Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Askeri Araç Kaza Yaptı
Sivaslilar.Net
03.10.2009, 18:37
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas'ta askeri devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı.
Sivas'ta askeri aracın orta refüje çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Sivas-Ankara karayolu Sivasspor Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Kazada şehit olan askerin Malatya doğumlu Şükrü Ulutaş (20) olduğu öğrenildi.
KARAMELLL58
03.10.2009, 18:40
AYY ALLAH RAHMET ETSİN ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSALARMIŞŞ ALLAH YARDIMCILARI OLSUN TTÜM ASKERLERİMİZİN
Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum...
ismi hep yaşasın , yaşatalım..
Allah rahmet eylesin şehidimize, ailesine başsaglıgı diliyorum.
ismail 58
06.10.2009, 17:46
YÜCE RABBİM şehidimize rahmet, geride kalanlarına sabır ve baş saglığı ihsan etsin.
Tunceli'de çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit düştü. 1 askerin ise yaralı olduğu belirtiliyor
rabbim her iki askerimizede rahmet eylesin geride kalan acılı ailelerine rabbim sabırlar versin
ismail 58
06.10.2009, 18:03
Tunceli'de çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit düştü. 1 askerin ise yaralı olduğu belirtiliyor
rabbim her iki askerimizede rahmet eylesin geride kalan acılı ailelerine rabbim sabırlar versin
Tunceli 'de Şehidimiz yok şuanda İNŞALLAH olmazda.
Tunceli 'de Şehidimiz yok şuanda İNŞALLAH olmazda.
son dakika haberi şu an medyaya yansıdı malesef yüreklere ateş düştü yine
rabbim rahmet eylesin
ismail 58
06.10.2009, 18:10
son dakika haberi şu an medyaya yansıdı malesef yüreklere ateş düştü yine
rabbim rahmet eylesin
operasyon var ama şehit yok.
intikal eden bilgi yok asker sehit yok diyor....
olmaması yönünde umutla bekliyoruz.
ismail 58
06.10.2009, 18:34
bugün bir asker vefat etti, şehit yok.
altuntas58
06.10.2009, 19:41
Şehit askerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığ dilerim
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.