Orijinalini görmek için tıklayınız : ENKAZA ULAŞILDI !!!!
Kaptan-58
27.03.2009, 13:48
İHA YA GÖRE ENKAZA ULAŞILDI..
Düşen BBP helikopterinin enkazına ulaşıldı!
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı.
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı.
Dün geceden beri devam eden aramalara rağmen ulaşılamayan helikopter enkazına ulaşıldı.
İçişleri Bakanı Atalay yaptığı açıklamada, enkazın Sisli ile Elmadağ arasında bulunduğunu bölgeye ulaşıldığını ekipleri şu anda enkaza doğru gittiklerini belirtti.
AYRINTILAR GELECEK.......
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
gul-i_ahmer
27.03.2009, 13:50
BENDE RADYODAN DİNLEDİM NİŞANLIMI ARADIM ONLARDA HABER DOĞRU ŞİMDİ ORAYA GİDİYORUZ DEDİ İNŞEALLAH SAĞ SALİM BULURLAR YA :(
MeLody58
27.03.2009, 13:50
allahım yardım et sag saglim olsunlar insallah :(:(
barikat58
27.03.2009, 13:52
bakan beşir atalay konuşmasında söyledi enkaza ulaşılmış ama başka haber yok şuanda
gul-i_ahmer
HEYECANDAN ÖLECEK GİBİYİM İNŞEALLAH SAĞ SALİM OLURLAR YA:(:(:(
Kaptan-58
İNŞALLAH GÜZEL HABERDE EN KISA ZAMANDA GELİR. DAYAN BAŞKANIM DAYAN....
gul-i_ahmer
27.03.2009, 13:53
bakan beşir atalay konuşmasında söyledi enkaza ulaşılmış ama başka haber yok şuanda
ENKAZA DOĞRU GİDİYORLAR ŞUAN
candy_58
27.03.2009, 13:55
Rabbim bugünü bayram et bize mübarek cuma gününde dualrımızı kabul et
MeLody58
27.03.2009, 13:56
Amin.. İnsallah cumanın hürmetine dualarımız kabul olur
gul-i_ahmer
27.03.2009, 13:57
AMİNNNN AMİNNNN AMİNNNNNNN
Siyahnur
27.03.2009, 14:00
Elhamdulillah ! Elhamdulillah..
candy_58
27.03.2009, 14:01
ya tv yok müdürün orda var orayada dakkada gidemiyorum haber verin bizlerede
Kadirhan
27.03.2009, 14:04
inş.. amin :(
ismail güneş yaşıyormuş...diğerleri mechul
candy_58
27.03.2009, 14:07
nerden aldın haberi kesinmi acaba
MeLody58
27.03.2009, 14:07
Nrden biliosun arkadasım nereden ögrendin :(:(:(
gul-i_ahmer
27.03.2009, 14:08
ONUN YAŞADIĞINI ZATEN HERKES BİLİYO TELDE GÖRÜŞMESİ VARDI YA
DÜN GECE UYDUDAN 3 CANLI OLDUĞUNU TESPİT ETMİŞLERDİ İNŞ. BUNLARIN ARASINDA MUHSİN BAŞKANDA VARDIR YA:(:((:
ONUN YAŞADIĞINI ZATEN HERKES BİLİYO TELDE GÖRÜŞMESİ VARDI YA
DÜN GECE UYDUDAN 3 CANLI OLDUĞUNU TESPİT ETMİŞLERDİ İNŞ. BUNLARIN ARASINDA MUHSİN BAŞKANDA VARDIR YA:(:((:
AMA İNŞ.HEPSİ YAŞIYORDUR YA:(:(:(:(
candy_58
27.03.2009, 14:09
hadiya heycandan dıramıyorum işteyimde zaten mucizye inanalım
Kadirhan
27.03.2009, 14:09
iha dan
sadece 1 kiş yaşıyormuş :(
Kaptan-58
27.03.2009, 14:10
ARKADAŞLAR YETKİLİLER Bİ AÇIKLAMA YAPMADAN LÜTFEN ŞU YAŞIYOMUŞ DİĞERLERİ ÖLMÜŞ. ŞU KADAR CANLI VARMIŞ DEYİPTE YANLIŞ BİLGİLER VERMEYELİM. ŞUANDA SADECE ENKAZIN YERİNİN TESPİT EDİLDİĞİ VE EKİPLERİN ORAYA GİTTİĞİ HABERİ VAR...
