar kameralar dondumu ? Havuzu 5 sn izledim dondu kaldı diğerlerinide açamadım
TracyMcGrady58
07.01.2009, 15:20
Cok güzel bir olay tabiki gurbettekiler icin. Gecen bir göz atim dedim meydana ama ne yazikki fazla kalabalik degildi :D
sivassporlukiz
07.01.2009, 16:45
herkezz izlemis galiba ben haric :(
bende olmuyor ya :(
ramazan_d
07.01.2009, 22:03
sivasta canlı yayın atağına yön verenlere teşekkürlerimi sunarım gerçekten çok iyi bir çalışma olmuşş bu sayede bizde hasret gidermiş olacağız çünkü taaaa uzaklarda bile sivası o havayı rüyalarımda görüyorummm sonsuz teşekkürlerrr.............
ramazan_d
07.01.2009, 22:04
zeki mürende bizi görecekmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok güzel bir haber.. Hep akşamları baksamda Sivas'ıma (bu saatlerde bu mevsimde caddeler bomboş :) ) bir tıkla memlekette olmak güzel... Bu çalışmayı yapanlara teşekkürler...
altuntas58
08.01.2009, 21:34
Aslında çok gec kalmış bir proje ben alanya ilçesinin iki sene önce bu sistemi uygulamaya koyduğunu biliyorum orası bir ilçe bizde koskoca bir Sivasız yinede hayırlı olsun gec olsada iyi bir gelişme
FALÇATA 58
12.01.2009, 10:49
çok iyi olmuş çarşıya çıkmadan trafik nasıl görebiliriz üstelik gurbetçiler içinde iyi olur
ya arkadaslar super olmus cok tesekür edirimbunu düsünenlere
takip5855
15.01.2009, 10:22
Sivaslı olmak allahın bir lutfudur
Sivas,ın değerini gurbete anlıyorsun bu ayrıcalığı anlıyorsun
orhan_keklikcioglu
15.01.2009, 17:44
GERCEKTEN MÜKEMMEL BİR HİZMET OLMUS TEKNOLOJİNİN NİMETLERİNDEN YARARLANMAK LAZIM...
MuratAltunöz
16.01.2009, 09:47
valla süper bir sistem gercekten yapanların emegine saglık
Arkadaşlar sivası seyretmeye çalışıyorum ama birtürlü seyredemedim canlı yayın bölümüne giriyorum media player gösterime girmiyor nasıl seyredebilirim.
Sivasli_Celal
17.01.2009, 12:59
Arkadaşlar sivası seyretmeye çalışıyorum ama birtürlü seyredemedim canlı yayın bölümüne giriyorum media player gösterime girmiyor nasıl seyredebilirim.
ayni problem bendede var
yardimci olursaniz sevinirim
Emegi gecen herkese tesekkürler.Sila hasretimize azda olsa merhem olacak.
Sivasimizi seviyoruz.
vurgunyedi
17.01.2009, 17:15
selamun aleykum ben izleyemiyorum acılmıyor hangi programın yüklü olması gerekli bilen arkadas varsa yardımcı olsun lütfen iyi aksamlar
belim melmeketım ne guzel tasiyla topragiyla SİVAS"im benim her sey sana layik
mc_mahoa_mc
18.01.2009, 17:37
hani nerede link::(
selam
yapa bileceginiz birsey yok tur bir kac gundur ulasilamiyor sanirim kisdan dolayi bir ariza olusdu.
saygilar
EneS ElmaS
22.01.2009, 19:58
Kameralar bir süre bakım çalışmaları için durdurulmuştu.
Linkleri güncellenmiş artık tam çalışmaktadır.
SivasLady
22.01.2009, 21:38
Kameralar bir süre bakım çalışmaları için durdurulmuştu.
Linkleri güncellenmiş artık tam çalışmaktadır.
