Orijinalini görmek için tıklayınız : Su Parası Almayacağız
Sivaslilar.Net
16.03.2009, 02:55
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Cumhuriyet Halk Partisi Seyrantepe Mahallesi’nde seçim bürosu açtı. Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu burada yaptığı konuşmada su parası almayacağını söyledi
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye başkan Adayı Halit Mete Oltulu seçim çalışmalarını Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Malik Ecder Özdemir ile birlikte sürdürüyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Oltulu ve Milletvekili Özdemir Seyrantepe Mahallesi seçim bürosu açılışına katıldı. CHP heyeti açılış öncesi kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
Burada ilk olarak söz alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Renda Deniz bir seçim döneminde olduklarını ve şehri idare edecek kişileri seçeceklerini söyleyerek, "Rahmetli Süleyman Çanka nasıl sevildiyse, hala nasıl anılıyorsa benim arkadaşım Halit Mete Oltulu da onun izinden gidecektir" dedi.
Deniz'in ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ise ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında türkiyenin tarihinin en kritik sürecinden geçtiğini söyledi. Özdemir’in hedefinde AKP iktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da vardı.
Son olarak söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu da 25 senedir Sivas’ta oynanan oyunların olduğunu söyledi. Oltulu "Ben su uzmanıyım 4 Eylül Barajı'nı yapıp yönetmek Sivas'ı yönetmekten daha zor ama ben Sivas sevdalısıyım. Ben abilerimin amcalarımın sağ cebinden para alıp sol cebine para koyamıyorsam ben o abilerimden para almam bundan dolayı da onlardan su parası almayacağım" şeklinde konuştu.
Oltulu ayrıca Başbakan Recep Tayip Erdoğanın "Ağaç kesenin kafası kesilir" sözüne de değinerek “Önce o yanındakilere baksın, yanındakilerin kafasını kessin" dedi. Konuşmaların ardından Seyrantepe Mahallesi seçim bürosunun açılışı yapıldı.
ağaç kesenmi demiş başbakan, önce 2b yi iptal ettirsin, memlektin ağacını ormanını yakında yolduracak turiz yatrımı diye memleketi çöle çevirecek bu yeşil düşmanları çevreci daniskaları
altuntas58
16.03.2009, 12:52
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltuluya belediye secimlerinde başarılar dilerim
Kibrisli
16.03.2009, 14:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Esnaf Kan ağlıyor…
“Açılmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak” sloganı ile seçim çalışmalarına hız kazandıran CHP Belediye Başkan Adayı Halit Mete Oltulu, Sivas’ı yaşanılabilir bir kent haline getirmek için herkesten destek istiyor.
Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, kendisine ve projelerine destek verilmesini isteyen Oltulu, birlik ve beraberlik içerisinde Sivas’tan taşınan kurumların tekrar Sivas’a kazandırılabileceğinin mümkün olduğunu söyledi.
Her fırsatta halkla bire bir görüşen Oltulu, “Esnaf kan ağlıyor. İlimizde 20 bin dilekçe icra dairelerinde sırada bekliyor. Halk Kredi kartı, SSk, Vergi borcunu ödeyemez durumda. Artık değişim zamanı gelmiştir. Değişimin adı asla denemişler olmamalıdır. CHP bu kez alternatif olarak karşınıza çıkmıştır. Hepinizin vereceği destekle belediye başkanı olmak istiyorum. Eğer bu kutsal görevi bana verirseniz, herkesin başkanı olarak ayırt etmeden görev yapacağımı bilmenizi isterim” dedi.
Elbeyliler Derneği’ni de ziyaret eden Oltulu, Dernek Başkanı Doç Dr. Mustafa Yıldız ile de sohbet etti.
Sivas’ın sorunlarına çözüm bulunması yönünde bu tür derneklerin önerilerine ve projelerine ihtiyaç olduğunu belirten Oltulu, “ göreve gelmemiz halinde ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek bilgiler alacağız. Herkesle, her kesimle barışık olacağız. Sivas’tan başka Sivas olmadığını herkese yapacağımız yatırımlarla ve projelerle göstereceğiz” diye konuştu.
