Orijinalini görmek için tıklayınız : Onlar Şimdi Asker (FurkaN-Yiğiter)
ABDULLAH DUMAN
11.08.2009, 23:35
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sitemizin yöneticilerinden Furkan hocamız Vatani görevini yapmak üzere
bu akşam Sivastan Bingöle hareket etmiş yolu açık olsun 157 günlük kısa dönem Askerlik hayatında kendisine
Allah'tan kolaylıklar diliyorum
Hayırlı tezkereler
Sitelerimizin eski yöneticilerinden Yiğiter hocamız da vatani görevini yapmak üzere Burdur'a hareket etmiştir.18 günlük :) kısa dönem Askerlik hayatında kendisine
Allah'tan kolaylıklar diliyorum
Hayırlı tezkereler
65serdal58
11.08.2009, 23:37
allah hayırlı teskereler nasip eylesin.......
Yiğiter ( Halit ) kardeşimiz de bugun Burdur' a gitti galiba. Her iki askerimize de hayırlı teskereler diliyorum.Allah yardımcıları olsun.
barikat58
12.08.2009, 03:58
hem furkana hem akife şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.inş herşey gönlünüzce olur.vatani göreviniz sırasında hep iyiler ve iyiliklerle karsılaşmanız dilegiyle çavuşlar :)
yiğiter ve furkan kardeşlerim güle güle gidin güle güle gelin inşallah allah bütün askerlerimizin içindede sizin tırnağınıza taş değdirmesin inşallah hayırlı tezkerelerle geri dönersiniz hepinizde allah sizinle olsun canlarım benim.
furkan ve halit kardeşimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum
ABDULLAH DUMAN
12.08.2009, 10:44
Evet Halit hocamızında (Yiğiter) yolu açık olsun o da kısa dönem Hayrılı tezkereler
WåñTêd_øØ7
12.08.2009, 10:46
Hayılır teskereler...
candy_58
12.08.2009, 11:03
Hayırlı teskereler Furkan
Her ne kadar Abdullah beni askerden saymasa da aslında haklı da sayılır.Bu sabah Burdur'a ayağımı bastım.Bir dostum da 12:30'da gelecek,onu da alıp öğleden sonra teslim olacağız nasipse.18 gün sonra tekrar aranızdayım inşallah.Şafak 18...:)
Herkese hayırlı günler..
Her ne kadar Abdullah beni askerden saymasa da aslında haklı da sayılır.Bu sabah Burdur'a ayağımı bastım.Bir dostum da 12:30'da gelecek,onu da alıp öğleden sonra teslim olacağız nasipse.18 gün sonra tekrar aranızdayım inşallah.Şafak 18...:)
Herkese hayırlı günler..
HAYIRLI TESKERELER 18 GÜN DEDİĞİN NEDİRKİ 2.5 HAFTA çabuk geçer inşallah
Herkese hayırlı günler..
abdullah senin kırpılmış halini görseydi öyle bir inanırdı ki asker olduğuna.:D.
ABDULLAH DUMAN
12.08.2009, 12:24
Herkese hayırlı günler..
Estağfirullah halit abi ben sadece senin nereye gittiğini bilmiyordum
Furkan ve Halit hocalarıma hayırlı tezkereler dilerim. Furkan hocama biraz daha fazla sabır dilemek lazım :)
Halit hocam ramazanda görüşmek üzere :)
arikarinkuchi
12.08.2009, 21:09
yolunuz açık olsun abilerim :)
hayırlı teskereler
allah bizede nasip eder inşallah bu kutsal görevi
tatli-dilli
12.08.2009, 21:20
@ furkan & yigiter
sevgili arkadaslar simdiden hayirli tesekereler dilerim sizlere,
rabbim sag salim sevdiklerinize ve ailenize kavustursun sizi bu vatan sizlere emanet...
güle güle gittiniz umarim güle güle dönersiniz insallah,
bu askerlik anilari hic bitmez erkeklerin sohbetinde
dilerim sizlerinde anlatacak cok güzel anilari birikir...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.