Allah razi olsun :) eline saglik cok sevindim
bende acilmiyor diye cok üzülüyordum
hemen denedim oluyor :)
ERTUUU duy sesimi kameranin birinin önüne gecte bir el salla :D :D :D
aozdemir
22.01.2009, 21:49
güzel bir hizmet. özellikle gurbette olanlar için, teşekkür ederiz.
gurbetciler
23.01.2009, 12:43
arkadaslar emegi gecen herkese tesekürler en azindan gurbetten memleketimizi izleme sansimiz var tesekürler.........
mehmetcik58
23.01.2009, 15:26
keşke stadyumun içine de koysalarda maçı buradan izleyebilsek hehehe ne güzel olurdu....
ofgurleyuk78
23.01.2009, 21:04
Gerçekten çok güzel bir olay. Bunu biz gurbetteki Sivaslılara güzel bir jest. Bilgileriniz için teşekkürler.
Aligedik58
23.01.2009, 21:46
teşekkürler ellerinize sağlık
adıslıpala
23.01.2009, 22:49
haydi sivasım parçala gs.yi
adıslıpala
23.01.2009, 22:51
çok güzel ama meydandan başka yerlerde olabilir
navruz58
24.01.2009, 22:13
cok güzel olmus allah razi olsun gardas
mancılıklı58
27.01.2009, 14:21
slm tüm sivaslı hemşerilerime.
filistinde olanlar allahın bize bir işareti. allah hayırlısını versin.
MeLody58
27.01.2009, 15:09
Aaa çok güzel tşkler :)
KEREM_CEM
27.01.2009, 15:38
Çok mu memleket hasreti çekiyorsunuz? Bu hasretinizi bir nebze dindirecek olan bir haberimiz var… Uzaklardan sıla hasreti çekme zamanı artık bitti. Sivas Belediyesi şehir merkezine yerleştirdiği kameralar vasıtasıyla memleketimizi evlerinize konuk ediyor.
Sağolasın ben İstanbul'da ikamet etmekteyim. Artık bundan sonra bakarım.
Teşekkürler.
K.OnurKISACIK
31.01.2009, 17:36
yaa hemeşerilerim ben ben bu kameralardan izliyemiyorum .izlemek için tıklıyorım birine WİNDOWS yazılımını kopyası olup olmadığını doğrulayın diyor ben ne yapacam??...doğrula diyorum bu seferde WİNDOWS orjinal olmadığını için açmıyo....
sivassporlukiz
31.01.2009, 18:01
ay süpeer ya.sonunda bende izliye bildimmm..ay canm sivasim ne güzell yaaa :)
sivassporlukiz
01.02.2009, 20:08
ya bitane kamerada stadyuma koysalar ne hos olcakkk :D :D :D insallah oda oluurr :D
altuntas58
01.02.2009, 20:20
Bu saatte carşıda hiç kimseler görünmüyor galiba havalar çok soğuk insanlar evlerinden işi olmadıkca cıkmıyorlar
Taştanakay
02.02.2009, 22:12
Merhaba
Ben Taştan Akay: 1/01/1952 doğumluyum - Kavak köyünde doğudum.
Okul ve iş hayatı nedenıyle Edırne-Uzunköprü ılcesınde ıkamet etmekteyım, hala tıcaret hayatım devam edıyor.
Babam Ömer Akay (Karayakıplar sulalesi, Karabeğın oğluyum).
Annem Hüsnıye Aslan ( Sarıklıgil sulalesıden).
SIVASLI OLARAK SIVAS SPORA BAŞARILAR DILERIM.
TÜM HEMŞERILERIME SELAMLAR VE SAYGILAR ...
TAŞTAN AKAY
e-maıl: cavuslu.22@hotmail.com
sivassporlukiz
03.02.2009, 00:16
Sivasimm da kimsecikler yok geceleri.hergün bakiyorumda :) sessiz sakin ne güzel duruyor yahuu :)
bu kameralar cidden süper oldu ya.heleki gurbettekiler icin.canim sivasimmmm :)
bir başkadır benim memleketim
alpxreis
04.02.2009, 18:05
Harikasınız..Çok güzel..
