PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EUROVİSİON-2010

besyo_cu
19.08.2009, 20:25
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Hadise'nin "Düm Tek Tek" adlı parçası ile 4'üncü olan Türkiye'yi bu yıl Tarkan temsil edecek. 2010 Eurovision için perşembe günü TRT yetkilileri ile prensipte anlaştığı belirtilen Tarkan, Eurovision'un yanı sıra TRT ile sıkı bir iş alışverişine girdi.

Norveç'te 2010 Mayıs ayında yapılacak Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Tarkan, TRT ile önümüzdeki hafta el sıkışarak anlaşmalarını duyuracaklarını belirtti. Ünlü sanatçı ile TRT yetkilileri arasında ayrıca Eurovision'un dışında kurumun önümüzdeki günlerde açılacak müzik kanalı için de program anlaşması sağlandı. Tarkan'ın ortak olduğu Hitt Prodüksiyon TRT müzik kanalı için program hazırlayacak.

EBU BAŞKANI İSTEMİŞTİ

Tarkan'a teklif götürülmesi müzik otoriteleri tarafından sürpriz olarak değerlendirilmedi. Nitekim Avrupa Yayın Birliği (EBU) Eurovision Şarkı Yarışması Başkanı Svante Stockselius bile geçen yıl yaptığı bir açıklamada "Türkiye 2010'da Norveç'teki yarışmaya Tarkan'ı yollarsa çok sevinirim" demişti.

58_SEMİH_58
19.08.2009, 20:28
Ülkede! başka sanatçı mı kalmadı ???

tatli-dilli
19.08.2009, 20:29
Evet öglen bu haberi bende okudum,
sayet gercekten dogru ise ki dogru gibi gözüküyor cok sevindim,
dilerim tarkan birinciligi kapar gelir...

muhtesem bir sarki ile onun icin bu is aslinda cok basit olacak,
ama adil bir oylama yapilir ise tabiki.

haber icin tesekkürler...

ayten58
19.08.2009, 20:35
evet bencede çok güzel bir fikir olmuş
inşallah birinciliği alır.
paylaşım için çok teşekkürler.

Salim58
20.08.2009, 06:29
zor dostum zor başarı hayal artık

Salim58
29.09.2009, 08:42

55. Eurovision Şarkı Yarışması için hangi isimlerle görüşülüyor? İşte TRT kulislerinde kesinleşen 3 isim...
2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması için ç ok sayıda isim geçiyor. Bu isimler arasında Ajda Pekkan ve Nazan Öncel de var.. TRT'den bu iki isme yalanlama geldi. Peki TRT hangi isimlerle görüşüyor?

TRT kulislerinde şimdilik üç isim konuşuluyor. Bu isimler Şebnem Ferah, Deniz Arcak ve Grup Manga... Eurovision için TRT yönetimi bu yıl için 8 kişilik bir liste oluşturmayı planlıyor. Bu listede şimdilik bu 3 isim kesin. Yarışacak isim ise Aralık ayında açıklanacak ve bu adaya beste yapması için bir süre verilecek.

Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl Hadise sorun yaşayan TRT yetkililerinin bu yıl daha mütevazı bir yarışmacıyla katılmak istediği de konuşulanlar arasında. Yönetimden gelen talimat doğrultusunda Türkiye’yi her yönüyle iyi bir şekilde temsil edecek 5 aday daha aranıyor

LaEdri
29.09.2009, 11:24
Ajda Pekkan,Nazan Öncel,Şebnem Ferah gibi kaliteli seslerin böyle saçma bir yarışmada yer almak isteyeceklerini sanmıyorum.

58_SEMİH_58
29.09.2009, 11:35
Kesinlikle Şebnem Ferah.....

KARAMELLL58
25.10.2009, 22:41
TRT'nin Eurovision adayı belli oldu.. Yönetim bakın kimde karar kıldı;
Önümüzdeki yıl Eurovision’a erkek sanatçı gönderme kararı alan TRT yönetimi rockçı Emre Aydın’da karar kıldı.
Vatan gazetesinin haberine göre 2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’nin son dakika değişikliği olmazsa Emre Aydın tarafından temsil edileceği öğrenildi. TRT yönetiminin, 15’inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü alan Emre Aydın’ı öncelikli tercih olarak belirlediği, alternatif olarak ise Murat Boz isminin gündeme geldiği ifade edildi.

TRT yönetiminin yarışmaya bu yıl öncelikle erkek solist gönderme kararı alması nedeniyle Emre Aydın’ın ismine ağırlık verdiği, alternatifler arasında ise Murat Boz’un yanı sıra Şebnem Ferah ile Grup Manga’nın bulunacağı öğrenildi. Aralık ayında yarışacak ismi resmen açıklayacak olan TRT, bu adaya beste yapması için bir süre tanıyacak. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna açıklanacak.

