PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğitim Seminerine Davet

Sivaslilar.Net
09.06.2009, 22:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği, AB Eğitim ve Gençlik Programlarını detaylı olarak tanıtmak amacıyla başlattığı seminerler dizisine Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı ile devam ediyor.

EuropeAid Danışmanlık-Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği işbirliğinde İstanbul İl Özel İdaresi ve bazı ilçe belediyelerine AB Programları eğitimi veren eğitimcilerimiz tarafından her hafta bir program hakkında seminer düzenlenmektedir. Bu kapsamdaki ikinci seminer Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı üzerine olacak olup sonraki haftalarda ise Erasmus (Yüksek Öğretim), Comenius (Okul Eğitimi) ve Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) Programı ile devam edecektir.

Bütün seminerler ücretsiz ve herkese açık olup her hafta her bir programa dair yapılacak seminerin yer ve zaman bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] adresinden ulaşabilirsiniz.

KONU : Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı

TARİH : 11 Haziran 2009 Perşembe

SAAT : 18:00 - 20:00

YER : Sivas Platformu Merkezi Büyükdere Cad. Hanım Kadın Apt. No:60 K:8 Mecidiyeköy / İSTANBUL (Otobüs Durakları Yanı Yapı Kredi Bankası Üstü

EĞİTİMCİ: Numan TURAN
Psikolojik Danışman, EuropeAid Danışmanlık Gençlik Programı eğitimcisi

seva
10.06.2009, 08:12
başarılar diliyorum......

Arif Coşkun
10.06.2009, 08:18
Umarım gerekli ilgi gösterilir, eğitim adına güzel şöyler bunlar. Haydin bakalım bu fırsatı kaçımayın, başarılar dilerim. Kolay gelsin.

deniz kızı
10.06.2009, 08:20
gereken katılım olur inşallah faydalı olacağını düşünüyorum.

Ertugrul
10.06.2009, 17:35
Üniversiteli arkadaşların ve meslek liseli arkadaşların özellikle kaçırmaması gereken bir seminer, konusunda uzman bir arkadaşımız eğitim verecek. Zamanı olanlar mutlaka katılmalı, yeni ufuklara açılabilirsiniz.

Salim58
10.06.2009, 17:42
güzel olur inşallah başarılar diliyorum

altuntas58
11.06.2009, 21:21
Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğinin başlattığı seminer dizisi hayırlı olsun bende zamanım olursa bir dahakine katılmaya calışacağım