ByN_ScHeKiL
07.02.2009, 16:28
yaa açılmıyo bndee:(:mad:
HİKMET gz
08.02.2009, 12:17
BU İŞ TE KATKISI OLANLARIN ANASI BABASI NUR İÇİNDE YATSIN
ben de kamera resmini görünce srt ye falan bağlanıyor sandım,
ne güzelmiş:)
İBİCEKLİ
12.02.2009, 10:51
ARKADAŞLAR BEN CANLI KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLADIĞIMDA MEDYA PLAYER AÇMIYOR,BAŞKA BİR PROĞRAMLAMI AÇILIYOR,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
dogukan58
14.02.2009, 22:08
yapanın eline emegine saglık
çok hoş hasret giderdim biraz sivasımla, 18 sene tepelediğim caddelerini izlemek güzel
yiğidoersin
04.03.2009, 21:31
selam güzel meleketimin insanları canlı yayın imkanını bileresunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ayrıca sivassporumuza başarılar dilerim
hakikaten çok süper bişey emeği geçen herkesten Allah razı olsun. canlı izlemek bi başka
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
mesut_sivasliyiz_58
16.03.2009, 01:11
super yaa
cok sevindim sivasimi artik hollandan canli canli izleceyiz yapana allah razi olsun
mesut_sivasliyiz_58
16.03.2009, 16:59
bu camera nerde takili hicc farketmedim sivasta arada bir hemsolarimiz elsalasin camera :d
altuntas58
16.03.2009, 21:29
Sivası gece manzarasıyla izlemek çok hoş oluyor gece manzarasıyla sivası izlemenizi tavsiye ederim
ramazan_d
21.03.2009, 14:58
teşekkürler istanbuldan izlemekde pek keyifli oluyor ya birazda çözünürlüğü net olsa dahada harika olacak yani renkliiii olsaaaa
58.sivas.58
22.03.2009, 13:24
herkese selamlar ilgililer lütfen kamaraları bi silerse daha güzel olcak çünkü önceki netliğini kaybetti. şimdiden tşk.ler
altuntas58
24.03.2009, 08:09
Kar yağmış kenarlar karlı ama yollar kar tutmamış
Sivası gece manzarasıyla izlemek çok hoş oluyor gece manzarasıyla sivası izlemenizi tavsiye ederim
Geceyi severek izleyen biri olarak katılıyorum :)
TÜCCAROĞLU
26.03.2009, 01:04
süper olmuş vallahi öyle özlemiştimki iyi geldi mayısta geliyorum canım sivasım madımak yemeye:)
58_yıldızeli_58
05.04.2009, 16:28
cok güzel bi çalısma olmus yapanlardan yaptıranlardan allah razı olsunda biride elını kameraya kaldırıp el saallasa ordan herhangı gecen bırı daha bı hoş olur:D
kameralar neden çalışmıyor
Müdür058
06.04.2009, 14:24
Elinize saglik yapanlarin güzel görülüyor.Görüntü harika,gurbet ellerden memleket hasretini gideriyoruz.Allah razi olsun emegi gecenlerden.
Almanyadan
Sivasli
Kardes kameralar calisiyor ben bakabiliyorum
VaLLa SivasLıyım Ama Sivası çok Seviyorum .... Resimleri Çok Begendim Çok Guzeller Canlar Sivasi HiÇ Gormedim Ama GÖrmÜŞ Kadar Oldum ...
Sivaslıyım, Sivas'ta yaşamiyorum, Sivaslı olmaktan da sonsuz gurur duyuyorum.
GencYıgıdo58
11.04.2009, 15:28
evet bende ızleyemıyorum ne olur bır yardım edın wmp hata verıyo cok ızlemek ıstıyorum bende yardım lütfen.....
Arkadaşlar Ben Bunları Kendi Siteme Koyucam Ama Nasıl Koyabılırım????
mms://212.156.99.74:7000/
Bu saatlerde pek kalabalık değil Sivas :D
youtube a da koydum bu görüntüleri :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
esmer_melek
18.04.2009, 21:12
çok güzel olmuş.teşekkürler.bir nebzede olsa hasretimizi gideriyoruz.Sivasa özlem bitmez.
Feryadi77
06.05.2009, 17:18
gercekten cok guzel dusunulmus.emegi gecen baskana ve calisanlara sonsuz tesekkurler,bir nebzede olsun hasret geciriyoruz
Sivas caddeleri çok hoş gösteriyor...
