PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrencilerden Kavgalı Açılış

Sivaslilar.Net
26.09.2009, 00:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

2009–2010 eğitim öğretim yılı başlayalı henüz iki gün olmasına rağmen okul önlerinde yaşanan şiddet kendini gösterdi.

Gültepe Kampus Okul alanında bulunan Halis Gülle Anadolu Lisesi, Sivas Anadolu Lisesi, Spor Lisesi ve Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, öğrencileri arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktığı öğrenildi.

Farklı liselerin öğrencilerinin kendi okullarında olmayan kız öğrencilere laf attığı ve bu nedenle erkek öğrenciler arasında kavga çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Çıkan kavganın polise haber verilmesi üzerine kavgaya polis ekiplerinin müdahale ettiği belirten öğrenciler, her okulun kendi bünyesinde güvenlik personeli olmasını istiyor. Gültepe Kampus Okul alanın da bulunan liselerin hiç birisinin ihata duvarı olmaması ve başka lise öğrencilerinin her okul alanına istediği gibi girip çıkması da öğrenciler arasında kavga çıkmasının diğer bir nedeni olarak gösteriliyor.

Öğrenciler arasında korku ve paniğe neden olan kavgaların sona ermesi için okul ve Milli Eğitim yetkililerinin acil tedbirler alması gerekiyor. Okullarda güvenli bir şekilde eğitim almak isteyen öğrenciler, okullarında güvenlik görevlisi bulunması gerektiğini ve her okulun kendi etrafını çevreleyen ihata duvarlarıyla korunmasını istediklerini dile getiriyorlar. Gültepe Kampus okul alanında bulunan okullarda eğitim alan öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için yetkililerin bir an önce gerekli tedbirleri alması bekleniyor.

Salim58
26.09.2009, 06:57
kız meselesi bahane gerisi şahane kurtlar vadisine özenmişlerdir
bu dizinin faydalarından biride bu olsa gerek genç yaştaki çocuklarda büyük özenti var nedense detaya girmeye gerek yok bence anlayan anlamıştır

sivaslıgenç
26.09.2009, 09:54
Okulun etrafında itiha duvarının olmaması gerçektende ilginç herkes elini kolunu sallaya sallaya girer , kavgada çıkar.

58_SEMİH_58
26.09.2009, 10:48
O kadar okul bir araya toplanırsa olayda çıkar,kavgada .....

Dilsad Hatun
26.09.2009, 10:59
Yazik bizim genclerimiz bir kiz yuzunden kavga ediyorsa ...yazik!

besyo_cu
26.09.2009, 11:14
kız meselesi bahane gerisi şahane kurtlar vadisine özenmişlerdir
bu dizinin faydalarından biride bu olsa gerek genç yaştaki çocuklarda büyük özenti var nedense detaya girmeye gerek yok bence anlayan anlamıştır

Salim abi bu olayın kurtlar vadisi ile alakalı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu tür olaylar bütün okullarda olur ve Kurtlar vadisi gibi diziler yokkende olurdu.

Hoş bir davranış değil tabi bunlar ama dediğim gibi senelerdir olan şeyler. Bizde zamanında yaptık belki sende yapmıştırsın yada başka bir büyüğümüz de zamanında yapmıştır.Olağan şeyler bunlar...

LaEdri
26.09.2009, 11:46
Okulların birleşmesiyle alakası yok.tek okullarda da hep kavga oluyor..Akıl yok,beyin yok,utanma yok arlanma yok,aile korkusu yok.Ne bekliyoruz ki!

Ayrıca öğrencinin bu kadar fazla olduğu bir yerde güvenlik görevlileri yok mu,merak ediyorum!

Salim58
26.09.2009, 13:36
Salim abi bu olayın kurtlar vadisi ile alakalı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu tür olaylar bütün okullarda olur ve Kurtlar vadisi gibi diziler yokkende olurdu.

Hoş bir davranış değil tabi bunlar ama dediğim gibi senelerdir olan şeyler. Bizde zamanında yaptık belki sende yapmıştırsın yada başka bir büyüğümüz de zamanında yapmıştır.Olağan şeyler bunlar...

sen yok diyorsan yoktur ozaman

geçen yıl benim bi arkadaşımın çocuğu okulda bıçakla yaralandı sivasta lisede bu özentiden olduğunu öğrendim çocuğun naklini kangala aldılar şu an problem yok gibi yine aynı kız davası ve dayılanıp özenti göstermeleri yani

besyo_cu
26.09.2009, 13:56
sen yok diyorsan yoktur ozaman

geçen yıl benim bi arkadaşımın çocuğu okulda bıçakla yaralandı sivasta lisede bu özentiden olduğunu öğrendim çocuğun naklini kangala aldılar şu an problem yok gibi yine aynı kız davası ve dayılanıp özenti göstermeleri yani

Abi est. ben diyorsam yoktur olurmu. Ben sadece bu olay için söyledım basit bir okul kavgası bunlar artık klasık hale geldi. Ancak senın dediğim bıcaklama vb şeyler ise kesınlıkle özenti den sana katılıyorum.

haythuyt
26.09.2009, 15:50
bide okulları bi araya almayı hedeflıyorlar sacmalıkk

arikarinkuchi
26.09.2009, 16:04
zaten bizim okul sivas anadolu spor lisesi ve karşıdaki meslek le fazlasıyla yetiyordu
bide arkaya adalet meslek lisesini açmışlar ve üç okul şuan aynı binada (ticaret-iletişim-adalet)
buda döğüş kavga çıkması için büyük bi neden o ona bulaşıyor o ona
ortada hiç bi sebep yokken
haliyle bu olaylarda normal
ben karışmam döğüşlere
ama bizim okuldakilere bulaşırlarsa orası başka :D

arikarinkuchi
26.09.2009, 16:18
bide baştan söyleyim halis gülle and lisesi kavgaya karışmamış yanlış tanımayın bizim okulu :)

Cley
26.09.2009, 16:19
Bıraksınlar yesinler birbirlerini okumaya gelen öğrencilere kalsın okullar

KARAMELLL58
26.09.2009, 17:49
ya kıız yüzünden kavga edilirmi ya saçmalık sanane elalemin kızından sen kendine bak bu okulların güvenlik görevlisi nerdeymiş te taaa kavga polise kadar gelmiş her okulda güvenlik görevlisi olmalı okadar para alıyolar velilerden alsınlar 2tane güvenlik görevlisi böyle bişey olmaz ya da kavga polislerin gelmesi kadar büyümez hem okadar okul birarada olurmuu

hamitgüneyli
26.09.2009, 18:18
yazık okuyup biryelere varalım düşüncesi yokki okul başlamadan bu hal alırsa desene sezon zor kapatır bunlar ALLAH akıl versin

TeqTaBaNCa
29.09.2009, 21:45
Ortaya birde ring yapın bari(: Ben genÇ oLsam yan okuLda bir kız görsem hoşLansam gider bunu ona söyLerim bunu duyan sınıfında ki çocukLarda geLir bana sataşır (:

Aşık oLmak koLay değiL :(