PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Popstar Sivas'ta

Sivaslilar.Net
29.07.2009, 12:06
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Popstar Alaturka’nın Türkiye turu kapsamında Sivas’ta seçmeler yapıldı. Seçmelerde renkli görüntüler yaşandı.

Sivas’taki bir otelde yapılan elemeler büyük ilgi gördü. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı elemelere Sivas halkının büyük ilgisi jüri üyelerini ve ekibini mutlu etti. Popstar Alaturka’nın Jüri üyelerinden Bülent Ersoy, Metin Akpınar, Gülben Ergen ve Armağan Çağlayan’ın yoğun işleri dolayısıyla elemelerin sadece İstanbul’daki turuna katılacakları bildirildi.

Sivas’taki elemelere Osmantan Erkır, Süheyla Yengi gibi ünlü isimler katıldı. Süheyla Yengi seçmeler öncesinde yaptığı açıklamada, Sivas’ın tarihi eserlerini ve Sivas köftesini çok beğendiklerini vurguladı. Yengi seçmeler bittikten sonra seçilen yarışmacılarla eğitim ve sahne performanslarıyla özellikle kendisinin ilgilendiğini belirtti. 7 den 70 e birçok kişinin katılımıyla gerçekleşen eleme heyecanı 9 saat sürdü. Seçmelerde jürinin beğenisini kazanan yetenekli kişilerin İstanbul’da yapılacak seçmelere katılmaya hak kazandığı belirtirdi.

Salim58
29.07.2009, 12:42
bu yarışmaya hiç ilgi duyup izlemedim geleceğe yönelikte yarışmacılara birşeyler vereceğinden hiçte emin değilim

goramaz
30.07.2009, 08:14
hey Allah'ım. sanki memlekette şarkıcı kıtlığı var ..bunlar da şehir şehir dolaşıp şarkıcı avına çıkmışlar...
daha önceden yarışmanın birincileri şimdi ne alemde bunu herkes biliyor. niye rağbet ederler ki bu yarışmaya anlamak mümkün değil...

sandalli
30.07.2009, 08:38
Reyting amacli, yarisma sonuna kadar gündemde tutuluyorlar, yarismadan sonra kendilerinden hic bir haber yok. Bazen kendi kendime soruyorum, acaba Türkiyede kisi basina kac sarkici düsüyor diye. :D

goramaz
30.07.2009, 08:43
Banu Alkan bile şarkıcıysa artık bayağı vardır heralde

barikat58
30.07.2009, 08:52
sağolsunlar beni sectiler :)

goramaz
30.07.2009, 08:55
hııı kurukafana hayran kalmışlardır..dikkat çekici tabii.

HaZaN
30.07.2009, 08:57
Bence çok güzel bir yarışma harika sesler ortaya çıkıyor ama gündemde kalmıyor o başka; normalda sanatçı olup ta kaset çıkaranlar çok mu iyiler örneğin bir Banu Alkan, Ajdar ses sese benzemiyor .

goramaz
30.07.2009, 09:04
güzel sesler çıkıyor da gerisi...hoop tepetaklak yere...
geçen aylarda okumuştum. popstar selÇuk eşini boşamış sonrası malum...

sandalli
30.07.2009, 09:28
güzel sesler çıkıyor da gerisi...hoop tepetaklak yere...
geçen aylarda okumuştum. popstar selÇuk eşini boşamış sonrası malum...

Selcuk daha yeni mi bosamis esini, helal olsun bu zamana kadar nasil sabretmis ona. :D

goramaz
30.07.2009, 09:32
yok abi ben bu haberi okuyalı çok oldu...bu sabah magazin gündemi de sivastan belirleniyor:)

sandalli
30.07.2009, 09:38
Üc mesaj sonra 1000. mesaji yakaliyorsun, aksam isten sonra topic acarim, tebrik icin. Simdilik hosca kalin. S.A.

arikarinkuchi
30.07.2009, 20:10
tüh bilseydim bende katılrdım :D
hala burdalarmı acaba :D

abircan
31.07.2009, 10:11
sivaslı enayi tabi, mutlaka bir sivaslı alıyorlar , çünkü dünyanın heryerinde sivaslı yaşıyor ve her hafta kek gibi yolluyorlar sms leri, ve birilerinin cebine akıtıyorlar enayi paralarını

LaEdri
31.07.2009, 11:03
sivaslı enayi tabi, mutlaka bir sivaslı alıyorlar , çünkü dünyanın heryerinde sivaslı yaşıyor ve her hafta kek gibi yolluyorlar sms leri, ve birilerinin cebine akıtıyorlar enayi paralarını

Şİmdiye kadar bu tür yarışmalarda hiç 1.olmuş bir Sivaslı var mı?:confused:

FurkaN
31.07.2009, 11:15
Şİmdiye kadar bu tür yarışmalarda hiç 1.olmuş bir Sivaslı var mı?:confused:

İlk Popstarların birinde Hasret diye bir kız olmuştu ve Sivaslı'ydı...