Dernek Başkanı Yılmaz ise bütün adaylara başarılar dilediklerini belirterek, “ kazanan Sivas ve Sivaslılar olmalıdır. Bizlerde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
arikarinkuchi
16.03.2009, 20:29
acıyorum bu adama yaa :D
barikat58
16.03.2009, 22:00
su dan sebeplerle başkan olunmaz :) hep su su değişik şeylerde söle sayın oltulu..emekliden su almıyacaz diyodun şimdide tüm sivastan almıyorsun!daha değişik projelerinde olsa keşke
bekara karı boşamak kolayyyyyyyyy..............
baran_07
16.03.2009, 22:35
sivas baya sulu imiş :)
ramazan_d
16.03.2009, 22:39
evet chp başkan adayı çok yanlış bir işlerle meşkul iş projeler sunsun görelim nasıl bir adammışşş sami aydın gibi hazırcımı olacak bunu merak ediyorum su benzeri işlerle sivaslı hemşerilerimizi oyalasınlar adam gibi başkan olsun bu sivastaaaa
su parası telefon parası elekrik parası kira parası almayacağız diyenlere kanmayın :D
Kibrisli
17.03.2009, 12:27
Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım....
Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek....
Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir?
Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun???
Saygılar...
Kibrisli
17.03.2009, 12:32
Ayrıca asıl olay suyu ücretsiz vermesi değil, bu suyu depolayarak doğal olarak damıtılmasını sağlaması ve buharlaşmayı öneleyerek küresel ısınmanın etkisini en aza indirmeye çalışmak, bizim değil çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir proje bu, Türkiye'de hiçbir şehirde yapılmıyor ama Avrupada son 5-10 yıldır bu işlem yapılıyor, Türkiye'de bir ilk olacak....
barikat58
17.03.2009, 12:38
Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım....
Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek....
Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir?
Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun???
Saygılar...
yok abisi ben hepsini okuyom bak bu yorumunuda okudum.evet çoguna yorum yaptım bunada yaptım..su olayını ikinci kez gündeme aldıgınıda söledim ama demi.ilk önce emeklilere bedava dedi şimdi tüm sivasa bedava veriyo ben bunu eleştiriyorum.tuttu bir su gidiyor....ben yorumumda acınacak bi cümle kelime kullanmadım sadece değişik projeler dedim evet hayvan borsası ve diğer projelerde burda yer aldı onlarıda biliyorum ama ne bilim su olayı sıktı sanki.genede özür be abisi!ben işini bırakıp sivasa çalıştıgını bilmiyodum ha öyleyse adama helall olsun!sende sıkma canını herkes yorum yazar ama su akar yolunu bulur
Kibrisli
17.03.2009, 13:01
Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...
Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim :) Dikkat kendine gardaşım ;)
barikat58
17.03.2009, 13:11
Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...
Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim :) Dikkat kendine gardaşım ;)
evet anladıgına sevindim projelerini zekice buldugumuda sölemiştim onuda ekleyim :D
FatihCan
17.03.2009, 17:58
yaaa yaaa ne demezsin efendim.. aman amann :D:D:D
sivasli_boy
17.03.2009, 18:54
Hahahhaha :) duyda inanma suyu bedava yapacaklarmıs ALLAH görtermesin secimi kazanir mazanirlarsa elektirik gibi su faturasi oderiz :)
sivasli_boy
17.03.2009, 19:00
Saygılar...
Ya kardesim saygıler diyip duruyosun ama senin bu sartlarda boyle bisey yapilacagina inaniyomusn dikkat ediyorum ne zaman biri iktidar karsitini elestiriyosa orada bitiyosun ??
arikarinkuchi
17.03.2009, 20:16
sayın
kıbrıslı abim
benim o lafı söylemekteki amacım sivas sadece su dan ve emeklilerden oluşmuyor
işsiziydi,yoksuluydu,genci,yaş lısı
bunlar içinde bir iki vaat vereydi diye dedim
oltulu belediye başkanı olduğunda sadece suylamı ilgilenecek başka birşey e ihtiyaç yokmu sivas ta onlarla ilgilide birşeyler söyleseydi
sadece projelerim var dedi o kadar
sami aydın,osman seçilmiş,...
hepsi tek tek projelerini açıklıyor
emekliden su parası almıyacağım deyip bırakmıyor
hala da sözümün arkasındayım
Kibrisli
17.03.2009, 21:15
sayın
kıbrıslı abim
benim o lafı söylemekteki amacım sivas sadece su dan ve emeklilerden oluşmuyor
işsiziydi,yoksuluydu,genci,yaş lısı
bunlar içinde bir iki vaat vereydi diye dedim
oltulu belediye başkanı olduğunda sadece suylamı ilgilenecek başka birşey e ihtiyaç yokmu sivas ta onlarla ilgilide birşeyler söyleseydi
sadece projelerim var dedi o kadar
sami aydın,osman seçilmiş,...
