PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir için özel talimatı

HARBİKIZ
08.06.2009, 18:12
Kaynak: gazetevatan / Tarih/Saat: 08 Haziran 2009 Pazartesi, 18:15:29 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir sosyolog ve bir siyaset bilimciyi İzmir'deki seçim hezimetinin nedenini araştırmaları için görevlendirdi.

AK Parti üyesi olmayan ancak Erdoğan'a yakın olan bu kişiler, bazı parti yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcileriyle görüşerek, rapor hazırlayacak.

İzmir'de oylarını eriterek, 30 ilçeden sadece birini alabilen AK Parti'de hezimetin nedeni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sorgulanıyor. Kendisini ziyaret eden İzmirli ilçe başkanlarına "İzmir'deki seçim yenilgisi Osmanlı döneminde olsaydı çok kelle alınırdı" diyen Başbakan, yakasında parti rozeti olmayan ama kendisine yakın olan biri siyaset bilimci, diğeri sosyolog iki kişiyi İzmir raporunu hazırlamaları için görevlendirdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 21 Haziran'da yapılacak İl Kongresi'nde aday olmaya hazırlanan Ömür Kabak ve partinin kurucularından Eflatun Saygılı ile görüşen görevliler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve AK Parti'ye yakın sendika başkanlarını da dinleyecek. Görüşmelerde özellikle İzmir'de AK Parti'nin nasıl algılandığı üzerinde duruluyor. İki görevli hazırladıkları raporu, hafta ortasına kadar Başbakan Erdoğan'a sunacak. AK Parti Genel merkezi raporun etki altıda kalmaması için görevlendirdiği iki uzmanın isimlerini sır gibi gizliyor.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] %29.jpg

Arif Coşkun
08.06.2009, 18:19
Hiç boşuna araştırmasın bence, "Rüyalarda buluşuruz " şarkısını teselli için dinlemenin faydalı olacağını düşünüyorum :D

barikat58
08.06.2009, 18:27
Yakında 3 ay olacak hala secimlerle ugrasıyor.neden türkiyenin durumu degilde Ak partinin durumu gündemde anlamıyorum.Bu sanırım Ak partiden kaynaklanıyor.Sürekli kendi işlerine bakmaktan Türkiye gündemine zaman ayırmıyorlar.Bende izmirdeki baş örtüsü olayını inceleyecekler sanmıştım başlıgı görünce sadece sandıgımla kaldım

sıvvaslı
08.06.2009, 18:31
Gavur izmir dersen seçimden hezimetle çıkman çok normal.........

qio
08.06.2009, 18:38
Bize gavur dersen , köylümüze ananıda al git dersen , işçilerimizin ölümlerini dikkatli olsunlar diye sonuçlandırırsan. Kusura bakma paşam İzmir sana kapalı.

altuntas58
08.06.2009, 18:47
Bence secimde neden hezimete uğradı belli ama yinede araştırsın bakalım altıntdan neler cıkacak

qio
08.06.2009, 18:51
Bence secimde neden hezimete uğradı belli ama yinede araştırsın bakalım altıntdan neler cıkacak

Civciv çıkacak ,kuş çıkacak saygı değer büyüğüm :))

Kibrisli
08.06.2009, 19:11
21 Haziran günü geçsin TV başına da baksın bakalım neler yapabilecek İzmir'de :) sayın başbakanımız...

Cley
08.06.2009, 19:19
Son günlerde çok sayıda Ak Parti haberi açılıp tartışma çıkıyor. Lütfen Sivas ile ilgili ve Türkiye geneli ile ilgili haberleri paylaşırsak daha güzel olur.

izmirliyiğido
08.06.2009, 19:20
Bize gavur dersen , köylümüze ananıda al git dersen , işçilerimizin ölümlerini dikkatli olsunlar diye sonuçlandırırsan. Kusura bakma paşam İzmir sana kapalı.

sana katılıyorum kardeşim, bu lafları söylemeseydi başbakan belki yine birkaç ilçeyi alabilirdi...