Kadirhan
27.03.2009, 14:11
ama daha kesin degil arkadaslar...belki iha yanlış haber yapmıştır ..inş öyledir..sadece ismail güneş yaşıyor yazdılar ama :(
gul-i_ahmer
27.03.2009, 14:12
Muhsin başkanımız çok badireler atlattı, bunu da atlatacaktır. Cuma namazında yürekten dua ettim ve benim gibi milyonlarca insan dua etti. allah ım bize bağışlıyacak onları inşallah. Muhsin başkanımızın o sımsıcak yüreğini Maraşın dağlarının buzu söndüremeyecek inşallah.
EVET NELER GÖRDÜ BAŞKANIMIZ YA NELER NELER :(:(:(RABBİM ONU BİZE BAĞIŞLASIN İNŞEALLAH...
Kaptan-58
27.03.2009, 14:13
DUA.. DUA.. DUA..... ALLAH RIZASI İÇİN.. GÜZEL BİR HABER İÇİN DUA........
candy_58
27.03.2009, 14:14
evet başkanımız neler atlattı bunuda atlatıcaktır
Kaptan-58
27.03.2009, 14:15
5 kişi öldü 1 kişi yaşıyor iddiası
Bölgedeki kurtarma ekiplerine helikopterdeki 5 kişinin hayatını kaybettiği, gazeteci İsmail Güneş'in yaralı olduğuna dair bilgiler ulaşıyor.
KAYNAK : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Kardelencicegi
27.03.2009, 14:15
Ins Hayirla bir haberle Türkiye Bayram havasina DÔNER INS......
Caresizlerin Caresi GÛZEL RABBIM..
HAYIRLI BIR HBAR INS.
Kadirhan
27.03.2009, 14:16
arkadaşlar Allah rahmet eylesin başkanımızı kaybettik :( bu satırları yazarken ağlıyorum..inş yine yalan bir haberdir :(:( offf
Kaptan-58
27.03.2009, 14:16
Sağ kimse yok
En kazın başına ulaşan korucu Abidin Karataş'la bağlantı kuruldu. Karataş, sağ kimsenin olmadığını söyledi. yoğun bir tipi var
KAYNAK : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Kadirhan
27.03.2009, 14:19
Enkaza ulaşıldı: 6 Kişi hayatını kaybetti
Kaynak: Canlı Yayın / CNNTURK / Tarih/Saat: 27 Mart 2009 Cuma, 14:42:50 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İçişleri Bakanı Beşir Atalay düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirildi. Helikopterdeki 6 kişinin öldüğü bildirildi.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Atalay: Elmalı'nın biraz güneyi Sisne - Elmalı arasında bir yerde helikoptere ulaşıldığına dair bir haber geldi. Hepimiz şuan oraya gidiyoruz. İnşallah sonuca gitmiş olacağız hayırlısıyla. Biz size bilgi vereceğiz.
Enkazın Kurucaova'nın 4km kuzey doğusunda bulunduğu bildirildi.
Helikopteri enkazı Keş Dağı'nın zirvesinde bulundu. Enkazı bulan korucuların bildirildiğine göre hiç kurtulan yok. Enkaz yığınının içersinde 6 kişinin cesetlerinin parçalanmış olduğu belirtiliyor.
Bakan'la birlikte BBP'li yetkililer de yola çıktı
sibelYILMAZ
27.03.2009, 14:20
Allahım sen çok büyüksün dualarımız daim sana sen herşeye kadirsin onlara da yardım et Rabbim .... onları sevenlerine ve ailesine bağışla....
candy_58
27.03.2009, 14:22
tam bişey demeyelimya :(:(:(:(
MeLody58
27.03.2009, 14:23
Muhsin baskanımızın enkazda olmadıgı söyleniyor Trt2 den haber.
Kadirhan
27.03.2009, 14:26
Bölgeden çelişkili haberler gelmekle birlikte cesetlerin arasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu bulunmuyor.
Döngel Köyü Muhtarı Yılmaz Tilki olay yerine ulaştıklarını ve enkazda 4 ceset bulunduğunu söyledi.
haberler durmadan değişiyor arkadaşlar..ben yinede eklemeye devam edecem ..inş hayırlı bir haberle sonlanacak
candy_58
27.03.2009, 14:28
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Kadirhan
27.03.2009, 14:33
Enkaza ulaşıldı: 3 Kişi hayatını kaybetti
Kaynak: Canlı Yayın / CNNTURK / Tarih/Saat: 27 Mart 2009 Cuma, 14:42:50 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İçişleri Bakanı Beşir Atalay düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirildi. Helikopterdeki 3 kişinin öldüğü, diğer 3 kişinin kayıp olduğu bildirildi.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Helikopter enkazı Keş Dağı'nın zirvesinde bulundu. Enkazı bulan korucuların bildirildiğine göre 3 kişinin cesedi helikopter içinde bulundu, Yazıcıoğlu da dahil diğer 2 kişinin kayıp olduğu bildirildi.
