Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?
Sivaslilar.Net
03.01.2010, 00:41
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Bir yılı daha geride bıraktık. Umarız 2009 yılı Sivas ve Sivaslılar için güzel geçmiştir.
Biz de 2009 yılının değerlendirmesini Sivaslilar.net ailesi olarak yapalım istedik.
Sizce 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?
1. Abdullatif Şener'in Türkiye Partisi'ni kurması
2. BBP helikopterinin düşmesi ( Muhsun Yazıcıoğlu'nun Vefatı )
3. Bülent Uygun' un istifa etmesi
4. Cumhuriyet Üniversite' ne İlyas Dökmetaş' ın atanması
5. Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması
6. Sivas Dikimevinin taşınması
7. Vali Ali Kolat'ın göreve gelmesi
Sizlerin ilave edebileceği olağanüstü olay var mı?
Var ise nedir?
Not: Sıralama alfabetik yapılmıştır.
vallahi henüz bişiy bulamadım bulunca yazarım ama şu bir gerçekki 2009 biz sivaslılar içinde türkiye içinde pek parlak geçmedi örneğin sivaslılar olarak merhum sayın muhsin başkanımızı kaybettik en acısı buydu diğerleri benim için fazla önem taşımıyor
paylaşım için sivaslılar nete çok teşekkür ederim.
ismail 58
03.01.2010, 01:15
8- Hepsi...........
5. Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması
sandalli
03.01.2010, 08:15
Rahmetli baskani bu vesile ile bir kez daha saygi ve rahmetle aniyorum, mekani cennet olsun. Bütün basliklar önemli ama bu en önemlisi. Cok aci.
Bence en önemlisi
Bu olay Aynı Zamanda Belediyeyide etkiledi
hasan fatih
03.01.2010, 12:01
Merhum Muhsin YAZICIOĞLU'nun acı kaybı hem Sivas hem Türkiye ve Türk-İslam dünyası açısından cidden önemli bir olay. Kitlelerin siyasi önderi olmamasına rağmen, yerli-milli duruşuyla bu kitlelerin kanaat önderi olmuştur. Her odağın itibarını kaybettiği bu zamanda doğru ve temiz siyaset yapılabileceğinin bir isbatı idi kendileri, Allah (c.c) Teala gani gani rahmet eylesin.
Bugün Sivas açısından farkediyoruz ki, siyaset noktasında Sivas'ın da belki tek sahibi imiş merhum. TCDD'nin son tutumu, AKP'nin Sivas'ta bulunan BBP'li belediyelere olan tavrı biraz irdelenirse bu sözlerimi takdir etmemek için farklı bir siyasi görüş tarafında olmak yeterli. Ancak tarafsız ya da Sivas taraflı bir değerlendirme gösterecek ki Sivas başkanla birlikte çok şey kaybetti...
Bence en önemli rahmetli muhsin abimizi kaybetmemiz...
altuntas58
03.01.2010, 12:17
1. Abdullatif Şener'in Türkiye Partisi'ni kurması ..................... .: Çok yerinde bir hareket
2. BBP helikopterinin düşmesi ( Muhsun Yazıcıoğlu'nun Vefatı ) .. :Üleke olarak çok üzüldük
3. Bülent Uygun' un istifa etmesi........................ .........................: İstemediğimiz bir olaydı
4. Cumhuriyet Üniversite' ne İlyas Dökmetaş' ın atanması .............:Zaman gösterecektir
5. Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması..................... ............: Hayallimde bile yoktu teşekkürler
6. Sivas Dikimevinin taşınması .............................. .......................:Sivası mıza yapılan en büyük haksızlık
7. Vali Ali Kolat'ın göreve gelmesi....................... .......................... :Sivasımıza layık olmayan küçük gelen vali
8. Bütün bunların yanı sıra Sivassporumuzun ilk yarı bizleri derin üzüntüye boğması diyebilirim
Ya anket biraz saçma gibi Sivas için hepsinin birer önemi var diye düşünüyorum....
