Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGURLAR BİR BİR YERE DÜŞERKEN EY SUSANLAR....
Yıllar 70 li yılllar Dünya Türklüğü yine dışarda zulüm altında inliyor.Bizler bıyıkları terlememiş gençleriz.Kırım Türklerinden Mustafa Cemiloğulları Ruslarda esir bizler onu gündeme getirirdik.Esir türkler için yas tutardık.Ersir Türkler kurtulsun diye mücadele verirdik o zaman bunu hayal edemiyenler bize TÜrkçü Turancı derdi Şimdi bakın Türk coğrafyasına onlar birer birer devlet oldu.Şu an bayraklarında ay yıldız olan Gökbayraklı Türkler Türk ve müslüman oldukları için Çin zulmü altında inliyorlar.Sopalarla kafalarına vurularak öldürülüyorlar.Kadınaları tutuklanıyor.Zulum görüyor bin kişinin öldürüldüğü söyleniyor.Zindanlara dolduruluyor.NERDESİN ey balinaları kurtarma operasyonu yapan ey DÜNYA birleşmiş milletler nato nerdesiniz ölüyor soydaşlarımız zulüm altında inliyor.NERDESİN EY İNSANLIK nerdesin Fatihim ,Yavuzum,Kanuni'm Kırk yiğitle çin sarayını basan KÜRŞAD'ım yüce milletim.Ey yüce soyum UYGUR kardeşlerim elimden bir şey gelmiyor ama buğuz bağlıyorum.Üzülüyor ağlıyorum.Ağlamasın Duygusuzlar duyarsızlar.NERDESİN EY DÜNYAAAAAAAAAAAAAA.
65serdal58
08.07.2009, 01:10
kardeşim hassasiyetin için teşekkürler
KILIÇ_58
08.07.2009, 01:12
GARDAŞ BİZ BİZ OLALIM BU ALÇAK ÇİN DEVLETENİN HİÇ BİR MALINI UCUZ DİYE ALMAYALIM. TÜM HEMŞEHRİLERİMDEN BU DUYARLILIĞI GÖSTERMELERİNİ İSTİRHAM EDİYORUM
ne biçim bir millet yaa dünyanın başına bela oldular
suan duadan başka elimizden birsey gelmiyor sesimizi duyuramıyoruz
Allah(c.c) bi parça vicdan versin bu pisliklere de kardeşlerimizi rahat bıraksınlar
65serdal58
08.07.2009, 01:26
allah hep sizinle olur inşallah...dualarımız uygurdaki kardeşlerimizle
KÜRŞAD'IN NARASIYLA İNDİK TANRI DAĞINDAN,
RUHUMUZU KANDIRDIK ORHUN'UN KAYNAĞINDAN,
BU KAYNAKTAN İÇENİN YÜREKLERİ TUNÇ OLUR,
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR...
65serdal58
08.07.2009, 23:19
bütün dünya bu rezaleti seyretsede,bu ülke sizin yanınızda kardeşlerim
Önünüze gelen her şeyin etini yediniz.Kimini ölü,kimini canlı,kimini yarı canlı,yarı ölü halde yediniz.Tadına bakmadığınız bir Uygur eti mi kaldı ?Allh sizleri ıslah eylesin,ıslahınız mümkün değilse kahreylesin inşallah!
yigiter58
09.07.2009, 02:30
arkadaslar bütün türk ve müslüman alemi türkiyenin baba ligini bekliyor bunun icin giclü olmak lazim onun icin de egitim bilgi ve teknolojiye yatirim yapmak lazim elimizden bir sey gelmiyor allah yardimcilari olsun
65serdal58
09.07.2009, 02:40
allah yanınızda olur inşallah kardeşlerim...
