PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK-SU'da kış sessizliği..

Sivaslilar.Net
25.12.2009, 01:08
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Geçtiğimiz dönem Sivas Belediyesi tarafından ıslah edilen ve yepyeni bir görünüme kavuşturulan eski adıyla Mısmılırmak yeni adıyla AK-SU’da kış sessizliği yaşanıyor. Yapılan çalışmalarla beraber modern bir görünüme kavuşturulan ve Sivas’ın en gözde gezi alanlarından biri haline gelen Ak-Su’da kış sessizliği yaşanıyor.
Yazın gerek yapılan etkinlikler gerekse de su kenarında bir akşam geçirmek isteyenlerin uğrak mekanı haline gelen Ak-Su, şu günlerde eski görüntüsünden çok uzakta.
Kış mevsimi olduğu için suyu boşaltılan, dışarıda hizmet veren kafeteryaların kapalı bulunduğu alanda, çok az sayıda insan bulunması dikkat çekiyor.
Yazın çok yoğun günler geçiren ve insanla dolup taşan AK-SU’da faaliyet gösteren esnafların da işleri büyük ölçüde azaldı.
Vatandaşlar ise Sivas’ın cazibe merkezlerinden biri haline gelen Ak-Su’da kışın da çeşitli faaliyetler düzenlenmesi gerektiğini belirtirken, böylesi önemli bir alanın yaz-kış çalıştırılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Hürdoğan Gazetesi

Salim58
25.12.2009, 08:45
gerçekten çok güzel olmuş gezdim dolaştım ve beğendim..

yaz etkinliklerine rastlayamadım ama ,gezip görme fırsatım oldu.

bu güzel yerin kışında hizmet vermesi için tabiki birşeyler yapılması güzel olur.

rağbet olurmu olur tabi her mevsimin ayrı bi güzelliği olduğuna göre o mevsime göre değişik çalışmalar yaparak ,buranın canlı tutulmasıda güzel olur..

Rallim58
25.12.2009, 09:42
Bu yaz sezonun da, yeniden ıslah çalışmaları nedeniyle uzun süre su verilmedi. Su olmadığından olsa gerek, bu sezon yaz akşamları, geçen seneye rağmen fazla ilgi görmedi.

Devamı yapılmayacağını ya da geç yapılacağını tahmin ediyorum. Proje tamamen bitirilerek cazibe merkezi haline getirilmediği müddetçe, Aksu'da bulunan iş yerlerinin birer birer kapılarına kilit vurulur diye düşünüyorum.

Şimdiden bile bir çok büfe, iş yapamadıklarını belirterek açmıyorlar. Cazip hale gelene kadar o büfeler, yılda 3 veya 4 ay kadar açık kalır geri zamanlarda ise maalesef kapalı kalır.

seva
25.12.2009, 10:36
Böyle güzelliğinde kışında etkinlikleri olmasını isterim....

LaEdri
25.12.2009, 10:50
Yazın bile bakımsızdı ki ışıklandırması yetersiz,su verilmedi uzun süre,ve yine uzun süre çiçeksiz kaldı; kışın bakan kim.

Cley
25.12.2009, 12:56
Aksu teslim alındığı gibi duruyor. Bir tane çivi bile çakılmamış.

EyüphanAydın
25.12.2009, 13:02
Yeni belediyemiz'in iyi bir işlev yapıp,Orada düzeyli bir çalışmalar yapmasını diliyorum

seva
25.12.2009, 14:34
Yeni belediyemiz'in iyi bir işlev yapıp,Orada düzeyli bir çalışmalar yapmasını diliyorum

Dilerim faydalı etkinlikler olur.....

H_Turan
25.12.2009, 21:02
Bütçe Az Olunca Mecbur Birşey Yapamıyor.