titizyiğido
09.06.2009, 14:18
başbakan niye uğraşıyor bu izmirle anlamıyorum.....bırak kaderine terk et....nasılsa en fazla iki dönem sonra izmirinde haritadaki rengi sarı olacak.....tıpış tıpış gelecekler.....böyle yapıyosun ondan sonra rüyadan yeni uyananlar yüzlerini bile yıkamadan gözlerinin çapağıyla sana şarkı yolluyolar........seçimi neden izmirde kaybettiğinden dem vuruyorlar.........ayrıca harbikız kardeşimde nerede manidar bi konu var bir yerlerden bulup buluşturup açıyo.....

HARBİKIZ
09.06.2009, 14:42
manidar değil gündem de olduğu için açtım konuyu.......

Arif Coşkun
09.06.2009, 15:01
Sade İzmir değilki Seçimden önce elinin beş parmağını göstererek bu beş ili
Çanakkale- Diyarbakır-İzmir-Trabzon-Tunceli'yi istiyorum demişti.
Ne edip edip alacaksınız diye parti teşkilatını sefereber etmişti.
Hatta yolu suyu olmayan Tunceli'nin köylerine çamaşır makiansı yollamsına rağmen vatandaş güzel verdi cevabını.

Ne yaptı beşin birini ancak alabildi, oda Trabzon teselli ikramiyesi :)

Bu partinin ömrü yetmez İzmir'de seçim almaya başka bir parti içinde birşey diyemem

titizyiğido
09.06.2009, 15:02
Sade İzmir değilki Seçimden önce elinin beş parmağını göstererek bu beş ili
Çanakkale- Diyarbakır-İzmir-Trabzon-Tunceli'yi istiyorum demişti.
Ne edip edip alacaksınız diye parti teşkilatını sefereber etmişti.
Hatta yolu suyu olmayan Tunceli'nin köylerine çamaşır makiansı yollamsına rağmen vatandaş güzel verdi cevabını.
Ne yaptı beşin birini ancak alabildi, oda Trabzon teselli ikramiyesi :)

yeter trabzonda yeter aza şükretmeyen çoğu bulamazmış.......vatandaş 2002 den beri her seçimde cevap veriyo abi sen hala alamamışsın galiba............hemde yedi düvene karşı savaş vererek bu başarı yakalanıyo.......bir zamanlar birbirlrine düşman olan partiler şimdi sırt sırta verdiler birbirlerini iyi gösteren demeçler veriyolar(chp-mhp)hatta hatta bir zamanlar bu ülkenin önünde enb büyük tehdit olarak görüp alaşağı ettikleri saadeti bile yeniden üstlere çıkarmaya çalışıyorlar.....özetle ak parti şu an türk siyasetinin osmanlı sıdır diğer partilerde haçlı ordusu...............

Arif Coşkun
09.06.2009, 15:09
yeter trabzonda yeter aza şükretmeyen çoğu bulamazmış.......vatandaş 2002 den beri her seçimde cevap veriyo abi sen hala alamamışsın galiba............hemde yedi düvene karşı savaş vererek bu başarı yakalanıyo.......bir zamanlar birbirlrine düşman olan partiler şimdi sırt sırta verdiler birbirlerini iyi gösteren demeçler veriyolar(chp-mhp)hatta hatta bir zamanlar bu ülkenin önünde enb büyük tehdit olarak görüp alaşağı ettikleri saadeti bile yeniden üstlere çıkarmaya çalışıyorlar.....özetle ak parti şu an türk siyasetinin osmanlı sıdır diğer partilerde haçlı ordusu...............

titizciğim canım ciğerim kızma emi severim seni:) Fikrimi söyledim sadece kopya yapıp cevap vermene de gerek yok,
Seninki şuna benzedi,
Bir zamanlar Nejmettin Erbakan biz ayrı bir diniz, diğerleri "patates dininden " demişti o nasıl bir dinse :D seninkide o hesap şimdi,

titizyiğido
09.06.2009, 15:14
titizciğim canım ciğerim kızma emi severim seni:) Fikrimi söyledim sadece kopya yapıp cevap vermene de gerek yok,
Seninki şuna benzedi,
Bir zamanlar Nejmettin Erbakan biz ayrı bir diniz, diğerleri "patates dininden " demişti o nasıl bir dinse :D seninkide o hesap şimdi,

