Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek adam cam siler mi?
ramazan_d
20.01.2009, 15:25
vallla çağ atlayan memlekette bile cam silerizzzz vede sildimmmm hiç çekinmedennn
sivassporlukiz
20.01.2009, 15:27
Erkek adam cam siler tabi.ne var bunda... ??!!!
Dilsad Hatun
20.01.2009, 15:40
Bu devirde Adam gibi Adam olsun önce... sonra camda siler bacisina karisinda yardim eder...:rolleyes:
sibelYILMAZ
20.01.2009, 15:59
Bu devirde Adam gibi Adam olsun önce... sonra camda siler bacisina karisinda yardim eder...:rolleyes:
Seninle aynı fikirdeyim kesinlikle sana katılıyorum insan yeterki insanlığını bilsin yoksa iş insana birşey yapmaz aksine nasıl bir gönül sahibi olur da o eş ona nasıl sevgi gösterir tahmin bile edemez .........
ramazan_d
20.01.2009, 16:09
gülünü seven dikenineee katlanırrrrr
harbikiz58
20.01.2009, 16:21
siler tabi...
burda yani almanyada genelde cam silme isinde calisanlar erkek :D
kangalli58yasin
20.01.2009, 16:28
siler hemde bal gibi siler - bir leke bile geri kalmaz sonrasinda :D
kangalli58yasin
20.01.2009, 16:29
ancak bazileri tembel olduklarindan dair sadece aynasini biraz siler gerisinide öyle birakir :D
Veli Bircan
20.01.2009, 16:30
MAhallede DediKodu Çıkar... E e Cıh Olmaz Silmem
Arif Coşkun
20.01.2009, 16:36
Erkek adam camda siler,
Bulaşıkta yıkar,
Çamaşırda yıkar,
Yemekte yapar,
Hemde en güzelinden neden böyle bir anket gereği duydun özdemir kardeşim:D
Bugün en güzel aşçılar erkeklerden değilmi?
Temizlik şirketinde çalışan erkek ler değilmi?
Çamaşır bulaşık işinde çalışanlar erkek dğilmi?
Günümüzde gerçi fazla bir ayrım yok ama, artık erkeklerde küpe takıyor, saç uzatıyor giysiler bile karışmış durumda, bezen karıştırdığımda olabiliyor erkekmi bayanmı bu diye :D
İşin şakası bir yana herkes her işi yapabilir bence ayrıma gerek yok;)
.
atraksiyon olsun arif üstadım. ;)
ofgurleyuk78
20.01.2009, 17:09
Erkek adam anasının değil, karısının camlarını silendir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAhallede DediKodu Çıkar... E e Cıh Olmaz Silmem
Neden bir erkeğin kendine yetiyor olabilmesi erkekleri rahatsız eder ki.Hep birine bagımlı yaşamak erkeklerin çok hoşuna gidiyor sanırım.Birisi kıyafetlerini yıkamadan ütülemeden giyemezler.Açlıktan ölselerde 1 yumurta kırıp yiyememek çokmu erkeksi geliyor ::D
MeLody58
27.02.2009, 17:07
yha dogru bea erkeklere cam sildirmeyelim evi süpürsünler ev işlerinde yardım etsinlerde cam silmesinler komşular görmesinn :) hem erkeklerin işleri farklı tamir yapabilirler vs ama bayanların yaptıgı işide yapmasınlar sahsen ben eşime cam sildirmem :)
ramazan_d
27.02.2009, 17:08
sevdiğim için her türlü fedakarlığı yaparım hiç çekinmeden başkaların dedikodusunuda hiç aldırmammmmm
yha dogru bea erkeklere cam sildirmeyelim evi süpürsünler ev işlerinde yardım etsinlerde cam silmesinler komşular görmesinn :) hem erkeklerin işleri farklı tamir yapabilirler vs ama bayanların yaptıgı işide yapmasınlar sahsen ben eşime cam sildirmem :)
erkeklerde cam siler mesela bi gün çamaşır asan adam gördüm çok hoşuma gitti evde yalnız kalan erkekler için soruluyorsa silinir ama karısı hasta ise silmeye razı olacak :D
ayrıca erkek adam ole cam kenarlarında karısını tehlikeye atmaz
karatasli
27.02.2009, 17:48
Ben 16 yildir siliyorum bisey olmuyor. Ne gururum incindi nede erkekligime bir ziyan oldu. Pekala siler. Hayat müsterek.
titizyiğido
27.02.2009, 17:48
SİLMEK İSTERSE SİLER TABİ.......HEMDE BAYANLARDAN DAHA GÜZEL SİLER...........TABİİ SİLMEK İSTERSE...........
titizyiğido
27.02.2009, 17:50
ŞAKA BİYANA OLMAZ YA...YAKIŞMAZ..............HA KİŞİNİN İŞİ O OLABİLİR LAFIM YOK.......AMA EVDE OLMAZ.............
Siler neden silmesin. Erkek, adam değil mi?
besyo_cu
27.02.2009, 18:17
Üniversite yıllarımda yılda 1 kerede olsa cam silmişliğim var :)
...Kangallı...
27.02.2009, 18:34
Eğer camdan dışarıya bakmaya gelince, bakıyorsa, camı bizlerle ortak kullanıyorsa, yazın sıcakta camı açma gereği duyuyorsa, neden silmesin :) ?
Cam benim babamın malı değilki, ortak kullandığımız tüm herşeyi silmeli hatta :)
MeLody58
27.02.2009, 18:47
Erkeklerin eline temizlik bezini yakıştırmam bak bunu cok ciddi diom esim silmek istese bile hayatta sildirmem :D eşi belki rahatsız olabilir yardım eder o zaman bisey diyemem tabi onun dısında gitsin çalışssın işinde evine ekmegini getirsin yeter evdede eşinin işine karışmasın yemek yapmaya mesela dese salatayıda ben yapıyım hay hay yapsın ona bisey demem ama hayatta cama cıkıpta cam silmesini istemem... herkesin fikrine saygı duyuyorum :) i
titizyiğido
27.02.2009, 19:59
Erkeklerin eline temizlik bezini yakıştırmam bak bunu cok ciddi diom esim silmek istese bile hayatta sildirmem :D eşi belki rahatsız olabilir yardım eder o zaman bisey diyemem tabi onun dısında gitsin çalışssın işinde evine ekmegini getirsin yeter evdede eşinin işine karışmasın yemek yapmaya mesela dese salatayıda ben yapıyım hay hay yapsın ona bisey demem ama hayatta cama cıkıpta cam silmesini istemem... herkesin fikrine saygı duyuyorum :) i
bravo ya...............işte budur.............
arikarinkuchi
27.02.2009, 21:09
tabiki silmesi gerekir
erkek adam karısını,anasını,bacısını
pencereye çıkarıp camı sildirir mi
Sivasli Zekayi
27.02.2009, 21:23
Arabanin Camlarini Haftada 1´kez silerim !
Erkek Adam Cam Silmez Fakat Bulaşık Yıkayabilir...En azından kimse görmez:)
sivassporlukiz
27.02.2009, 22:00
görse ne olur ? silmek ayipmi ?
cogunuz galiba utaniyorsunuz ?!......
altuntas58
27.02.2009, 23:16
Erkeklerde pek ala cam ve ev işleri yapabilir bu çok doğal bir şey
MeLody58
27.02.2009, 23:30
bu isler lafla olmuyor hangi erkek tüm gün çalıscak sonrada eve gelip cam silecek yorumsuz ben cam sildirmemm eşime otursun oturdugu yerde :D
sandalli
28.02.2009, 00:27
Silebilir bence bir sakincasi yok, kanunen de yasak degil, ama erkegin sildigi camdan disarisi görülür mü orasini bilmem.
olcay_58
28.02.2009, 00:29
camda siler yemekde yapar bulaşıkda yıkar :) askerde yaptırıyolar
fatoş_yvz
28.02.2009, 09:17
vaLLa çokta güzeL yakışıR eLLeri dert görmesin arada babama bezi verıyorum döktürüyo maksat caNı sıkıLmasın:D
srilanka
28.02.2009, 09:48
arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum ama bencede silemez silmemesi gerekir ya erkeğin yapacağı bayanın yapacağı işler bellidir.ben hiç cam silen görmedim ama halı silkeleyen gördüm:Dbana çok tuhaf geldi yaa:)ya eğer ailenden ayrıysan farklı şehirlerde yaşıyorsan yada öğrenciysen falan mecbur sileceksin annen bacın gelip silemezlerki öyle pis mi kalacak?ama evliysen yada ailenle birlikteysen olmaz.ama mutfakta arada öyle birlikte yemek yapmaya yardım etmek,perdeleri asmak yada nebiliyim bi ağır eşyanın yeri değişicekse yardım etmelidirler.benm görüşüm bu herkese saygı duyarım
...Kangallı...
28.02.2009, 11:13
Silebilir bence bir sakincasi yok, kanunen de yasak degil, ama erkegin sildigi camdan disarisi görülür mü orasini bilmem.
:D:D:D:D:D:D İmza :D:D:D:D:D:D
barikat58
28.02.2009, 15:27
HZ HATİCE VE PEYGAMBERİMİZİN EVLİLİĞİNDEN ÖRNEK VEREYİM.PEYGAMBERİMİZ EVDE KENDİ İŞLERİNİ KENDİ GÖRÜR EV İŞLERİNDE HANIMI HZ HATİCE YE YARDIM EDERDİ.HZ HATİCE ZENGİN BİR İNSANDI.HER ZAMAN HİZMETÇİLERİ KÖLELERİ OLURDU AMA TA Kİ PEYGAMBERİMİZLE EVLENİNCEYE KADAR.PEYGAMBERİMİZE OKADAR BAGLIYDI Kİ O KÖLELERİ BIRAKTI PEYGAMBERİMİZİN BÜTÜN HİZMETLERİNİ YAPTI.
YANİ DİYECEGİM KADIN EGER ERKEGE GEREKEN DEGERİ GÖSTERİRSE ERKEKTE GERÇEKTEN SEVMESİNİ SAYMASINI BİLİYORSA NEDEN OLMASIN!
ebubekir çakmak
28.02.2009, 16:20
HAYAT MÜŞTEREK ARKADAŞLAR BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREK SİLEBİRDE SİLMEYE BİLİRDE İNSANIN KENDİSİNE KALMIŞ
FatihCan
28.02.2009, 16:27
Kararsızım bu konuda yapmamda diyemem yaparımda diyemem :confused:
MeLody58
01.03.2009, 11:48
sitemizde bulunan çogunluk erkek hemşerilerim sileriz demişler ev işi yaparız demişler onlarla evlenecek bayanlar yaşadı o zaman demedi demeyin eşleriniz gezer çarşı pazar sizde ev işi yaparsınız Hem evinize ekmek getirmek için çalışın ,eve gelin eşinizi memnun etmek için çalışın , Çalışında çalışın hehe :D süper valla inşallah sözünüzün erisinizdir sizi pisttede görmek isteriz :D:D
ebubekir çakmak
01.03.2009, 11:52
sitemizde bulunan çogunluk erkek hemşerilerim sileriz demişler ev işi yaparız demişler onlarla evlenecek bayanlar yaşadı o zaman demedi demeyin eşleriniz gezer çarşı pazar sizde ev işi yaparsınız Hem evinize ekmek getirmek için çalışın ,eve gelin eşinizi memnun etmek için çalışın , Çalışında çalışın hehe :D süper valla inşallah sözünüzün erisinizdir sizi pisttede görmek isteriz :D:D
Yumuşak başlı isek, kim dedi uysal koyunuz?
Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunumuz.
(mısralarda biraz oynama yaptım:)
MeLody58
01.03.2009, 12:00
Yumuşak başlı isek, kim dedi uysal koyunuz?
Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunumuz.
(mısralarda biraz oynama yaptım:)
bir bayan ne ister eşinden saygılı olsun seviyeli olsun ama cam silmek filanda bence biraz saçma ya baska şekilde destek olsun eşine varlıgını hissettirsin mutlu olsunlar yeter ... ohh bea :D [/COLOR]s MS"]
ebubekir çakmak
01.03.2009, 12:06
genelde bayanlar köstek oluyorr ama yani kahvahanedki amcalardan öğrendiğim kadarıylaa :) anlamki neden adamcağızları evden kovarlarrr
MeLody58
01.03.2009, 12:14
genelde bayanlar köstek oluyorr ama yani kahvahanedki amcalardan öğrendiğim kadarıylaa :) anlamki neden adamcağızları evden kovarlarrr
ya neden kovsunlarki onlar kahveye gitmeye bahane arıyorlardır bende evde oturmaktan sıkılmayalım diye bir bayan eşinin yanında olmasından rahatsız olmaz beyefendi...
ebubekir çakmak
01.03.2009, 12:22
ya neden kovsunlarki onlar kahveye gitmeye bahane arıyorlardır bende evde oturmaktan sıkılmayalım diye bir bayan eşinin yanında olmasından rahatsız olmaz beyefendi...
