Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Yakışıyor mu ?
Arif Coşkun
02.03.2009, 11:19
Ne başbakanın makamına nede muhalefetin konumuna, yakışıyor.
Söylenen sözler mahalle arası basit tartışma ve kavgadan farklı değil.
Başbakan çıkıyor senin başbakan olman için 40 fırın ekmek yemen lazım diyor,
Diğeri çıkıp başbakan olmuşun ama adam olamamışın, magandasın diyor.
Diğeri çıkıp farklı bir sözle sataşıyor, yani bu halka nasıl yansıyor ne diyor, hiç düşünmüyorlarmı acaba?
Yoksa halkın siyaset yapacak ilgi duyacak hali kalmadığı için "danışıklı dövüş" taktiğimi ?
Siyaset ve politika ona buna saldırmak değil, fikir üretmek çözüm bulmak olduğunu düşünüyorum.
Bilinmez işin içinde ne dolaplar döndüğü ama, ben hiç yakıştıramadım bu tutumlarını, ve bundan dolayıda bir vatandaş olarak kınıyor ve ayıplıyorum.
srilanka
02.03.2009, 11:20
bende size katılıyorum gerçkten hiç hoş hareketler değil.sonuçta bu insanlar göz önünde olan insanlar ve bizlere örnek olmaları gerekirken bizler onlara örneğiz bence.biz burda konular açıyoruz tartışıyoruz fikirlerimizi beyan ediyoruz seviyeli bir şekilde ama onlarrsa baya cıvıttılar artık.bnce bizim fikirlerimiz onlarınkinden kat kat daha mantıklı ve daha seviyeli.versinler bizim elimize bazı yetkiler görsünler biz nasıl yönetiyoruz arkadaşlr değilmi:)
Her değerin bu kadar ucuz,bu kadar korunaksız olduğu bir ülkede siyasi değerler de bu kadar aşağıda olur..Kimse kimseden kapasitesinni üzerinde bir şey beklemesin..
Arif Coşkun
02.03.2009, 16:53
Her değerin bu kadar ucuz,bu kadar korunaksız olduğu bir ülkede siyasi değerler de bu kadar aşağıda olur..Kimse kimseden kapasitesinni üzerinde bir şey beklemesin..
Bir söz daha var "her toplum layık olduğu şekilde yönetilir" diye ne kadar doğru bir söz.
sivaslı yıldız
02.03.2009, 17:39
Bu üslubu bende tasvip etmiyorum ama bu hallerine şaşırmıyorumda.. Çünki bu insanların işi siyaset.. İşin gereği de; yalakalık, yalancılık, dolandırıcılık vs..
Bir de evlere şenlik seçim arabaları yok mu..?
Zangır zangır iğrenç müziklerle kulağımızı mahvediyorlr..
Bu arabalarla gezmenin ne gibi faydası var bilmiyorum..Hasta var uyuyan var,rahatsız olan var..Azıcık saygınız olsun yahu...
ofgurleyuk78
02.03.2009, 21:55
Eeee vatandaşa anlatacak, yaptıklarını izah edecek bir çalışmaları olmayınca ne yapacaklar. Hiç işsizlikten ekonomiden konuşulduğunu duydunuz mu? Birisi " meydana gel" diğeri "Tv ye gel" diyor. Birisi senin partin 1 milyon tl nin üstüne yattı diyor, öbürü Deniz Feneri, gemicik, pırlanta diyor. Hiç açıklama da bulunuyorlar mı? Halen bizde şak şaka devam ediyor burada birbirimizi üzüyoruz.. Kaldırsınlar dokunulmazlıklarını da görelim boylarının ölçüsünü. Dokunulmazlığı kim kaldırırsa bundan sonraki oylarım ona.
Bu arabalarla gezmenin ne gibi faydası var bilmiyorum..Hasta var uyuyan var,rahatsız olan var..Azıcık saygınız olsun yahu...
En azından arac sahipleri para kazanıyor. O aracların cogu kiralık şahıs aracları.Bu yönüyle iyi.
atlantis
02.03.2009, 22:14
merhaba
kaç aydır milletime haketmedikleri şekilde davranan siyasetciyle boğuşmaktayız.nedert dinliyolar,nede sorunların nasıl çözüleceğini anlatıyorlar.
keşke mahhalle kahvesindeki düzey kadar bile olsalardı razıydım.
kendi adıma bunları bu ülke haketmiyor.nasıl bir oyunun içine çekilmekteyiz farkına varalım,çokta geç olmadan.
yüzlerce yıldır yaşanan bir uslubumuz,değerimiz,kişiliğimi z vardı,dünya bizi över hemde çekinerek andılar.
yaşimdi komedi flimi izler gibi,türkiyeyi takip etmekteler.
artık vatandasş olarak uyanma ve ülkemize,tarihimize sahip çıkma zamanıdır.
sandalli
02.03.2009, 22:43
Bence bu tartismalar milletin hosuna gidiyor, zaten tiyatroya gidecek ekonomik gücü olmayan halikimiz icin iyi bir komedyen bunlar, kusura bakmayin bunlara siyasetci demek icimden gelmiyor.
Teşekkür ediyor ve alkışlıyorummm gerçekler bu çok haklısın kardeş.Biz artık icraat istiyoruz kuru laflara karnımız tok.
Seçim dönemi ya yalakalıkları birbirlerine sataşmaları bitmez reyting kiracaklar ya bizim insanlarımızda bunu yutar.
Bence bu tartismalar milletin hosuna gidiyor, zaten tiyatroya gidecek ekonomik gücü olmayan halikimiz icin iyi bir komedyen bunlar, kusura bakmayin bunlara siyasetci demek icimden gelmiyor.
onu zaten recep iedik yapıyor, recep tayyip heryıl 700 bin gence iş bulma makamında, gösteri merkezinde değil, yanlış yoldasın, beceriksiz siyasete ve söylemlerine prim vermeyelim, hem iktidara hem muhalefete
ilk defa benimle aynı düşüncede olduğuna inandım :D:D
Gerçekten çok rahatsız oluyorum gıcık gıcık müzik sesleri bari düm tek tek çalsınlar insanlar eğlensinler :D:D:D
konuya gelince katılıyorum Başbakanımızın ve Muhalefetlerin yaptığı ağız kavgası hiç hoş değil seviyelerine dikkat etmeleri gerek özellikle TC yi temsil eden büyük insanlarımızın bu gibi ucuz bağrışmalara gerek yok..
onu zaten recep iedik yapıyor, recep tayyip heryıl 700 bin gence iş bulma makamında, gösteri merkezinde değil, yanlış yoldasın, beceriksiz siyasete ve söylemlerine prim vermeyelim, hem iktidara hem muhalefete
Ya abicim seninkide iş mi sanki bütün ülke işsizliğe çare bulduda bizim ülke oturduğu yerde kaldı..
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.