PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaldırım TV bozuldu

IsYaNKaR
20.05.2009, 23:47
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas`ta 2 yıl önce özel bir şirket tarafından caddeye yerleştirilen 50 LCD plazma, kullanılamaz bir hale geldi.

MEHMET SALİH AKKUŞ-SİVAS

Sivas`ın en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi`nin kaldırımlarına 2007 yılında bir şirket tarafından reklam amaçlı yerleştirilen 50 LCD ekran, şimdi çalışmıyor. Sivas`ta ilk yapıldığı zaman ses getiren çalışmanın şehrin tanıtımında büyük payı olduğu ifade edilirken, kimileri ise gereksiz bir uygulama olarak görüyor. Caddedeki kaldırımlara karşılıklı olarak yerleştirilen 50 LCD, çetin geçen kış mevsimi ve yeterince reklam alamaması nedeniyle bugün kullanılmıyor.

sivasgazete.com

Kuzey
20.05.2009, 23:50
Ne mantık anlamadım Hiç kış şehrine yerden reklam yapılırmı birde ben şehirleri gezdim böyle reklam türü görmedim Yazık değilmi o kadar paraya.

qio
21.05.2009, 01:32
Ne mantık anlamadım Hiç kış şehrine yerden reklam yapılırmı birde ben şehirleri gezdim böyle reklam türü görmedim Yazık değilmi o kadar paraya.

İşte mantık orda sivas gibi soğuk iklimin yaşandığı bir şehirde, sokağın prtassında bu tv çalışıyor reklamı yapıyor ( tv'nin sağlamlığının , kalitesini tanıtmak kasıt ) ama mağlasef dayanamamış sivasın havasına :D

Salim58
21.05.2009, 07:16
tam yerini bulmuşlar karlar altındaki bir iklimde olurmu hiç yap bi pano devam etsin yayına