BBP helikopterinin düşmesi ( Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı) sadece Sivasın değil Türkiye'nin en önemli olaylarından birisiydi.Oyumu bu seçenege verdim
BBP helikopterinin düşmesi (Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı)
Bence en önemli olay buydu.
ULUBEYTURKTİMİ
03.01.2010, 14:47
BÜTÜN OLAYLAR ÖNEMLİ MUHSİN BEYE YAPILAN SUİKAST SİVASA DEYİL TÜRKİYEYE AİT Bİ OLAY OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM KİM TÜRKİ CUMHURİYETLER BİRLEŞSİN DİYORSA O KİŞİ VE KURUMLARDA SUİKASTLER OLUYOR NASIL DA AYLARCA GÜNDEM DEGİŞTİ ALLAHTAN RAHMET DİLERİM TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAGOLSUN
GELELİM DİKİM EVİNE SİVASIN EN BÜYÜK SIKINTISI YILLARCA OLDUGU GİBİ GİNE HALA VE ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDADA İŞSİZLİK OLACAKTIR DİKİM EVİNİN GİTMESİ ON TRİLYON AYLIK PARANIN SİVASTAN CIKMASIDIR BİDE GİTTİGİ YERİN SACMALIGINA BAKINIZ İSTANBUL İSTANBULDA ARTIK ADIM ATACAK YER KALMAMIŞTIR BU BİZİM SİVASIMIZA YAPILAN EN BUYUK KEPAZELİKTİR
ALLAH YAPANLARINDA YAPTIRANLARINDA BELASINI TEZ GÜNDE VERSİN İNŞALLAH
BİZ BİRLİK DEYİLİZ OLAMIYORUZ 7 MİLYON SİVASLI HANİ NERDELER HER ŞEY ELİMİZDEN ALINDI YAZIK BU İNSANLARA YAZIK BU GENCLERE BEN BU OLAYIN SİVASA COK BUYUK HASAR VERDİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM DİGER OLAYLAR O KADAR ÖNEMİ YOK
Abdullatif Şener'in Türkiye Partisi'ni kurması BUNUDA COK GEÇ KALINMIŞ VEDE HAZIRA KONMA OLARAK ALGILIYORUM VEDE BAŞARILI OLACAGINI HİÇ SANMIYORUM
DİLEGİM BAŞARILI OLMASI
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR
bence 29 mart 2009 yerel secimleri Sivasın kaderini etkiledi. hoş bu da bir kader de..en önemli olay bu idi..
sevgim 58
03.01.2010, 15:03
BENCE EN ÖNEMLI OLAY MUHSIN YAZICIOLGUNUN VEFATYDi. HEMDE EN SIRVEDE BÖYLE ÖLMESI VE ARAMIZDAN AYRILMAZI COK FENA ÜZDÜ BIZI .........
Boyle guzel bir insani kaybetmek gercekten cok aci oldu...
Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması
Kotu gecmesine ragmen adimizi dunyanin her yerine duyurdugu icin yinede guzel bir duyguydu..
Dilsad Hatun
03.01.2010, 17:13
Muhsin Yazıcıoğlu' nun Vefatı.
barikat58
03.01.2010, 17:40
Kusura bakmayın ama bu anket hoş olmamış.Sivaslılar.net = fox tv olmuş
EyüphanAydın
03.01.2010, 17:43
Liderimizi kaybetmemiz oldu benim görüşüm.
Sivassporun şampiyonlar ligine katılması şehrimizin reklamı açısından çok önemliydi. Pek iyi sonuclar alamasak da.
BBP helikopterinin düşmesi..
Olaydan 10 gün önce birlikte olduğum insanları o acı olayla kaybetmek üzüntü verici..
Sivas İçin 2009 Yılı Hiç iyi geçmedi kayıplar yılı diyebiliriz Olumlu tarafı yok
MEMON TORUNU
03.01.2010, 19:49
muhsin başkanın vefatı sadece sivas değil ülkenin kaderini değiştirdi tabiki en önemli bu
altuntas58
03.01.2010, 22:03
2009 yılı ülkemiz acısından fakirlik ve yoksulluk yılı olmuştur
serhat_58
03.01.2010, 22:36
büyük birlik partisinin helikopteri dusmesi, muhsin amcanin vefaati
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı ile Sivasspor'un şampiyonlar ligine katılması Sivas'ı da aşarak Türkiye açısından en önemli olaylardı.
