Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te....
Naksidamlasi
12.12.2009, 00:25
Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te....
Ahmet Mahmut Ünlü Hocamız 13 Aralık 2009 Pazar günü saat 22:00'de canlı yayında Teke Tek programına konuk olacaktır.
İstifadenize sunuyoruz.
lalegulfm.com.cubbeliahmethoca .tv
diger bütün sitelere ve tanidiklarimizada duyuru yapalim,ins..
Haber programalrına konuk olacak her kişi için ayrı ayrı konu açılacaksa,siteye 100 yönetici daha alınsın..:)
Naksidamlasi
12.12.2009, 00:46
Yönetimdeki kardselerimden cok özel ricamdir lütfen konum kaldirilmasin ve baska bir konu ile birlestirilmesin..
Elhamdüillah hepimiz müslümaniz,bundan baska bir gaye yok vallahi billahi..
Konuma olumsuz yorum yapilmasina lütfen izin verilmesin..ciddi konulardir..
Derdim cübbeli hocam daha cok cemaat toplasin degil,derdim ehl-i sünnet vel cemaat olan görüsler,itikadlar muhafaza edilsin..Derdim bu vallahide billahide..buna karsi cikan varsa buyrun silin,ayni zamanda üyeligimide..
selam ve dua ile..
yine şenlik var desenize :))))
besyo_cu
12.12.2009, 01:26
Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te....
Ahmet Mahmut Ünlü Hocamız 13 Aralık 2009 Pazar günü saat 22:00'de canlı yayında Teke Tek programına konuk olacaktır.
İstifadenize sunuyoruz.
lalegulfm.com.cubbeliahmethoca .tv
diger bütün sitelere ve tanidiklarimizada duyuru yapalim,ins..
Paylaşım için çok teşekkur ederim. Önceki programını zevkle takip etmiştim tekrar izleyecek olmak çok güzel olacak.
Dilsad Hatun
12.12.2009, 01:48
yine şenlik var desenize :))))
Anlamayana senlik oluyor tabii ;)
Vesselam , Allah razi olsun hemserim dinliyecegim insaAllah.
Sitenin daha düzenli görünmesi içindir söylediklerim.Kimseye karşı olduğumdan değil.Düşünsenize herkesin her haber programı için konu açtığını.
"Saat 20:00'de Samanyolu'da Spor haberleri var"
"Saat 19:00'da stadyum programı var"
vs vs..
Halbuki bir tane "Bugün TV'de ne var?" gibi bir konu açılsa,sitemiz daha düzgün olur.
Naksidamlasi
13.12.2009, 10:21
Programi izlemeyi unutmayalim,tanidiklarimiza,ya kinlarimizada haber edelim ins..arkadaslarim..
Rabbim insaallah hayirlara vesile eyler..Amin..
güzel bi sohbet olacağından eminim .
uykusuz kalmaya değer inşaAllah.
hasan hüseyin
13.12.2009, 19:20
Merhaba arkadaşlar,bu akşam ki programı bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Cübbeli Ahmet Hoca inşaAllah geçen seferki gibi Allah (c.c.) hakkında ve tüm dini konular hakkında konuşurken espri yapmaz inşaAllah. Geçen seferki programı seyredemedim, o neydi öyle. Din hakkında konuşurken gülmek Allah'a karşı çok büyük bir saygısızlık demektir. Mukaddesattan bahsederken insan ağır ve oturaklı konuşmalı, lafın nereye gideceğini bilmeyi.
Allah için -HAŞA- "Radara yakalandık" diye anlatır mı hiç bir Müslüman, hemde bir hoca. Cübbeli Hoca büyük bir hata yaptı, inşaAllah böyle şeyler bu akşamki programda yaşanmaz.
Fatih Altaylı Cübbeli Ahmet'i dinlerken gülmekten konuşamaz hale gelmişti, Allah'tan, mukaddesattan konuşulurken neden gülünsün ki? Demek ki Cübbeli Ahmet biryerde hata yaptı. İnşaAllah hatasını anlamıştır da bu sefer aynı hataları yapmaz. Çünkü Sayın Adnan Oktar her gün yerel kanallarda ki röportajlarında (canlı yayınlarda) her müslümanın yapması gereken iyiliği emredip kötülükten men etme görevini Cübbeli Ahmeti uyararak yerine getirdi. Cübbeli Hoca da inşaAllah bu güzel tavsiyeleri "İşittik ve itaat ettik" ayetinin gereği bir Müslümana yaraşır şekilde hemen uygular diye düşünüyorum.