bilal kose
09.07.2009, 03:36
birseyler yazmak istiyorum ama utaniyorum sadece yazmakmi elimdn geliyor kendimden utaniyorum aksam tv de vahseti gorup birsey yapamiyizmi diyen cocugumdan utainiyorum bir asker icin bir ulkeyi yerl bir eden bir avuc yahidiler kadar olamadigiz icin utaniyorum mazlumlarin masumlarin imdatina kosan fatihlkerden yavuzlardan utaiyorum dostumuzu dusmanimizi bilmedigimizden utaniyorum bbiz ne hale geldik beyler balkanlarda kafkaslarda simdide orta asyada sirf musluman ve turk olduklari icin sindirme ve yok etme ve vahsete girismislerdir kisacasi oguzlarin fatihlein torunlariyiz sozde nerede tepkimiz nerede haykirisimiz insanliktan nasibini almamis bu surungenleri en azindan boykot edelim uyanalim millet olarak uyanalim onlar yuzyillardir uymadilar biz uyutulduk tarihini kimligini bilmeyen bir toplum tarihten silinmeye mahkudur bu zulumler bizi uyandirsn artik bizim bizden baska dostumuz yok anlayin artik en onemlisi icimizdeki cinlileri gorelim artik bizi mayinlayanlari dinamitleyenleri gorelim artik allah onlarin yardimcisi olsun
EĞER BENİM SOYUMU KURUTMAYA KALKIŞAN ÇİNİN MALLARINI ALIRSAM,ÇOCUKLARIMA KALİTESİZ SAĞLIKSIZ ÇİN OYUNCAKLARI ALIRSAM BUNDAN BÖYLE YAPTIKLARIM BANA HARAM OLSUNNN.
BU GÜN TÜRKİYE KAMU_SEN OLARAK MEYDANDA ÇİN ZULMÜNÜ SAAT 12.DE PROTESTO EDİYORUZ .12 DE MEYDANDAYIZ.ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN.
kim geldi 100 kişi ancak eyvallah...
kim geldi 100 kişi ancak eyvallah...
bu vahşeti yapanları rabbime havale ediyor ve lanetliyorum
Alperen.
09.07.2009, 17:29
Zalimin adı değişsede Mazlum yine aynı yine biziz...Yıllardır Doğu Türksitan da verilen bağımsızlık mücadelesi bugün hat safhaya gelmiş,Çin Orta Asya ya açılmak için 35 milyon Müslüman Türk Uygurunu katliama tabi tutmuştur,yaklaşık 60 yıldır bu zulüm sürmekte,bugün Türk İslam alemin geldiği noktada tepki verilmekten öteye gidilmiyor,Amerika,İsrail,Rusy a,Ab,Çin Dünyanın kalbi Orta Asyayı ele geçirmek için burdaki Müslüman Türkleri gerek asimile ederek gerek katlederek bir korku imparatorluğu yaşatma içerisinde,buna artık dur demenin vakti geldi,bugün Doğu Türkistan da uygulanan vahşet yarın bize uygulanacak şayet ayağa kalkmazsak,çünki bu güçlerin tek hedefi Müslüman Türk ülkeleridir.Bugün yapabileceğimiz çok şey var en başta bilinçlenmek toplumu bilinçlendirmek bilhassa gençliği,bilinçli bir toplum geçmişini unutmayan kültürünü örfünü adetini unutmayan bir toplum geleceğini sağlam temeller üzerine kurar...bu bilinçte hareket eder olaylara bu açıdan bakarsak yapılan bu zulümlere bir nebze olsun dur diyebiliriz,umutsuz olmayın yarınlar Allahın izniyle bizim olacaktır...
Yazık oluyor oradaki Müslüman ve Türk kardeşlerimize. ALLAH yardımcıları olsun.
Bizlerse sadece izleyebiliyoruz (üzülerek içimiz parçalanarak :( )
Siyahnur
10.07.2009, 00:02
Allah yardımcılari olsun direnislerinde güc ve sabir nasip etsin... :-(
zamanlar farklı mekanlar farklı oyuncular farklı ama roller hep aynı..
dün bosna da sırplar boşnak kardeşlerimize siyonistler filistinli kardeşlerimize ,bugün çinler soydaşımız yoldaşımız uygurlara zulüm yapıyor..
peki sonuç ne?bi kaç kınama mesajı bikaç protesto bikaç gösyaşı... hepsi bu kadar ölen yine öldüğüyle kalacak ama kimse de çıkıp bu zulmün hesabını sormayacak...
