ebubekir çakmak
30.01.2009, 22:46
İstanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis:
-"Baba, meraba Ben Lale"
-"Ooooo Güzel kizim benim N'abersin bakalim?"
-"Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok valla"
-"Hayirdir? Bi sorun mu var?
Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir:
-"N'ooldu kizim? Anlatsana"
-"Murat evi terketti Bosanmak istiyormus"
-"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?"
-"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendim"
-"Iyi halt ettin, zilli Neyse, artik yapacak bi sey yok Versin mahkemeye, hemen bosanin"
-"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis"
-"Püüh Rezil Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini"
-"Peki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayiÖgleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari"
-"Sagol baba Eeee SeyBi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var"
Adam artik iyice fenalasir Boguk bir sesle konusur:
-"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?"
-"Aslinda ondan degil Zenci bi çocuk vardiZaten o yüzden ayriliyoruz ya"
Adam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir:
-" Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenlerOkulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini"
-"Istersen hemen dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünkü"
Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir:
-"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Ilk isteyenle de evlendiricem"
-"O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben"
-"Allahim, çildiracagim Bir de cinsel hastaliklar haaaKesin o zencidendir"
-"Çok pis arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdir"
Güm diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir
-"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyim"
-" Mahmutpasa Karakolu'ndayim Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda"
-"Karakol mu?Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?"
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim Araba kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim"
Adam artik iyice fenalasmistir Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur Telefonda kisa bir sessizlik olur Kiz tekrar konusmaya baslar:
-"Babacigim Sakin üzülme Bütün bunlar bir sakaydi Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim"
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir:
-"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin
-"Baba, meraba Ben Lale"
-"Ooooo Güzel kizim benim N'abersin bakalim?"
-"Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok valla"
-"Hayirdir? Bi sorun mu var?
Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir:
-"N'ooldu kizim? Anlatsana"
-"Murat evi terketti Bosanmak istiyormus"
-"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?"
-"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendim"
-"Iyi halt ettin, zilli Neyse, artik yapacak bi sey yok Versin mahkemeye, hemen bosanin"
-"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis"
-"Püüh Rezil Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini"
-"Peki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayiÖgleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari"
-"Sagol baba Eeee SeyBi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var"
Adam artik iyice fenalasir Boguk bir sesle konusur:
-"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?"
-"Aslinda ondan degil Zenci bi çocuk vardiZaten o yüzden ayriliyoruz ya"
Adam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir:
-" Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenlerOkulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini"
-"Istersen hemen dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünkü"
Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir:
-"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Ilk isteyenle de evlendiricem"
-"O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben"
-"Allahim, çildiracagim Bir de cinsel hastaliklar haaaKesin o zencidendir"
-"Çok pis arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdir"
Güm diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir
-"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyim"
-" Mahmutpasa Karakolu'ndayim Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda"
-"Karakol mu?Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?"
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim Araba kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim"
Adam artik iyice fenalasmistir Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur Telefonda kisa bir sessizlik olur Kiz tekrar konusmaya baslar:
-"Babacigim Sakin üzülme Bütün bunlar bir sakaydi Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim"
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir:
-"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin