PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahhh Be Koca Reis

AHMET_BALCI
29.03.2009, 13:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 72106
Muhsin Reisle 1996da E.Mesaj gazetesi muhabiriyken tanıştım.
Pendikte dini içerikli bir toplantıydı.
Kendisiyle uzunca bir süre sohbet imkanım oldu.

Hayat felsefesi,konulara hakimiyeti,düzgün ve kararlı duruşu bende derin izler bırakmıştı.
Bana şu sözü demişti: Attığım her adımda milletimin menfaatlerini gözetirim.Güc odaklarının değil.

Bu duruşunu 12 Eylülde de,28 Şubatta da aynı kararlılıkla sergiledi.
Millete doğrulmuş namluya selam durmam diyen başka bir lider hatırlamıyorum ülkemizde.

Muhsin Reis da hayata atıldığından günden bu yana hep haksızlığa baş kaldırmış ve zor zamanların insanı olmuştur. Hiçbir ışık deliği olmayan tünellere girmiş ama yüreği ile, kalbi ile, inancı ile karanlık tünellerden aydınlığa çıkmasını bilmiştir. Gücünü inandığı değerlerden alan Yazıcıoğlu, bir kişi olarak TBMM’de bulunsa da o bütün Türkiye’nin sesi ve soluğu olmuştur

Muhsin Reis hayatı boyunca hep dava adamı olarak yaşadı,hep dürüst oldu,hep Anadolu insanını temsil etti.

Siyasette arzuladığı rakamları hiç yakalayamadı ama oy veren vermeyen herkesin sevgisini,takdirini kazandı.
Hiç bir zamanda tutarsız olmadı.Ayarını bozmadı.
Zaten Ordudada ''2 saniye sonrasının ne olacağını bilmediğim bir yaşam için neden fırıldak olayım'' diyordu

Bu büyük insan maalesef Kahraman Maraş dağlarına konuverdi yüreğimizi yakarcasına.

Kar ve tipinin acımasızca estiği dağlara.

Zaten üşüyorum demişti bir şiirinde bugünleri görürcesine.

Ve şöyle devam etmişti: Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Artık yazamıyor elim.
Kelimeler düğümleniyor boğazıma.
Ve süzülen gözyaşları

Ahh Be Koca Reis.
Seninle dondu içimiz Kahraman maraş Ayazında
Ahmet Balcı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Trabzon Köprübaşı İlçesi Web Sitesi
EDITOR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

MeLody58
29.03.2009, 13:36
Allah mekanını cennet etsin Onu hiç unutmayacagız. Dualarımızda ve yüregimizden silinmeyecek...

yiğidoturan
29.03.2009, 14:00
YÜCE ALLAH MEKANINI CENNET PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN GÜL SEVDALISI GÜLLERİN EFENDİSİNİN SEFAATİNE NAİL OLUR İNŞALLAH

Dilsad Hatun
29.03.2009, 14:15
Kurtlar puslu Havada Toplandi Ankarada
Giden Heybetli çinar Milyonlarsa arkada
Yandı yurekler yandı
Yagan kar ıle sonmez ...

Ruhun Sad Mekanin Cennet olsun Koca Reis , Yuregimizdesin seni Unutmicaz UNUTTURMAYACAĞIZ !