PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fransa Sivaslılar Gecesine Davet

Sivaslilar.Net
08.06.2009, 14:02
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Fransa Sivaslılar Birliği Fransa da bir ilke imza atarak Sivaslılar Buluşma Gecesi düzenliyor.

Sivaslıların bir araya gelerek tanışıp, kaynaşacağı Fransa Sivaslılar Buluşma Gecesinde birçok sürpriz de olacak. Sivaslıların özellikle TV58’den tanıdığı Halk Müziği Sanatçımız Cemal Özcan ve ekibi organizasyona Sivas’tan gelerek katılacak. Ayrıca Ses Sanatçıları Elif ve Cansu da gecede sahne alacak.

Folklor ekibi de Gecede Sivas Halaylarını sunacak. Sivaslılar Buluşma Gecesinde çocuklar içinde Nasreddin Hoca Show sergilenecek ve Veysel Ağa Berrak Show ile eğlenceli dakikalar katılımcıları bekliyor olacak.

Fransa Sivaslılar Birliği’nin uzun zamandır uğraştığı ve Ömer Keskin’in katkılarıyla düzenlenecek olan Sivaslılar Buluşma Gecesine birçok sürpriz konuk katılacak. Sivaslıların birlik ve beraberlik içinde katılacağı gecede sürpriz çekilişlerle katılımcılara hediyelerde verilecek.

Fransa Sivaslılar Birliği Fransa’daki ve yakın çevredeki bütün Sivaslıları bu güzel organizasyona davet ediyor.

Fransa Sivaslılar Buluşma Gecesi

Tarih : 13.06.2009
Saat : 15:00’dan itibaren
Adres: 10. Rue Ampere Pontoise Camii Organizasyon Salonu 95300 Pontoise (Paris'e 30 Km. Mesafede)
İrtibat : 0670881500
Başkan : İlyas Mert

Organizasyon hakkında geniş bilgi için :

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

seva
08.06.2009, 14:06
emeği geçen herkese tşkler inş güzel eğlenirler....

Ertugrul
08.06.2009, 15:07
Danimarka'daki müthiş Sivas Gecesinin ardından şimdide Fransa'da Sivaslılar buluşuyor. ASİB'in başarılı kuruluşları Avrupa'yı Sivas sedaları ile inletmeye devam ediyor. Fransa Sivaslılar Birliği'nin Fransa Sivaslılar Buluşma Gecesinin başarılı bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Başkan İlyas Mert nezdinde organizasyon heyetini tebrik ediyorum.

HaZaN
08.06.2009, 15:40
Fransa Sivaslılar Birliğinin organizasyonunu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür eder daha nice böyle güzel organizasonlara.

Salim58
08.06.2009, 15:43
güzel olur inşallah ordaki görüntüleri görmek dileğimiz

bahar5834
08.06.2009, 15:46
Fransa Sivaslılar Birliğinin organizasyonunu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür..

yusufsahin58
08.06.2009, 22:35
umARIM HERKES ICIN GUZEL BIR BULUSMA OLUR

Sabiha Serin
09.06.2009, 00:18
Fransada düzenlenecek Sivaslılar Gecesinde emeği, geçecek herkesi yürekten kutluyorum.

Bir Sivas'lı olarak kalbim o tarihte sizlerle olacak. Herkese başarılar dilerim.

Fransa'da ve dünyanın her tarafındaki hemşerilerime canıgönlümden,
Cumhuriyet, kültür sanat ve ozanlar diyarı Sivasımızdan kucak dolusu selam ve saygılarımı gönderiyorum.

Sivas için yazdığım şiirlerimden CANIM SİVASIM başlıklı şiirim
Danimarkadaki Sivaslılar Gecesinde sağolsunlar okunmuş çok memnun oldum, Fransa'daki hemşerilerim ile de paylaşılmasından da mutlu olurum.Eğer istenildiği takdirde Sivas şivemiz ile yazdığım şiirlerim ve deneme yazılarım da vardır, gönderebilirim.

CANIM SİVAS’IM

Seni çok özledim göresim geldi
Burnumda tütersin canım Sivas’ım
Hasretin bağrımı ok gibi deldi
Sevdadan betersin canım Sivas’ım

Dört Eylül başımda bir altın tacım
Ata’mın izinde bal olur acım
Göğümde meşalem, derde ilacım
Sen bana yetersin canım Sivas’ım!

Sen bu güzel yurdun narin şehrisin
Yurda kem bakanın keskin zehrisin
Ozanların yüreğinde bahrisin
Veysel’ce tütersin canım Sivas’ım

Kubbeler kasırlar canlı şahitler
Uğruna can verdi nice yiğitler
O civan balalar, şanlı şehitler
Şana şan katarsın canım Sivas’ım!

Dağlarında süzgün rüzgârın eser
İnsanın düşküne yardımı sever
En sıcak en cömert, misafirperver
Kalbimde atarsın canım Sivas’ım!

Kepenek suyunla yüreğim sönsün
Madımak silkinip çiçeğe dönsün
Çifte minarede mahyalar yansın
Cana can katarsın canım Sivas’ım!

SABİHA SERİN
Şair Araştırmacı Yazar
SİVAS

bahar5834
09.06.2009, 01:02
Dağlarında süzgün rüzgârın eser
İnsanın düşküne yardımı sever
En sıcak en cömert, misafirperver
Kalbimde atarsın canım Sivas’ım!

elinize gönlunuze sağlık sayın sabiha serin....heskes sivali olamaz sivasli olmak bir ayricaliktir iyi ki sivaliyimmmmm.......

Arif Coşkun
09.06.2009, 07:54
Güzel bir etkinlik olacağı muhakkak, birlik beraberlik adına güzel bir düşünce, katılımcılara teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim.

Salim58
09.06.2009, 07:58
Fransa Sivaslılar Birliğinin organizasyonunu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür

gardasin.58
09.06.2009, 17:51
iste fisat haydi sivaslilar parise`de bulusalim bu geceyi duzenleyen arkadaslari yalniz birakmayalim iyi bir gece gecirecegimizden eminim.
tabiki DASIB olarak biz de orada olacagiz.

seva
10.06.2009, 08:04
Bütün ülkeler arasında Sivaslılarımızın kaynaşması bizi sevindiriyor olsa gerek...

SivasLady
10.06.2009, 10:05
böyle organizeler nedense hep benden uzak oluyor :(
eglenceli gececeginden eminim
insaAllah katilim cok olur

altuntas58
11.06.2009, 20:37
Fransa Sivaslılar Birliği’nin yurt dışındaki sivaslı kardeşlerimiz için düzenlediği bu anlamlı geceye katıllacakları şimdiden tebrik ederim gecede herkes bir biriyle tanışıp sohbet edecek hasret giderip kaynaşacaklar aynı zamanda sesimizi avrupada duyulacak sayın Ömer Keskin’ kardeşimizin katkılarıyla düzenlenecek olan Sivaslılar Buluşma Gecesine katılımın çok olmasını bekliyorum bu bir fırsattır bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım şimdiden hayırlı olsun

abdullah58
15.06.2009, 21:21
Tanidigimiz dostumuz kimsemiz yokki gelince nerede kalacagiz peki
fransayi hic bilmiyoruz