:D:Dyok canım abim bende seni severim kızdığımıda nereden çıkardın..:D.....senin gibi her cümlenin sonuna gülen adam koymamam kızdığım analmına gelmez ki.......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D

Kibrisli
09.06.2009, 15:20

Sınırları çok aşan bir benzetme seninkisi.... Seni bu ayıp ve düzeyini çok aşan benzetmenden ötürü kınıyorum... Ne demek CHP MHP Saadet haçlı ordusudur.... Ayıp be kardeşim bu kadar kindar olmayın... Yazık günah...

Ayrıca olayın ne kadar ciddi olduğunu gördülerki böyle bir yola gidiyorlar...

titizyiğido
09.06.2009, 15:31
Sınırları çok aşan bir benzetme seninkisi.... Seni bu ayıp ve düzeyini çok aşan benzetmenden ötürü kınıyorum... Ne demek CHP MHP Saadet haçlı ordusudur.... Ayıp be kardeşim bu kadar kindar olmayın... Yazık günah...

Ayrıca olayın ne kadar ciddi olduğunu gördülerki böyle bir yola gidiyorlar...

sınırlarımı belirlermisin kardeşim.........tekrar söylüyorum ak parti osmanlı ordusudur..........saadet demişsin onu ayıuryorum...ben orada saadeti kullandıklarını belirttim.....chp.mhp.dp.anap. dsp.dtp.bular haçlı ordusudur ben öyle benzetiyorum bilmiyorum........çünkü zaman zaman birbirlerinin açıklarını bile kapatabiliyorlar ak partiyi kötülerken.......adamlar çıkıyo başbakana vatan haini,hırsız,satıcı,daha bilmem aklına geleni söylüyo sınırı aşmıyo.........cumhurbaşkanını n annesini ermeni olmakla suçlayanlar var bunlar sınırı aşmıyo haçlı ordusu sınırı aşıyo.........şimdi arif abi yine kızdın diyecek..:D...:D.....:D

Kibrisli
09.06.2009, 15:56
sınırlarımı belirlermisin kardeşim.........tekrar söylüyorum ak parti osmanlı ordusudur..........saadet demişsin onu ayıuryorum...ben orada saadeti kullandıklarını belirttim.....chp.mhp.dp.anap. dsp.dtp.bular haçlı ordusudur ben öyle benzetiyorum bilmiyorum........çünkü zaman zaman birbirlerinin açıklarını bile kapatabiliyorlar ak partiyi kötülerken.......adamlar çıkıyo başbakana vatan haini,hırsız,satıcı,daha bilmem aklına geleni söylüyo sınırı aşmıyo.........cumhurbaşkanını n annesini ermeni olmakla suçlayanlar var bunlar sınırı aşmıyo haçlı ordusu sınırı aşıyo.........şimdi arif abi yine kızdın diyecek..:D...:D.....:D

Tamam o zaman sen sınırlarını belirlemişsen birşey demiyorum ancak sınırların senin görüşünün dışındaki diğer tüm partileri haçlılara benzetecek kadar genişmiş... Benim sınırlarımda en az seninki kadar geniş ama tartışma yaratmamak için buraya yazmıyorum... Topluluk içerisindesin sözlerine daha dikkat et, ayıp ediyorsun... Bende AKP hükümetini başka birşeylere benzetiyorum Osmanlı tarihinden ama topluluk içerisinde olduğumuzdan, farklı görüşlerden insanlar olduğundan söylemiyorum... kaldı ki benim tepkim farklı görüşte olduğumuz için değil böyle bir benzetmeye hakkın olmadığı için, ayıp birşey olduğu içindir, yoksa bana ne kimi neye benzetirsen benzet, saadet partisi dahil dp'de, chp'de, mhp'de bu ülke için gerekli ve güzide partiler, birisi Türkiye'yi kuran parti, birisi yıllarca hükümetlerde yeralmış bir parti, birisi yıllarca hükümetin büyük ortağı olmuş parti, hiç mi ahde vefa yok sizde gardaş bu partileri haçlı ordusuna benzetiyorsunuz... Abdullah Gül'ün annesi ermeniymiş, ya da değilmiş, bize ne? Ermeni olması neyi değiştirecek, müslüman olsa neyi değiştirecek, Abdullah Gül bu ülkenin cumhurbaşkanı onun yaptıkları ilgilendirir beni ne anasının dini, mezhepi, ırkı ne de kendisinin dini mezhepi...