Türk Kızı_58
10.07.2009, 01:48
Türk'ün dermanı Türk'tür.Biz orda can çekişen kardeşlerimizin yarasına merhem olmazsak dünyanın umrunda olmaz.Bizim bizden başka dostumuz yok.
Ey Gökbayrak,o eşsiz maviliğinden kanlar süzülüyor şimdi.Anayurdumun topraklarında secdeye kapanarak can vermek isterdim.Allah Uygur Türkleri'nin yardımcısı olsun.
Kızlarımız zorla geneleve satılıyor
Sincan'da yaşanan katliamın perde arkasında uygulanan Çin işkencesi çıktı..
10 Temmuz 2009 / 10:17
altuntas58
10.07.2009, 13:10
Uygur Türkleri’ne balta ile vuruyorlar
Polisin sessiz kaldığı olaylarda ellerinde baltalar ile yerlerde yatan yaralılara vuruyorlar. Bu vahteşe bu katliama dur diyecek sanırım kimse yok.
Sincan Özerk Bölgesi’nde önceki gün patlak verip onlarca Uygur Türkü’nün, ‘çoğu kafalarına tek kurşun sıkılarak’ öldürülmesiyle süren olaylar durulmuyor.
Doğu Türkistan’ın (Şincan) başkenti Urumçi’de çıkan olaylarda resmi Çin medyasına göre en az 150 kişinin öldüğü, 800 kişinin yaralandı. Fakat bölgeden gelen haberler ve Uygur kaynaklarına göre ise rakamlar çok daha kabarık. Uygur kaynakları enaz 500 kişinin hayatını kaybettiğini, 200′e yakın kişinin yaralandığını ve 2000′e yakın kişinin de gözaltına alındığını belirtiyor.
çinde katliam
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Olayların çıkmasının üzerinden 3 gün geçmesine rağmen bölgede sular durulmuyor. Ordu ve polisin desteğini alan Han Çinlisi olan binlerce Çinli Urumçi’de, “Uygurları yok edin”, “Şimdi sizin acı çekme zamanınız” ve “Birlik kuvvettir” sloganları atıldı. , kasap bıçakları, demir çubuklar, kürekler ve tahta sopalarla yürüdüler.
Onlarca Uygur’a saldıran gözü dönmüş caniler terör estirirken ordu ve polisin saldırganlara müdahale etmediği gelen bilgiler arasında.
EY! TÜRK,ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE,
ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA SENİN İLİNİ VE TÖERENİ KİM BOZABİLİR?
vanlıyam65
10.07.2009, 23:54
hiç kimse?teşekkürler.............
Abdurrahman 58
11.07.2009, 00:04
Uygur Türkleri’ne balta ile vuruyorlar
Polisin sessiz kaldığı olaylarda ellerinde baltalar ile yerlerde yatan yaralılara vuruyorlar. Bu vahteşe bu katliama dur diyecek sanırım kimse yok.
Sincan Özerk Bölgesi’nde önceki gün patlak verip onlarca Uygur Türkü’nün, ‘çoğu kafalarına tek kurşun sıkılarak’ öldürülmesiyle süren olaylar durulmuyor.
Doğu Türkistan’ın (Şincan) başkenti Urumçi’de çıkan olaylarda resmi Çin medyasına göre en az 150 kişinin öldüğü, 800 kişinin yaralandı. Fakat bölgeden gelen haberler ve Uygur kaynaklarına göre ise rakamlar çok daha kabarık. Uygur kaynakları enaz 500 kişinin hayatını kaybettiğini, 200′e yakın kişinin yaralandığını ve 2000′e yakın kişinin de gözaltına alındığını belirtiyor.
