PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "DEVLETİMİZ BİZE SAHİP ÇIKSIN"

Sivaslilar.Net
13.08.2009, 02:03
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Toki yetkilileri tarafından her ay düzenli olarak toplanan aidat ücretleriyle ne çevreye ne de bahçelerine bakım yapılmadığını öne sürerek, aidat parasını ödemedikleri takdirde de icralık olduklarını iddia ediyorlar.

"Biz bu kadar sahipsiz miyiz, devletimiz bize sahip çıksın". Kılavuz mevkiinde ikamet eden Toki sakinleri bu sözlerle tepkilerini dile getiriyorlar.Yaklaşık 1 sene önce zor güç ev sahibi olduklarını ifade eden toki sakinleri, Toki idarecileri tarafından her ay 30 tl aidat ve 80 tl abone parası alındığını ancak bunun karşılığı olan hizmeti göremediklerini iddia ediyorlar.

Aidat ve abone parası vermelerine rağmen çevre ve bahçe bakımını kendi imkânlarıyla yaptıklarını dile getiren TOKİ sakinleri “Sizin sitenize diğer sakinler imrenecekler dediler ancak şu anda imrenecek değil imrenilecek hale düştük, şeklinde konuşuyorlar.
Valiliğe ve belediye başkanlığına da seslenen Toki sakinleri, “Devletimiz bizi kaderimize terk etmesin bize sahip çıksın diyerek” sorunlarını sıralıyorlar.Toki sakinlerinden olan ve icraya verilen bir vatandaş ise 30 liralık aidatı veremediği için mahkemelik olduğunu ifade ederek, “İcra masraflarını da bize yüklemeye çalışıyorlar” diyerek tepkisini dile getiriyor.

qio
13.08.2009, 02:19
Devlet hangi biriyle uğraşacak , tutun kardeşim bir avukat bu ülkenin kanunları var yargısı var , mağduruyiet durumu varsa zaten bişiler yapılır. Ha mağduriyet gidirilmedimi , Başbakanan'nın eşi gibi gidersin Avrupa İnsan Hakları mahkemesine. Hiçbirimi bir işe yaramadı ozaman Devlet Baba'dan yardım istenebilir.

deniz kızı
13.08.2009, 07:24
ooooooo size gelene kadaaaarrrr arkadaşıma katılıyorum madem öyle tutun avukatınızı açın davanızı çözülsün başaka türlü birşey beklemeyin

Klimasuyu
13.08.2009, 07:44
Herşeyi devletten beklemeyin :)devlet size beyaz eşyanızı verir oyunuzu alır o kadar başka daha ne yapacak :)...

Salim58
13.08.2009, 08:21
toki nasıl aidatını alamayınca icra yoluna başvuruyor sizde karşılığında hizmet alamıyorsanız gerekli yerlere başvurunuzu yapın hakkınızı arayın

ayten58
13.08.2009, 10:26
azcık sıkışan devlet bize yardım etsin diyor devlet zaten size yardım etmiş evinizi vermiş bir avukat tutmak o kadarmı zor be kardeşim.

Cley
13.08.2009, 14:27
Yakında başı dişi ağrıyanlar da devletten ağrı kesici isteyecek. Devlete 1 tl borcunuz olsun 5 tl verir tebligat gönderir o 1 tl yi sizden ister.

Beypinarlim
15.08.2009, 08:27
Bende ordaydim bi apartmanin en üst katinda kücük bir cocuk durmadan kücük tas atiyordu arabalarin üstüne...O gün dayimin ogullarinin dügünüydü :D

Abdurrahman 58
16.08.2009, 23:22
Toki bir reklam işiydi.Tribüne oynayan başbakanın bir reklamı..
hepimizde bilirizki kısa olur bazı reklamlar..
sonra unutuluur gider.......
görkemli görkemli açılış yaparlar(sanki parası devletten çıkıyor!!) meydanlara çıkarlar şu kadar konut yaptık halkımızı madur etmedik CART,CURT ! geç bu ayakları erdoğann.2 ayda bir taksitlerde yükselme olmaya başladı ! yeter in artık şu milletin sırtından!

seva
18.08.2009, 00:05
İsterseniz çikolatayıda Başbakan alsın :))

qio
18.08.2009, 00:27
Başbakan'ı neden şimdi ortaya hedef olarak atıyorsun. Bu ülkenin dolaylıda olsa bir Cumhurbaşkanı yokmudur ?

ersoy_34
18.08.2009, 18:41
bengördümde diyersitelerden pek farkı yok bende istanbul da pendik tokide oturuyorum bizimkide orayla aynı bizde 55 tl aidat veriyoruz bizdede aynı bunormal başbakandan allah razı olsun allah devletime zeval vermesin