hepsi tek tek projelerini açıklıyor
emekliden su parası almıyacağım deyip bırakmıyor
hala da sözümün arkasındayım
Canım kardeşim, basında yeralmaması projeleri olmaması ya da açıklamaması anlamına gelmiyor... ben her açıklamasını siteye koyuyorum bana da özel olarak fotoğrafları ile çalışmalarını yolluyor... Bende geldikçe içinde haber değeri taşıdığına inandıklarımı siteye koyuyorum.... Bundan önce 7-8 tane projesini koydum bu başlık altında da bir çoğunu toparladım... İstersen bak üstteki yazılara ilgini çeken, merak ettiğin projeler varsa açmamı istersen detaylı şekilde anlatabilirim....
Herkese saygılar...
Sana Sevgiler aslan yiğido;)
Kibrisli
17.03.2009, 21:20
Ya kardesim saygıler diyip duruyosun ama senin bu sartlarda boyle bisey yapilacagina inaniyomusn dikkat ediyorum ne zaman biri iktidar karsitini elestiriyosa orada bitiyosun ??
Hakkımdaki dikkatin için teşekkür ederim gardaş.... Dikkat edilecek şeyler yapıyorum demek ki... Bu mutlu etti ama nerede bitip nerede bitmeyeceğimi kimseye soracak değilim... Herkesin kendi fikirleri var, yıllarca biriktirmiş olduğu eğitimini, deneyimini fikire çevirip yorumlar yapıyor olması en doğalı, garipsemenizi garipsedim açıkcası.... Bunun yanında beni sorgulamak, yargılamak bırakın size kimseye düşmez... Saygılarımı sunmamı bile yanlış buluyorsanız tamam size saygı duymayayım ama sizin dışınızdakilere hala saygılarımı sunarım....
Saygılar arkadaşlar sivasli_boy hariç...
titizyiğido
17.03.2009, 21:32
sayın kıbrıslı gardaşım.......bir belediye başkan adayının suyu beleş verecez demesi sanada sadece seçimi kazanabilmek amacıyla söylenmiş bi söz olarak gelmiyomu........aynı şekilde sami aydın böyle bi vaatte bulunsaydıne düşünürdün............gülüp geçerdin.hadi itiraf et.........
saygılar...............
Kibrisli
17.03.2009, 21:51
sayın kıbrıslı gardaşım.......bir belediye başkan adayının suyu beleş verecez demesi sanada sadece seçimi kazanabilmek amacıyla söylenmiş bi söz olarak gelmiyomu........aynı şekilde sami aydın böyle bi vaatte bulunsaydıne düşünürdün............gülüp geçerdin.hadi itiraf et.........
saygılar...............
Türkiye'de örnekleri olan birşey olduğu için garipsemiyorum.... İzmir'de yazları belli bir tona kadar para vermiyorsun, Dikili'de emeklilerin hiçbirisi su faturası ödemiyor... Bunun dışında da vardır belki ama ben bilmiyor olabilirim... Mantıksız gellmiyor, peki size mantıklı gelmiyor mu? Evde çalışan olmadığını, evde yaşayanların emekli olduğunu ispat ediyorsun belediyeye, belediye de buharlaşmayı engelleyerek kazandığı suyu sana ücretsiz veriyor... Bana mantıklı geliyor...
Sami Aydın bunu yapsa yine kutlardım, kutlayacağımdan da sizde benim kadar eminsiniz değil mi? Benim bakış açımı, dünya görüşümü,siyasi anlayışımı az çok biliyorsunuzdur...
titizyiğido
17.03.2009, 22:00
Türkiye'de örnekleri olan birşey olduğu için garipsemiyorum.... İzmir'de yazları belli bir tona kadar para vermiyorsun, Dikili'de emeklilerin hiçbirisi su faturası ödemiyor... Bunun dışında da vardır belki ama ben bilmiyor olabilirim... Mantıksız gellmiyor, peki size mantıklı gelmiyor mu? Evde çalışan olmadığını, evde yaşayanların emekli olduğunu ispat ediyorsun belediyeye, belediye de buharlaşmayı engelleyerek kazandığı suyu sana ücretsiz veriyor... Bana mantıklı geliyor...