Sivas, hayat dolu canlı bir şehir zaten..:)
Hayırlı Olsun
gönül3458
07.05.2009, 14:41
vala çok guzel bır an kendimi orda hıssettim ben ki 21 yıldır gömüyorum sivasi kim bilir
kaç kez geçtim o caddelerden ama hatılamıyom bile elinize sağllık....
çok dugulu anlar yaşadim izlerken beniz sivasta yaşarken o caddlerden annemle babamla abimle ablamlar geçtim şimdi ise hiç biri yok yanımda gerçekten çok etkılendeım tşk ederim .....
ÇOK HARİKA BİR OLAY İNŞALLAH DAHA GENİŞ ALANLARA YAYILIR.
ÇOK HARİKA BİR OLAY İNŞALLAH DAHA GENİŞ ALANLARA YAYILIR.
Yayılacaktır bundan emin olabilirsiniz...
sevdagülü
15.05.2009, 23:20
çok güzel ben sivastayım ama merkez degil o yüzden çook özlemişim valla gurbette olanlar için çok güzel buyrun bida bakalım s
ayparcam
16.05.2009, 11:26
Elinize saglik gercektende cok guzel olmus Allah c.c razi olsun
sivaslim158
19.05.2009, 23:20
bunu cikarandandan allah razi olsun gercekten cok güzel bir sey, helede gurbette olanlar icin.
emeği geçenlerden allah razı olsun canlı canlı izliyoruz sivasımızı
yakupoglanlı mu
23.05.2009, 19:44
Değişik yerlerınde varsa koysanız güzel olur
$arki$Laliim.58
26.05.2009, 09:59
Wallaa acaip guzeel bisey,,caniM SIKILDIKCA girip Sivasimi izliyorum canli canli :D ohh,, ne stress kaliyo ne bisey,, Allah razi olsun..
1 ay sonrada canli canli gormek nasip olur insaAllah
heartache58
26.05.2009, 10:06
Kesinlikle cok guzel..Babam cagırıyor beni sivasa ama bazı sebeplerden gitmiyorum:) baba diyorum ben gelmiş kadar oluyorum merak etme sen:D anlayamıyor tabi ,nasl yani kızım diyor:D
çok güzel bi çalışma özlem duyduğumuz memleketimizi izliyoruz dahada genişleyerek yayılması temennimiz çok güzel bi hizmet
mesut_sivasliyiz_58
30.05.2009, 14:22
sivas havasi super yaw sicak gorunuyor ah keske orda olabilsem simdik insallah sene
bizde özledik ama yol vermiyor dağlar
harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun
salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler uzaktanda olsa sivasımızı izlemek güzel oluyor
Cumhuriyet Meydanı Havuz
buralar pek kalabalık değil
ama Atatürk Caddesi pek kalabalık :)
Ayhan CELLAT
02.06.2009, 19:50
SİVAS KIZILCAKIŞLA KÖYÜ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Ayhan CELLAT
Nadirikli
21.06.2009, 23:39
ben izinde gezerken hanim ve cocuklar beni oradan bayagi seyrettile ya...
en geç temmuz beşi ordayım arkadaşlar hepinizin yerine ben el sallarım allah kısmet ederse meraak etmeyin tanırsınız beni değilmi avatardaki resim ama saçımı yaz dolayısıyla biraz daha kısalttım yanımda iri yarı biri olur kumral onada erkek arkadaşların yerine el sallatırım eniştem olur kendisi hadi allaha emanet olun haa barikat 58 7.7 sinde kangalda oğlumun yani köylünün düğünü var orda olursan uğramayı unutma diğerleri gelirmi bilmem ama ben yinede davet edeyim site ailesi buyrun kurtlarımızı dökelim 7.7ciayın yedisi unutmayın salim kardeş altuntaş abi kızlar gençler bayanlar hepinizde misafirimsiniz buyrun lutfen gerçi bende misafirim ama olsun
harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun
salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay
evet haklısın akşam çıkıyom sabah geri işteyim acil bi durum olursa tabi bukadar şansımızda olsun demi
i. ersoy
02.07.2009, 08:49
sayın beledıye başkanım dogan bey ben istanbulda oturuyorum ama sıvas özlemi çekıyorum onun için oturuyorum bilgi sayarın başına belediyenin kamaralarını açıyorum sıvası izliyorum bu kamaraların cogalmasını istiyorum ilhami ersoy
bende sıvas hafık yarhısarlıyımilhami ersoy
güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba
helal olsun valla siz bir harikasınız sivassporum ben,im
Sivaslisandy-58
17.07.2009, 23:29
güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba
acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !?
yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!!
