Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor şampiyon olamaması hakkında ?
Öncelikle Sivasspor'a başarılarından dolayı tüm kalbimle teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar sivasspor sizce neden şampiyon olamadı ?
Neden 4 büyük takım alışkanlığı devam ediyor ?
Sizce her sene galatasaray,beşiktaş,fenerbahç e,trabzon'un şampiyon olması ne kadar heycanlıdırıcı geliyo ?
Bence Türkiye futbolu kendi içinde bitmiş.
Kim ne demek istediğimi anlamıştır. Yorumlarınızı esirgemeyin.
ŞAMPİYON BİZİZ ZATEN BJK BİRİNCİ TÜM FUTBOLCULARLA GURUR DUYUYORUM
sivaslıgenç
31.05.2009, 11:47
Ya Beşiktaş şampiyon olsa nolurkı.Hatta ligin son haftasının olmadıgını bilmesem Beşiktaşın şampiyon oldugunu bile anlamazdım kutlayan olmadı konuşan olmadı.Geçen hafta Beşiktaş maçında bilerek gol pozisyonlarını harcayan Arda dündevleşti Sivas karşısında.
Bize göre şampiyon Sivas...
Tecrübesizlik yüzünden şampiyon olamadık.FB,BJK,Gs camiaları için ligde ikinci olmak bile başarısızlık sayılırken bizim ikinci olmamız büyük başarı. Sivassporlu futbolcuların çoğu böyle bir başarıyı yaşamamış daha önce ve bu onlarda stres yaptı son haftalardaki maçlarımıza bakarsak disiplinden uzak bir görüntü vardı.Ligin en az gol yiyen en az mağlup olan takımı durumunda iken son haftalarda kendi sahamızda da yenildik kendi sahamızda iki gol de yedik , iki hafta üstütste maç da kaybettik. Bence Şampiyon olamamzın en büyük nedeni tecrübesizlik ve heyecan yapmak.
barikat58
31.05.2009, 12:16
sivasspor bu sezon gecen sezondan daha başarısız bir grafik çizdi ve buna ragmen ikinci oldu.oysa gecen sezon 74 puan toplayıp 3 lü averajla 4. olan sivasspor 3 büyüklerden sadece bjk yi inönüde yenmişti onun dışında 3 büyüklere galibiyetimiz yoktu.ama bu sezon onlara karsı galibiyetimiz vardı hepsindende 3 puan almasını bildik ama ilginctir 67 puan topladık.eger gecen yıl ki kadar başarılı olsaydık şampiyonlugu gecen haftadan ilan etmiş olacaktık.
bu yılki gibi bu ligi bidaha bulamayız kaçtı artık geriye dönüş yok ileriye bakmamız lazım
Sivasspor'a başarılarından dolayı tüm kalbimle kutluyorum...
yenilsede bizim için önemi yok...
o bizim şampiyonumuz zaten gerisi yalan
gıldırlı
31.05.2009, 19:20
hepinizden allah razı olsun bence sivasspor şampiyondur neden çünkü herşeyden önce bu başarıyı 17 hafta liderligi hiç birtakım götürememiştir onlar hazmedemesinler sivas gönüllerin şampiyonudur bizi yani sivası çekemeyenler şimdi küme düştüler şampiyon yiğido kıskananlar çatlasın
ŞAMPİYON BİZİZ ZATEN BJK BİRİNCİ TÜM FUTBOLCULARLA GURUR DUYUYORUM
.......DELİKTAŞLISALİM KARDEŞİME KATILIYORUM....GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZZZZ
altuntas58
31.05.2009, 19:46
Bir yiğido olarak Sivassporumuzu kutluyorum şampiyonlukta seneye kaldı 4 büyütülmüşlerin dişini sökeceğiz bizden korksunlar bundan sonra öyle kolay şampiyonluk yok yeterki biz içimizdeki istanbul takımlarını tutan yalakaları temizliyelim sivasın stadyumunda istanbul yalakalarıyla bir olup küfür edenler sivas ve sivaslının sitelerinde sivassporlu görünüp yalakaların takımını destekleyen onların reklamını yapanları temizlemedikce bize rahat yok hepsinin temizleyeceğiz cünki
