Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurban Pazarı Bugün Açılıyor
Sivaslilar.Net
16.11.2009, 01:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Sivas’ta kurbanlık hayvanların satılışının yapılacağı Kurban Pazarı bugün açılıyor.
Ahırlar Bölgesine kurulacak olan Kurban Pazarı için 9 Kasım Pazartesi günü başlayan müracaatlar 13 Kasım Cuma günü tamamlandı.
Kurban Bayramı nedeniyle, Ahırlar Bölgesinde kurulacak olan hayvan pazarı yer tahsisi için kura çekimleri Sebahattin Öztürk Spor Salonunda yapıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı gözetiminde Belediye Zabıta Müdürlüğünce yapılan kura çekimleri sonunda Kurban Pazarında satış yapacak olan tüccarların yerleri belli oldu.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı; bugün açılacak olan kurban pazarında Belediyenin aldığı kurallara riayet etmeleri konusunda kurban satıcılarını uyardı.
Avcı; Belediye olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, hayvan satıcılarının bu alanda, konulan kurallara uydukları takdirde hiçbir problem yaşanmayacağını dile getirdi.
Ahırlar Bölgesindeki Sivas Belediyesi Hayvan Pazarında kurulacak olan Kurban Pazarında küçükbaş hayvan başına 3 lira, büyükbaş hayvan başına ise 5 lira işgaliye ücreti alınacak.
Sivas Hurdogan
Bu yıl kurbanlık fiyatları nerdeyse ikiye katlanmış durumda. Allah yardımcımız olsun.
Dilsad Hatun
16.11.2009, 11:50
Nice insanlar gördüm maddi durum yuzunden Kurban kesemiyen , Allah yardimcilari olsun .
Nice insanlar gördüm maddi durum yuzunden Kurban kesemiyen , Allah yardimcilari olsun .
zaten kurban farz değil vacip
hem herkes keserse, kimlerle paylaşacaksınki kurban etini
SivasLady
16.11.2009, 11:57
hayirlisi olsun
bu sene gercekten kurban fiyatlari olagan üstü
rabbim yardimcilari olsun
Dilsad Hatun
16.11.2009, 12:02
zaten kurban farz değil vacip
hem herkes keserse, kimlerle paylaşacaksınki kurban etini
Dünyada muhtac insan mi bitti de haberimi yok?!
Maddi durumu iyi olmayanların kesmemesi normal değil mi ?
KARAMELLL58
16.11.2009, 16:35
eevet abi haklısın kesenler kesemeyenlere vermeli kesemeyenleride mutlu etmeliyiz
Dilsad Hatun
16.11.2009, 18:10
Maddi durumu iyi olmayanların kesmemesi normal değil mi ?
Sadece onlarinda Kurban kesme istekleri bu kadar pahali kurbanlar yuzunden gerceklestiremediklerini soylemek istedim .! Maddii durumu olmayan zaten kesmez .
barikat58
16.11.2009, 18:23
Pazarlık sırasında kolların çıkmadığı,kurban kesimi sırasında ellerin kesilmediği ve manevi yönünün yüksek maddi yönün düşük olacağı bir kurban bayramı olması dileğiyle....Allah kesecek kullarının kurbanını makbul eylesin,kesemeyecek durumda olupta yüreğinde ukde kalan kulları varsa onlara da yardım eylesin.........
besyo_cu
16.11.2009, 18:26
Bu haber hiç iyi olmadı artık babam ne zaman benı boş görse 'Kalk bi mal pazarını dolanıp gelelım' diye çekiştirmeye başlıyacak :)
Bu sene fiyatların anormal yüksek oldugu söyleniyor. Bakalım bayrama doğru her zaman ki fiyat inişleri olacakmı...
Ertugrul
16.11.2009, 19:42
Bu haber hiç iyi olmadı artık babam ne zaman benı boş görse 'Kalk bi mal pazarını dolanıp gelelım' diye çekiştirmeye başlıyacak :)
Bu sene fiyatların anormal yüksek oldugu söyleniyor. Bakalım bayrama doğru her zaman ki fiyat inişleri olacakmı...
Hele bi dolanda pazarı fiyatlardan haber ediver, burada fiyatlar almış başını gitmiş. Hıldır hıçır kıvırcık koyun bile 600 liradan başlıyor :D Memlekette ucuzdur inşaallah ;)
Pazarlık sırasında kolların çıkmadığı,kurban kesimi sırasında ellerin kesilmediği ve manevi yönünün yüksek maddi yönün düşük olacağı bir kurban bayramı olması dileğiyle....Allah kesecek kullarının kurbanını makbul eylesin,kesemeyecek durumda olupta yüreğinde ukde kalan kulları varsa onlara da yardım eylesin.........
İbrahim aleyhisselam oğlu İsmail'i sunmuş ..daha ötesi var mıdır diye soramıyor insan.. İbrahim AS teslimiyetiyle kabul buyursun ...
BU YOKSULLUKLA HALKIM SENEYE ETİ İYİCE UNUTACAK , BAZI GÜNLER KİLOSU 40 TL Yİ BULUYOR BAZI YERLERDE AMA ARTIK ET EN AZ 28 TL OLDU İSTANBULDA
KURBANLIKLAR 600 TL
AMPULLE KULAK KESİLEN PARTİ SAYESİNDE YOKSULLUK ARTIYORR, BAYRAMLARDA ARTIK EŞE DOSTA BİLE GİDİLEMİYOR HELE BU SENE DOMUZ GRİBİ VAYVELASI BUNU İYİCE KÖRÜKLEYECEK FAKİR MİLLET BİR PAKET ÇİKOLATAYLA ARTIK EŞE DOSTADA GİDEMEYECEK
Aminnn Şimdiden Herkesin bayramına hayırlı kurbanlar eylesin...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.