PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : evli biriyle beraberlik, Dinimizde evli bir erkekle beraber olmak, bekar olan biriyle

seva
30.12.2009, 14:13
Suçun küçüklüğü ve büyüklüğü, onun yaptığı maddî-manevî tahribatın durumuyla doğru orantılıdır. Bütün semavî dinlerde korunması gereken evrensel değerlerden biri de nesildir. Bir çocuğun gerçek kimliğini, aidiyetini tahrip eden zina, bu açıdan büyük günahlar arasında yerini almıştır.

Ayrıca, suça tahrik edici sebeplerin varlığı, o suçun hafifletilmesine bir sebeptir. Bu açıdan bakıldığında, bekâr olan bir kimsenin zina suçu işlemesi, evli olan kimsenin bu işi yapmasından saha hafif sayılmıştır. İslam dini de bu hafifletici sebebi göz önünde bulundurarak evli olanın cezası ile bekâr olanın cezasını farklı mütalaa etmiştir. Zina yapan evli kimsenin cezası ölüm iken, bekâr olanın cezası, yüz değnektir.

Bu açıklamalar ışığında denilebilir ki, evli biriyle beraber olmak, bekâr biriyle beraber olmaktan çok daha çirkin, daha veballi ve daha büyük bir suçtur. Çünkü burada evli olanın ailesinin huzurunun bozulması, belki de dağılması söz konusudur. Eşinin hakkı açısından da ayrı bir vebaldir.

Sorumluluk ise, birlikte olan erkekle kadın arasında paylaşılacaktır. Bu işi ilk başlatmak isteyenin suçu bu açıdan daha fazla olabilir, fakat sonuçta her iki tarafın isteğiyle bu suç işlendiğine göre, ikisi de ortaktır. İslam’da, -evli veya bekâr olarak statüleri aynı olduğu takdirde- erkekle kadın için, zina suçundan dolayı tatbik edilen cezanın aynı olması, her iki tarafın da suçta eşit derecede ortak olduğunu göstermektedir. Şu var ki, bu ortamı ilk hazırlayanın ayrıca vebali vardır.

Kur’an-ı Kerim, böyle bir ortamın yanından geçmenin bile büyük bir tehlike arz edeceğini ifade buyurmuştur:

“Sakın zinaya yaklaşmayın, çünkü o çirkin bir hayasızlık, bir fahişeliktir ve çok onursuz bir yoldur.” (İsra Suresi, 32)
Selam ve dua ile...

ömer yalcin
30.12.2009, 14:34
Seva güzel bir konu acmissin tskler. ama malesef zamanimizda böyle olaylar cok var
bu kisiliri Allah kahr etsin diyorum sadece

seva
30.12.2009, 14:45
Seva güzel bir konu acmissin tskler. ama malesef zamanimizda böyle olaylar cok var
bu kisiliri Allah kahr etsin diyorum sadece

Bunları yapanları saçlarını tek tek yollacağız varya o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görecekler ne demek ya başkasının helalina gözdikmek çok ayıp insan bu kadar mı onursuz oldu başkasının helalına gözdikecek kadar onursuz mu sevdiklerinede inanmıyorum böyle kişilerin bugün biriyle birlikte olan kim bilir yarın kaç kişiyle birlikte olur yuva üstüne yuva olmaz bunu herkes bilsin.....

ömer yalcin
30.12.2009, 14:47
ilave edecek bir sey birakmassin ,sac bas yolunmus .............................. ........

EyüphanAydın
30.12.2009, 14:49
Sakın zinaya yaklaşmayın, çünkü o çirkin bir hayasızlık, bir fahişeliktir ve çok onursuz bir yoldur.

Gidilen yol yol değildir.Bu yol hep çakıllı bir yoldur.

seva
30.12.2009, 14:51
ilave edecek bir sey birakmassin ,sac bas yolunmus .............................. ........

Valla öyle sinir oluyorum dayak için yaratılmamıştir diyordum ama dayak yiyecek o kadar kadın erkek varmış ki...

ömer yalcin
30.12.2009, 14:59
elimize birer sopa alalim o zaman ,cok kisiler var onlar kendilerini bilirler zaten belkide su an okuyorlardir

ömer yalcin
30.12.2009, 15:41
konuya kimse bir sey söylemeyecekmi...........????? ???????????????

Cley
30.12.2009, 15:52
elimize birer sopa alalim o zaman ,cok kisiler var onlar kendilerini bilirler zaten belkide su an okuyorlardir

Kimmiş onlar söyle de biz de bilelim abi? Lütfen üyeler hakkında sui zanda bulunmayın.

ömer yalcin
30.12.2009, 16:00
Cley sana ne oluyor benim lafim ortaya yarasi olan gocunur.....................

Cley
30.12.2009, 16:05
Son günlerde senin de başrolünde oldugun konulara bakıyorum. Hiç hoş değil. Böyle konu açarak bişeyler ima etmeye çalışmayın.Kime veya kimlere diyorsanız açık yüreklilikle söyleyin.

Bana ne oluyor kısmına gelince ben burda yöneticiysem açılan konuları takip etmek zorundayım.

ömer yalcin
30.12.2009, 16:11
benim ALLAH tan baska kimseden korkum yok,ben kimseyide kast etmiyorum herkez kendini bilir dedim sadece sen beni izle bakalim ben kimsenin namusuna bakmadim kimseye küfür etmedim. Sen asil beni birakta ortalikta dönenlee bak isine geldigi gibi yorum yapma.olup bitenleri sende gayet iyi biliyorsun göz yumuyorsun.ben hic bir zaman terbiyemi bozadim burda. herkez haddini bilsin yeter

ömer yalcin
30.12.2009, 16:13
herkeze karsi saygili davrandim diye düsünüyorum hatalarim olmustur, hatalarimdan dolayi özürümüde diledim dilerimde.

Kibrisli
30.12.2009, 16:15
İslam dininden önce insaniyet namına toplum namına yanlış olan şeyler bunlar... Onurlu kimse bu haltı yemez...

Cley
30.12.2009, 16:18
herkeze karsi saygili davrandim diye düsünüyorum hatalarim olmustur, hatalarimdan dolayi özürümüde diledim dilerimde.

Yerinde söz söylemesini bilen özür dilemek zorunda kalmaz.
Herşey apaçık ortada abi senin konuları hangi amaçla açtığın da ortada. Size haklısın abi tamam abi diyen konularınıza yorum yapanlar adil eleştirenler adil değil dimi...

ayten58
30.12.2009, 16:27
sevacım çok güzel bir konuya değinmişin güzelim tebriik ediyorum seni alnından öpülecek kızsın vesselam bacım ömer bey kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum
allaha haval ediyorum başkasının yuvasına göz dikenleri ve inşallah o gözleri çıksın diyorum sevacım çok teşekkür ederim paylaşımın için.......................... ..................eline yüreğine sağlık.

ömer yalcin
30.12.2009, 16:27
bu konuyu ben acmadim acamadim,acan kisi Seva bende düsüncelerimi yazdim.
benim hakkimda kim ne düsünürse buyursun yazsin bekliyorum. kimse dört dörtlük degildir hatalarda insanlar icindir,dedimya hatayi yaptigim gibi özür dilemeyide bilirim.ama suda bilinsinki burda kimseye düsmalik besleyerek bisiy yazmadim ben burdayim gizlim sakli yok kim ne demek istiyorsa bana acik acik konussun kimse baskalarinin araciligiyla kendine tercüman aramasin herkesin niyeti icindeki neyse benim gibi aciklasin benim alinacak yada gocunacak bir durumum yok yanlista yapmadim.

Cley
30.12.2009, 16:32
Sui zan yapmayın yeter konuyu kimin açtığı önemli değil. Yapılan yorumlar ortada burda genel olarak dini bir bilgi veriliyor. Kişiselleştirmeyin. Özür dileyip aynı hataları tekrarlamayın.