LaEdri
25.10.2009, 22:44
Elektrik faturamdan,son günlerde artırılan bir sürü eşyadan alınan vegilerin Emre Aydın'a daha doğrusu Eurovision gibi aptalca bir yarışmaya yedirilmesini hazmedemiyorum.Benden vergi alıyorsan, Sivas-Antep maçını 3-5 dakika değil bizleri tatmin edici şekilde yayınla.

KARAMELLL58
25.10.2009, 22:47
ya emre aydın yerine başka biri seçilmeli başarılı olabileceğini düşünmüyorumm keşke başka birin seçselermiş

ofgurleyuk78
25.10.2009, 22:48
Elektrik faturamdan,son günlerde artırılan bir sürü eşyadan alınan vegilerin Emre Aydın'a daha doğrusu Eurovision gibi aptalca bir yarışmaya yedirilmesini hazmedemiyorum.Benden vergi alıyorsan, Sivas-Antep maçını 3-5 dakika değil bizleri tatmin edici şekilde yayınla.

Utanmadan yeni vergiler koyuyorlar. Niye... Bol keseden harcasınlar diye. Yazık ki ne yazık.. Kürtlere yayın yapacaksın parasını benden alacaksın. Haram olsun.

LaEdri
25.10.2009, 22:56
Utanmadan yeni vergiler koyuyorlar. Niye... Bol keseden harcasınlar diye. Yazık ki ne yazık.. Kürtlere yayın yapacaksın parasını benden alacaksın. Haram olsun.

Ne desek boş abi.

Verdiğim vergi ne zaman bana yol,elektrik ve su olarak dönecek.?
Ama dönse bile verginin de vergisi var.:D

ayten58
25.10.2009, 23:08
ben helal etmiyorum haram olsun ve o dünyada elim yakalarında olsun kürtçe yayın olmasaydı inanın hele ederdim ama onların ellerinde silah bize mermi sıksınlar benim sırtımdanda onlara yayın yapılsın öyle zehir zıkkım olsun inşallah izlerken gözlerine perde gelir münafıkların.

LaEdri
25.10.2009, 23:17
Ha bu Hadise'ye para yediriyorlar ya,halk kahramanı gibi gösteriyorlar ya iki günlük adamları, o kadar zoruma gidiyor ki Kürtçe kanal aklıma bile gelmiyor.

Stadyum programını açıyorsun,Erdoğan Arıkan almış karşısına Lig TV'yi başlıyor radyodaymış gibi maç anlatmaya.Sivas'ın maçını koysana,Sivas'tan vergi almıyor musunuz,fener-Gs maçını görüntülü radyo yayını yap diye mi veriyoruz o vergileri?İnsanın fıttırıp dağlara çıkası geliyor bazen.:)

kronik
25.10.2009, 23:22
çık çık sanada eve dönüş töreni yaparız davullu zurnalı krallar gibi karşılanırsın

LaEdri
25.10.2009, 23:24
Yok yahu o manada dağa çıkma değil.Eskiden köylerde falan deliren insanlar dağa çıkar,tek başına avare yaşarmış.Oradan geliyor yani..:)

ömer yalcin
26.10.2009, 04:57
Millet acliktan kirilirken ,bizimkiler böyle seylere milyonlar harciyor.
diyek sözüm yok malesef

goramaz
26.10.2009, 08:40
oraya Çökertme Türküsü'yle katılmak mümkün olsaydı da avrupanın kulağının pasını silseydik..

ayten58
26.10.2009, 08:43
oda olur bir gün belki ne biliyim olur olur.

goramaz
26.10.2009, 08:47
onlar bizim türkülerimizi anlayamaz abla..

''lambada titreden alev üşüyor'' ifadesinden 'aşk'ı sadece nefsi tatmin etmek olarak anlayan bir kültürün insanları ne anlar..

onlar bizi anlamaz anlayamaz..ama acı olan, biz yavaş yavaş onları anlamaya kendimizi anlamamaya doğru kayıyoruz..

58_SEMİH_58
12.01.2010, 18:01
Bu yıl Norveç'te yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Manga temsil edecek.

55. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek isim belli oldu.
TRT Genel Müdürlüğü bu yıl Norveç’te gerçekleştirilecek olan Eurovision Şarkı Yarışması finalinde, Türkiye’yi temsil etmek üzere MANGA ile anlaştı.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada "Oslo’da, 29 Mayıs 2010 tarihinde finali gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında Ülkemizi MANGA temsil edecektir." denildi.

Dünyaca ünlü rock grubu, geçtiğimiz günlerde MTV televizyonu tarafından "Avrupa’nın en iyi sanatçısı" seçilmişti.

EyüphanAydın
12.01.2010, 20:15
Çok güzel bir grup olduğunu düşünüyorum,son zamanlarda iyi bir patlama yaptı.İnşallah buradada iyi işler yapar.