Orijinalini görmek için tıklayınız : --> TAZİYE!..
Sevgili Yiğido kardeşlerim öncelikle hepimizin başı sağolsun.
Sivaslılar.Net olarak bir organizasyon yapıp Ankara BBP Genel Merkezine Taziye ziyaretinde bulunalım. Böylelikle herkes görsün dayanışmamızı ve kaldığı yerden devam diyecek nesli...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
arikarinkuchi
28.03.2009, 15:52
MUHSİN YAZICIOĞLU VE ARKADAŞLARI ;
ALLAH U TEALA YA ulaştı . Tüm İslam aleminin başı sağolsun ALLAH rızası için el-Fatiha . İnşallah yeri cennet bahçesinden peygamberimizin yeri olur
Melankolia
28.03.2009, 15:56
Türk-İsLam aleminin ßası sağoLsun :(
altuntas58
28.03.2009, 18:21
Hepimizin başı sağolsun allah bir daha böyle acı yaşatmasın
AKÇAMAGRALI58
28.03.2009, 18:42
RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN RABBİM RAHBETİNİ ESİRGEMESİN...
SAĞLIGINDA KIYMETİ BİLİNMEYEN SİVASIN DEĞİL TÜRKİYENİN DEĞİL O TÜM TÜRK DÜNYASININ LİDERİ OLAN BAŞKANA VEFA BORCUNU ÖDEMELİ SİVAS VE SİVASLI...
leblebi82
28.03.2009, 18:44
Benim Platonik Aşkım Sivasım , Türkiyem Dedin ,
Eğilmedin , bükülmedin, Bizi Hiç Mahçup Etmedin,
MEKANIN CENNET OLSUN DİK DURAN YİĞİT
altuntas58
28.03.2009, 20:17
Allah rahmet eylesin ruhu şad olsun
RABBİM seni Hz.Muhammed (S.a.v) e komsu eylesin,,,yerin dolmayacak buyuk insan buyuk lider Muhsin Yazicioglu.
candy_58
28.03.2009, 21:53
Rabbim Peygamber efendimize komşu eylesin dualarımızı kabul etsin davan bizim davamızdır
hamitgüneyli
28.03.2009, 22:46
TÜRKİYE İÇİN ÇOOOK BÜYÜK KAYIP CENABI ALLAH BİZDEN DAHA FAZLA SEVDİKİ ONU BİZDEN ALDI ZATEN İYİLER FAZLA YAŞAMAZMIŞ ÖYLE BİR İZ BIRAKTINKİ YERYÜZÜNDE BİZLERGİBİ GELECEKTEKİ ECDADIMIZDA BÖYLE BİR ATALARININ OLDUĞUNDAN GURUR DUYACAKLAR RUHUN ŞAAD OLSUN REEEEEEEEEEEEEEEEİİİİİİİİİİİİİ İİSSSSSSSSSSSSSSSS
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Değerli Yiğidolar ve Form Yöneticileri;
Ben 2 gündür Genel Merkeze gidip geliyorum. Misal bugün taziye için sivaslılar.net olarak toplanıp gidebilirdik.
Tekrar form yönetcilerine sesleniyorum: Herkes bulunduğu bölgede organizasyon yapıp Genel Merkeze ve BBP İl Başkanlıklarına Taziye ziyaretinde bulunalım. Lütfen dikkate alın!...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.