Orijinalini görmek için tıklayınız : Mantıklı Biri Misiniz?
Kıvama doğru
Mantıklı olmanın erdemine inanıyordunuz. Ama yakın zamanda vazgeçtiniz. Mantığınızı biraz sulandırmaya başladınız. Sonuçlar hoşunuza gitti. Şimdi bir kıvam tutturmak üzere kararınızı verdiniz. Mantığınızı bir adım çekilmeye zorluyorsunuz. Tabii o da sizi aksine ikna etmeye çalışıyor... Bu durumda duygularınız da mantığınız da biraz hırpalanacaklar. Tam bir geçiş dönemindesiniz. Zamanla daha az tutarlı, daha kırılgan ama daha çok eğlenen birine dönüşeceksiniz. İnanın bize, o halinizi daha çok seveceksiniz...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
MeLody58
24.03.2009, 16:33
Sulu sepken
Sizin karışım biraz fazla sulanmaya başlamış. Duyguların bulunduğu kefede bir ağırlık göze çarpıyor. Başından bu yana mantıkla aranız pek yokmuş. Uğraşmışsınız, kendinizi mantıklı bir insan yapmaya çalışmışsınız. Ama çok da yorulmuşsunuz. Bakmışsınız değmiyor, bırakmışsınız. Ama olmaz ki... Mantıksız da yaşanmaz ki... Dizginleri yeniden ele almazsanız yakında duygu selinin önünde bir kuru ağaç dalına döneceksiniz...
:) ama sonunda mantıklı yolu buluyorumm
barikat58
24.03.2009, 16:51
Kıvama doğru
Mantıklı olmanın erdemine inanıyordunuz. Ama yakın zamanda vazgeçtiniz. Mantığınızı biraz sulandırmaya başladınız. Sonuçlar hoşunuza gitti. Şimdi bir kıvam tutturmak üzere kararınızı verdiniz. Mantığınızı bir adım çekilmeye zorluyorsunuz. Tabii o da sizi aksine ikna etmeye çalışıyor... Bu durumda duygularınız da mantığınız da biraz hırpalanacaklar. Tam bir geçiş dönemindesiniz. Zamanla daha az tutarlı, daha kırılgan ama daha çok eğlenen birine dönüşeceksiniz. İnanın bize, o halinizi daha çok seveceksiniz...
fatoş_yvz
24.03.2009, 17:34
Kıvama doğru
dogru sankine:D
barikat58
24.03.2009, 17:37
Kıvama doğru
dogru sankine:D
dogru dogru çalış seninde olur diyor yani :D:D
fatoş_yvz
24.03.2009, 17:40
dogru dogru çalış seninde olur diyor yani :D:D
çaLışmama gerek yokmuş bak öyLeymişim zaten kıskanma ne oLur gasp et seninde oLur canm:D
Ayşegül1967
11.09.2009, 16:20
benimkide kıvama doğru çıktı :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.