PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oltulu'dan Başkan Aydın'a Ziyaret

Kibrisli
17.02.2009, 22:36
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Halit Mete Oltulu, parti yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Sami Aydın, seçimlerde rakibi olacak CHP’li belediye başkan adayı Oltulu, CHP İl Başkanı Bülent Renda Deniz ve parti yönetim kurulu üyeleriyle makamında bir araya geldi.
Oltulu’ya seçimlerde başarılar dileyen Başkan Aydın, “Neticede birçok belediye başkanı geldi geçti. Ölene Allah’tan rahmet, yaşayana uzun ömürler diliyorum. O yüzden göreve kim gelirse gelsin, ona destek olmamız gerekiyor” dedi.
CHP İl Başkanı Bülent Renda Deniz de, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulunarak, “Bizler diğer adayları karalamak yerine projelerimizi anlatmayı tercih ediyoruz. Yapılacak olan yerel seçimlerde sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Halit Mete Oltulu ise belediye başkanı Aydın’a bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Yarışlarının hizmet noktasında olacağını ifade eden Oltulu, “Belediye başkanımız Sivas’a çok şeyler kazandırdı. Size ve önceki belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Güzel şeyler yaptınız. Ama muhakkak ki bir takım eksiklikler olduğundan aday olduk” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Sami Aydın, Oltulu’ya seçimlerde başarılar dileyerek tokalaştı. Başkan Aydın ve Cumhuriyet Halk Partisi başkan adayı Oltulu samimi görüntüler sergiledi ve ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler...

Ertugrul
17.02.2009, 22:44
Yerel seçimlerin şimdiye kadar demokratik bir ortamda ve centilmence geçiyor olması çok sevindirici, CHP Belediye Başkan Adayı Sayın Halit Mete Oltulu'yu bu örnek davranışından dolayı kutluyor ve seçimlerde başarılar diliyorum

altuntas58
17.02.2009, 23:50
Heriki başkan adayınada başarılar dilerim iki medeni insan tabiki karşılıklı oturup bir birilerine başarılar dileyecekler sivasımız için hayırlısı ne ise o olsun

Kibrisli
18.02.2009, 01:04
Halit Mete OLTULU ilk açıklamasında "Sivas'ın çocuğuyum, en az diğer partiler kadar iddialıyım, bundan önce yaptıklarımla Sivas'ımızı hem ülkemizde hem dünyada en iyi şekilde temsil ettim, belediye başkanı olarakta en iyisini yapacağız. Diğer partilerdeki adaylara da başarılar dilerim Türk siyasi kültürüne uygun, siyasal etikler içerisinde bir yarış olmasını dilerim.
Sivas'ımıza hayırlı olsun." demişti o doğrultuda hareket etmeside sevindirici. İki Yiğido'da Sivas'ın yiğitliğini gösteriyorlar. Diğer illerdeki suçlamaları görünce birbirlerine karşı grisi olmayan bu iki partinin, Sivas'taki adaylarının bu sıcaklığı açıkcası beni onurlandırdı....

İkisini de bu fotoğraf ve davranışları için canı gönülden tebrik ederim...

Saygılar...