öylemiiiiiii senin çevrende karım beni anlamıyor diye intahar eden yoktur heralde hem bide erkekler neden emekli olmaya korkarlar biliomusun evdede duramıyacağını bildiği için :):) walla bak
MeLody58
01.03.2009, 12:33
öylemiiiiiii senin çevrende karım beni anlamıyor diye intahar eden yoktur heralde hem bide erkekler neden emekli olmaya korkarlar biliomusun evdede duramıyacağını bildiği için :):) walla bak
Yok benim çevremde evet şahsen kendi babam çok istiyor emekli olmayı evde bizle kalmayı vakit geçirmeyi bizimle gezmeyi cok seviyor saolsun Allah razı olsun Allaha sükür kahve filan kötü hiç bir alışkanlıgı yoktur canım istese canımı bile veririm onun için :) anlayışlı olmak lazım bayan erkek mutlu olmak istiyorlarsa ilk basta anlayışlı olmak lazım karsındaki insan senden ne istiyor onu anlasan sorun olmaz zaten ... babacıgımıda övdüm :)
ebubekir çakmak
01.03.2009, 12:36
LÜTFEN BABALARIMIZIN REKLAMIINI YAPMAYALIM (AMA BENİM BABAMDA ÖYLE SİGARA BİLE İÇMEZ:))SENİN BABANNİYE MEKLİ OLMUYOOOOO
MeLody58
01.03.2009, 12:41
LÜTFEN BABALARIMIZIN REKLAMIINI YAPMAYALIM (AMA BENİM BABAMDA ÖYLE SİGARA BİLE İÇMEZ:))SENİN BABANNİYE MEKLİ OLMUYOOOOO
olacak her an da olabilirmiş öle dedi :) ya bişey diyecem hani öle kavga eden aileler ve kahvede bulunan eşine kötülük eden insanları örnek almayalım eşler kavga edince tek taraf mutsuz olmuyor her iki tarafta mutsuz oluyor inşllah tüm bekar arkadaslarıma allah hayırlısını versin mutlu bi yuva nasip etsin Amin...
bir örnek Peygamber Efendimizde eşine ev işlerinde yardım eder, söküklerini kendisi dikiverir, sofralarını beraber kurarlardı..
ihtiyaç hissedildiğine ev işlerinde yardımcı olsa erkekliği, reisliği buharlaşır mı acaba?
MeLody58
01.03.2009, 13:09
bir örnek Peygamber Efendimizde eşine ev işlerinde yardım eder, söküklerini kendisi dikiverir, sofralarını beraber kurarlardı..
ihtiyaç hissedildiğine ev işlerinde yardımcı olsa erkekliği, reisliği buharlaşır mı acaba?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes kendine göre haklı tabiki :)
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes kendine göre haklı tabiki :)
Tabi herkesin gönlüne göre versin yorumlarınızdan şu sonucu çıkarabilirmiyim kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)
Peygamber Efendimizde yapmış onada yakıştırmadınız heralde..
Ama camda silsinler çok yakışıyor:)
MeLody58
01.03.2009, 14:13
Tabi herkesin gönlüne göre versin yorumlarınızdan şu sonucu çıkarabilirmiyim kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)
Peygamber Efendimizde yapmış onada yakıştırmadınız heralde..
hayır seva ablacım peygamber efendimize yakıştıramadım demedim konuyu çarpıtmayalım Lütfen Peygamberimiz ne yaptıysa hepsi dogrudur onun yaptıklarını yapmakta sünnettir . Ben sadece kendi zamanımıza göre yorum yaptım erkekler iş yapmasın dedim diye peygamber efendimize karşı gelmiş olmam heralde yinede siz ne diyorsanız o olsun efendim benden yorum bu kadar cok kırıldım tsklerr
tekniker58
01.03.2009, 14:26
cam silme durumunu bir kaç kelimede ben ekleyeyim. bazı durumlar vardır. silmeni gerektiren bazen yorulmasını istemezsin bazen yardım etmek istersin bazen katkıda bulunmak istersin bu sadece cam silmek için geçerli değil diğer işlerdede yardım etmen gerekmektedir. mutfak olsun vs.benim görüşüm
Kardelencicegi
01.03.2009, 14:38
Bence her bayan ister esi yardim etsin.
Etmeyeninde cani sag olsun.
Yalniz cogumuz kültürümüze göre yönlendiriliyoruz.
Dini yönden degil maalesef.
Kadinlarimizda erklerimiz kadar degerli ve saygiya layiktir.
Karsilikli sevgi ve hosgörü olduktan sonra neden erkek cam silmesin.?
Erkek, kadin birbirini tamamlamalidir bence.
Hem hangi erkek Peygaberimiz Hz MUHAMMED (S.A.V) dan üstün olabilir.
Erkek, kadin degilde insan olabiliyorsak ne mutlu bize.
Kendimiz nasilsak karsimizdakinin de bir insan oldugunu unutmamaliyiz......
Korkmayin karizmaniz cizilmez :)
Saygilarimla.
58_SEMİH_58
01.03.2009, 14:42
Erkek adam cam olarak bir tek dikiz aynasını siler!!!!!!!!!!!
tekniker58
01.03.2009, 14:42
ben çizdirmediysem kimse çizdirmez karizmayı
hayır seva ablacım peygamber efendimize yakıştıramadım demedim konuyu çarpıtmayalım Lütfen Peygamberimiz ne yaptıysa hepsi dogrudur onun yaptıklarını yapmakta sünnettir . Ben sadece kendi zamanımıza göre yorum yaptım erkekler iş yapmasın dedim diye peygamber efendimize karşı gelmiş olmam heralde yinede siz ne diyorsanız o olsun efendim benden yorum bu kadar cok kırıldım tsklerr
aşkolsun kardeşim sadece yorumlarından Erkelkler kadına muhtaç manasını çıkardım yanlış anladıysam özür bişey söylemek istiyorum anne babalar hep erkek çocuklarına şunu yapamazsın erkeksin diye sorumluluk vermiyorlar evlendirdiklerinde sorumluluktan kaçıyorlar ben o manada dedim..
kendi zamanımız var diye islam değişmedi yine aynı İslamda eşler birbirine eşit şekilde yaklaşmalı eşit olmalı
gezgin_58
03.03.2009, 21:11
isin erkegı kadını yoktur ben evlı olam evımde 12, katta olsa ben o camı esıme sıldırmem gerekırse ben sılerım
erkek adam cam siler mi yaa bu nasıl başlıkmış böyleee:)
atlantis
08.05.2009, 23:47
YAPMAYIN ARKADAŞLAR BENDE İSTERİM ERKEĞİN CAM SİLMESİLMESİNİ.
AMA SİVASIN ERKEKLERİNİDE BİLİRİM 4.ABİM VAR ONLARLA BÜYÜDÜM DİĞERLERİ CABASI.EVİN İÇİNDE BELKİ EŞİNE YARDIM EDEN OLURDA.CAM SİLENİ GÖRMEDİM.