çinde katliam
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Olayların çıkmasının üzerinden 3 gün geçmesine rağmen bölgede sular durulmuyor. Ordu ve polisin desteğini alan Han Çinlisi olan binlerce Çinli Urumçi’de, “Uygurları yok edin”, “Şimdi sizin acı çekme zamanınız” ve “Birlik kuvvettir” sloganları atıldı. , kasap bıçakları, demir çubuklar, kürekler ve tahta sopalarla yürüdüler.
Onlarca Uygur’a saldıran gözü dönmüş caniler terör estirirken ordu ve polisin saldırganlara müdahale etmediği gelen bilgiler arasında.
Ve bizler hala elimiz kolumuz bağlı halde bir soyun yok olmasını izliyoruz..dua etmekten başka yapacağımız birşey yok..Aslında çok şey var ama o şeyleri yapacak başbakan yok! ben utanmam,pişmanlık duymam arkadaş.bu adamı başa getirenler utansın, yansın! ampül ampül ampül! alın size ampül! bak adamın oğlu hiçbişey olmamış gibi oturduğu yerden izliyor.Uyanan halkı önünde bir engel olarak görüyor..Ama uyanan halk Resul-ü Ekrem'in şu hadisi şerifini çok iyi biliyor..
“Bir kişi birisine haksızlık yaparken başka birisi ona sessiz kalır veya yardım ederse, o zulmedenin günahına ortak olmuş olur”
Hz.Muhammed(S.A.V)
Ömer KORUL
11.07.2009, 00:35
Değerli Dostlar...
Tarihte Türkler için söylenmiş bir kaç söz yazmak istiyorum..
"O Türklerin ki yegane sevdikleri şey haktır, hakikattir ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır." William Pitt.
"İnsanları yükselten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur, kadının iffetli olması..
İşte Türkler bu çeşit kahramanlardandır ve ondan dolayı Türkler öldürülebilirler, lakin mağlup edilemezler." Napoleon Bonapart
"Türkler pen namuslu insanlardır. Ne harpte, ne sulhta hile bilmezler, fırsattan istifadeye tenezzül etmezler. Özleri ve sözleri doğrudur..." CAHİZ.
Osmanlı Arşivinde 30 Yıl inceleme yapmış olan büyük tarihçi Hammer şöyle diyor:
-Türkler, devlet yıkmakta ve devlet kurmakta birinci sınıf üstadlardır. Ülkeleri değil kıtaları alt-üst etmişler ve bu korkunç savletler arasında sarsılmazı hiç de kolay olmayan hakimiyetler kurmuşlardır..."Hammer"
Lamartine ise şöyle diyor:
-Türklerin yurdu efendiler diyarıdır; kahramanlar, şehitler ülkesidir. Bence insaniyete şeref veren böyle bir milletin düşmanı olmak, insanlığın düşmanı olmaktan farksızdır. Böyle bir lekeden Allah beni korusun." Lamartine.
Evet hiç kimseye haksızlık yapmadığımız halde tarih boyunca haksızlığa uğramışız.. Bizi yücelten de bu olsa gerek. Hak yenilir ama hazmedilemez..
herkese iyi geceler...
Abdurrahman 58
11.07.2009, 21:05
Ve bizler hala elimiz kolumuz bağlı halde bir soyun yok olmasını izliyoruz..dua etmekten başka yapacağımız birşey yok..Aslında çok şey var ama o şeyleri yapacak başbakan yok! ben utanmam,pişmanlık duymam arkadaş.bu adamı başa getirenler utansın, yansın! ampül ampül ampül! alın size ampül! bak adamın oğlu hiçbişey olmamış gibi oturduğu yerden izliyor.Uyanan halkı önünde bir engel olarak görüyor..Ama uyanan halk Resul-ü Ekrem'in şu hadisi şerifini çok iyi biliyor..
