PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Sevindirdi

Sivaslilar.Net
04.06.2009, 04:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir” dedi.

Turkcell Süper Ligi΄ni ikinci olarak tamamlayan ve Avrupa Şam-piyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor΄un başarısını kutladı. Sivasspor΄un aynı başarısını Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde de göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Sivasspor΄un bu başarısı şehrimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Anadolu΄nun yükselen sesi olan Sivasspor΄un Turkcell Süper Ligi΄nin son dakikasına kadar gösterdiği büyük mücadele Türk futboluna heyecan katmıştır.”

Sivasspor΄un Anadolu kulüplerinin özlediği bir başarıya imza attığını vurgulayan Yerlikaya, “Bu duygu ve düşüncelerle Sivasspor yönetimim kuruluna, teknik heyetine, futbolcularına, kulüp çalışanlarına ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Salim58
04.06.2009, 06:37
bizde sivasımızla sivassporumuzla herzaman gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz sivas nerde biz ordayız sivasspor nerede biz yine ordayız

Kardelencicegi
04.06.2009, 06:38
Sampiyon olsaydi birde :D

Kutlama yapacaktik. hayirlisi olsun.

Salim58
04.06.2009, 07:15
Sampiyon olsaydi birde :D

Kutlama yapacaktik. hayirlisi olsun.

o bizim zaten şampiyonumuz bize yaşanacak en güzel günleri yaşattı zaten

sivaslıgenç
04.06.2009, 10:20
İlk defa bir yerde Sivas adına ismini duydum okudum Yerlikayanın helal olsun beee:)

Salim58
04.06.2009, 10:24
İlk defa bir yerde Sivas adına ismini duydum okudum Yerlikayanın helal olsun beee:)

aynen öyle bi lig bitince konuşur bide başlayınca konuşursa tabi

Arif Coşkun
04.06.2009, 10:26
Süper lige yeni çıkmış bir takımın kısa sürede bu denli başarı yakalaması gerçektende sevindirci bir durum olamkla beraber gurur vericide.
Umarım başarı çıtamız yükselmeye devam eder ve şampiyonlukla süsleriz.
Başarılar dilerim.

goramaz
04.06.2009, 11:30
Allah tan sivasspor var da şehrimimzin ismi itibarı yükseldi. keşke sivasspor ve taraftarı kadar sizler de sivas icin elinizi taşın altına koysaydınız.
bir kayseriden antepten neyimiz eksik. sivas niye istenilen hamleyi yapamıyor. dergilere bile " sivas ta "top"lu kalkınma" diye manşet olduk.. yok mudur bunun ötesi..

besyo_cu
04.06.2009, 12:31

Hamza YERLİKAYA'ya haksızlık ediyorsun. Sivassporun Sivastaki hemen hemen bütün maçlarında satadyumda yerini almış Sivasspor için ne gerekıyorsa elinden geleni yapmış bir vekilimizdir.

Diğer kişilerden farkı Hamza Bey hiç bir zaman bu konudaki yaptıklarını söylememiş ve her zaman geride kalıp alkışlamayı seven bir yapısı vardır.

Bu durum aynı sporculuğu gibidir onun yakaladıgı sayısız başarıyı başka birisi kazansa neler yapardı.Bence Hamza YERLİKAYA'ya şehir olarak çok büyük haksızlık yaptık. İlimizin acilen kapalı spor salonuna ihtiyacı var. Bu salonu yapıp adını da mutlaka Hamza YERLİKAYA spor salonu olarak verilmesi gerek...

Ne olursa olsun böyle bir ismi SİVAS'ta ölümsüzleştirmek gerek...

~EmiN~58~
04.06.2009, 14:24
Benim kalbim karanlıkla saklı.İçi Sivas'la kaplı:)

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Salim58
04.06.2009, 14:31
Hamza YERLİKAYA'ya haksızlık ediyorsun. Sivassporun Sivastaki hemen hemen bütün maçlarında satadyumda yerini almış Sivasspor için ne gerekıyorsa elinden geleni yapmış bir vekilimizdir.

Diğer kişilerden farkı Hamza Bey hiç bir zaman bu konudaki yaptıklarını söylememiş ve her zaman geride kalıp alkışlamayı seven bir yapısı vardır.

Bu durum aynı sporculuğu gibidir onun yakaladıgı sayısız başarıyı başka birisi kazansa neler yapardı.Bence Hamza YERLİKAYA'ya şehir olarak çok büyük haksızlık yaptık. İlimizin acilen kapalı spor salonuna ihtiyacı var. Bu salonu yapıp adını da mutlaka Hamza YERLİKAYA spor salonu olarak verilmesi gerek...

Ne olursa olsun böyle bir ismi SİVAS'ta ölümsüzleştirmek gerek...

maçlara gelebilir buna lafımız yok sporculuğuna asla lafımız yok icraat nerde bi görebilsek hani ben görmedim de duymadımda bide iktidar partisi hani adının biryerlere verilmesi tabiki güzel olur bunu haketti zamanında zaten

besyo_cu
04.06.2009, 18:05
maçlara gelebilir buna lafımız yok sporculuğuna asla lafımız yok icraat nerde bi görebilsek hani ben görmedim de duymadımda bide iktidar partisi hani adının biryerlere verilmesi tabiki güzel olur bunu haketti zamanında zaten

Ben Sivasspor ile alakalı konuya yorum yaptım Siyaset ile değil. Eğer yazımı tekrar gözden gecirirseniz SİYASET anlamında en ufak bir yorumumun olmadıgını eminim göreceksiniz...

kasparix
04.06.2009, 21:44
bence yerlikayanın minderlere daha çok yakışmaktadır meclisde bayağı sessiz kaldığına inanmakdayım....sivaslı vekillerimiz çok kalıte soyleyelım ..ancak...sivasın altında kalıolar...sivası bu temsiliyetle hakedemedıklerıne ınanıyorum....
SİVASSPOR dan Allah razı olsun...bu basarıyı merhum YAZICIOĞLUNADA hediye edelim ....darısı sener bey ve diğer sivas vekillerimize....

altuntas58
04.06.2009, 23:23
bence yerlikayanın minderlere daha çok yakışmaktadır meclisde bayağı sessiz kaldığına inanmakdayım....sivaslı vekillerimiz çok kalıte soyleyelım ..ancak...sivasın altında kalıolar...sivası bu temsiliyetle hakedemedıklerıne ınanıyorum....
SİVASSPOR dan Allah razı olsun...bu basarıyı merhum YAZICIOĞLUNADA hediye edelim ....darısı sener bey ve diğer sivas vekillerimize....

Size sonuna kadar katılıyorum hamza yerlikaya sivasımız için ne yapmış aynı zamanda sivassporumuz için ne yapmış şayet bir icraatı varsa(cebini doldurmaktan başka) lütfen bizede söyleyinde bizlerde bilelim hamza yerlikaya benim kadar sivassporun maclarına gitmemiştir

seva
07.06.2009, 12:05
Sivassporun çalışmalarını kutluyorum şampiyon olmasada sivasliların yüreğinde şampiyon zaten....

Salim58
07.06.2009, 12:37
Ben Sivasspor ile alakalı konuya yorum yaptım Siyaset ile değil. Eğer yazımı tekrar gözden gecirirseniz SİYASET anlamında en ufak bir yorumumun olmadıgını eminim göreceksiniz...

sporcu kişiliği mükemmel bunu biliyoruz gerçek yeride orası zaten ben şahsen birkaç maç dışında fazla görmedim ayrıca yardımıda dokunuyorsa helal olsun