Silmemi :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
atlantis
09.05.2009, 00:18
cam silenmi eh hadi sil bari.
babamı cam silerken düşündüm de :):)zaten beceremezler :)
ofgurleyuk78
09.05.2009, 01:13
Erkek adam herşeyi yapabilendir. Bazı şeyleri bazıları yapamaz......
altuntas58
09.05.2009, 02:02
Bence kadın erkek eşitliği var herkes bir birine yardımcı olmalıdır
gönül3458
09.05.2009, 08:05
NİYE ERKEK CAM SİLMESİN ERKEĞİN CAM SİLMESİYE ERKEKYIĞİNDEN ÖDÜLMÜ VERMİŞ OLUR EĞERKİ YAPİLASİ GEREKİYORSA YAPACAK . CAMDA SİLER EV İŞLERİDE YAPAR SÖZ DEYIL BENCE ÖZDE ERKEK ERKEKTİR BU ANKETEDE GEREK YOKTU ADAM GİGİ ADAM HER ŞEYDE YAPAR YERİ GELİNCE......
deniz kızı
09.05.2009, 08:33
siler tabi gayet de normal ve silende çok. mecbur kalınca bulaşık da yıkar evide siler süpürür. bunun karizmayı çizdirmekle de bi ilgisi yokkk
Siler kardeşim siler,işyerinde zorla siler,evde eşine yardım olsun diye siler,hiçte ayıp değildir,komikte değildir ve erkekliğindende hiç bir şey kaybetmez,işyerinin camını silerse para kazanır,annesinin camını silerse duasını kazanır,kendi evinin camını silerse eşinin kalbininin bir köşesini daha kazanır.
önemli olan erkeği olduğunun gözünde,yüreğinde erkek olmaktır.
sivaslı fd
22.05.2009, 20:05
Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D
heartache58
22.05.2009, 20:07
Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D
onları bile silseler iyi:);)
izmirliyiğido
22.05.2009, 20:17
camda siler, bulaşıkda yıkar, yemekde yapar, erkek adam herşeyi yapar...
Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.
barikat58
22.05.2009, 22:41
Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D
Klimasuyu
22.05.2009, 22:44
bide dikiz aynasını ...:)
Onda çok doğru söyledin , yeterki kafası bozulmasın anında silip atar.
yardımlaşmak güzel ama hiç cam silmedim sadece arabamın camını sildim napalım
Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.
Ben bir yazı okumuştum senin söylediğine benzer kadınların yapmadığı unuttuğu bazı şeyleri erkekler yüzüne vurabiliyor tipki okuduğum yazıdaki gibi...
Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey söylememis, kahvaltisina devam etmis.
Kadin, komsusunun camasir astigini gördugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.
Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu gören kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ögrendi sonunda, merak ediyorum, kim ögretti acaba ?'
Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis.
Erkek adamda cam siler , bulaşıkta yıkar . Olaya sevgili bazında bakılmaması gerekiyor. Anamızda , bacımızda var onlara yardımcı olmak kadar güzel ne var ki? :))
silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop
silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop
niyeki ne :D:D:D
cam silmekle ne oluyor :D
altuntas58
24.05.2009, 15:16
Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir
Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir
katılıyorum abi ama cam hariç demi
Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.
Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..
Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..
tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani
Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.
$arki$Laliim.58
25.05.2009, 16:13
Walla ben bayan olarak ileride evlenirsem (insaAllah) elimden geldigince oyle isleri kendim hallederim,,yanliz olurda hasta duser bise olursa tabiiki erkek camda siler, camasirda yikar :D ..
tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani
niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.
çamaşır asabilir cam silerken gördünmü
titizyiğido
25.05.2009, 16:32
bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........
Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.
Dur ben yaparım sen Erkeksin
Dur ben silerim sen Erkeksin
oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D
kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D
al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D
bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........
akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D
tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....
Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.
evde yapılacak ve yardım edilecek işler vardır bu normal yok bide cam silme varsa ben yokum silmem silemem stop
Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.
zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D
titizyiğido
25.05.2009, 16:51
akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D
tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....
kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D
zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D
Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.
kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D
Baksen :D
Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D
Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.
sen yakıştırnadığından böyle diyorsun diyorsan peygamberimizin söküğünü kendi diktiğini ,elinden geldiği kadar ev işlerinde eşine yardım ettiğini biliyor muydunuz ?
titizyiğido
25.05.2009, 17:06
Baksen :D
Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D
bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D
bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D
Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D
titizyiğido
25.05.2009, 18:18
Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D
erkek adam çalışır evine çocuklarına bakar onları maddi ve manevi açıdan kimseye muhtaç etmez.... onları dış etkenlerden korur....:D....bu işler erkek işidir.....
erkek adam çalışır evine çocuklarına bakar onları maddi ve manevi açıdan kimseye muhtaç etmez.... onları dış etkenlerden korur....:D....bu işler erkek işidir.....
aynen katılıyorum size
sevdagülü
25.05.2009, 18:30
bence camda siler ev işide yapar hayat müşterek kimse büyük konuşmasın abilerim kardeslerim:)
Gerektiğinde yemekte yapar bulaşıkta çamaşırda yıkar erkekler güçlüdür herşeye gücü yeter :D
bence camda siler ev işide yapar hayat müşterek kimse büyük konuşmasın abilerim kardeslerim:)
YA KARDEŞLERİM ERKEĞİN İŞİ AYRIDIR KADININ İŞİ AYRI ERKEK KENDİ GÖREVİNİ YAPAR KADINDA KENDİ GÖREVİNİ HAYAT MÜŞTEREKTİR AMA HER KONUDA DEĞİL GEREKLİ YERLERDE TABİKİ MÜŞTEREKTİR YOKSA KADIN OTURSUN BEN AKŞAM İŞTEN GİDEYİM CAM SİLEYİM PEH BUKADARIDA FAZLA
sevdagülü
25.05.2009, 18:36
Gerektiğinde yemekte yapar bulaşıkta çamaşırda yıkar erkekler güçlüdür herşeye gücü yeter :D
evet abalam en dogrusunu söledi:D
YA KARDEŞLERİM ERKEĞİN İŞİ AYRIDIR KADININ İŞİ AYRI ERKEK KENDİ GÖREVİNİ YAPAR KADINDA KENDİ GÖREVİNİ HAYAT MÜŞTEREKTİR AMA HER KONUDA DEĞİL GEREKLİ YERLERDE TABİKİ MÜŞTEREKTİR YOKSA KADIN OTURSUN BEN AKŞAM İŞTEN GİDEYİM CAM SİLEYİM PEH BUKADARIDA FAZLA
yok abi sende bu ankette kadın oturtsun erkek cam silsin demiyo erkek adam cam silkermi silmezmi tek yasıyon bir çok kardeşim camda siliyo yemekte yapıyo her işide yapıyo var sayalım eşiniz hasta yemek yapmıcakmısınız temizlik yapmıcakmısınız:)
evet abalam en dogrusunu söledi:D
yok abi sende bu ankette kadın oturtsun erkek cam silsin demiyo erkek adam cam silkermi silmezmi tek yasıyon bir çok kardeşim camda siliyo yemekte yapıyo her işide yapıyo var sayalım eşiniz hasta yemek yapmıcakmısınız temizlik yapmıcakmısınız:)
o gibi durumlarda tabiki yapılır yapamam yapmam demek yanlış biz normal şartlardan bahsediyoruz yani bi zorunluluk varsa tabiki her şey paylaşılır benim düşüncem normal şarytlarda olmaz
sevdagülü
25.05.2009, 18:47
suda bi gerçek kadın oturupta erkegin iş yapması zaten komik olur ama bu satlarda göz önüne alınıp silinir denmeli:)
mesut_sivasliyiz_58
25.05.2009, 18:57
tabikii silmem erkek adam kari kiz islerle ugrasmaz hahaha sacmalik
tabikii silmem erkek adam kari kiz islerle ugrasmaz hahaha sacmalik
kadın cam silmez saçmalık :D:D
çamaşır asabilir cam silerken gördünmü
Salim abi , Babam haftada 2 gün ofisin camlarını sildiriyordu. Şükür artık babamla çalışmıyorumda cam silmekten kurtuldum, cam silmek çok tav edici bişey ya.