Ancak kayıp kazançtan daha çok etki bıraktığı için Muhsin Başkan'ın ölümü 2009'a damgasını acı bir şekilde vurdu...
besyo_cu
03.01.2010, 23:39
BBP helikopterinin düşmesi sadece 2009 için değil yuz yıl için büyük bir olaydır. O kadar imkankara sahip oldugunu düşündüğümüz Türkiye küçük bir alanda bir helikopteri bulamaması bence yuzyılın olayıdır.
Muhsin Başkanın vefatını ayrı tutarsak Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması bence 2009'un en önemli olayıdır.
BBP helikopterinin düşmesi sadece 2009 için değil yuz yıl için büyük bir olaydır. O kadar imkankara sahip oldugunu düşündüğümüz Türkiye küçük bir alanda bir helikopteri bulamaması bence yuzyılın olayıdır.
Muhsin Başkanın vefatını ayrı tutarsak Sivasspor'un Şampiyonlar Ligine katılması bence 2009'un en önemli olayıdır.
kardeşim yüzyılın olayı değil, yüzyılın aybıdır
Mauhsin başkanımızı kaybetmekten daha başka büyük acı varmıdır acaba hem de hiç haketmediği bir şekilde aramızdan ayrılması,
Ruhun şad mekanın cennet olsun BAŞKANIM
merhum muhsin beyin yükseklik korkusunun olduğunu bilenlerin yaptığı bir suikast diyorum ben kim ne desin inanmıyorum inşallah yapanda aynı şekilde hayata veda etsin dilerim rabbimden ve başkanımıza allahtan rahmet biz sevenlerine unutmamayı ve bol dua etmeyi ailesinede aynı sabrı dilerim mekanın cennet olsun ruhun şaad olsun başkanım.
Anket bir arkadaşında dediği gibi çok saçma.
Site üyeleri arasında Büyük Birlik Partisi taraftarı bu kadar çok olan bir formda böyle seçenekleri olan bir anketten ne sonuç çıkması bekleniyor ki.
Bence Sivas da 2009 yılının olayı daha önceki senelerde de olduğu gibi geriye gidiştir.
sandal5877
04.01.2010, 12:27
muhsin başkanın vefatı tabiki ogünleri hiç unutamam
Site üyeleri arasında Büyük Birlik Partisi taraftarı bu kadar çok olan bir formda böyle seçenekleri olan bir anketten ne sonuç çıkması bekleniyor ki.
Bence Sivas da 2009 yılının olayı daha önceki senelerde de olduğu gibi geriye gidiştir.
ben kendi adıma olaya parti açısından bakmıyorum .bu açıdan bakan varmı onuda bilmiyorum. bu görüşünüzü partiye odaklamanız düşündürücü.
Muhsin Yazıcıoğlu .sivas için bi kayıptı bunu böyle düşünüyorum ve bu düşüncemde aynen devam ediyor..
ben kendi adıma olaya parti açısından bakmıyorum .bu açıdan bakan varmı onuda bilmiyorum. bu görüşünüzü partiye odaklamanız düşündürücü.
Muhsin Yazıcıoğlu .sivas için bi kayıptı bunu böyle düşünüyorum ve bu düşüncemde aynen devam ediyor..
Ben neyi neden seçtiğinizi ya da savunduğunuzu sorgulamıyorum ki...
Ben BBP taraftarlığını Muhsin Yazıcıoğlu kişiliği ile örtüştürerek telaffuz etmiştim...
Geçen yıl 25 Mart-28 Mart arasında televizyon izlemişsindir umarım.Türkiyedeki bütün medya kuruluşları BBP sempatizanıymış da haberimiz yokmuş :). Hangi kanalı açsak Muhsin Yazıcıoğlu BBP helikopter kazası...
Bence de sizin ideolojik davranarak ankete saçma demeniz saçma.