Sami Aydın bunu yapsa yine kutlardım, kutlayacağımdan da sizde benim kadar eminsiniz değil mi? Benim bakış açımı, dünya görüşümü,siyasi anlayışımı az çok biliyorsunuzdur...
valla bencede mantıksız değil ama gerçekten hiç samimi gelmiyo..........kim gelirse gelsin hep aynı şeyi söylüyorum..........adam gibi çalışsın..........çatır çatır su parasınıda alsın elektrik parasınıda..........ha bu arada yazının sonunda bana saygılar demeyi unutmuşsun:D:D:D:D
saygılar....................
Kibrisli
17.03.2009, 22:02
valla bencede mantıksız değil ama gerçekten hiç samimi gelmiyo..........kim gelirse gelsin hep aynı şeyi söylüyorum..........adam gibi çalışsın..........çatır çatır su parasınıda alsın elektrik parasınıda..........ha bu arada yazının sonunda bana saygılar demeyi unutmuşsun:D:D:D:D
saygılar....................
Aman ne bileyim insanlar ayıplıyor saygılar dememi :) Bu devirde saygılı olmak garip mi geliyor insanlara acaba :)
Saygılar gardaş, saygılar..... :):D
barikat58
18.03.2009, 00:12
saygılar ...................
albina58
18.03.2009, 03:36
Sayın oltulu seçilirse suyu bedava yapmasın,
kilovatı 0.50 kuruş mu?
Yapsın 2.50 kuruş,
O zaman halk anlar onun hizmet ettiğini,
Hoşaf meselesi,
Şuan Türkiye genelinde birkaç belediye para almadan su dağıtımı yapıyor desem gülecekler bana,(İzmir buca-ve bir kaç belediye mevcut)
Yinede seçilemeyeceğini adım gibi biliyorum OLTULU'nun.
şehrin siyasete genel bakış açısı,
Bağlı bulundukları bağnaz yapı,
Baronlar katında tepeden bitirilen trilyonluk pastalar,
Akabinde mahalle ve sokak aralarında dönen dedikolu muhabbetler.
Geçmişte iki defa gelen Başbakan bedavaya gelmedi,pazarlıklar boşuna yapılmadı,davos(% 10) ve 2B arazi(%5) muhabbetleri ile tamamlayıcı unsur olmuştur.
Türkiye genelinde % 33 e inen akp oyları +%10 + %5 = % 49 olmuştur.Bunun aynı ölçekte Sivas'ada sirayet edeceğine hiç şüphem yoktur.
Not:Toplamadaki 1 fazla çıkan sonuç KDV dir:D
CHP Başörtüsünede çözüm getirsin bari :D:D:D
İMRANLII
18.03.2009, 10:57
tek projeniz bu mu acaba eğer öyleyse bende su parası almayacam hatta su parası verecem bende adayım
barikat58
18.03.2009, 13:26
CHP Başörtüsünede çözüm getirsin bari :D:D:D
acele etmeyin herşey zamanla elbet onlarda çözülecek
ramazan_d
18.03.2009, 13:54
arkadaşlar bu seçimlerde buz dolabı veya başka niyetlere oylarımızı mahvetmeyelim memleketimiz için adam gibi adam olan kişilere verelim ....çünkü o oylar gelecek nesiller içindir böyle su parası,elektrik ,kira kömür yardımı için olmasın bizim için en önemlisi kimseye muhtaç olmadan ,,iş güç iş yaratmaları gerekiyor makam yerleri babalarınn yerleri değill millete hizmet için vardır ,,,,,,, iş olduğu zaman huzurda olur mutlulukta olur zaten kimseye muhtaç kalmadan kömürde alırsın paran ile buzdolapıda alırsın paran ile yeterkiiiii iş olsunnnnn .....yetkililer ,,,,adam gibi ülkeye hizmet sunsun
Kibrisli
18.03.2009, 14:44
arkadaşlar bu seçimlerde buz dolabı veya başka niyetlere oylarımızı mahvetmeyelim memleketimiz için adam gibi adam olan kişilere verelim ....çünkü o oylar gelecek nesiller içindir böyle su parası,elektrik ,kira kömür yardımı için olmasın bizim için en önemlisi kimseye muhtaç olmadan ,,iş güç iş yaratmaları gerekiyor makam yerleri babalarınn yerleri değill millete hizmet için vardır ,,,,,,, iş olduğu zaman huzurda olur mutlulukta olur zaten kimseye muhtaç kalmadan kömürde alırsın paran ile buzdolapıda alırsın paran ile yeterkiiiii iş olsunnnnn .....yetkililer ,,,,adam gibi ülkeye hizmet sunsun
%100 katılıyorum... Bu başlığın altına yazıldığı için bir açıklama yapma gereği hissettim.... Bu projede su parası sadece emeklilerden alınmayacak, çalışma yaşındakilerden değil yani.... Oltulu'nun diğer projeleri ile 1 sene içerisinde 4000 kişiye iş imkanı sağlanacak...