BAŞKA SİVASSPOR YOK
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
SİVASSPOR-GS MACI
bahar5834
31.05.2009, 19:55
Bir yiğido olarak Sivassporumuzu kutluyorum şampiyonlukta seneye kaldı 4 büyütülmüşlerin dişini sökeceğiz bizden korksunlar bundan sonra öyle kolay şampiyonluk yok yeterki biz içimizdeki istanbul takımlarını tutan yalakaları temizliyelim sivasın stadyumunda istanbul yalakalarıyla bir olup küfür edenler sivas ve sivaslının sitelerinde sivassporlu görünüp yalakaların takımını destekleyen onların reklamını yapanları temizlemedikce bize rahat yok hepsinin temizleyeceğiz cünki
BAŞKA SİVASSPOR YOK
SİVASSPOR-GS MACI
sayın altuntaş spor sadece bir oyundur egerki ben başka takimi tuyorsam bu niye yalakalik olsun bir sivasli olarak tamiki sivasi tutarim unutmayinki tüm takim bir türk takimidr sankı bız gıttık yunanı destekledik .... lutfen kımseye yalaka demeyin
altuntas58
31.05.2009, 20:05
sayın altuntaş spor sadece bir oyundur egerki ben başka takimi tuyorsam bu niye yalakalik olsun bir sivasli olarak tamiki sivasi tutarim unutmayinki tüm takim bir türk takimidr sankı bız gıttık yunanı destekledik .... lutfen kımseye yalaka demeyin
siz niye üstünüze alıyorsunuzki yazımı dikkatli okursanız benim ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız benim diğer takım taraftarına sözüm yok ben diyorumki sivassporlu görünüp başka takımın reklamını yapıyorlar siz İstanbul takımlarından her hangi birini tutuyorsanız buna saygı duyarım ancak burada onların reklamının yapılmasına asla müsade etmem
bahar5834
31.05.2009, 20:12
evet haklisin dimi hiç bir şeye musade etmesiniz ben çok yakından takip edeyorum forumdaki yazılari sayın altuntas konu spor olunca mesede etmiyorsunuz ayrica ben üstüme almadim ama yalaka kelimesini bir sivas spor taraftarina uygun görmedım hepsi bu
iyi akşamlar...
sivassporlukiz
31.05.2009, 20:56
SiivaSSpoR göNüLLeRin SampiYoNu Zaten...!
Daha yenii 2 seneDir 1.Lig'de SampiYOn olMaSi MuCize oLuRDu...
Bize Bu GüzeL duYGuLaRi yaSaTTiGin iCin Cok tSk EdeRim SivasspOruum...
Senii Cook SeviYOruuum....SampiYOn olMaMiza Cok aZ kaLDi... ne MutLuu SivaSliYimm & SivaSSpoRLuYumm DiyeNe...
altuntas58
31.05.2009, 21:00
SiivaSSpoR göNüLLeRin SampiYoNu Zaten...!
Daha yenii 2 seneDir 1.Lig'de SampiYOn olMaSi MuCize oLuRDu...
Bize Bu GüzeL duYGuLaRi yaSaTTiGin iCin Cok tSk EdeRim SivasspOruum...
Senii Cook SeviYOruuum....SampiYOn olMaMiza Cok aZ kaLDi... ne MutLuu SivaSliYimm & SivaSSpoRLuYumm DiyeNe...
Değerli yorumunuza bende katılıyorum paylaşımınız için teşekkürler
kim ne derse desin bu imkanlarla bu durumlara gelen büyük takımlar kadar puan alan ve yarışan sivasporu kutlamaktan başka yapılacak birşey yok. o gerçekten gönüllerin şampiyonu...bu sene başta büyük takımlar olmak üzere bütün türkiyeye anadolu aslanı olduğunuzu gösterdiler bütün anadolu kulüplerine örnek oldular teşekürler yiğidolar
Her ne kadar şampiyon olmasada SİVASSPOR gönüllerimizin şampiyonudur kısmet buraya kadarmış , tüm futbulcularımızı kutluyor yolları açık olsun inşALLAH seney oluruz.
