Orijinalini görmek için tıklayınız : Asfalta Giden Servetler
Sivaslilar.Net
21.10.2009, 01:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, 2009 yılı 3. dönem il koordinasyon kurulu toplantısında belediye olarak asfalt çalışmalarına çok önem verdiklerini söylemişti.Ancak yol çalışmalarının devam ettiği birçok bölgede asfaltlama yaparken dikkatsiz davranılması, yeterince uyarı levhalarının yerleştirilmemesi, çalışmalar esnasında yığın yığın kumların yolun ortasında bırakılması hem trafik kazalarına neden oldu hem de Çimen’in sözleriyle çelişti.
Kentin birçok bölgesi şu anda köstebek yuvalarını anımsatıyor. Uzun süredir Alibaba Caddesi’nde yapılan asfalt çalışması hala bitirilemedi. Yol ortasında bırakılan kum yığınları yüzünden geçen hafta bir araç kaza yaptı, kazada 4 kişi de yaralandı.
Büyük çukurların oluştuğu, kum yığınlarının biriktiği bölgelerde asfaltın en kısa zamanda dökülmesi gerekiyor. Çünkü yaklaşan kış mevsimi yağışları da beraberinde getirecek. Biraz daha gecikme yaşanırsa yapılan yollar yağışların etkisiyle yeniden bozulacak.
Kredilerle oluşturulan 1 milyon TL’lik asfalt bütçesi boşa harcanmış olacak. Belediyenin bu konuda da harekete geçmesi ve bankalara kredi için el açılacağına kendi mülklerini satarak gelir oluşturması, Belediye mülklerinde kiracı olan esnafların borçlarını ödemeleri ve Göreve geldiği dönemde esnafların borçları konusunda kararlı tutum sergileyeceğini söyleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün gösterdiği toleransa artık son vermesi gerekiyor.
Sivas Postası
ömer yalcin
21.10.2009, 04:21
Burasi Türkiye insanlarin degeri olmayan bir ülke,yazik.
İmkanları kısıtlı,ödenek çıkmıyor..İyi niyetli..vs..falan filan işte!
Tabi Öyle Sen Hala Bu durumu Görmezden Gelip Kıyaslıyorsun İktidar Parrtisinden Olan Belediyelerde daha çok bütçe gelir ona göre yaparlar Bunu bil.
yahu neyi vardı da bizim asfaltlarımızın delik deişk olmuş yine... bir açıklama da yok ne için açıldı yollar ne zamana kadar açık kalacak millet de ona göre tedbirini alsın
kış geliyor kar yağmadan çabuk düzeltin .yaza kalırsa bak sen perişanlığa
titizyiğido
21.10.2009, 16:59
:)............................ ...
ömer yalcin
21.10.2009, 17:58
büyüyünce unuturuz.............:)))))))) )))))
Yazık günah yaptıkları asfalt 2 3 ay sonra bozuluyor tekrar yapmak zorunda kalıyorlar
TSO'nun önünden geçen anayolu herkes bilir.O yolda en az 50 km hız ile gidilir.İşte böyle bir yolda öyle bir çukur var ki o çukur açana tüm küfürleri saydırıyor..Adım gibi eminim orada mutlaka kaza olacak kapatmazlarsa.Az önce maçtan gelirken,o çukuru bildiğim için hızımı sıfıra kadar indirdim ve öyle geçtim.peki ya o çukuru bilmeyenler ne olacak?En ufak bir uyarıcı levha yok ve çukur yolun tamamını kaplamış durumda.Bekliyoruz ki kaza olsun!
Kaza olsun kapatırlar çukuru sen de çok acelecisin Yiğiter hoca :)
Tabi Öyle Sen Hala Bu durumu Görmezden Gelip Kıyaslıyorsun İktidar Parrtisinden Olan Belediyelerde daha çok bütçe gelir ona göre yaparlar Bunu bil.
Birileri 40 trilyonluk bütçeyi 140 trilyona çıkarır,birileri de 140 trilyona çıkmış bütçede param yok diye sızlanır..
Kaza olsun kapatırlar çukuru sen de çok acelecisin Yiğiter hoca :)
Yahu öyle böyle çukur değil.Ve trafiğin süratli aktığı bir yol.Pazar günü gündüz gözüyle düştüm.Arabada alt takım diye bir şey kalamdı herhalde.Az önce yine geçtim ,hani arabayı neredeyse duracak hıza indirmeden çukurdan geçmek zor ve çukur yolun bir tarafından bir tarafına kadar aralıksız.Yazık yahu!
Birileri 40 trilyonluk bütçeyi 140 trilyona çıkarır,birileri de 140 trilyona çıkmış bütçede param yok diye sızlanır..