Ayten58 size gelince sizi muhatap almıyorum artık.46 yaşındaymışsınız bizden akıl alacak değilmişsiniz burda tek yönetici ben değilmişim.

Salim58
30.12.2009, 16:35
birebir tartışmalardan ziyade, konu başlığına göre yorumlarınız en güzel yorum olacaktır.

ömer yalcin
30.12.2009, 16:38
kimse kimsenin avukatligini yapmasin derim .buyurun burdayim

doğan bulut
30.12.2009, 16:43
kimse kimsenin avukatligini yapmasin derim .buyurun burdayim

ömer kardeş dayanamadım bende geldim sevaya bu konu için çok teşekkür ediyorum bundan alınacak gocunacak hiç birşey yok bir konu açılmış konu başlığına göre üyeler yorum yapıyor

vede yuva yıkanın yuvası olmaz eğer üyle birileride varsa toplumun yüz karası

Cley
30.12.2009, 16:46
Konu önemli bir olabilir. Sadece okuyup altına teşekkür etmek yetmez. Okuyanlar uyguluyor mu acaba. Buraya yorum yazan beyler bayanlar evli beylerle bayanlarla görüşmüyor mu ???

doğan bulut
30.12.2009, 16:48
Konu önemli bir olabilir. Sadece okuyup altına teşekkür etmek yetmez. Okuyanlar uyguluyor mu acaba. Buraya yorum yazan beyler bayanlar evli beylerle bayanlarla görüşmüyor mu ???

istersen sende öyle bir konu aç serbest kürsü adı üstünde

Cley
30.12.2009, 16:54
Serbest Kürsü diye herkes birbirine küfür etsin o zaman. Serbestlik de bir yere kadar...

HasreT
30.12.2009, 16:56
burda birçok bay bayan arkadaşlar evliler ve herkeste arkadaşlar birbirleriyle görüşülüyor bir bayan bir erkekle sağlam dostluk kurunca neden yanliş gözle bakılıyorki bizim milletimiz neden böyle lütefn yazdıklarınıza dikkat edin yorum yaparken kalp kırmayın yeri gelincede kardeşlikten bahsedersiniz
bu konuya yorum yapanların çoğunluğuda bey olsun bayan olsun birbirleriyle samimi insanlar ozaman biz burda hepimiz zina yapıyoruz çünkü hepimiz arkadaşız

ayten58
30.12.2009, 16:57
bu konuyu açanda altına teşekkürü basanda yorumları yazanda emiin olun yuvanın ne mukaddes bir varlık olduğunu iyi bilenler ve onlarda allah korkusu kul karşısındada yüz karası olduğunu gayet iyi bildiklerinden yapacak insanlar değildir bundanda emiin olun çünkü bu dünyadan göçünce orda sorgulanacaklarını ve saçı uzunun ahının yerde kalmıyacağınıda çok iyi bilenlerdir bundanda emiin olun.

ömer yalcin
30.12.2009, 16:59
ben evli bir erkegim ,burda neler yaziyorsam esim okuyor,ha sunuda ekleyeyim burda bir bayana arkadaslik teklif ettim bunuda esim biliyor o bayan kendini aciklasin bende ne amacla ona arkadaslik teklif ettigimi söyleyecegim. o bayanin iki ncki var su an sitede. kendini tanitmasini istiyorum.........

doğan bulut
30.12.2009, 16:59
Serbest Kürsü diye herkes birbirine küfür etsin o zaman. Serbestlik de bir yere kadar...

cley baştan sona ben konuyu okuyorum hiç kimse ne küfür ne hakaret yok güzel bir konu açılmış yani birazda eytici konular açılırsa fenamı olur çok güzel olur bundan böyle kim faydalı bir konu açarsa ona teşekkür ederim

Cley
30.12.2009, 17:02
Konu faydalı olabilir. Peki bu konudan ne anafikir çıkardın Doğan abi. Söyler misin ?

doğan bulut
30.12.2009, 17:05
Konu faydalı olabilir. Peki bu konudan ne anafikir çıkardın Doğan abi. Söyler misin ?