Enkazı bulan korucular:Şu anda verebileceğimiz en geniş bilgi enkazına ulaşılmasının yanı sıra jandarma biirliklerinin de yola çıkartılmak üzere ahavadan da tüm helikopterler yoğun tipiye rağmen hepsi olay yerine yönlendirilmiş durumda. Helikopterin büyük bir alana parça parça dağıldığını 3 kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Hem helikopterin enkazına hem bu ekibe ulaşmak için tüm ekipler bu noktaya ulaşmaya çalışıyorlar.
Arkadaşlar helikopterin içerisinde.
Şuan enkazın yanındayız 3 kişi ölmüş diğer 3 kişinin nerede olduğu konusunda bilgimiz yok bulamıyoruz. Muhsin beyi görebiliyor musunuz o şuan yok. Muhabir pilot ve bir kişinin burada ancak diğerlerini göremiyoruz. Her tarafta kar var. Helikopter paramparça olmuş durumda. Diğer cesetleri göremiyorum. Şuan 17 kişiyiz ve ısınmaya çalışıyoruz.
Döngel köyü muharı helikopterin yanında 2 kişinin donmuş olarak bulunduğunu söyledi.
Abidin Karataş : Gördüğünüz kişilerin kimliğini biliyor musunuz?
Muhsin Bey yok. Cesetler tanınmayacak durumdalar parçalanmış durumdalar. Toplamda 17 kişiyiz burada. Kurudere denen bir yer. Bize en yakın yerleşim birimini bilemiyoruz. Buraları bilen kimse yok yanımızda. Şu an enkazın yanında sadece ben varım diğerleri aşağıda ısınıyor. Enkazın yakınlarında 4-5 ev var.
Olay yerinde bulunan arama görevlisi Abidin bey ; üç cesedi birlikte bulduk. Kar tipi gerçekten zor durumdayız. Enkazı başka bir yere geçerken gördük. Hiçkimsenin aklına gelmeyecek bir yer değil. Görülmemesi mümkün olmayan bir alanda enkaz. Çok açık bir alanda. Daha önce burada hiçkimse arama yapmamış burada bizim izlerimizden başka iz yok.
Enkaza ulaşıldı: 4 Kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Beşir Atalay düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirildi. Helikopterdeki 4 kişinin öldüğü, diğer 2 kişinin kayıp olduğu belirtildi.
offf :(
izmirliyigido
27.03.2009, 14:44
Enkaza ulaşıldı, 3 ceset var
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı. Enkazı bulan ilk 17 kişilik ekipte bulunan korucu Abidin Karataş, 3 kişinin ölü olduğunu, diğer 3 kişinin de kayıp olduğunu bildirdi. Karataş, ölen 3 kişinin birinin muhabir İsmail Güneş olduğunu söyledi. Korucu'nun anlattıklarına göre Yazıcıoğlu kayıp.
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, helikopter enkazının bulunduğu bölgeye hereket etti.
Bakan Atalay, hareketinden önce Göksun Kaymakamlığında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi.
Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, “Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum” yanıtını verdi.
Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldı.
Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, enkazın bulunduğu bilgisini arama çalışmalarına katılan üyelerinden birinin gönderdiği metin mesajıyla öğrendiklerini duyurdu.
47 SAAT SONRA SAPTANDI
Yazıcıoğlu'nu çarşamba günü Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi'nden Yozgat'ın Yerköy İlçesi'ne götürürken düşen helikopterin yeri olaydan 47 saat sonra saptandı. Ekipler enkaza ulaşmaya çalışıyor.
Helikopterin enkazının, Döngel Köyü'nün Şahinkayası Mevkii'nde, Sisne ve Elmalı arasındaki Keş Dağı'nda bulunduğu öğrenildi.
Ekipler, 2 bin 500 metre yükseklikteki Keş Dağı'nın karla kaplı eteklerindeki enkaza ulaşmaya çalışırken, helikopterdeki 6 kişinin akıbeti henüz bilinmiyor.