Naksidamlasi
13.12.2009, 21:39
Adnan Oktarin sayinligini tescilleyen konusmalari bu gece gönderecem ins.simdi göndermeyi cok isterdim ama programa az kaldi,konusmalar uzun oldugu icin videoyu sonraya biraktim..onu izleyeyim derken programi unutulmasin.
bekleyin ins..
Muhterem kiymetli,cok degerli hocamin ictigi kaynak saglam Elhamdülillah..
Bu nurdan hisse al Hakka gidelim
Cemali ba-kemali seyredilim
Adnan Oktarin sayinligini tescilleyen konusmalari bu gece gönderecem ins.simdi göndermeyi cok isterdim ama programa az kaldi,konusmalar uzun oldugu icin videoyu sonraya biraktim..onu izleyeyim derken programi unutulmasin.
bekleyin ins..
Muhterem kiymetli,cok degerli hocamin ictigi kaynak saglam Elhamdülillah..
Bu nurdan hisse al Hakka gidelim
Cemali ba-kemali seyredilim
Keşke Fatih Altaylının Programına Çıkmasa
Naksidamlasi
13.12.2009, 21:43
H Turan güzel kardesim siz hic merak etmeyin,hocamiz öyle kendi kafasina göre hareket etmiyor izinli Elhamdülillah..
Biz kendisi icin cok dua edelim,ve destek maillerimizi ihmal etmeyelim..
ÖnceVatan_58
13.12.2009, 21:53
Merhaba arkadaşlar,bu akşam ki programı bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Cübbeli Ahmet Hoca inşaAllah geçen seferki gibi Allah (c.c.) hakkında ve tüm dini konular hakkında konuşurken espri yapmaz inşaAllah. Geçen seferki programı seyredemedim, o neydi öyle. Din hakkında konuşurken gülmek Allah'a karşı çok büyük bir saygısızlık demektir. Mukaddesattan bahsederken insan ağır ve oturaklı konuşmalı, lafın nereye gideceğini bilmeyi.
Allah için -HAŞA- "Radara yakalandık" diye anlatır mı hiç bir Müslüman, hemde bir hoca. Cübbeli Hoca büyük bir hata yaptı, inşaAllah böyle şeyler bu akşamki programda yaşanmaz.
Fatih Altaylı Cübbeli Ahmet'i dinlerken gülmekten konuşamaz hale gelmişti, Allah'tan, mukaddesattan konuşulurken neden gülünsün ki? Demek ki Cübbeli Ahmet biryerde hata yaptı. İnşaAllah hatasını anlamıştır da bu sefer aynı hataları yapmaz. Çünkü Sayın Adnan Oktar her gün yerel kanallarda ki röportajlarında (canlı yayınlarda) her müslümanın yapması gereken iyiliği emredip kötülükten men etme görevini Cübbeli Ahmeti uyararak yerine getirdi. Cübbeli Hoca da inşaAllah bu güzel tavsiyeleri "İşittik ve itaat ettik" ayetinin gereği bir Müslümana yaraşır şekilde hemen uygular diye düşünüyorum.
sırf bu reklamı yapmak için mi üye oldun :)
Fatih Altaylı Açıkladı Ben Geçen Programda Dalga Geçmek için gülmedim diyor
hasan hüseyin
13.12.2009, 23:52
Dikkatimi çekti yapılan reklam, bende reklam değil ancak Cübbeli Ahmet Hocanın yanlış anlatım tarzını tasvip etmiyorum bunu ifade etmek istedim. Bir müslüman olarak ağrıma gitti Allah için haşa 'Radar' benzetmesi yapması. Allah her an herşeye şahittir demesi gerekirken abuk subuk benzetmeler yapmak Allah'a karşı çok büyük bir saygısızlıktır. Sizce çok normal bir ifade midir?
Allah ayetinde 'Anne babanız bile olsa adaleti ayakta tutun' diye emrediyor. Cübbelinin bu tarz hatalarına destek olmak aynı hatayı yapmak gibidir, lütfen dikkat edelim inşaAllah.
Birde İnşaAllah kelimesinde Allah'ın ismi olduğu için kısaltma yapılmazsa daha iyi olur inşaAllah. Bu da bir saygısızlık olabilir.
"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK!
Medeniyet kavramı, belirli bir insan topluluğu veya topluluklarının belirli bir coğrafya üzerinde, belirli bir zaman içinde ortaya koydukları değerlerle sınırlı olmasına karşı; Uygarlık kavramı, binlerce yıl devam eden gelişmeler sonunda, insan aklının, bilim ve teknolojisinin katkısı ile ortaya çıkan ve tüm insanlığın eseri ve malı olan evrenselliği sözkonusudur.
Medeniyet yollarındayız..Uygar da olacağız-uçsuz bucaksız olacağız (ama ipsiz değil!)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.