“Bir kişi birisine haksızlık yaparken başka birisi ona sessiz kalır veya yardım ederse, o zulmedenin günahına ortak olmuş olur”
Hz.Muhammed(S.A.V)
neden sustunuz gardaş!!!! başka forumlarda üçer beşer yükleniyordunuz üstümüze.Şimdide Cevap verinsene yukarda yazılanlara!
barikat58
11.07.2009, 21:18
Değerli Dostlar...
Tarihte Türkler için söylenmiş bir kaç söz yazmak istiyorum..
"O Türklerin ki yegane sevdikleri şey haktır, hakikattir ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır." William Pitt.
"İnsanları yükselten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur, kadının iffetli olması..
İşte Türkler bu çeşit kahramanlardandır ve ondan dolayı Türkler öldürülebilirler, lakin mağlup edilemezler." Napoleon Bonapart
"Türkler pen namuslu insanlardır. Ne harpte, ne sulhta hile bilmezler, fırsattan istifadeye tenezzül etmezler. Özleri ve sözleri doğrudur..." CAHİZ.
Osmanlı Arşivinde 30 Yıl inceleme yapmış olan büyük tarihçi Hammer şöyle diyor:
-Türkler, devlet yıkmakta ve devlet kurmakta birinci sınıf üstadlardır. Ülkeleri değil kıtaları alt-üst etmişler ve bu korkunç savletler arasında sarsılmazı hiç de kolay olmayan hakimiyetler kurmuşlardır..."Hammer"
Lamartine ise şöyle diyor:
-Türklerin yurdu efendiler diyarıdır; kahramanlar, şehitler ülkesidir. Bence insaniyete şeref veren böyle bir milletin düşmanı olmak, insanlığın düşmanı olmaktan farksızdır. Böyle bir lekeden Allah beni korusun." Lamartine.
Evet hiç kimseye haksızlık yapmadığımız halde tarih boyunca haksızlığa uğramışız.. Bizi yücelten de bu olsa gerek. Hak yenilir ama hazmedilemez..
herkese iyi geceler...
tarihte söylendi ve tarihte kaldı.o sözler o övgüler eskidenmiş.yani aslında onlar türkiye için degil osmanlı için söylenmiş sözler.hiç bir şey yazmak istemiyorum tek cümle yetiyor aslında "aslını unutanlar yok olmaya mahkumdur"!!!!!!!!
600'DEN FAZLA KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
Uygur Türkleri'nin nerede idam edildiği bilinmiyor. Cenazelerinin ailelerine verilip verilmediği de belli değil. Bilinmeyen sadece o değil. 600'den fazla kişiden de haber alınamıyor.
Çin yönetimi olayları kanlı şekilde bastırdı,, tam 196 Uygur Türkünü de idam etti. Adeta dünyaya meydan okudu.
doğru... gözaltına alınanlardan bir daha haber alınamıyormuş.. insanı kahredense Türk dünyasının sessizliği....
Kardelencicegi
22.07.2009, 00:37
Cok aci hep Müslümanlara & Türklere oluyor Bu & benzeri seyler.
Rabbim kafire Firsat vermesin ins. Icimiz kan agliyor bu olaylari gördükce. Susmayin Sustukca sira bir gün bizede gelecek.
Böyle bir vahşete seyircisizlik beni kahrediyor Yaşa varol Özgürlük , Kahrolsun Faşistler , Kahrolsun vahşet.
arkadaşım duyarlılığın için çok teşekkür ederim
istanbulda yaşayanlar kağıthane sanayi mahallesini bilirler
burda kaldırımlardan yürünmüyor hep çinliler bişiyler satıyor
evvelsi gün fırından çıktım benim ali resim makinesi bakıyor allah
bir sinirlendim satıcıyada oğlumada çantaya bir birine vuruyorum bir diğerine sonra çocuk dedi anne vallahi unuttum sana nette gösteren bendim zaten bir aklımdan çıkmış özür diledi falan .aman arkadaşlar biz burda onlara bu kadar yüz vermeseydik onlarda böyle kudurmuş i... gibi kardeşlerimize zulm etmezlerdi kovuyorum ben gördüklerimi mal mal bana bakıyolar.:mad:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.