cley bukanuda toplumun en popiler yarasıdan biri diğar kunular gibi bundan alınacak kızacak gocunacak ne var

ayten58
30.12.2009, 17:07
burda hiç kimse birbirine küfür etmiyor dikkatli okuyun yorumları gayet normal yazıyor herkes
iyi oku konuları sinirden küfürlü görüyor olabilirsin
kardeş

doğan bulut
cley bukanuda toplumun en popiler yarasıdan biri diğar kunular gibi bundan alınacak kızacak gocunacak ne var

olan olayları tv pıroğramlarında görüyoruz neler neler var bizde sivaslılar net olarak bu konuya değinirsek bundan ne kötülük var anlamadım

Cley
Konu ne diyor evli bayan ve erkeklerin birbirleriyle görüşmemesi gerektiğini anlatıyor.
Söyler misiniz bana burda evli bir bayanla görüşmeyen erkek veya evli bir erkekle görüşmeyen bir bayan var mı ? Madem konu çok güzel konu toplumun kanayan yarası görüşmezsiniz evlilerle olur biter. Hem kendiniz görüşüp hem görüşenlere laf söylemeye hakkınız yok.

Cley
30.12.2009, 17:09
burda hiç kimse birbirine küfür etmiyor dikkatli okuyun yorumları gayet normal yazıyor herkes
iyi oku konuları sinirden küfürlü görüyor olabilirsin
kardeş

Siz yazılanları düzgün okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

ayten58
30.12.2009, 17:10
kardeşim görüşme vardır birde başka bir şekilde görüşme vardır
neden anlamazlıktan geliyosunuz.

ayten58
30.12.2009, 17:11
ben konuları gayet sakin ve her harfini dikkatli okuyorum kardeşim rahat ol.

ömer yalcin
30.12.2009, 17:12
burda birçok bay bayan arkadaşlar evliler ve herkeste arkadaşlar birbirleriyle görüşülüyor bir bayan bir erkekle sağlam dostluk kurunca neden yanliş gözle bakılıyorki bizim milletimiz neden böyle lütefn yazdıklarınıza dikkat edin yorum yaparken kalp kırmayın yeri gelincede kardeşlikten bahsedersiniz
bu konuya yorum yapanların çoğunluğuda bey olsun bayan olsun birbirleriyle samimi insanlar ozaman biz burda hepimiz zina yapıyoruz çünkü hepimiz arkadaşız
haklisin Gurbet kusu,ama sende cok iyi biliyorsunki aradaki mesafeler korunmali, neticede cocuk degiliz neler olup biteni hepimiz biliyoruz.
Arkadaslikta bir yere kadar , bir kadin veya erkek benim evime kadar giriyorsa o arkadaslik degildir bilmem anlatabiliyormuyum.Aslinda anliyorsun beni sanirim.

doğan bulut
30.12.2009, 17:13
Konu ne diyor evli bayan ve erkeklerin birbirleriyle görüşmemesi gerektiğini anlatıyor.
Söyler misiniz bana burda evli bir bayanla görüşmeyen erkek veya evli bir erkekle görüşmeyen bir bayan var mı ? Madem konu çok güzel konu toplumun kanayan yarası görüşmezsiniz evlilerle olur biter. Hem kendiniz görüşüp hem görüşenlere laf söylemeye hakkınız yok.

hayır canım ne alakası var konuyla evli birinin evli bir bayanla yasak aşk ve yıkılan yuvalar yetimkalan çocuklar bir çok yönü var hemde mükemmel birkonu

ayten58
30.12.2009, 17:14
kardeşim aslında herkes gayet iyi anlıyor ama anlamzlıktan geliyorlar.

Cley
30.12.2009, 17:16
Tamam siz haklısınız. Konu çok güzel bir konu. Sadece okuyup geçmemek lazım. İnşallah birçok kişi okur da ders alır. Yuvalar yıkılmaz çocuklar ortada kalmaz.