Klimasuyu
26.05.2009, 02:00
seva samimi olarak soruyorum bacım senin baban bunların hangisini yapıyor?...
Salim abi , Babam haftada 2 gün ofisin camlarını sildiriyordu. Şükür artık babamla çalışmıyorumda cam silmekten kurtuldum, cam silmek çok tav edici bişey ya.
iyi sen kurtulmuşsun bizde başlamayı düşünmüyoruz zaten
seva samimi olarak soruyorum bacım senin baban bunların hangisini yapıyor?...
Benim babam evi bile süpürüyor :D
A_Them_Nuri
26.05.2009, 18:28
Erkek Adam Rıskını Düşünüyosa Camda Siler Halıda Yıkar ...
Erkek Adam Rıskını Düşünüyosa Camda Siler Halıda Yıkar ...
kolay gelsin.........
kolay gelsin.........
Senin başına belalı bir eş gelmemiş anlaşılan :D
Senin başına belalı bir eş gelmemiş anlaşılan :D
aynen öyle dualarımız kabul oldu
belli
Bazı erkekler korktuklarından camda silerim bulaşıkta yıkarım derde :D:D:D:D
bahar5834
27.05.2009, 14:43
EVE GİDİP YEMEK YAPAN CAMDA SİLER:D:D YAPMAM DİYENLER DAHA ÇOK EV İŞLERİ YAPİYOR.:D
belli
Bazı erkekler korktuklarından camda silerim bulaşıkta yıkarım derde :D:D:D:D
ben demem yapıyorsam yapıyorum derim yapmadığım şeye neden yapıyom diyelim yapmıyorum yapmamda banane camdan
ben demem yapıyorsam yapıyorum derim yapmadığım şeye neden yapıyom diyelim yapmıyorum yapmamda banane camdan
senin evin değil mi ????
senin evin değil mi ????
benim evim diye balkona çıkım cammı silmem gerekiyor hadi düştüm nolacak
benim evim diye balkona çıkım cammı silmem gerekiyor hadi düştüm nolacak
Eşini hiç mi düşünmen yyav
bahar5834
27.05.2009, 15:02
HE TAMM BUNDA YUKSEKLİK KORKUSU VAR BEN ÇÖZDÜM:D:[
Eşini hiç mi düşünmen yyav
önce can sonra canan demi
vayy korkak vayyy :D:D:D:D
vayy korkak vayyy :D:D:D:D
yüksekten korksak uçağa binmezdik
önce can sonra canan demi
önce canan sonra can oluyor :D:D
nerden biliyon korktuğumu
erkek adam cam mı siler miş
o kendine düşen görevi sorumlulukları yapsın yeter
bunları yapan erkeğide bulsunlar kızlar baş üstünde gezdirir
erkek adam cam mı siler miş
o kendine düşen görevi sorumlulukları yapsın yeter
bunları yapan erkeğide bulsunlar kızlar baş üstünde gezdirir
bana arka çıktığın için sağol katılıyorum sana
bana arka çıktığın için sağol katılıyorum sana
SAĞOL ABİ..BİLMİYORUM BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE
Klimasuyu
29.05.2009, 05:17
Benim babam evi bile süpürüyor :D
o zaman problem senin babam da ...
yaw arkadaşlar hanginiz babanıza t-shirtüm kirlenmiş yıka veya açıktım yemek yap diyorsunuz...?...:)
cam silmedim silmemde defalarca yazdım yine yazıyorum silmiyoruuuuuM
Klimasuyu
29.05.2009, 08:55
cam silmedim silmemde defalarca yazdım yine yazıyorum silmiyoruuuuuM
vayt Salim Abime bak yaw taşfırın erkeği ...:D
vayt Salim Abime bak yaw taşfırın erkeği ...:D
silmem kardeşim bu benim kararım silmek zorundada değilim banane camdan çerçeveden
silmem kardeşim bu benim kararım silmek zorundada değilim banane camdan çerçeveden
silme tabii ki abi sen helalinden ekmek getiriyosun senin görevin bu, onuda sen yaparsan biz hangi konularda sorumluluk yükleniriz merak ediyorum???
Yürü be Salim abi tek kişilik ordu silme abi yanındayım :D:D Bana çok sildirdiler haa salim abi aklıma gelmişken söyleyim eğer bir gün silersen bezle silinmiyor Cam sili sıkacaksın cama kurumadan gazete kağıdıyla sileceksin, olurda bir gün silersen aklında bulunsun :D
Yürü be Salim abi tek kişilik ordu silme abi yanındayım :D:D Bana çok sildirdiler haa salim abi aklıma gelmişken söyleyim eğer bir gün silersen bezle silinmiyor Cam sili sıkacaksın cama kurumadan gazete kağıdıyla sileceksin, olurda bir gün silersen aklında bulunsun :D
sağol kardeşim bilgin için düşünseydim daha geniş bilgi alırdım senden hiç düşünmüyorum daha silme emi sende unut gitsin tavsiye etmem camdan düşersin
Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.
Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.
aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum
:D:D Şimdi arkadaşlar cam sili sıkıyorsunuz malum cama çok sıkmayın yeteri kadar fazlası iyi olmaz sonra sıktığınız cam sili gazete kağıdıyla cama yediriyorsunuz cam silin tamamını cam üzerinden esimile edin yoksa leke bırakıyor. Bugünlük bu ders bu kadar tenefüs çıkabilirsiniz :D:D
aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum
:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)
:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)
zor başlarım yapmıyomki başlayım yapmamda zaten
BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE
sivaslıbaki
29.05.2009, 16:49
evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D
evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D
aferim baki öğren unutma ilerde lazım olur biz öğrenmedik lazımda olmuyor şükür
sevdagülü
30.05.2009, 11:26
BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE
evet kardeşim katılıyorum sana tabiki böle bişeye bende karsıyım düşğncen için tessekürler
o zaman problem senin babam da ...
yaw arkadaşlar hanginiz babanıza t-shirtüm kirlenmiş yıka veya açıktım yemek yap diyorsunuz...?...:)
Annem babama diyor yemek yap diyor :D
gerektiği durumlarda silmesse karşıyım ama bir bayan da silebilecek durumdaysa erkek silmesin her şey nizamına göre yaratılmış değil mi ama?
Sivaslisandy-58
31.05.2009, 03:32
bütün gün calisan bayanlara her alanda destek sart:)
barikat58
31.05.2009, 03:43
erkek adam cam silmez hatta cama sırf dışarı bakmak için yaklaşır + perde bile takmaz :)
Sivaslisandy-58
31.05.2009, 04:26
birde is bakmindan düsünülürse! bunun erkeklikle alakasi olmadigi anlasilir.
kadinlarin genelde yükseklik korkusu vardir:) onun icinde erkeklere düser bu vazife:D:D
erkek adam cam silmez hatta cama sırf dışarı bakmak için yaklaşır + perde bile takmaz :)
sana bu konuda tam olarak katılıyorum
bari onu yapsın :D
.......
bari onu yapsın :D
.......
tek yaptığı şeyde o zaten
Öncelikle hemen belirtmeliyim ki bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, olamaz da. Yani “evet tabii ki erkekler ev işi yapmalılar, aksi takdirde bu evlilik yürümez” diye bir şey olmadığı gibi, “erkek adam evinde iş yapmaz, ev işi kadın işidir” diye bir şey de yoktur.
Herhangi bir bedensel özürleri yoksa tabii ki ev eşi yapabilirler veya yaparlar. Ancak bu bir zorunluluk arz etmez. Burada daha da önemli olan eşler arası sağlıklı diyaloğun kurulabilmiş olmasıdır. Ancak o zaman erkek, hanımına destek olmaktan bir zevk duyabilecektir. Yani erkeğin bunu bir zorunluluktan öte, bazen bir sorumluluk bazen ise bir paylaşım aracı olarak görmesi gerekir
Öncelikle hemen belirtmeliyim ki bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, olamaz da. Yani “evet tabii ki erkekler ev işi yapmalılar, aksi takdirde bu evlilik yürümez” diye bir şey olmadığı gibi, “erkek adam evinde iş yapmaz, ev işi kadın işidir” diye bir şey de yoktur.
Herhangi bir bedensel özürleri yoksa tabii ki ev eşi yapabilirler veya yaparlar. Ancak bu bir zorunluluk arz etmez. Burada daha da önemli olan eşler arası sağlıklı diyaloğun kurulabilmiş olmasıdır. Ancak o zaman erkek, hanımına destek olmaktan bir zevk duyabilecektir. Yani erkeğin bunu bir zorunluluktan öte, bazen bir sorumluluk bazen ise bir paylaşım aracı olarak görmesi gerekir
tabiki paylaşım güzel bişey buna zaten krşı değiliz zor anlarda yardımcı olunması kadar doal bişeyde olamaz tek olmaz dediğim normal şartlarda
ayrıca yazınıza katılıyorum
üniye gitmişse bide eve cıkmıssa kesin siliyor senede birde olsa :D
cam silinmez bakılır sadece
altuntas58
31.05.2009, 19:57
Erkek adam temizlik şirketinde her türlü temizliği yapar:D:D:D
Arif Coşkun
31.05.2009, 20:38
Gücü kuvveti yerinde olanlar daha bir mükemmel siler, hemde gökdelenin camlarını vinçle erkek elemanlar siliyor, bayanlar zaten oraya çıkamazki :D
(Böyle bir soru sormak zaten yalnış: ) )
sivassporlukiz
31.05.2009, 20:50
bence siler...niye silmesin...!!!
bence siler...niye silmesin...!!!
SİLENLERE KOLAY GELSİN
altuntas58
01.06.2009, 09:42
Siler kardeşim siler günümüzde bir çok erkeğin mesleği haline gelmiş çok büyük sektör ekmek parsı için siler
Siler kardeşim siler günümüzde bir çok erkeğin mesleği haline gelmiş çok büyük sektör ekmek parsı için siler
YAPTIĞIN İŞ BUNU GEREKTİRİYORSA TABİKİ SİLER BUNA KARŞI DEĞİLİZ ZATEN NORMAL ŞARTLARDA EVDE SİLMEZ DÜŞÜNCESİNDEYİM
altuntas58
01.06.2009, 10:07
YAPTIĞIN İŞ BUNU GEREKTİRİYORSA TABİKİ SİLER BUNA KARŞI DEĞİLİZ ZATEN NORMAL ŞARTLARDA EVDE SİLMEZ DÜŞÜNCESİNDEYİM
İşte bu konuda size katılmıyorum
Niye eve gücü yetmiyor mu :D
Siler tabi niye silmesin :)
altuntas58
02.06.2009, 16:17
Siler tabi niye silmesin :)
aferin sana veysel çok doğru söylemişsin
BU CAM SİLME İŞİNE HİÇ KATILMADIM KATILMAMDA İNŞALLAH MECBUR KALMADIKÇA TABİ
Temizliğin erkeği bayanı mı olurmuş, nede olsa temizlik İmandandır...
İiş başa düştükten sonra her iş yapılır.
silmesinde görüyüm:P.............
Klimasuyu
03.06.2009, 00:54
Annem babama diyor yemek yap diyor :D
söylemiştim problem senin baban da diye.........:D
silmesinde görüyüm:P.............
ben silmiyorum silmeyeceğimde
Klimasuyu
03.06.2009, 07:27
ben silmiyorum silmeyeceğimde
işte bu salim abi konuuuuş kim tutar seni arkandayız sonuna kadar erkekler olarak:D
işte bu salim abi konuuuuş kim tutar seni arkandayız sonuna kadar erkekler olarak:D
bana katılan benim yanıma gelsin demi
Klimasuyu
03.06.2009, 07:32
bana katılan benim yanıma gelsin demi
yanındayız abi hemde PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR...
yanındayız abi hemde PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR...
