PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fedakarlık Budur

Sivaslilar.Net
25.01.2009, 10:39
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ın Gemerek ilçesinde, Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen yardım kampanyasına katılan bir lise öğrencisi, annesinin küpelerini bağışladı. İlçedeki bir kuyumcu da parasını ödediği küpeleri sergilenmek üzere Kaymakamlığa hediye etti.

Edinilen bilgiye göre, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında zarar görenlere destek vermek için Gemerek Kaymakamlığı'nca başlatılan kampanya kapsamında, Şehit Karahan Endüstri Meslek Lisesi 11-C sınıfında elektrik-elektronik bölümünde okuyan Şahin Ulutürk, annesi Zeynep Ulutürk'ün altın küpelerini okul yönetimine teslim etti. Yardım kampanyasına dahil edilen küpeler, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla Kaymakamlığa ulaştırıldı. Küpeler, ilçedeki bir kuyumcuda 60 TL'ye bozdurulduktan sonra yardım kampanyası için açılan hesaba yatırıldı.
Kuyumcu Yurt Nart ise, satın aldığı küpeleri sergilenmek üzere Gemerek Kaymakamlığına hediye etti.
Bu arada, Kaymakamlığın başlattığı kampanya kapsamında, bugüne kadar 36 bin 409 TL yardım toplandığı, toplanan paraların da ilgili banka şubelerindeki hesaplara aktarıldığı bildirildi.

Başımüstüne
25.01.2009, 13:18
İşte biz böyle oldukça yükselecegiz.
Allah'ın bize verdigini biz paylaşmazsak verilenler bir gün geri alınır.
Allah onlardan razı olsun...

sandalli
25.01.2009, 13:44
Biz öyle bir milletiz ki kimseye benzemeyiz, iste bizi farkli ve üstün kilan bu.

Arif Coşkun
25.01.2009, 14:13
Yeri geldğiinde neleri feda edeceğimizin bir örneği, bunca zengin varlıklı kişiler ne güne duruyor acaba biraz kıllarını kıpırtatsalar olmaz mı ?
Bir gecede 1000 tl 2000 tl eğlenceye verenler eller cebe biraz görelim...
Bu duyarlı kişiye teşekkür ederiz.

.

ramazan_d
25.01.2009, 14:24
İşte biz böyle oldukça yükselecegiz.
Allah'ın bize verdigini biz paylaşmazsak verilenler bir gün geri alınır.
Allah onlardan razı olsun...

evet dediğiniz gibi bizler böyle dar günlerde yardımeli uzatırsak allahta birgün karşılığını verecektir er veya geç eminim yardımlar için allah razı olsun :)

sukayna
25.01.2009, 14:38
ışte budur bız turk mılletıyız

harbikiz58
25.01.2009, 15:13
rabbim filistine yardim edenlerden razi olsun
hala israil ürünü alanida kiniyorum burdan

boykota devam !!!
kahrolsun israillll

ramazan_d
25.01.2009, 17:12
yüz yıllardır fedakar insanlarızzzz

seva
25.01.2009, 19:21
Türkiyemizin güzel bir örneği..

çılgın_türk
26.01.2009, 00:36
vay be bir millet bu kadar mı yüce olur yarabbim . hala özümüzden bişey kaybetmediğimizin en açık göstergesi... ne yüce kalp li insanlarımız . analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz ne yüce bir mevkiiye sahip şu dünyada .... şu tabloyu görüpte içi sızlamayan, duygulanmayan kaç kişi vardır bu memlekette .....

ahh ahh osmanlı torunlarıyız işte , medeniyet diye çığırtkanlık yapanlar insanız diye geçinenler dönüp bir anadoluya baksınlarda ne mal olduklarını anlasınlar...insanlığn , medeniyetin ne olduğunu görsünler

altuntas58
26.01.2009, 08:40
Biz millet olarak yardımlaşmayı severiz allah herkesin yardımlarını kabul etsin

yerliturkuaz
26.01.2009, 21:46
Bizim milletimizin büyüklüğü işte burda yatıyor biz bu şekilde dünyanın en büyük ve de en şerefli milletiyiz...

sivaslıgenç
26.01.2009, 21:46
Gerçekten hoş hoş ,güsel , örnek alınası bir davranış.Millet olarak ne kadar fedakar olabilecegimizi her fırsatta gösteriyoruz.O davranışı sergileyenleride tebrik etmek lazım.Eee nede olsa kimlerin torunlarıyız.