PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev Sahibi Kurtardı!

Sivaslilar.Net
15.01.2009, 10:26
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ta, uyurken sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 1 yaşındaki oğlu, suyun akıp akmadığını kontrol etmek isteyen ev sahibi kadın tarafından baygın bulundu.

Anne ile çocuğu tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Alibaba Mahallesi 63. Sokak'ta oturan Sema Koçak (21), alt katta oturan ev sahibi Emine Pek'e binanın suyunun donduğunu söyledikten sonra tekrar evine döndü.
Koçak, daha sonra, 1 yaşındaki oğlu Yakup'la birlikte sobanın bulunduğu odada uykuya daldı. Anne ve oğlu, soba borusunun yerinden çıkması sonucu sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Bir süre sonra, ev sahibi Emine Pek, kiracısının oturduğu dairenin suyunun akıp akmadığını sormak için üst kata çıktı.
Dairenin kapısının uzun süre açılmaması üzerine şüphelenen ev sahibi Pek, kiracısının daha önce kendisine verdiği yedek anahtarla binanın kapısını açtı.
Anne ile oğlunu baygın bulan Pek, Sema Koçak'ın eşi Tekin Koçak'a haber verdi. İş yerinden eve gelen Tekin Koçak, eşini ve oğlunu Sivas Numune Hastanesine götürdü. Sema Koçak, burada tedavi altına alındı, oğlu ise Sivas Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi'ne sevk edildi.
Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılan anne ile oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

yerliturkuaz
15.01.2009, 14:01
Ev alma komsu al diyede bosuna dememisler sanslarina yaninda olmasaydi suan hayatta degillerdi...

seva
15.01.2009, 15:58
evet sana katılıyorum kardeş komşulukta önemli yerimiz olacak..

Allahtan kurtarılmış bi dahada dikkat etmesini diliyorum...

HaZaN
16.01.2009, 09:11
ALLAH (cc) korumuş kışın bu tür olaylar çok oluyor dikkat etmemiz lazım, geçmiş olsun diyorum .

altuntas58
17.01.2009, 13:17
Zehirlenen kadeşimize ve çocuğuna Çok büyük gecmiş olsun. Sivasta soba yakarak gecen senelerimizde şansa yaşamışız diyorum.Kış şartlarının ağır gecriği sivasımızda 24 saat gece gündüz hiç söndürmeden sobalarımız yanıyordu.Allah çoluk çocuğumuzun yüzüne bakmışta böyle korkunc olaylar başımıza gelmemiş

yaraliceylan58
17.01.2009, 13:28
rabbim korumus büyük gecmis olsun