Seytan gidikladi birden:):D
acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !?
yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!!
Seytan gidikladi birden:):D
yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır
Sivaslisandy-58
18.07.2009, 21:46
yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır
ben dün baktimda sadece biri calisiyorduda ondan öyle yazdim abi ya göremedim bir yeri:(
benimde temennim ins.cogalir tabi en azindan biz gurbetciler icin cok güzel olur hasretligimizi gideririz birde gelismeleri takip ederiz güzel sivasimizin:)
Güzel görüntüleniyor :)) bugünlerde kalabalık :))
arikarinkuchi
19.07.2009, 22:02
valla süper bi olay :)
şimdi çıkım da bi el sallıyım cumhuriyet meydanından :D
görenler yazsın buraya :P
SarkiSLa`
23.07.2009, 16:21
Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)
Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)
ne zaman gideceksen yaz da görelim :D
SarkiSLa`
25.07.2009, 00:57
seva Gitmeden Önce, Haber Veririm. Merak Etme :)
olsun tabii salim kardeş acil işinizin içinde can sıkıntısı bir olay olmasında kardeşim güle güle gidin gelin kazasız belasız hepinizde inşallah
ben şaka maiyetinde demiştim zaten.darıldınızmı yoksa.kırdımsa özür dilerim.
Cumhuriyet Meydanı Havuzundan el salamayın çünkü el saladığınız belli olmuyor :):):)
Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)
Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)
bak yerini öğrenmişsin kardeşim bidaha havuzun kenarında beklemessin demi:D
kim o havuzun kenarında bekleyen yaael sallamak içinmi beklemiş vah canım ya arkadaşlarınıda düşünürmüş.
bende çok istedim ama el sallamayı bir türlü oraya gitmek nasiip olmadı.ne biçim tatil geçirdim ordan anlayın bu yılım bebattı.
gülkibar_58_07
23.08.2009, 16:34
arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz
arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz
sorun var galiba bizde açamadık ilerde tekrar deneyin düzelir bazen böyle kesintiler oluyor
ömer yalcin
23.08.2009, 17:43
Belediye baskani olursam bir gün bende canli yayin yapacagim söz size
:)))))))))))))))
aykut-akay
30.08.2009, 12:37
acilmiyor sorun halen giderilmedimi ???????????????
acilmiyor sorun halen giderilmedimi ???????????????
malesef bende baktım ama sorun hala devam ediyor galiba açılmıyor
sorun ne ........................
sorun ne ........................
kamaralar çalışmıyor görüntü alamıyoruz sivastan
Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabilir.
Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabilir.
o yazıyı bizde okuyoruz :D peki sen izleye biliyonmu yok demekki arıza var
selimoglu
03.09.2009, 17:30
Bu kameralarin belediye calismalariyla alakasi varsa vay bizim belediyemizin haline kac ay oldu sivastan görüntü aöinmiyor insaallah bir an önce arizayi giderirler
mesut_sivasliyiz_58
06.09.2009, 13:16
evet ya sorun var cikmiyor ve sivasi izlemek istiyorum netten
alperen058
06.09.2009, 15:43
Belediye ile alakalı kendi sitesinde de görüntü yok..