OLAY YERİNE VARAN KORUCU ANLATIYOR
- 3 kişi ölmüş, diğer 3 kişiyi göremiyoruz. Ölenler donarak ölmüş. Aşırı kar ve sis var. Buradaki ölüler arasında Muhsin Yazıcıoğlu yok. Helikopter parçalara ayrılmış.
- 50 – 60 metrelik bir alana yayılmış. Biz 17 kişiyiz biz de ısınmaya çalışıyoruz.
- Hayatını kaybeden muhabir helikopterin içerisinde.
- Yakında 4-5 ev olduğu söyleniyor.
- Helikopterin düştüğü bölge Göksun İlçesi'ne çok uzak
ErdalGüler
27.03.2009, 14:50
bence biraz beklemek lazım. daha sağlıklı bilgi kısa sürede verilecektir. Artık ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Sanırım artık her şeye hazırlıklı olmak lazım...
Kibrisli
27.03.2009, 14:51
ENKAZDA YAZICIOĞLU HARİÇ HERKESİN CESEDİ BULUNDU.... SADECE YAZICIOĞLU KAYIP UMARIM YAŞIYORDUR...
Ben CNBC-C haber kanalında dinledim 5 ceset bulunmuş kimlikleri belli değil bir kişi kayıp şimdilik bunlar var acımız çok ama çok büyük Rabbim yardımcımız olsun hapimizin.
king_dragon
27.03.2009, 15:00
Dua Edelim ne durumda olursa olsun dua dua dua
ÇİRKİN KIZ58
27.03.2009, 15:03
--------------------------------------------------------------------------------
............BİZ ÖRTÜLELİM KARIN ÜSTÜNE.............
Gündüz başladı bu feryat
Günler 1 2 3 geçti, yetkililer hala söylüyor.
Yapılan yok'' BİR DEV YAŞAM savaşı veriyor TABİATTA
Aramalar göstermelik,''Çünki zengin bu kişi.
Sevgisi vatana millete olan biri
Bir yaşam savaşı veriyor biz dua ediyoruz yaşasın diye,
ALLAH belki bizi duyacak
GÖSTERMELİK aramalardan bile sağ kurtulacak
Gözüm kulağım haberlerde MUHSİN'İLE açılacak o beklenen ve beklediği PENCERE
Gönlümüzün tümü seninle ''ÜŞÜME''
Bu canlar isterki bizde ''ÖRTÜLEK ÜSTÜNE ''
Soğuk bizi vursun bizler seni koruruz bize ''ÖĞRETTİĞİN ''MERTLİKLE''
EBRU SITKIBÜTÜN
ErdalGüler
27.03.2009, 15:03
Arama Kurtarma ekibindeki Sait Kılıçsallayan isimli görevli 15 kişilik bir ekiple, Şahinkayası mevkiinin Kuzey'indeki enkaz bölgesine hareket ettiklerini söyledi.
Kılıçsallayan, enkazda 5 ceset bulunduğunu fakat Yazıcıoğlu'na ulaşılamadığını belirtti.
Ayrıca Kılıçsallayan, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun hayatta kalabilmek için bölgedeki mağaralara sığınma ihtimalini göz önünde bulundurarak arama çalışmalarını bölgedeki mağaralar üzerine yapacaklarını belirtti.
inşallah bu haber doğrudur ve muhsin başkan yaşıyordur....
ÇİRKİN KIZ58
27.03.2009, 15:05
DUR DİYECEK YÜREKTE
Doğrumu duyduklarım yazılı görsel basında gördüklerim.
BİR YILDIZMI KAYIYOR?
Tüm Türkiyenin gözleri önünde
Kader yine yoksulları'mı vuruyor?
Onca zengin lider 'variken
Doğanın en acımasız noktasında çırpınırken sen
Seninle tüm dua'larımız
ALLAH iyileri alır diyorlarya,
Topluma lazım bu İYİ
KALSIN DİYORUZ YARAB'Bİ
Vatann satanlara karşı
Dur diyecek yürekte
Bir İYİ bir lider
SEN GÖRÜR SEN BİLİRSİN KORU ONU
PÜRENLERDEN
YAZAN EBRU SITKIBÜTÜN
Kadirhan
27.03.2009, 15:07
kötü haberi ben yazamam :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Allah rahmet eylesin :(:(
sefa.3458
27.03.2009, 15:12
neden bu haberler tutarsız anlamak zor
Herşeye hazırlıklı olmakda fayda var arkadaşlar.ALLAH ölenlere rahmet eylesin.İnşallah Başkanım sağdır benim içimde biraz ümit var ama yinede herşeye hazırlıklı olmak gerekli...
fertelliyim
27.03.2009, 15:21
Allah Rahmet etsin Mekanın Cennet olsun Başkanım :((
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP helikopterinin enkazına ulaşıldığını açıkladıktan 1 saat sonra kurtulan olmadığı haberi alındı.
