PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sandalköyüyildizelisivas

sandal-58
20.05.2009, 07:14
Sandal köyü Yildizelinin batisinda ilceye yakalsik 18 km uzakliliktadir. Köyde demiryolu ve karayolu ile ulasim saglanmakta olup köy yolu asfalttir. Köye telefon, saglik ocagi, köy evi ve Ilkögretim Okulu bulunmaktadir. Köy camiisi minarelidir. Köyde sürekli hizmet veren ve hemen her ihtiyaca cevap verecek bir market bulunmaktadir. Ayrica köyden Yildizeli ne ve Sivas a ulasimi saglayan dolmus seferleri yapilmaktadir. Köy Sivas Ankara karayoluna 4 km uzaklikta bulunmaktadir. Daha önce bozkir olan Dereler mevkii zamanin muhtari Kadir Köse tarafindan agaclandirilmis ve köyümüz orman köyü olmustur. Kadir Köse beye ayrica tesekkür ederiz. Kanalisasyon calismalari tamamlanmis, icme suyu sorunuda giderilmistir. Sandal köyü sinirlari icinde piknik yapilacak cok alan vardir. Özellikle Aksu mevkii hem icme sulari hemde dogal güzellikleri ile kesfedilmeyi bekliyor. Dogal güzellikleri ile Sandal Köyü ziyaret etmeye deger. Sandal da koyun yogurdunun tadi bir baskadir ayrica 28 subat tarihinden sonra muhtarlik görevi selahattin yilmazdan saban köseye gecmistir
saygilarimla.

buradan tüm sandalli hemserilerime slmlar ben adem köse almanya köln den bir tesadüf eseri ulasmis oldugum bu forma cok sevindim. kavakli bir arkadasin dedigi gibi bizm neden bir sitemiz yokki neden olmasinki diye düsündüm bu yil izne gittigim de köyden bir cok resimle dönecegim insallah köyümüze bir site yaparak köyümüzün bütün güzelliklerini paylasabilecegimiz bir sanal ortam yapma düsünceseindeyim bu düsüncemde bana yardimci olacak tüm degerli abilerimin ve kardeslerimin fikir ve önerilerini bekliyorum.