sivaslihakan
13.09.2009, 12:45
yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz
sivaslı fd
13.09.2009, 12:56
Benim için sorun değil ben zaten Sivasdayım(gerçi merkezde değilim ama olsun bikaç saatlik yol), Mersine gidene kadarda düzelir heralde :D
yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz
belediye artık büyük projeler le uğraşıyor bu basit işlerle uğraşacak zamanı yok
sami aydın gelene kadarda çalışmaz:)
belediye artık büyük projeler le uğraşıyor bu basit işlerle uğraşacak zamanı yok
sami aydın gelene kadarda çalışmaz:)
Projeler çok büyük olduğu için belediyenin sitesine sığmıyor galiba biz de göremiyoruz dimi Salim abi :)
Projeler çok büyük olduğu için belediyenin sitesine sığmıyor galiba biz de göremiyoruz dimi Salim abi :)
aynen öyle bizde izleyemiyoruz değilmi?:)
ismail 58
18.11.2009, 21:54
çok güzel bir çalışma,
emeği geçenlere teşekkür ederim.
58(yigido)34
19.11.2009, 14:27
YHA BAŞKA KAMERLAR DA SİVASA KAYITA
Görüntülerden hata Veriyor Dün İzleniyordu.
yine hatalı 3 gündür izleyemiyorum
ismail 58
22.11.2009, 00:29
bende denedim, ama açmadı
yayın yok.
gerçekten çok güzel düşünülmüş ama ben türlü açamadım..>
Sami Aydın Olsaydı Hemen Çözmüştü :)
Kameraları düzelttiler sonunda.
servet 58
27.11.2009, 21:16
harika olmuş emeği geçenlere tşkler
çılgın_türk
02.01.2010, 13:11
şimdi gurbetteyim ve bu kameraların kıymetini daha iyi anladım ....
belcikli1
02.01.2010, 13:59
CANLI YAYINA BAGLANAMIYORUM
NEDEN?
altuntas58
02.01.2010, 15:34
Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım
Sivas uzaktanda olsa görmek güzel....
sivaslihakan
19.01.2010, 19:13
Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım
altuntas abi seni sever sayarim büyügümsün saygida kusur etmek istemem ama üslubunu hic begenmedim nedemek sami aydin akraban galiba,ne kadar üzülsen yeridir..vs vs
neden dogrulari kabul etmiyorsunuz ben sami aydinci degilim kim calisirsa sivas icin onun yanindayim kim olursa olsun ama simdiki belediyeyi gördükten sonra sami aydinin kiymetini anladim
sen ve senin gibi düsünenlerde bir tik olusmus akp ile ilgili olumlu birsey yazildimi nedense illa muhalefet olup karalama yapacaksiniz bu zihniyeti cözmüs veya anlamis degilim inanin sami aydin akp degilde sizin partinize mensup olsaydi göklere cikartirdiniz
Sivaslilar.Net
22.01.2010, 13:08
Bir süre kameralar serviş dışı idi.
Fakat şu anda kameralar tam olarak çalışmaktadır.
Emeği geçenlere teşekkürler
cok süper bi sey olmus artik uzaktan aaari seyrederük melmeketi,,
hamitgüneyli
02.02.2010, 02:19
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK LER HARİKA BİR ŞEY İŞYERİNDE AÇIYORUM SİTEYİ BURADAN SİVASI İZLİYORUM ARKADAŞLARIMA GURURLA İZLETTİRİYORUM İŞTE BENİM SİVASIM DİYORUM
sivaslısindy
19.02.2010, 20:22
valla güzel bi hizmetmiş yaa: bizim gibi gurbette olanlar için cok iyi bişi
aozdemir
19.02.2010, 20:52
evet gerçekten güzel hizmet.
Benim hatırladığım ortaokul yıllarımda bu mevsimde Sivas merkezde buz dan yürünmezdi. Özlemişim:))
guzel olmusda birde sarkisla olsa ya cok iyi olurdu
emeği geçenlere çok teşekkürler elinize sağlık azcıkda olsa hasret gideriyoruz.
birgönüldostu58
01.04.2010, 17:02
slm lar yüreginize saglık cok güzel şeyler yazmışsın tşk edrim arkadaşlar
mrhayalet58
18.05.2010, 14:54
Selamün Aleyküm Kardeslerim. Öncelikle böylesi bir hizmet'de emegi gecen herkese cok tesekkür ederim, 4 Haftadan berli bakamiyorum aceba benim baglantidami bir hata var ve Sizler bugün 18.05.2010 itibariyle kameradan Sivasimizin birkac yerini leif olarak seyrediyormusunuz aceba. Lütfen en azindan bir PM. Almanya Lüceck den Sivasimiza vede oraya ulasmak isteyen herkese sonsuz selamlarimi sunarim. Hersey Gönlünüzce olsun.
