PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Namazdan Kurtulmanın Yolları

WåñTêd_øØ7
17.08.2009, 18:07
Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış:

Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına.

Demiş ki:

Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar.Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş.

Hoca:

Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok,borcun kılacaksın demiş.

Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş.

Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş:

Buldun mu hocam demiş,kurtulacak mıyım?

Hoca:Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin:

1:ÖLÜ İSEN

2-DELİ İSEN

3:ÇOCUK İSEN

4:HAYVAN İSEN

5:KAFİR İSEN

tercih senin.............

Salim58
17.08.2009, 18:10
son maddeler herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok

paylaşım için teşekkürler

ömer yalcin
17.08.2009, 19:00
süpersiniz wanted,salim abi size sonsuz tesekkürlerimi ve sükranlarimi sunarim.Allah sizden razi olsun

seten65
17.08.2009, 19:03
...............Mükemmelsin Kardeşim....................

WåñTêd_øØ7
17.08.2009, 20:07
son maddeler herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok

paylaşım için teşekkürler

süpersiniz wanted,salim abi size sonsuz tesekkürlerimi ve sükranlarimi sunarim.Allah sizden razi olsun

...............Mükemmelsin Kardeşim....................

teşekkürler arkadaşlar o sizlerin Güzelliği ve Mükemmelliği : )

Salim58
18.08.2009, 07:54
hoca gereken cevabı vermiş kurtuluş yok para ilede satın alınmıyor borcum borçsa ödemekte bana düşüyor ister öde ister ödeme borcunu hesabı var birgün

sibelYILMAZ
18.08.2009, 08:22
işte bu çok güzel bir ders, tebrik ederim hocayı:) nefse ağır gelen ve en önemli ibadet olan namaz Peygamber Efendimizin(s.a.v) de dediği dinin direği müminin miracı NAMAZ... İyi düünelim ne için neden vazgeçtiğimizi...

MİKAİLOGLU
13.11.2009, 23:46
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

feraha
14.11.2009, 00:02
hesap vermekten dünyada bile kaçamıyorsak er ya da geç önümüze çıkıyorsa borcumuzz elbette kii bi gün karşımıza çıkar!!