Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabiha serin canlı yayında
SABİHA SERİN CANLI YAYINDA
Sivaslı Şair Araştırmacı Yazar Sabiha Serin 2.3.2009 Pazartesi günü sabahı saat 10.00–12.00 arası Kanal 58 de Televizyonda Sabah Suprizleri programının canlı yayın konuğu olacak. Her konuda yazdığı şiirlerini okuyup bizlerle paylaşacak. Ayrıca Sivas’ımızın eski geleneklerini anlatarak Sivas’ı tüm dünyaya koklatacak. Uydudan tv 58 de izlenebilir.
sandalli
01.03.2009, 22:49
Sabiha Hanim basarilarinizin devamini dilerim, Sivas kültürünü tanititginiz ve yok olma tehlikesi ile basbasa olan örf ve adetlerimizi yeniden canlandirmaya calistiginiz icin sizlere cok tesekkür ederim. Keske imkanim olsada sizi izleyebilseydim. Kendi adima cok büyük bir kayip bu.
Mesai saatine denk geldiği için izleme şansım olmayacak. Ama ilerleyen saatlerde tekrarını yayınlarlarsa izleriz. Hayırlı programlar dilerim.
ofgurleyuk78
01.03.2009, 23:24
İzlemek hoş olsa gerek. Sivas'a aşık bir bayanın anlatacağı çok şey olsa gerek..
altuntas58
01.03.2009, 23:31
Sivasımızın ender yetiştirdiği şair ve araştırmacı yazarımız sayın sabiha serin hanımefendiyi allah nasip ederse zevkle izleyeceğim
başarılarınız bize gurur veriyor sizi zevkle izleyeceğim
besyo_cu
02.03.2009, 00:58
Sivas'a ve Sivas'lıyı başarı ile temsil eden sayın Sabiha Hanım'a başarılar dilerim. İzleme fırsatım ne yazıkki yok ancak bir cok şiir sevdalısı arkadaşımı programı izlemesi yönünde yönlendireceğim.
Sabiha ablacığım siz gibi çok değerli birini izlemeyi çok isterdim ama maalesef işte o imkanımız yok inşALLAH(cc) tekrarı yayanınlanır da bizde izleme imkanı buluruz.Kolay gelsin iyi yayınlar diliyorum.
Başarılarınızın devamını diler bir Sivas' lı olarak sizinle gurur duyuyorum ALLAH(cc) sizi bizim başımızdan eksik etmesin.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.