Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Başka Şeylerde Yapardım

Sivaslilar.Net
01.02.2009, 12:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Akşehir İlçe Teşkilatı'nın binasının açılışı için Akşehir'e gelen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta yaşadığı durumla ilgili olarak, "Sayın Başbakanın orada gösterdiği tepkiyi olumlu buluyorum" dedi.

İSRAİL PİLOTLARININ EĞİTİMİNE DE SON VERİLSİN

Bir basın mensubunun "Davos'ta yaşanan gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu durumun Türkiye için olumlu ya da olumsuz etkileri olabilir mi?" sorusuna karşılık olarak Yazıcıoğlu "Ben hayatım boyunca doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek geldim. Evet Davos'ta AK Parti Genel Başkanı'na değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Başbakanı'na karşı saygısızlık yapılmıştır. Sözü kesilmiştir, el hareketleriyle müdahalede bulunulmuştur. Dolayısıyla orada Başbakan gerekli tepkiyi göstermiştir. Bunu olumlu görüyorum. Bu tepki olması gereken bir tepkiydi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir üçüncü sınıf devlet değildir. Böyle Amerika'nın İsrail'in tepeden bakarak yapmış olduğu bu hareketler karşısında elbette onurlu bir davranış gösterilmesi lazımdı. Sayın Başbakan'ın orada göstermiş olduğu tepkiyi olumlu görüyorum, doğru buluyorum. Bu tepkiyi göstermeseydi zaten herhalde havaalanında ben şahsen protesto ettirirdim. Dolayısıyla bu tepki doğru ancak bu tepkinin devamı olarak şu Konya'da İsrail pilotlarının eğitimine de son verse bundan daha da çok alkışlayacağım" şeklinde konuştu.

Merkez_Alperen
01.02.2009, 12:47
Genelbaşkanıma katılıyorum.Eğer israili sevmiyorsak ve dünyanın gözü önünde posta koyabiliyorsak bütün ilişkilerimizi kesmemiz lazım!yoksa hiç bir anlamı kalmaz davostaki tepkinin.

altuntas58
01.02.2009, 19:17
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Başbakanı'na karşı saygısızlık yapılmıştır. Sözü kesilmiştir, el hareketleriyle müdahalede bulunulmuştur. Dolayısıyla orada Başbakan gerekli tepkiyi göstermiştir. Bunu olumlu görüyorum. Bu tepki olması gereken bir tepkiydi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir üçüncü sınıf devlet değildir.
muhsin yazıcıoğlu

Sayın muhsin yazıcıoğlunun görüşlerinin tamamına katılıyorum

Feramuz58
03.02.2009, 02:32
Muhsin başkan yine çok yerinde açıklamalarda bulunmuş, CHP gibi körü körüne muhalefet yapmıyor, Başbakanın tavrını desteklerken bu tavrın eyleme dönüşmesi gerektiğinide hatırlatıyor. Her zaman ki gibi Muhsin başkan tam bir Yiğido ...