MeLody58
27.03.2009, 15:30
İlk olarak Ailelerinin Ve Tüm Sivaslı Hemşerilerimizin Bası Sagolsun..
Sabiha Serin
27.03.2009, 15:34
İki gecedir tv karşısında gözyaşlarımla hayırlı hab er bekliyor dua ediyorum.
Umudum kalmadı ama ne olur Allah korktuğumuza uğratmasın
Muhsin Yazıcıoğlu hemşerim üşüdü,üşütüldü, o üşümesin, o incinmesin ..
Anası ağıt yakmasın ona yarabbim ne olur.Ne olur acı hab er almayalım ne olur.Dua etmeye devam edelim..
Hepimizin kalbi helikopterde olanlar için atıyor biliyıorum.Acımız büyük
Dualarımız onlara....Ne olur bir supriz olsun .
goktan58
27.03.2009, 15:39
öncelıkle tum sıvasımın sıvas cocuklarının sıvas tasının topragının bası sagolsunnnnn sonrada gelecek ıcın ona muhtac olan Türkıyenın bası saolsun.....mekanın cennet olsun baskanım bu sevdamız aslaa bıtmeyecek yolunda yurumeye devam edecegız :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
SENI COK SEVIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZ
SIVASIMIN DEV ADAMI......................... ...........................
Kibrisli
27.03.2009, 15:47
Hepimizin başı sağolsun,tüm Sivas'ın başı sağolsun.... Dağ gibi insanlardı, zor şartlarda siyaset yapıyorlardı.... Mekanları cennet olsun....
Melankolia
27.03.2009, 16:03
ßasıMız saoLsun Bisey DiyemioRum Kimse DoLduraMaz Yerini :(
Kaptan-58
27.03.2009, 16:04
ARKADAŞLAR BAŞKANIN CESEDİNİN BULUNDUĞU ŞUAN İÇİN BİR İDDİA.. DAHA RESMİ Bİ AÇIKLAMA YAPILMADI :( :( :(
sibelYILMAZ
27.03.2009, 16:05
Allah rahmet eylesin Rabbim nur içinde yatırsın...... Söyleyecek söz yok yapılacak tek şey dua etmek çünkü onlara ulaşan tek şey ruhlarını rahatlatacak tek şey bu ....Elbet ölüm hepimiz için ama bu çok acı ......Rabbim herşeyin en iyisini bilir ölen insanların ebedi dünyaları hayır ve nur içinde olsun inşallah......
tekintufekci
27.03.2009, 16:21
sayın başkanıma YÜCE ALLAH'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
Kardelencicegi
27.03.2009, 16:24
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
DAYAN KOCA REİS DAGLAR BİLE YIKAMAZ SENİ.....
Gülleri kıskandıran gülüşünle gel Başkanım...
sivaslimete
27.03.2009, 16:37
AH BE REİS BÖYLE OLDUMU REİSSSS OLDUMU BÖYLEEEEE
DAGLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BASKANİMŞ GERİ VERİN BANA BANA GERİ VERİNNNN
KAN AGLİYORUM KANNN
Çiçek: 4 Kişi bulundu, 2 kişi kayıp
Kaynak: Canlı Yayın / Haberturk / Tarih/Saat: 28 Mart 2009 Cumartesi, 11:35:13 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, helikopter kazasıyla ilgili olarak savcıların kaza mahallinde olduklarını ve incelemelerin sürdüğünü kaydetti.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek düşen BBP helikopteri ile ilgili konuştu. Çiçek: "4 cesede ulaşıldı, 2 kişi aranıyor. Bulunanlar arasında Muhsin Yazıcıoğlu yok. Savcılık olay yerinde incelemeyi südürüyor. İlk tespite göre helikopter gövdeden çarptı" dedi.
İlk bulgulara ilişkin resmi açıklama birazdan yapılacak.
Ayrıntılar birazdan İhlassondakika.com'da...
arikarinkuchi
28.03.2009, 12:58
şimdi de 4 ceset var diyorlar yaa
bir yetkili çıkıp kesin birşey söylesin artık
sipas da son dk haberi olarak
canlı bir şekilde bbp sekreteri şimdi açıklama yaptı
kesin olarak öldüğünü belirtti
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.