Sen şampiyon ol-ma-san-da
Kupaları al-ma-san-da
Kartalıda yen-me-sen-de
Seviyoruz işte varmı diyeceğin
Seviyoruz işte varmı diyeceğin !!!
sandalli
31.05.2009, 23:32
Ben Sivasspor´u cok basarili buluyorum, dünya üzerinde yasayan 6 milyon Sivasli oldugundan bahsediliyor ama bu insanlarin büyük cogunlugunun Sivasspora icin hic bir faydasi yok. Bugün markt degeri yüksek takimlar hep en önde. Sivasspor taraftari olan ve burada baska sebepler arayan arkadaslar Sivasspor icin ne verdiler. Adamlar bir futbolcudan 100 bin forma satiyor ve biz maclarda stadi dolduramiyoruz. Bu isler manevi destekle yürümüyor, starlar lazim ve bunlar parayla oluyor. Herkes asip kesiyor ama is vermeye gelince hepimiz kaciyoruz. Önce vereceksin, sonra isteyeceksin. Yoksa sampiyon olmamiz zor. Ben yinede Sivasspor´un bu imkanlarla cok basarili olduguna inaniyor ve sampiyonlar liginde basarilar dilyiorum.
Klimasuyu
01.06.2009, 00:20
stres stres stres G.Anteple İ.B.B. maçları kazanılınsaydı şampiyonluk çok kolat olacaktı.....
altuntas58
01.06.2009, 11:05
stres stres stres G.Anteple İ.B.B. maçları kazanılınsaydı şampiyonluk çok kolat olacaktı.....
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz size katılıyorum
sivasspor gönüllerimizin şampiyonu.belki süperlig de tam olgunlaşmamış olduğumuzdan kaynaklanan bir durum inş gelecek sene oluruz
bahar5834
01.06.2009, 11:14
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] r.jpg)
tüm yalakalardan sayin altuntasa gelsinn
ABDULLAH DUMAN
01.06.2009, 11:27
Panik oynamamız kötü oluyor
Ama büyük bir iş başardı takımımız Teşekkür Ederiz hepsine
altuntas58
01.06.2009, 11:31
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] r.jpg)
tüm yalakalardan sayin altuntasa gelsinn
Benim yalakaların çiçeklerine ihtiyacım yok
Arif Coşkun
01.06.2009, 11:34
Arkadaşlar şu bir gerçekki, Sivasspor'umuz süper lige çıkmadan pek çoğumuz, Yüz yıldır var olan Türkiye'nin büyük takımları diye tabir edilen takımları tutuyorduk, veya şuan da tutanda vardır, bunda garipsenecek bir şey yok olmamalı da.
Şahsi adıma söyleyim, bende GS'lı idim. Fakat Sivas'ımız süperlige çıktığı andan itibaren, elbetteki Sivasspor benim için daha çok önem kazanmıştır. Sivasspor'umuzun başarısı beni daha çok sevindirecektir. Tüm GS' maçlarında da kalbim Sivasspor'umuz için atmıştır.
Arkadaşlar, gerçektende spor ne bir savaş, ne bir kamplaşma nede bir kavga nedeni olmalı. Spor eğlence, dostlukların kurulması pekişmesi ve ayrıcada reklam ve turizm adına güzel bir organizasyondur. Bu olaya bu gözle bakmak, eğlencemize kaldığımız yerden devam etmek dileğiyle...
