Orijinalini görmek için tıklayınız : selam
arkadaşlar ben tv 58 taktım bu aralar nede derseniz diğer yerel kanallara bakıyorum bizimkinden daha güzel program yapıyolar bizim sanatçımız diğer illerden daha çok neden bizde eğlence programları olmuyor ,neden yarışmalar,bilgi kültür programları yok sürekli defalarca izlediğimiz eski türk filmleri oda nerde izlenmemiş varsa onlar birde cemal beyin türkü programı saba öğlen arası eh birazcık bişiyler yani şarkı falan o kadar herkes ne shov lar yapıyolar neler neler bizde tek düze hep aynı şeyler hiç değişiklik yok
olmadığı daha iyi nedeni bende kalsın
altuntas58
12.06.2009, 14:24
Bence sivas tv leri henüz alt yapısını yerleştiremedi buda maddiyata dayanıyor ucuz adam calıştırırsanız ucuz proğramlar yapılır yine dönüp dolaşıp iş paraya bakıyor
heartache58
12.06.2009, 14:30
Bencede maddiyattan kaynaklanıyor..evet mesela karadeniz yöresinin yerel kanalları tv 58'e göre cok cok guzel,bende takmıştım buna bi aralar,niye boyle diye:)
altuntas58
12.06.2009, 14:49
Sivasta reklam pastası pek fazla büyük değil bu tv kanalları reklam gelirleriyle ayakta duruyor küçük şehirde tv kanalarının reklamları az galiba
yok arkadaşlar bu reklam işi bizim ilimizde az örnek vereyim bir esnafa diyosunki bana sponsor ol düşünüyor oraya vereceğime başaka eksiğimi gideririm diye düşünüp vaz geçiyor böyle bir olay oğlumun başına geldi ekin tv den teklif geldi müzik programı sunuculuğu ama sponsor bulması gerekiyor biliyosunuz seyrantepe sanayii esnafının çoğu sivaslı çocuk kaç yere gittiyse eli boş döndü ben zaten kar edemiyorumki sponsorluk yapayım demişler sivasda öyle aynısı
bukadar kaynakla buda bi başarı iyi programlar yapılması için büyük paralar gerekiyor buda olmayınca bukadarı bile büyük başarı bazen çok güzel yöresel konular oluyor en azından haberleri bile kafi
salim kardeş nedenini açıklarmısın merak ettim ben çok meraklıyımdır sende kalıp kafayı yemektense bizimle paylaş beraber yiyelim kafayı nedersin
salim kardeş nedenini açıklarmısın merak ettim ben çok meraklıyımdır sende kalıp kafayı yemektense bizimle paylaş beraber yiyelim kafayı nedersin
şu anki program akışı yöremize uyuyor ve güzel görüntüler izliyoruz bırakta diğer kanallardan birazda farkı bu olsun bu kaynakla bunları başarmak güzel bişey
Klimasuyu
27.06.2009, 06:28
Nopolyon BONAPART*ın da dediği gibi "para para para"...;)
Nopolyon BONAPART*ın da dediği gibi "para para para"...;)
bulmuşmu bari.........:D
Klimasuyu
27.06.2009, 08:08
bulmuşmu bari.........:D
muhakkak bulmuştur Fransız İhtilali*ni bastıran admamdan bahsediyoruz...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.