Son yorumumdu...( Şahsıma yönelik bir yazı olmazsa)

HasreT
30.12.2009, 17:18
haklisin Gurbet kusu,ama sende cok iyi biliyorsunki aradaki mesafeler korunmali, neticede cocuk degiliz neler olup biteni hepimiz biliyoruz.
Arkadaslikta bir yere kadar , bir kadin veya erkek benim evime kadar giriyorsa o arkadaslik degildir bilmem anlatabiliyormuyum.Aslinda anliyorsun beni sanirim.

tamam herkesin arasında mesafe var bu sitede kim kimin evine giriyor ben bilmiyorum ben seni hiç anlamadım
hiç kimse çocuk değil herkes ne yaptığını biliyor ve burdaki herkesin eşide burda ne olup bittiğini biliyor
lütfen kimseyi karalamayın asıl iftira atarak siz çok büyük günah işliyorsunuz kul hakkı zinadanda büyük günah
hiç kimsenin namus bekçiliği bize düşmez allah herşeyi biliyor yukarda

HasreT
30.12.2009, 17:20
allah yukarda derken hata yaptım rabbim heryerde ve daima bizimle

ayten58
ha şöyle yok meraak etmeyin sizin hakkınızda bişiy yazılmaz rahat olun kardeş.evet arkadaşlar ben konuyu çok beğendim sağolun yorumlarda süper devaam edelim lufen

ömer yalcin
bizim amacimiz,burda kimse kimsenin yuvasini yikmasin bir gönül macerasi icin böyle seyler olmasin .yuva yikanin yuvasi olmaz kardesleri. herseyden önce günah

HasreT
30.12.2009, 17:24
gülüyorum gerçekten çok komik durumdayız şimdi yaaa kimsenin aklı yokmu konuyu çarpıtan sizlersiniz işte kimin yuvası dağılmış herkes kendini bilyo yeter artık daha fazla çirkinleşmeyinnnn............. ........

Kibrisli
30.12.2009, 17:25
:) Ne olmuş buraya yahu:) 30 dk uzak kaldım bir anda 40 mesajı geçmiş:) Bence SEVA gelsin ve yazdıklarında asıl atlatmak istediği nedir? Onu açıklasın... Bence yanlış anlaşılmış herşey...
Yazıda anlatan Evli insanlar eşleri hariç karşı cinsle aşk yaşarsa bekar kişilerin karşı cinsle yaşadıkları aşklardan daha fazla ceza alırlardır... CLEY yazıyı yanlış anlayarak bu kadar da abartmamak gerekir gibi birşey söylemiş heralde ya da amaaan neyse ben birşey analamdım Seva gelsin anlatsın nedir anlatmak istediği:)

ayten58
30.12.2009, 17:27
gurbet kardeşim kimse kimseye iftira atmıyor canım benim çok güzel bir konu açmış kardeşim herkes gayet doğal bir şekilde yorumunu yazıyor sizde takdiir edersinizki biz bayanların başına bu olay maalesef geliyor dimi dört kişiden biri kumalı değilmi veyda kuma yüzünden ayrılmıyormu bunlardan biride benim yıllar önce eltim bacısını üzerime kuma getirtti ve ben çocuk yaşta eşimden ayrıldım bize bişiy olmadı ama yavrumuz tek tarafı boş büyüdü.

HasreT
30.12.2009, 17:28
iftira atılmıyormu ömer yalçın açık açık bu siteden bahsediyor lütfen

ömer yalcin
30.12.2009, 17:28
tamam herkesin arasında mesafe var bu sitede kim kimin evine giriyor ben bilmiyorum ben seni hiç anlamadım
hiç kimse çocuk değil herkes ne yaptığını biliyor ve burdaki herkesin eşide burda ne olup bittiğini biliyor
lütfen kimseyi karalamayın asıl iftira atarak siz çok büyük günah işliyorsunuz kul hakkı zinadanda büyük günah
hiç kimsenin namus bekçiliği bize düşmez allah herşeyi biliyor yukarda
Gurbet Kusu elbette ben kimsenin namus bekcisi degilim, cevremde ve sevdigim insanlara zarar gelmesini istemem.hani derlerya her koyun kendi bacagindan asilir diye bence bu yanlis bir deyim, eger öyle olursa etrafa koku sacar ve millet rahatsiz olur. bizim derdimiz o veya bu degil, derdimiz böyle seyler olmasin kimse üzülmesin.