O bürçeye Çıkar Daha Seçilmedi Seçilen Doğan Ürgüp Oda Mecliste bile yok Arkasında Desteği yok Dtp belediyeler bile daha çok alır inan ama Sen bir türlü anlamak istemiyorsun Çünkü Muhalet olduğundan.
o çukura ben düştüm son anda fark ettim ama fayda etmedi küttt diye bi ses tabi çukur açanın kulakları bi hayli çınlamıştır
abi yaptıkları bi işi yarım bırakmayı ne kadar seviyorlar mevlana yoluna başlıyalı kaç gün oldu hala biticek yol çok yavaş çalışılıyor daha yani şehir kahşağı bitmedi alibabaya çalışma batlatmışlar bunlar iş yapmaya iş yapmıyor iş yapıyor gibi görünmek istiyorlar bi yeri eşiyorsan önce bitir sonra başka yerlee başla milletin arabasında ne alttakım kaldı ne teker acemisinizde hiçmi gözünüz görmüyor her yer kum yığını olmuş yeter artık araba sürmek işkenceye dönüştü hangi çukurdan kaçacağımızı şaştık
sivas_sevdamiz
22.10.2009, 23:19
demek ki birileri Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine, platonik aşkına böyle sahip çıkıyomuş :S
HAYALKAFE
22.10.2009, 23:28
günü kurtarmaya yönelik hareket edip duruyoruz hiç şöyle kapsamlı uzun vadeli bir projesi olan yok malesef... ondan sonra da yollar yamalı bohçalara dönüyor !
boş boş burda yazıp duracağınıza gidin anlatın derdinizi belediyeye hoplayıp zıplayıp arabanıza daha fazla zararlar vermeyin yazık milli servet hepsi :)
demek ki birileri Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine, platonik aşkına böyle sahip çıkıyomuş :S
yorum olsunda nasıl olursa olsun yaz çiz aklın esince gel oku o ne güzel desinler ordanda ne alakası var yorum yazacak okadar çok konu varki sırf muhalefet olsun ..........................
boş boş burda yazıp duracağınıza gidin anlatın derdinizi belediyeye hoplayıp zıplayıp arabanıza daha fazla zararlar vermeyin yazık milli servet hepsi :)
Salim Abi,
Çok defa söyledim ama nedense hep aynı şeyi yazıyorsun.Belediyeye bir sürü mail atıyorum ben.Bir tanesine cevap gelmiş değil daha..
Salim Abi,
Çok defa söyledim ama nedense hep aynı şeyi yazıyorsun.Belediyeye bir sürü mail atıyorum ben.Bir tanesine cevap gelmiş değil daha..
tmm anladımda sade sanamı cevap gelmiyor yoksa genelemi böyle
birgün gidin sen veya birkaç kişi anlatın sıkıntıları mutlaka sizi dinleyecek birilerini bulursunuz bundan eminim
bazen sesini duyurmaya çalışacaksınki duyan olsun
Geneli bilmiyorum ve zaten beni ilgilendirmiyor da.Ben henüz tek bir cevap dahi almış değilim.Şeffaflıktan kastı buydu belki de Başkan'ın..Ayağına kadar niye gideyim yahu?E-mail sistemi babaalrının hayrına mı var?Önceki dönemde beni telefonla arayıp bilgilendiryorlardı da şimdi ne oldu da bir maille cevap vermek zorlaştı.Şehrin en bilinen yerinde,her gün yüzlerce aracın düştüğü bu çukuru görmüyorlarsa ,neyi görecekler?
E-mail sistemi kapanmış veya iptal olmuştur buda önemli
İptal olsa bana mailimin iletildiğine dair otomatik mail göndermezlerdi.Hem niye iptal olsun.?.Başkan'ın savunduğu ilkelere terstir e-mail sistemini iptal etmek.
1) ya sadece sen mail atıyorsun ondan bi cevap gelmiyordur.
2) ya.seni tanıyorlar ondan bi geri dönüş olmuyordur.
3)yada.gelen mail.ler altatıcı diye düşünüp o yöne bi bakış olmuyor.
haklı olduğun bi konuda hakkını arayacaksın böyle düşündüğümüzden bazen kaybediyoruz gerekli girişimleri yapıp sorunları anlatamıyoruz nedense.
ama bazen kendi işimizde çok güzel girişimler yapıyoruz ve başarılıda oluyoruz:)
Normalde benim,senin ya da birilerinin söylemesine gerek bile yok.Ne bu?Polis mi?itfaiye mi? Acil servis mi?Şehrin en işlek yollarından birindeki koskoca vadi olmuş çukuru görmüyorlarsa kim görecek?
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.