PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1982 Mezunları Bir Araya Geldi

Sivaslilar.Net
30.06.2009, 22:56
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Lisesi 1982 yılı mezunları, okul bahçesinde düzenlenen programla bir araya geldi.

Edinilen bilgiye göre, 1982 yılında Sivas Lisesinden mezun olan öğrenciler, okul bahçesinde düzenlenen programda buluştu. Mezunlar adına konuşan Özlem Tipici Soydal, yıllar sonra yeniden öğrencilik heyecanını yaşadıklarını, öğretmenleriyle hasret giderek, arkadaşlarıyla anılarını tazelediklerini söyledi.

Okul yıllarında arkadaşlarıyla 27 yıl sonrasına randevu verdiklerini belirten Soydal, ''Mezun olduğumuz Sivas Lisesinin bahçesinde 27 yıl sonra bir araya geldik. Arkadaşlarımızı tanımakta zorlandık. Bazı arkadaşlarımızın rahatsız olmasından bir kaçınında vefatından dolayı üzüntü duyduk. Her şeyden önemlisi bir araya gelmenin ve 27 yıl önceki öğrencilik sevincini ve heyecanını yaşamanın mutluluğunu tattık'' dedi. Sivas Lisesi Müdürü İbrahim Yörük tarafından okulun bahçesinde karşılanan mezunlar bir saatlik hasretin ardından birlikte okul yemekhanesinde yemek yediler. Mezunlar yemek sonrasında sınıflarına giderek, hasret giderdiler.

besyo_cu
01.07.2009, 00:01
Haberi okumak beni cok mutlu etti aradan gecen okadar yıla rağmen hala görüşebilmek, ne olursa olsun bu kadar yogun bir katılım sağlamak gercekten şaşılacak birşey. Bende eski bir Sivas Lisesi mezunu olarak 2002 mezunlarını toplamaya çalışsak herhalde anca 7 - 8 kişi ederiz... Gercekten tebrik ederim...

Salim58
01.07.2009, 15:42
maşallah güzel bi buluşma olmuş takdir etmek lazım o tarihte bende sivas lisesinin yanında simit satıyordum nereden nerelere

cawus58
03.07.2009, 16:05
Haberi okumak beni cok mutlu etti aradan gecen okadar yıla rağmen hala görüşebilmek, ne olursa olsun bu kadar yogun bir katılım sağlamak gercekten şaşılacak birşey. Bende eski bir Sivas Lisesi mezunu olarak 2002 mezunlarını toplamaya çalışsak herhalde anca 7 - 8 kişi ederiz... Gercekten tebrik ederim...