HasreT
30.12.2009, 17:31
ozaman çok yakınızsa bu siteden bahsederek konuşmayın gidin kendi aranızda halledin bu siteden bahsedince çogu evli olduğu için üzerine alınan çok olur ve siteyide karalamış oluyorsunuz

ayten58
30.12.2009, 17:32
sizden ricaam kuralları çiğnemeyelim gurbetkuşu kardeşim kimse bu konu yüzünden yada bir başka neyse çirkinleşmez daha saygılı olurmusunuz rica ediyorum neden doğrular yazılınca çirkinleşiyomuyuz yahu allah allah biz kimseyi suçlamıyoruzki neden yanlış anlıyosunuz.

ömer yalcin
30.12.2009, 17:33
iftira atılmıyormu ömer yalçın açık açık bu siteden bahsediyor lütfen
GURBET KUSU kime iftira atiyorum söylermisin sanami?
kimse o kisi bana desinki Ömer sen iftira atiyorsun yürek yokmu ?

ayten58
30.12.2009, 17:35
aldırma ömer bey kardeş kadın yanlış anlamak istiyor herkes kendince doğrusunu yazıyor gurbetde iftira gibi geldi galiba o yönden alıyor konuyu.

ömer yalcin
30.12.2009, 17:35
Sevip saydigim insanlara zarar gelmesin................... gerisini yazmak istemiyorum................... .............................. .............................. .............................. ..............

HasreT
30.12.2009, 17:36
GURBET KUSU kime iftira atiyorum söylermisin sanami?
kimse o kisi bana desinki Ömer sen iftira atiyorsun yürek yokmu ?

heeeeeee bana ifitra atıyorsun
kim o kişi bende bilmiyorum ortada bişey olmadığı içinde üğzerine alınmıyordur sanırım

HasreT
30.12.2009, 17:38
ben daha bişey demiyorum ömer yalçın açık açık söylüyorsun bu sitede olduğunu sontrada iftira atmadım deyip çekiliyorsun daha fazla muhattab olmak istemiyorum

ayten58
30.12.2009, 17:40
sendemi çekildin gurbetkuşu kardeş ne güzel muhabbet ediyorduk ama.

ömer yalcin
30.12.2009, 17:42
heeeeeee bana ifitra atıyorsun
kim o kişi bende bilmiyorum ortada bişey olmadığı içinde üğzerine alınmıyordur sanırım
sen o kisilerin avukatligini üstlendin ,cesaretleri yokmu sen yaziyorsun.

doğan bulut
30.12.2009, 17:44
Gurbet Kusu elbette ben kimsenin namus bekcisi degilim, cevremde ve sevdigim insanlara zarar gelmesini istemem.hani derlerya her koyun kendi bacagindan asilir diye bence bu yanlis bir deyim, eger öyle olursa etrafa koku sacar ve millet rahatsiz olur. bizim derdimiz o veya bu degil, derdimiz böyle seyler olmasin kimse üzülmesin.

bu gibi konular işlenir insan yanlışı varda düzeltirse oda sevap
cley ben sana yazmıştım hep boş konularla uğraşmayalım eğer önümüze böyle bir imkan sunmuşlarsa bunu değerlendirmeli bu gibi konulara değinelim sivasımızın kültürünü işliyelim geleneklerini örf ve adetlerini noksanlarını törelerini geçimin neye bağlı olduğunu vesaire konularıda işleyelim yoksa bu kadar kişi hep aynı konuları 10 defa yazıyor hep aynı yorum
allah razı olsun güzel konularda açılıyor ama birgün sürüyor hemen kalkıyor topluma faydalı konular üzerinde durursak eytici konular açılırda örnek olursak çok daha iyi olur diye düşünüyorum

ömer yalcin
30.12.2009, 17:45
sanal alemdeki ask,su hesap olur bence, yolda bildum belde kayip ettim. misali

