PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 398 Öğrenciye Eğitim Yardımı!

Sivaslilar.Net
27.01.2009, 23:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Koyulhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca (SYDV), 2008-2009 eğitim öğretim yılının ilk yarısında 398 öğrenciye eğitim yardımı yapıldığı bildirildi.

Vakfın müdürü Sema Bektaş, yaptığı açıklamada, vakfın 2008 yılında yaptığı eğitim yardımları hakkında bilgi verdi. Vakıflarınca 2008 yılı içerisinde 398 öğrenciye nakdi yardım yapıldığını belirten Bektaş, “Yardımları, ilçe merkezimizin dağınık yapıda olması, köylerimizin uzak olması ve okul yöneticileri ile öğrenci velileri arasında iletişim kurulması amacıyla okul yöneticilerimiz aracılığıyla yaptık. 2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı için 45 bin 260 TL eğitim yardımında bulunduk. İkinci dönemde de eğitim yardımlarımız devam edecektir” diye konuştu.
Vakıflarına yardım konusunda gelen her türlü talebi değerlendirdiklerini ifade eden Bektaş, “Eğitim konusunda da vakfımız daima öğrencilerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

çılgın_türk
27.01.2009, 23:27
valla helal olsun tebrik ederiz yardımlarınızın devamını diler öğrencilerimizin işine yaramasını temenni ederiz :D

seva
28.01.2009, 17:07
yardımlarınızın devamını diler öğrencilerimizin işine faydalı olabilmesi dilleğimle..

abircan
29.01.2009, 10:05
cansuyu gibi gelir fakire fukaraya yardımlar, allah razı olsun reklam edilmeyen , partiye siyasete oya dönüştürülüp kirletilmeyen bu güzel yardımların sosyal devletin temel davranışı olduğu bilinciyle yapılan bu kurumsal hizmetlerin doğru kanalda doğru ellerde doğru adreslere ulaşıp hayırlı olmasını diliyorum, dileğim bu yardımların yurduuzun her ücra köşesinde bir umut ışığı bekleyen herkse ulaşması, incitmeden, horlamadan onuru kırmadan alınıp kullanılmasını diliyorum

yerliturkuaz
29.01.2009, 11:29
50 bin liraya yakin bir yardimda bulunulmus b uda ortalama kisi basina 125 lira kadar bir para dusuyor umarim muhtac olan ailelere gitmistir bu para...

Sweetgirl
29.01.2009, 17:59
Böyle bir yardima vesile olan ve yardima
katkisi bulunan herkesden Allah razi olsun.
Insallah bu Dernegin yapmis oldugu Yardim
bir örnek olur ve daha nice yardimlar yapilir.

EyüphanAydın
29.01.2009, 22:31
Böylesi güzel bir yardımı öğrencilerle paylaştıkları için teşekkür ederiz.

altuntas58
30.01.2009, 12:37
Koyulhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca (SYDV), 2008-2009 eğitim öğretim yılının ilk yarısında 398 öğrenciye eğitim yardımı yapıldığından dolayı çok mutlu oldum devlet baba asli görevlerinden birini azda olsa yerine getirmeye calışmış allah fakir fukara vatandaşlarımıza yar ve yardımcı olsun