vay sağol yanımda ol gerisine karışma
Salim abi bende yanındayım inş ama , gel inat etme sende sil camı :))
Salim abi bende yanındayım inş ama , gel inat etme sende sil camı :))
hem yanındayım diyon hemde sil diyon ya yanıma gel yada cam sil beni kandırmaya çalışma kardeşim
~EmiN~58~
03.06.2009, 10:05
İnsan mecbur kaldiği sürece silinebilir:)
mecbur kaldıkça tabiki sende yanıma gel eminciğim
altuntas58
03.06.2009, 10:08
Helal olsun sana eminciğim sende mecbur kalırsan annene yardım edersin değilmi?:D:D
barikat58
03.06.2009, 17:34
erkek mecbur kalmaz :D hele cam silmeye asla :D
Kardelencicegi
03.06.2009, 17:53
Haklisin cam silmek ufak isler evin bütün temizligini GÔNÛLLÛ yaparsin sen eminim.:D
Sunlara bakin sanki seferberlige gidiyorlar.......:D :D :D
titizyiğido
03.06.2009, 18:11
erkek adam cam siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll llllllllllllllllllllmmmmmmmmmm meeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzz
sana tamamıyla katılıyorum muhammet kardeşim
ali kardeşim düzelteyim
barikat58
03.06.2009, 18:19
erkeklik kitabı madde 35 bir erkegin temizlik yapması silahdaki mermiyi boşaltıp düşmana ateş etmekle eş degerdir.nasılki düşmana mermisiz ateş etmeye çalışmak saçmaysa temizlikte bir okadar saçmadır :D
erkeklik kitabı madde 35 bir erkegin temizlik yapması silahdaki mermiyi boşaltıp düşmana ateş etmekle eş degerdir.nasılki düşmana mermisiz ateş etmeye çalışmak saçmaysa temizlikte bir okadar saçmadır :D
vay be çok iddialı oldu :D
barikat58
03.06.2009, 18:36
vay be çok iddialı oldu :D
madde 35 ten şaşmam :D
madde 35 ten şaşmam :D
kim koymuş bu maddeleri 35 den öncesi sonrası
nerede:)
barikat58
03.06.2009, 18:41
kim koymuş bu maddeleri 35 den öncesi sonrası
nerede:)
kim olacak tabiki erkeklik kitabı yazarı ben :D
cam temizliğinden bahsediyon demi
kim olacak tabiki erkeklik kitabı yazarı ben :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sen? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
barikat58
03.06.2009, 18:44
cam temizliğinden bahsediyon demi
sence :D
söylemiştim problem senin baban da diye.........:D
delikanlıca yapar delikanlıca yedirir bunda ne problem olabilir :D
sence :D
bencede cam temizliği ben yokum madde 35
Erkek adam camda siler , meydana çıkar savaşırda...
Erkek adam camda siler , meydana çıkar savaşırda...
madde 35 cam silmez...............
Klimasuyu
24.06.2009, 07:41
delikanlıca yapar delikanlıca yedirir bunda ne problem olabilir :D
bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:...
yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)...
bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
madde 35 okusunlar görürler ne yazıyormuş
ÖnceVatan_58
24.06.2009, 08:03
Erkek adam,
Leğeni odasına getirtip ayaklarını yıkattırır.
Herşeyi ayağına getirttirir.
Kapıdan girdimi herkes ayakta hazırolda bekler,
Yemeği beğenmeyip tabağı fırlatır,
En ufak şeyde bağırır,
Canı sıkılınca karısını döver,
Ne cam silmesinden bahsediyorsunuz, kaçıncı asırda yaşıyoruz olmaz ki :)
Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)
Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)
barikatla ben yazdım bu kitabı madde 35.te cam silme yok:D
Benim kitabımda , erkek adam fiziken güçsüz kadınına ağırlık yapmaz. Ağırlığını dışarda göstermeli !! :)
Erkek adam Elinden geleni yapmalıdır sevdiğini mutlu etmek için öyle eline bez alıyor cam siliyor diye delikanlığı gitmez :D
bahar5834
24.06.2009, 09:41
erkek adam camda siller halıda yıkar eşine ve annnsine yardım amaçli arti cam silerek ekmek parasi kazanan erkek kardeşlerimizde var ..
Klimasuyu
24.06.2009, 09:42
sevdiği cam silince mi mutlu olacak ?:)
ellisekiz_li
24.06.2009, 09:49
valla iş gergi silmek gerekiyor nerden baksanız iki hafta içinde 500 den fazla cam sildik :) cumhuriyet üniversitesinde
erkek adam cam silermi derken görevi bu olana ne diyelim görevi olmayıpta bu işi zevk için yapan varsa onada ne diyelim hiç yapmayan varsa oda benim buna ne diyelim
fırtına110
24.06.2009, 11:01
Bekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir
:DBekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir
........................:D:D:D .............................y orum yok
sivaslii58
24.06.2009, 18:38
Valla siler tabi ne olacakki?Gerci bilmiom ben erkege is yaptirmayi sevmem.Yani erkek zaten aksama kadar alninin terini akitiyo.Ekmek parasi kazanio.Ondan sonra bide eve gelip cam silmesi olmaz tabi.Ama is olarak cam siliyosa gayet normal.Is istir...
Klimasuyu
26.06.2009, 08:20
silmeeeeezzzzzzz!............. ..........
silmeeeeezzzzzzz!............. ..........
silmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeZ
Bekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir
Bu konuda fırtına kardeş sana katılıyorum ; ama annesi silemeyecek durum da ise siler , eşininde yükseklik korkusu varsa kimseler görmeden silebilir,
Diğer şekilde evde bayan oturacak erkek cam silecek yok öyli bişey ben asla yaptırmam, yaptıranlarada saygı duymaktan başka bri şey yapamayız.
Kardelencicegi
26.06.2009, 09:37
Bence esini, Annesini seven siler.
Sevmek Fedakarlik demektir.
sevmek ayrı cam silmek ayrı ben silmem
Kardelencicegi
26.06.2009, 09:52
Erkek adam niye cam silmesin?
Af buyrun ama siz HZ MUHAMMED SAV dan daha mi üstünsünüz.?
Bu bana biraz kuruntu gibi geliyor.
burdaki konunun peygamberle ne alakası var anlamadım erkek adam cam silermi diyor bende kendi adıma silmem diyom keşke peygamberimizin her sünnetini yapabilsek ama nerde
NEDEN SILMESIN? SILINCE ERKEKLIGINDEN NE KAYBEDER. HAYAT MUSTEREKTIR, YERI GELINCE ERKEK CAMDA SILER,YEMEKTE YAPAR.