bahar5834
01.06.2009, 11:36
Benim yalakaların çiçeklerine ihtiyacım yok
sayin altuntas biz taş atana gül veririz ister alırsın ister almassiniz
altuntas58
01.06.2009, 11:45
sayin altuntas biz taş atana gül veririz ister alırsın ister almassiniz
Hangi taştan bahsediyorsunuz anlayamadım acıklarsanız sevinirim
bahar5834
01.06.2009, 13:52
altuntas58Hangi taştan bahsediyorsunuz anlayamadımacıklarsanız sevinirim
[I]peki hangi taşmi sayin altuntaş58 siz istanbul yalakalari dediniz unutmayinki
sizde istanbulda yaşiyorsunuz ve üsküdar yığidosu olarak aynı havasi aliyor ve ekmek yiyorsunuz biz aslanlar gibi sivasi takiminin ardaındayız ama başka taimida tutmamiz niye yalakalik oluyor unutmayinki sizde istanbulda yaşiyorsunuz hemde istanbulun gözde bir semtinde ve bir üsküdarli yığido olarak bunu anlatmak ıstedim sizde nankörlük yapiyorsnuz bence siz sivasa gidin.. bilmem anlatabildimmi?
crashbecool
01.06.2009, 14:22
arkadaşlar hiç boşuna tartışmaya gerek yok sivasspor gerekeni yaptı
bazı yerlerde hataları yokmu var tabiki ama nede olsa adı bizim memleketimizin adı ben çok üzüldüm ama çare yok bundan sonra SİVASSPOR'u şampiyon yapmaz derse bizim başkanlar hayatta şampiyon olmayız
bahar5834
01.06.2009, 14:39
arkadaşlar hiç boşuna tartışmaya gerek yok sivasspor gerekeni yaptı
bazı yerlerde hataları yokmu var tabiki ama nede olsa adı bizim memleketimizin adı ben çok üzüldüm ama çare yok bundan sonra SİVASSPOR'u şampiyon yapmaz derse bizim başkanlar hayatta şampiyon olmayız
spor bir centilmenlik işidir ben tarşiyorum bende bir sivaslim sadece ist yaşayipta aynı yerden ekmek alıp aynı suyu içipte ustude yalaka derse o işte olmaz....
sivaslihakan
01.06.2009, 15:47
altuntas58Hangi taştan bahsediyorsunuz anlayamadımacıklarsanız sevinirim
[I]peki hangi taşmi sayin altuntaş58 siz istanbul yalakalari dediniz unutmayinki
sizde istanbulda yaşiyorsunuz ve üsküdar yığidosu olarak aynı havasi aliyor ve ekmek yiyorsunuz biz aslanlar gibi sivasi takiminin ardaındayız ama başka taimida tutmamiz niye yalakalik oluyor unutmayinki sizde istanbulda yaşiyorsunuz hemde istanbulun gözde bir semtinde ve bir üsküdarli yığido olarak bunu anlatmak ıstedim sizde nankörlük yapiyorsnuz bence siz sivasa gidin.. bilmem anlatabildimmi?
öyle iki takim tutmak yok ya sivassporlusn yada degilsin
ben bir takimi tutyorsam baska bir takima yer olmaz ama illa sivaslisin diye sivassporlu olmayabilirsin o senin bilecegin birsey ama mtutuyorsan tek takim ve burada ortaligi karistirma git istanbul takimlarinin forumlarinda yorm yap
altuntas abime katiliyorum sizin yaptiginiz yalakalik
spor bir centilmenlik işidir ben tarşiyorum bende bir sivaslim sadece ist yaşayipta aynı yerden ekmek alıp aynı suyu içipte ustude yalaka derse o işte olmaz....
ben almanyada yasiyorum diye alman milli takimini tutayim öyleyse branin havasini soluyorm diye sacmaliga bak
özünüzü kaybetmeyin
Kimse yanlış anlamasın , akıl vermek benim haddim değil ama Büyüklerimden duyduğum ve uyguladığım . Büyüklere saygı , küçüklere sevgi göstermeli.
biz sivasla ve sivassporla herzaman gurur duyuyoruz hep yanındayız herzamanda yanında olacağım sivassporumun
Klimasuyu
02.06.2009, 07:45
sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacaz:Dartık hedef devler ligi...
avrupada sivasımızın adının duyulması bile bi onur
bu bir spor kazanmakta var kaybetmekte sivas'ın adının duyulması bile güzeldi bence kazanmasada o gönüllerin şampiyonu
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.