kronik
28.08.2009, 17:11
MALZEMELER
YARIM TAVUK GÖĞSÜ
YARIM SU BARDAĞI PİRİNÇ
KARABİBER.TUZ
TERBİYESİ İÇİN
4 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
YARIM LİMON SUYU
1 YUMURTA SARISI
YAPILIŞI
Tavuk göğsünü yeterli suda haşlayalım .Haşlanan etleri elimizle didikleyerek kaynamakda olan tavuk suyuna pirinçleri salalım pirinçler yumşadıktan sonra etleri de tencereye ekleyelim ayrı bir kabda yumurta sarısını,yoğurdu,unu ve limon suyunu karıştırıp hızlı bir şekilde çorbayaekleyelim .1-2 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alalım üzerine tuzunu ve karabiberini ekleyip kıyılmış maydanoz ile servis edelim (tuzunu en son eklemek lazım çünkü çorba kesilebilir)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
YARIM TAVUK GÖĞSÜ
YARIM SU BARDAĞI PİRİNÇ
KARABİBER.TUZ
TERBİYESİ İÇİN
4 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
YARIM LİMON SUYU
1 YUMURTA SARISI
YAPILIŞI
Tavuk göğsünü yeterli suda haşlayalım .Haşlanan etleri elimizle didikleyerek kaynamakda olan tavuk suyuna pirinçleri salalım pirinçler yumşadıktan sonra etleri de tencereye ekleyelim ayrı bir kabda yumurta sarısını,yoğurdu,unu ve limon suyunu karıştırıp hızlı bir şekilde çorbayaekleyelim .1-2 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alalım üzerine tuzunu ve karabiberini ekleyip kıyılmış maydanoz ile servis edelim (tuzunu en son eklemek lazım çünkü çorba kesilebilir)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]