Aleykum Selam. bende denedim fakat açılmıyor, zannedersem problem var.
mrhayalet58
19.05.2010, 13:31
Herkese Merhaba. Uzun zamandan berli canli Kamera baglantilarinin devre disi kalisindan dolayi, bu gün 19.05.2010 Sivas Belediyemize telefon ederek biraz bilgi edindim, Insallah en gec gelecek Haftaya kadar Kameralarin tekrar hizmete gececegini söylediler, insallah öyle olur ve de bu haberi Sizlerle paylasmak istedim. Hersey gönlünüzce olsun.
güzloğlan
25.06.2010, 09:52
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
mesut_sivasliyiz_58
29.08.2010, 00:11
su sivas canli camerasi mobese dogru cekilde kaliteli yayinlansa seviniriz cok takliyor duzgun gostermiyor
SivaSevdalisi58
29.08.2010, 12:39
Çoook Özledim Memleketimi :((((
Almanyadan kucak dolusu selamlar :) canım Sivasıımmmm
Artık teknoloji İlimizdede kullanılmış, güzel bir olay, en azından kimler gelip geçiyor, ilin hava durumu rahatca görebiliriz, tabii birde kimler ile iniş yaptı...
Vatana millete, helede Sivasımıza hayırlı olsun...
evrim_58
30.01.2011, 11:44
ben konyadan seyirediyorum sivasa kar yağışını sanki ordayım emegi geçenlere teşekürler
Siyahnur
30.01.2011, 16:17
Linkler karismis,
görüntü sürekli takiliyor olsada...Sivas´i kar yagarken görmek güzel ! :-)
Bu kamera sistemi kuruldu kurulalı iki ayda bir sivasa gittiğim zaman tanıdıklara haber veriyorum genim geçişimi görsünler diye hatta yurtdışındaki arkadaşlar bile bakıyorlarmış sivası görmek için güzel bir yayın ama bu yayın abdulvahabigazi türbesinde olsa eski tahıl pazarında olsa halde olsa tren istasyonunda olsa kale içinde kaleden sivas görüntüsü olsa merekümden sivas görüntüsü olsa ne güzel olurdu inşallah ileride oralarıda görürüz
Çok güzel emeği geçenlere teşekkürler.Bazen bende bakıyorum aslında Sivasın değişik yerlerine biraz daha kamera koysalar fena olmaz..
goktan58
25.01.2012, 14:21
eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?
_DuMaN_58
25.01.2012, 15:32
eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?
Linkler düzenlendi buyrun. Fakat bazı kameralar şuan için açık değil. Aşağıdakiler çalışmakta olanlar.
Sivas Atatürk Caddesi için şu linke tıklayın: mms://kamera.sivas.bel.tr:7000
Sivas Hükümet Meydanı için şu linke tıklayın: mms://kamera.sivas.bel.tr:7001
Sivas Meydanı İzlemek için şu linke tıklayın: mms://kamera.sivas.bel.tr:7002
<a href="%3Ca%20href=" mms:="" kamera.sivas.bel.tr:7002"="" target="_blank">
Uzun süredir giremiyorduk izlemeyeeee.
Şimdiise çok güzelolmuş
İzliyorum arada sırada güzel oluyor ama keşke kamereları çoğaltsalar istasyon caddesinede koysalardı veya başka yerlerlerdede olabilirdi.
58MUAMMER58
12.12.2012, 19:49
bi kamera stadyumun oraya bitanede otogara koysalar çokdaha güzel olur maçgünleri stadyumun etrafını görrürüz otogardada firmaların otobüslerini filan görrürdük güzel bi uygulama inşallah devam eder
Çok net gözüküyor. tebrikler.
arikarinkuchi
22.02.2014, 11:41
Şuan çalışmıyor mu ?
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.