Yardımlar öyle boyuta geldiki bir aile kışlık yakacağı alıyor, mutfak erzakı alıyor, aylık 100 tl para alıyor, 250 tl lik hediye çeki alıyor üstüne birde işsizlik maaşı alıyor sonrada diyorki ben çalışmasamda olur ne olsa devlet veriyor... Halk tembelliğe alıştırılıyor, gelecek için çok kötü bir durum bu...
Saygılar...
acele etmeyin herşey zamanla elbet onlarda çözülecek
Bırak kardeş bunlar sorunları büyütmek için neler yapmazki :):):)
barikat58
19.03.2009, 00:31
Bırak kardeş bunlar sorunları büyütmek için neler yapmazki :):):)
bu ülkede başörtüsü sorunu kıyamete kadar olacak!çünkü medeniyiz diyenler istemiyor ve aslında medeniyiz diyenler medeniyeti elbisede arayacak kadar medeni olduklarını bilmiyorlar
saygılarr ....
WåñTêd_øØ7
19.03.2009, 08:11
doğal vaat veren çok ama yerine getiren çok az sayıda başkan var : )
bu ülkede başörtüsü sorunu kıyamete kadar olacak!çünkü medeniyiz diyenler istemiyor ve aslında medeniyiz diyenler medeniyeti elbisede arayacak kadar medeni olduklarını bilmiyorlar
saygılarr ....
medeniyet Ar. medeniyyet
is. top. b. Uygarlık: “Boğaziçi’nin böyle bir medeniyet çerçevesi içinde geçen hayatı ne güzel ve mükemmeldir.” -A. Ş. Hisar.
Güncel Türkçe Sözlük
Bu şimdi kapalı veya açık medeni anlamına gelmiyorki
barikat58
19.03.2009, 11:29
medeniyet Ar. medeniyyet
is. top. b. Uygarlık: “Boğaziçi’nin böyle bir medeniyet çerçevesi içinde geçen hayatı ne güzel ve mükemmeldir.” -A. Ş. Hisar.
Güncel Türkçe Sözlük
Bu şimdi kapalı veya açık medeni anlamına gelmiyorki
o zaman sence neden kapalılar okullara alınmıyor?Akif neden "medeniyet dediğiniz soyunmaksa hayvanlar sizden daha medeni" demiş.
çünkü medeniyeti bez parçasında arıyorlar bizim medeniler
[QUOTE=barikat58;388338]o zaman sence neden kapalılar okullara alınmıyor?Akif neden "medeniyet dediğiniz soyunmaksa hayvanlar sizden daha medeni" demiş.
çünkü medeniyeti bez parçasında arıyorlar bizim medeniler[/QUO
Onların tek suçu MÜslüman olmaları Aslında Müslümanlık suç değildir ama Yıllardır Müslümanlar Her türlü zülüme uğradılar istenmediler buda onun göstergesi..
o zaman sence neden kapalılar okullara alınmıyor?Akif neden "medeniyet dediğiniz soyunmaksa hayvanlar sizden daha medeni" demiş.
çünkü medeniyeti bez parçasında arıyorlar bizim medeniler
sana aynen katılıyorum kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
arkadaslar konumuz su parası hemde chp adayının projesinin oldugu bir başlık .Lütfen irtica yapmayalım konunun dışına çıkmayalım...
arkadaslar konumuz su parası hemde chp adayının projesinin oldugu bir başlık .Lütfen irtica yapmayalım konunun dışına çıkmayalım...
Hıım bizde buna projelerinde yardımcı oluyoruz kötümü yani :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.