titizyiğido
09.06.2009, 16:20
Tamam o zaman sen sınırlarını belirlemişsen birşey demiyorum ancak sınırların senin görüşünün dışındaki diğer tüm partileri haçlılara benzetecek kadar genişmiş... Benim sınırlarımda en az seninki kadar geniş ama tartışma yaratmamak için buraya yazmıyorum... Topluluk içerisindesin sözlerine daha dikkat et, ayıp ediyorsun... Bende AKP hükümetini başka birşeylere benzetiyorum Osmanlı tarihinden ama topluluk içerisinde olduğumuzdan, farklı görüşlerden insanlar olduğundan söylemiyorum... kaldı ki benim tepkim farklı görüşte olduğumuz için değil böyle bir benzetmeye hakkın olmadığı için, ayıp birşey olduğu içindir, yoksa bana ne kimi neye benzetirsen benzet, saadet partisi dahil dp'de, chp'de, mhp'de bu ülke için gerekli ve güzide partiler, birisi Türkiye'yi kuran parti, birisi yıllarca hükümetlerde yeralmış bir parti, birisi yıllarca hükümetin büyük ortağı olmuş parti, hiç mi ahde vefa yok sizde gardaş bu partileri haçlı ordusuna benzetiyorsunuz... Abdullah Gül'ün annesi ermeniymiş, ya da değilmiş, bize ne? Ermeni olması neyi değiştirecek, müslüman olsa neyi değiştirecek, Abdullah Gül bu ülkenin cumhurbaşkanı onun yaptıkları ilgilendirir beni ne anasının dini, mezhepi, ırkı ne de kendisinin dini mezhepi...

ne alaka kardeşim hee........sen eğer türküyeyi kuran chp yle şimdiki chp yi bir tutuyosan benim sana söylicek hiç birşeyim yok............demirel yıllarca hükümetlerde kaldı ülkenin hali ortada ya adam bari bu ülke için bir tane hayrına çeşme yapar ya milletin sırtına binmekten başka ne yaptı demirel ve hükümeti........ülkeyi sürekli kaosa sürüklemekten yoksullaştırmaktan başka ne yaptı sen bu ülkenin siyasi tarihini bende dahil burada bi çok kişiden daha iyi bilirsin onlaramı ahde vefa edecez gardaş.......kusura bakma ben edemeyecem..........

58_SEMİH_58
09.06.2009, 16:28
+++++Birde askerlik yan gelip yatma yeri degil dersen sen izmiri zor görürsün :)

sivaslıgenç
09.06.2009, 17:35

Aynn abi Saadet partisini kullanıyorlar.Tam olarak zıt olan parti Chp-Sp nasıl oluyorsa medya olaraktan flan destek veriyor Chp.İşlerine öyle geliyor çünkü biliyorlar Akp yi kolay kolay deviremeceklerini...

qio
10.06.2009, 00:16
Yazık bizim okadar aldığımız siyaset bilgisine , siyasetin kelime anlamının bile farkında olmayan kardeşlerimiz bazı siyasi oluşumları haçlı ordusuna benzetmiş. Asıl bilmezki oy verdiği partinin emperyalizme hizmet ettiğini , haçlı ordusu sıfatı yapılması gereken tek parti akp'dir

seva
10.06.2009, 09:10
Ya bu sonuçlar beni şüphelendiriyor :D