Orijinalini görmek için tıklayınız : APO P....NİN EVRİMİ...
*AHISKALI*
10.09.2009, 22:25
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ömer yalcin
10.09.2009, 22:27
kardes bu simdi maymuna hakaret bence......................... .............
Dilsad Hatun
10.09.2009, 22:35
Evrimin sonunda Daragacinda sallanan bir soysuz it görmek isterdim simdilik intikam resimlerle olsun :rolleyes:
Emeginize saglik harika bir paylasim !
Kardelencicegi
10.09.2009, 22:52
samanlikta ite kursun degmezmis.
Hepimizin temennisi o ama.
Devletimiz bölücü basini camekanda besliyor cikari neyse.?
doğan bulut
10.09.2009, 23:05
ben teşekkür etmiyecem çünki o köpeğin reklamı gibi olmuş o köpeği ğörüntüsüz eleştirin lütfen
ABDULLAH DUMAN
10.09.2009, 23:07
Evrimin sonunda Daragacinda sallanan bir soysuz it görmek isterdim simdilik intikam resimlerle olsun :rolleyes:
Aynen katılıyorum domuz yapmalıydınız
65serdal58
10.09.2009, 23:11
paylaşım için teşekkürler,,,
ilginç bir çalışma omuş:)
Aynen katılıyorum domuz yapmalıydınız
Domuzlar kendi lisanınca zikreder,ona ne görev verildiyse en ince ayrıntısına kadar yapar,görevinni bir santim dışına çıkmaz.Öldürdüğü varlıkları Allah'ın emriyle öldürür,O'nun kurduğu sistemi asla bozmaz..
Domuz ne hikmetli ve güzel bir varlıktır aslında..Karıştırmamak lazım Abdullahcığım..
yiğidoturan
10.09.2009, 23:29
bu soyu bozuğu hayvanlara benzetmekle hayvanlara hakaret ediyorsunuz buna ne diyeceğimi bilemiyorum
Klimasuyu
10.09.2009, 23:29
En alttaki fotoda 45 saniyede tek bulabildiğim fark, birisi tıraş olmuş birisi olmamış, başka fark yok:D...
altuntas58
10.09.2009, 23:42
Bu allahsıza dünyada yakıştıracak hiç bir sıfat bulamıyorum allaha haval ediyorum
Ayşegül1967
10.09.2009, 23:42
hahah son resim ne kadar benziyo :D
Kardelencicegi
10.09.2009, 23:47
Bütün hayvanlar hakaret davasi acacak.
Bu cakal soyuna benzetildikleri icin.
Hayvanlarinda bir gururu haysiyeti var ama bu hayvan kadar da olmaz.
doğan bulut
10.09.2009, 23:56
ermeni dölü eli kanlı cani ******** alçak namussuz köpek diyeceğim ama köpekte hasiyet var ekmek yediği insanlara en azında ihanet etmez 40 yılda geçse sahibini unutmaz
ama bu öylemi,hem ülkemin ekmeğini yedi hem ihanet etti
Klimasuyu
11.09.2009, 00:17
Devrim yapmak isterken evrim yapmış haberi yok :)...
*AHISKALI*
11.09.2009, 00:18
Devrim yapmak isterken evrim yapmış haberi yok :)...
Allah iyiliğini versin :)
Klimasuyu
11.09.2009, 00:20
Allah iyiliğini versin :)
Cümlemizin hocam:)...
genellikle maymunu örnek göstermişler maymun ondan şerefli bence
insan demek için insan olması gerek bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip bu vatan evladına kurşun sıkan ancak hain kahpe ve kalleştir sonuda.......LEŞTİR
sivaslıgenç
11.09.2009, 22:24
Bu iti dünyanın en güzel işkenceleriyle öldürmeyi ne kadar isterdim varyaa...
En alltaki fotodada tıpa tıp benzemışler:)Ama maymun daha güzel bence
titizyiğido
11.09.2009, 23:06
yani samimi olmak grekirse hakikaten çok benziyo..........bence iş olsun diye karşılaştırılmamış......
benzerliğin bu kadarı pes yani.
yanlız mamun öylesi bir sıfattaki insanla aynı karede yer aldığını görse insanlğından utanır
apo için her ne kadar gurur verici olsada..
MİKAİLOGLU
10.11.2009, 02:37
ŞEREFSİZLİK BİLE UTANIRDI BUNA ŞEREFSİZ DENDİĞİNİ BİLSEEEEEEEEE.
klozet_kapagi
19.01.2010, 01:52
niye dar ağacına asılsın ki (!) yüce insan o yaa (!)
paşalar gibi bakarlar o pz..ge.. terörist olanlara bir fiske bile vurmazlar, ekonomimizin düzelmesi için türkiyenin kalkınması için imf yi protesto eden gençlerimizi eşşek sudan gelinceye kadar döverler:mad::mad::mad:
adalete bak !!!
Dilsad Hatun
20.01.2010, 09:30
niye dar ağacına asılsın ki (!) yüce insan o yaa (!)
paşalar gibi bakarlar o pz..ge.. terörist olanlara bir fiske bile vurmazlar, ekonomimizin düzelmesi için türkiyenin kalkınması için imf yi protesto eden gençlerimizi eşşek sudan gelinceye kadar döverler:mad::mad::mad:
adalete bak !!!
Sag duyulu ol hemserim provokasyonlara kapilma :rolleyes:
Hersey baris ve kardeslik için , seni isinden ederler ama dagdan inmis haine is verirler .
Cahil ya onlar !
ah canım maymuncum kusura bakma emi senin huyun değil sadece görüntün benziyor noolur üzülme sen karıncayı bile incitmezsin biliyoruz özür dileriz senden site ailesi olarak ama yüzünüz çok benziyor hayvan hayvana benzer ama dimi allahtan tayeep görmüyor yoksa bizi bu ne idüğü belli olmayanın yerine tayyep katlederdi biliyosun bu soyu belli olmayananın soyunu dağdan indirmek için beşbinlira veriyor ya türkiyenin fakiri fukarası umurundamı ki yoksulun cebinden alıp bunlara veriyor dağdan insinlerde şehirlerde öldürsünler diye it soyu.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.