PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar'ın şakası yok!

arikarinkuchi
25.04.2009, 20:35
Yiğidolar'ın şakası yok!

Sivasspor, liderlerin kapışmasında gol yağdırdı. Trabzon'u üç golle devirdi. Şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

SİVASSPOR - TRABZONSPOR: 3-0

Öyle bir Sivasspor izledik ki sadece sahadaki Trabzonspor'a değil tüm rakiplerine meydan okuyan, sahada basmadık yer bırakmayan, futbol oynayan ve "Ben şampiyon olacağım" diye haykıran...

Ligde haftanın en önemli maçında lider Sivaspor, takipçilerinden Trabzonspor karşısında mükemmel bir futbol oynadı, rakibini sahadan sildi ve 3-0'lık çok net bir skorla "Şampiyonluğun en güçlü adayıyım" dedi !..

Sivasspor 90 dakika üstün oynadığı maça fırtına gibi girdi. 6. dakikada Hayrettin'in sol kanattan kale alanı içerisine yaptığı sert ortada, Musa Aydın bomboş durumda dokunarak topu filelerle buluşturdu: 1-0

Trabzonspor erken yediği golle şoka girerken, Sivasspor 14 dakika sonra farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan kazanılan taç atışını hiç vakit kaybeden kullanan Mehmet Yıldız, rakip savunma yerini almadan Murat Erdoğan'ı gördü. Murat'ın aktardığı topu kontrol eden Sezer, kaleciyle karşı karşıya olmasına rağmen sağındaki Abdurrahman'a pas verdi, Abdurrahman da yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0

İkinci yarı başlarken herkesin aklında "Trabzonspor toparlanıp maça ortak olur mu?" sorusu vardı ama yanıtı 2 dakikada ortaya çıktı. 47. dakikada ceza sahası ön çizgisinde topu kontrol eden Mehmet Yıldız gerilerden gelen Hayrettin'i gördü. Hayrettin'in şutunda top yerden seke seke giderken, Sylva topun auta çıkacağını sanıp bıraktı. Bu hata Trabzonspor için maçın sonu oldu: 3-0

Sivasspor bu galibiyetle hem Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkartıp bordo mavili rakibini yarışın dışına itti. Hem de heyecanla puan kaybetmesini bekleyen diğer rakiplerine göz dağı verdi. Çünkü sahada sadece 3-0 kazanan bir Sivasspor yoktu. Dev bir rakibi sahadan silen bir Sivasspor vardı...

SİVASSPOR TRABZONAA GOOLLLBASTIII :D

sivassporlukiz
25.04.2009, 20:45
Son 5 Mac Kaldi... InSallah Onlarida Alcak SivasspoRumm...
Herkes trabzonun kazanacagini saniyorduu ama sivassporum yine gösterdi kimin daha iyi oldugunu...Bu Sene Sampiyon SIVASSPOR...Senii Coook Seviyorumm Sivassporuumm :D

arikarinkuchi
25.04.2009, 22:28
bazıları görmüştür kırmızı renkli bi opel-astra
çok komiktiler :)
maçtan sonra kolbastı çalıyordu sonuna kadar da açmştı sesi
kırmızı ışıkda durduğu zaman hepsi arabadan iniyor kolbastı oynuyor,yeşil yanınca hepsi hemen arabaya binip basıp gidiyor :D
çok güldüm valla :D
ts ye inat kolbastı :)

sandalli
25.04.2009, 22:37
***SiVASSPOR***

Yeni bir tarih yaz, coştur Sivası,
Yeşil sahalarda koş Sivasspor,
Sen oldun gönlümün en güzel hazı,
Yenip rakipleri coş Sivasspor.

Kırmızı beyazı giymiş sırtına,
Aldırmaz hakemin yanlı kartına,
Koşarken benzersin arap atına,
Her zaman her yerde hoş Sivasspor.

Yiğido peşinde coşturur seni,
Mutlu eder attığın gollerin beni,
Türkiye liginin lideri yeni,
Artık engelleri aş Sıvasspor.

Yönetim taraftar el ele vermiş,
Tüm dünya Sivas`ın gücünü görmüş,
Yiğidom yoluna karanfil sermiş,
Yıkıp bentlerini taş Sivasspor.

Korkuyor Sivas´a gelen her rakip,
Üç büyük peşinden yapıyor takip,
Bulunmaz liglerde sen gibi ekip,
Çok zaman atarsın beş Sivasspor.

Takdir eder herkes güçlü ahtını,
Yıkamaz hiç kimse senin tahtını,
Güldür artık şu Sivas`ın bahtını,
Sivas`tan başkası boş Sivasspor.