HasreT
30.12.2009, 17:46
bu muhabbetin nesi güzel ben doğrulardan yanayım burda yalan yalnış iftira zina ne ararsan var ben diyceklerimi dedim hoşunuza gidiyorsa siz devam edin ben evli bi bayanım

HasreT
30.12.2009, 17:47
[QUOTE=ömer yalcin;503545]sen o kisilerin avukatligini üstlendin ,cesaretleri yokmu sen yaziyorsun.[/QUOT

kimler onlar bilmiyorum iftira atmıyorum diyosun hala birilerini ima ediyorsun varsa öyle birileri evet avukatlarıyım varmı diycen

goramaz
30.12.2009, 17:50
Arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten ızdırap içinde okudum. Sivaslı merttir , ortalığa laf edip de kimseyi şüpheli duruma düşürmez.
Kaldı ki burada insanların izzeti şerefi söz konusu. Hoş neyi tartışıyorsunuz onu da defalaca okumama rağmen anlamış değilim.
hemşehrilerim Bir insana zina suçunu ima etmek ne demek?
Açıp Kuranı okuyun ..Zina isnadında bulunmak için 4 şahit getirin diyor yüce kitabımız.

Şimdi mantıklı bir biçimde düşünelim. Bir insan zina ederken onu bir kişi görmüyor, iki kişi görmüyor, üç kişi görmüyor, dört kişi görüyor. Bu mümkün müdür?Zina gibi bir duruma 4 şahit getirmek çok zor bir durumdur. Bakın Kuran bile bu durumu üstü kapalı bir biçimde örtbas etmeye çalışırken bize ne oluyor.

Sanal alemde de olsa herkesin bir şerefi namusu var. Dikkat edin bize yakışmaz bu yorumlar..

ömer yalcin
30.12.2009, 17:52
[QUOTE=ömer yalcin;503545]sen o kisilerin avukatligini üstlendin ,cesaretleri yokmu sen yaziyorsun.[/QUOT

kimler onlar bilmiyorum iftira atmıyorum diyosun hala birilerini ima ediyorsun varsa öyle birileri evet avukatlarıyım varmı diycen
bence her insan kendisini savunabilir, komik olayin yaw

ayten58
30.12.2009, 17:52
bak kardeşim evli bayanım diyosun bende evliyim burda çoğu kişi evli zaten ama bu bir konu be güzelim neden kızıyosunki hem sen ömer beyden daha iyi bilemezsin adamın elbet bir bildiği varki yazıyor sen neden el alem için başkalarıyla kötü oluyosun varsa öyle birileri bu sitede gelir kendilerini savunurlar dimi çocuk değiller neticede yetişkin insanlar sen takma kafana.

HasreT
30.12.2009, 17:54
amaaaaaaaan yaa öf asıl komik sensin ömer
bildiğin şeyler varsa sitede paylaşma burayı da karıştırma yeter artık..............

SsİiVvAaSsLlIı
30.12.2009, 17:55
ALLAHIMA şükür evli değilim :) bu ne yaa....

ömer yalcin
30.12.2009, 17:56
ben burda birileri zina yapiyor demedim, kimseyide yani sahis olarak isim falan demedim, böyle seyler yalnis diyorum

ömer yalcin
30.12.2009, 17:59
Gurbet Kusu yazdiklarimi okumak zorunda degilsin ,ben sadece düsüncelerimi yaziyorum, ben özgür bir insanim.

Salim58
30.12.2009, 17:59
bu konu ile ilgili kişiler arasında birilerini ima etmeye çalışarak yorum yapılmasını istemiyorum .

bu güne kadar bu sitede ben böyle bi olaya şahit olmadım olmakta istemem.

buna müsade etmem.

bu son uyarım bi daha uyarı hakkımı kullanmam.

herkes herkese saygılı olsun . özel işleriniz veya özel görüşmeleriniz varsa bunu buraya yansıtmayın.

Cley
30.12.2009, 18:00
Konu kapatılmıştır...