İnsanlığımın işçisiyim , emekçisiyim ( camda silerim ) salim abi yanlış anlama sanada saygı duyuyorum :)
silenede yapanada kolay gelsin
burdaki konunun peygamberle ne alakası var anlamadım erkek adam cam silermi diyor bende kendi adıma silmem diyom keşke peygamberimizin her sünnetini yapabilsek ama nerde
SALIM HEMSOM, ALLAH ASKINA SOYLE, NIYE CAM SILMEYE BUKADAR KARSISIN :)
Salim abinin can damarı bir konu , onunda haklı olduğu durum var, eee yiğido'nun erkeklik psikolojisi farklı olur bayanlarımız mahruz görsün :))
SALIM HEMSOM, ALLAH ASKINA SOYLE, NIYE CAM SILMEYE BUKADAR KARSISIN :)
karşı değilim ben silenlere saygı duyuyorum silmiyorum diyenlere duyulan tepkiyi anlamıyorum konu farklı yönlere gidiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim karşı gelmem normal şartlarda mecbur kalırsam veya bu konuda bana görev düşerse bırak cam silmeyi leğenle çamaşır bile yıkarım ama durup dururkende yapmam buda burda son kararım ...........................
camda silinir temizlikte yapılır unutmayalım hayatta herşey müşterektir...
Erkek adam niye cam silmesin?
Af buyrun ama siz HZ MUHAMMED SAV dan daha mi üstünsünüz.?
Bu bana biraz kuruntu gibi geliyor.
Amenna ondan üstün kimse olamaz Kardelencim ; tabiki hayat müşterektir
Erkek adam cam siler ama nasıl ; eşi rahatsıdır yapamayacak durumdadır işte o zaman , yemiğini de yapar bulaşık ve çamaşırında yıkar camını da siler ama ; eşinin herhangi bir şeyi yok kalkıp erkek cam silecek bana çok ama çok ters asla yaptırmammmmmm .
Bizim alie kurallarına ve geleneklerimize çok terstir .
karşı değilim ben silenlere saygı duyuyorum silmiyorum diyenlere duyulan tepkiyi anlamıyorum konu farklı yönlere gidiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim karşı gelmem normal şartlarda mecbur kalırsam veya bu konuda bana görev düşerse bırak cam silmeyi leğenle çamaşır bile yıkarım ama durup dururkende yapmam buda burda son kararım ...........................
HEMSOM, GORUSUNE SAYGIM SONSUZ. GUZEL YAZMISSIN.GEREKIRSE, YERI VE ZAMANI GELINCE HERSEY YAPILIR. EGER ERKEK DISARIDA CALISIYOR VE KADINDA EV HANIMIYSA CAM SILMEYI ERKEKTEN BEKLEMEK ZATEN OLMAZ.
HEMSOM, GORUSUNE SAYGIM SONSUZ. GUZEL YAZMISSIN.GEREKIRSE, YERI VE ZAMANI GELINCE HERSEY YAPILIR. EGER ERKEK DISARIDA CALISIYOR VE KADINDA EV HANIMIYSA CAM SILMEYI ERKEKTEN BEKLEMEK ZATEN OLMAZ.
benim anlatmak istediğimde bu zaten ah bi anlatabilsem
Kardelencicegi
26.06.2009, 14:14
Kardesim Bayanlara yardim etmek kötü degildir.
Benim Peygamber efendimizden misal vermem. Kendi dügmesini, sökögünü kendisi dikermis.
Bizim Sivasin Erkeginden MACO erkek görmedim ben.:D
NUH der Peygamber demezler.:rolleyes::rolleyes:
Silmezsen canin sag olsun ama yengeye bir soralim mi?:rolleyes:
Kardesim Bayanlara yardim etmek kötü degildir.
Benim Peygamber efendimizden misal vermem. Kendi dügmesini, sökögünü kendisi dikermis.
Bizim Sivasin Erkeginden MACO erkek görmedim ben.:D
NUH der Peygamber demezler.:rolleyes::rolleyes:
Silmezsen canin sag olsun ama yengeye bir soralim mi?:rolleyes:
cam silme konusu benim için kapanmıştır benim kararım belli kimseyle alakası yok şahsi görüşüm benim artık silmeyeceğim kurulayacağım camları:D
Kardelencicegi
26.06.2009, 14:36
Silme kardesim camcilar ne güne duruyor.:D
Parayi verir sildirirsin sende. No problem:D :D
Bir evde camları erkek siliyorsa o evdeki bayanlarda sorun var demektir :)
Bir evde camları erkek siliyorsa o evdeki bayanlarda sorun var demektir :)
sabahtan beri bende bunu anlatmaya çalışıyom ama malesef :D
Kardelencicegi
26.06.2009, 14:46
Ben buna erkekler dayanismasi derim Cley.:D
Ben buna erkekler dayanismasi derim Cley.:D
Ben herşeyi siliyorum malesef sadece cam değil :)
sandalli
26.06.2009, 15:08
Ben herşeyi siliyorum malesef sadece cam değil :)
Bizim yöneticilerin mesaj silmede üstlerine yok, eger mesajlarim silinmeseydi simdi 5.000 mesajim vardi. :D
Bizim yöneticilerin mesaj silmede üstlerine yok, eger mesajlarim silinmeseydi simdi 5.000 mesajim vardi. :D
Burda taş bana değildir umarım senin mesajını sildiğimi hatırlamıyorum :)
erkek adam cam silmez ya...
şiddetle karşıyım:D
onuda erkekler yaparsa bize ne kalıyor
bırakın o camlar pis kalsın
fırtına110
26.06.2009, 15:37
Şu son mısra olmadıya
Şöyle olabilir Bırakın camları biz sileriz gibi
Klimasuyu
27.06.2009, 01:04
birisi bunu bana anlatabilir mi?....:)canan yine farklı alemlere mi daldı ne...:confused::)
Aklı sıra erkeklerin her işi yaptığını ima ediyor belkide latife yapıyorda olabilir :D
Biz yapmıyorsak erkeklerde yapmasın diyede son sözü yapıyor :D
Klimasuyu
27.06.2009, 01:22
Tamam kadınlar hiç bi iş yapmasın o zaman biz çalışalım uğraşalım eve ekmek getirelim sonra işten yorgun argın gelip camları silelim, yemek yapalım,bulaşıkları yıkayalım,kirli çamaşırlar varsa onları makineye atalım::),sabah tekrar kalkıp işe gidelim kadınlar da otursun hiç bir iş yapmasın sabahtan akşama kadar kadın programları izlesin kafamızı ütülesin:Delbiseleri değil kafamızı:Delbiseleride biz ütüleriz ...:)
o zaman Dünya*nın en mutlu insanı olurlar ....
Seni seni :) ............
Klimasuyu
27.06.2009, 20:28
Seni seni :) ............
:D:D.......................... .............
sivaslı fd
27.06.2009, 20:35
erkekler sadece webcamını gözlüklerinin camını birde varsa arabasının camını silsin bence.
bahar5834
27.06.2009, 22:01
vala birgün oğluma gel cam silmeye yardim ett dedim aldim cvp . ne oldu annene gece silsem olmazmi bize karızmayı çizdirme dedi.. karizma ne olursa anladim pek :D
ama gecen hafta evde temizlık yaptım buyuk oğlum yardim etti...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.