Hasan İlter

goramaz
25.04.2009, 23:24
çok mutluyum valla....:)

sivasın liderliğini çekemeyen, sivasa anadoluya şampiyomluğu yakıştırmayan köşe yazarları...argo kullanmayı sevmem ama bazen de lazım oluyor... bu da size kapak olsun...

sivasın liderliğini çekemeyen, sivasa anadoluya şampiyomluğu yakıştırmayan köşe yazarları...argo kullanmayı sevmem ama bazen de lazım oluyor... bu da size kapak olsun...

hamitgüneyli
26.04.2009, 00:03
DAHA DÜNE KADAR SİVAS ŞAMPİYON OLSUNDA BAŞKASI OLMASIN DİYENLER BİLE BAKTILARKİ İŞ CİDDİ SİVAS ŞAMPİYON OLACAK DA NE OLACAK AVRUPADA BAŞARILIMI OLACAK DİYENLER VAR BİLMİYORUM SİVAS TA YAYINI VARMI RADYO SPOR A GELEN YORUM LARI DİNLESENİZ VARYA KAFAYI YERSİNİZ YA NE ÇEKEMİYENİMİZ VARMIŞ Bİ RBİLSENİZ ÖNCELERİ KIZIYORDUM YAPILAN YORUMLARA ŞİMDİ UÇUYORUM MUTLULUKTAN HELE O EZİKTAŞ LILARI DUYSANIZ OOOOO ÇILDIRIYORLAR ALLAH DAN ANIN DA CEVAP GELİYOR TARAFTARIMIZDAN BUGÜNDE TS Yİ YENEREK RAKİPLERİNE BÜYÜK GÖZ DAĞI VERDİ ŞAMPİYONLUK SENİN HAKKIN YİĞİDO M

arikarinkuchi
26.04.2009, 11:51
şampiyonluğuaçok az kaldı
inş. mutlu sona ulaşırız

seva
26.04.2009, 11:52
10-12 hatta 15-20 golü Avrupa şampiyonu olmasını istiyorum inş olacak belli olmaz bakarsınızki dünyada Sivassporu konuşuyor :D

arikarinkuchi
26.04.2009, 14:28
inş.inş.
tüm dünya sivassporumuzu konuşacak

Dilsad Hatun
26.04.2009, 15:25
Insallah devamini getirip Sampiyon Sivasspor olur. Allah yardimcilari olsun.

gönül3458
26.04.2009, 16:55
ben ist yaşan bır sıvaslı yolda ınsalar sıvas spor dan konuşuyorlar abı bu sene sıvas şampiyon dıye nerdeyse oda çok yuksek sesle ben de sıvasllıyım demek gelıyor askerdekı oğlum tel ettı annacım sıvas şampiyon bu sene hadı iyisınız gene dıyor kendısı fanatık bır bjk lıdır ama canı sağolsun ordan benı desteklemesı guzeldı

arikarinkuchi
26.04.2009, 20:36
beşiktaş eskişehire kesin takılır dedim ama olmadı
çok rahatlardık
ama neyse önümüzdeki maçlarda arayı açarız

sinan58_34
26.04.2009, 22:49
sivassporumuz cok ıyı gıdıyor ınsallah boyle devam ederek sampıyonlugu alacagız bi duzene dalavereye kurban gıtmezsek sampıyonluk bızım

Kardelencicegi
16.05.2009, 14:27
Kıraç

“Haydi Haydi”

Dört koldan her yanı ateş sarsa da
Ateş dokunmaz sana sen çık meydana
Yalnız değilsin sen Türkiye’mizsin
Dünyaya haykıran gür sesimizsin

Sen de askersin sen de Mehmet’sin
Kalbinde en derinde hissedeceksin

haydi haydi gün bugün
Tüm dünyayı titreteceksin

Kana kan dışe dış dağ gıbıyız bız
Tarıhlerden fışkıran kaplanlarız bız
Hep onurlu hep cesur tüm hıkayemız
Ay yıldızlı bayrağın neferlerıyız

Sen de askersin sen de Mehmet’sin
Kalbinde en derinde hissedeceksin

haydi haydi gün bugün
Tüm dünyayı titreteceksin...........

BASARILARINIZ ICIN DUACIYIZ HAYDI YIGIDOLAR....... :D

Salim58
16.05.2009, 14:30
bugünde aynı tarife 3/0 olur bizim olur

Kardelencicegi
16.05.2009, 14:32
1-0 olsun bizim olsun Yeterli.:D
Fazlasinda gözïm yok. :D :D

Melankolia
16.05.2009, 14:45
1-0 olsun bizim olsun Yeterli.:D
Fazlasinda gözïm yok. :D :D

aLdıqımız yenilqilerden snra 1-0 olsn bizim oLsn

İnsLLah bjk ßu hafta Yenilir:(

qio
16.05.2009, 14:48
0,5 olsun bizim olsun yeter artık , çıkın sahaya yiğidoya yakışır şekilde oynayın puan kaybına tahamülümüz kalmadı. Bjk'nin bu hafta puan kaybedeceğini umuyorum, diliyorum.

ellisekiz_li
24.06.2009, 10:13
trabzonu 3 -0 gibi net bi skorla ezdik ama hiç bi anlamı kalmadı cünkü şampiyonlar ligi son haftaya kaldı 7 puan fark vadı 1 puana kadar düştü

Salim58
24.06.2009, 10:17
ligler başladı galiba bitmeden önceki konular geldiği için hiç haberim yoktu bu hafta kiminle maçımız var