Ben neyi neden seçtiğinizi ya da savunduğunuzu sorgulamıyorum ki...
Ben BBP taraftarlığını Muhsin Yazıcıoğlu kişiliği ile örtüştürerek telaffuz etmiştim...
ben sizin ilk mesajınızdaki ne demek istediğinizi gayet iyi anladım.
ben dahil site üyeleri hakkındada yanlış bi düşünceye sahip olduğunuz belli.
siz zannediyormusunuzki partiye odaklı hayır.
sivasta seçimlerde her görüşten oy geldi bu partiye verilmedi. adı parti evet kime niçin verildiğinide bilmeyen yok sizde dahil..
Geçen yıl 25 Mart-28 Mart arasında televizyon izlemişsindir umarım.Türkiyedeki bütün medya kuruluşları BBP sempatizanıymış da haberimiz yokmuş :). Hangi kanalı açsak Muhsin Yazıcıoğlu BBP helikopter kazası...
Bence de sizin ideolojik davranarak ankete saçma demeniz saçma.
Demogoji yapma...
O tarihler arasında TV kanalları tabiki bu olayı gösterecek...
Çok önemli bir olay..
Ama zahmet gösteripte okursan anketin başlığı "o tarihler arasında TV kanalları hangi olayı en çok gösterdiler" değil..
Kim ideolojik davranmış..
Hiçte eleştiriye gelemiyorsunuz...
Bu formu okuyan gelip giden insanların en azından avantarlarına bak, kimi görüyorsun? Anket var seçimle ilgili, en çok kim oy almış?
Ben bu konulardan dem vurarak böyle bir anketten bu formda başka sonuç çıkması mümkün değil demeye getirdim..
Sen nerden biliyorsun benim MUhsin Yazıcıoğlu ile düşüncelerimi de ideolojim hakkında abuk subuk tespitlerde bulunuyorsun?
ben sizin ilk mesajınızdaki ne demek istediğinizi gayet iyi anladım.
ben dahil site üyeleri hakkındada yanlış bi düşünceye sahip olduğunuz belli.
siz zannediyormusunuzki partiye odaklı hayır.
sivasta seçimlerde her görüşten oy geldi bu partiye verilmedi. adı parti evet kime niçin verildiğinide bilmeyen yok sizde dahil..
Şu ön yargılı tespitlerden kurtularak yazabilecek misiniz...
Sizin tespitlerinizden çıkarak yine haklıyım.
Sivas da her görüşten insan bu şekilde oy kullandılarsa burasıda Sivas insanlarının formu ise yine diyorum sonucu baştan belli anket...
Ben bu anketin sonucunun böyle çıkacak olmasını sorgulamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz bu düşünceleri..
Şurada anket neden niye yapılırın bilimsel analizini yaptırtmayın bana...
Siz burda ankete oy verenlerin partileri hakkında tespitte nasıl bulunuyorsanız. Ben de öyle bulunuyorumdur.
Siz burda ankete oy verenlerin partileri hakkında tespitte nasıl bulunuyorsanız. Ben de öyle bulunuyorumdur.
Gerçekten bu anlamama inadınıza hayranım. En akıllı sizsiniz pes ettim...
:D
Sivas da her görüşten insan bu şekilde oy kullandılarsa burasıda Sivas insanlarının formu ise yine diyorum sonucu baştan belli anket...
Ben bu anketin sonucunun böyle çıkacak olmasını sorgulamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz bu düşünceleri..
siz kendi görüşünüzü yazmışsınız bende kendi görüşümü yazdım.
neden gözünüz anket sonuçlarına takıldı anlamıyorum.
gerçi oy vereni küçümsemek yapımızda var buda onlardan biri.
bilimsel analinizi yapın tabi neyse yazında bizde bilelim..
Tam ben de pes ettim yazacaktım. Siz önce davrandınız sayın KAOS.
siz kendi görüşünüzü yazmışsınız bende kendi görüşümü yazdım.
neden gözünüz anket sonuçlarına takıldı anlamıyorum.
gerçi oy vereni küçümsemek yapımızda var buda onlardan biri.
bilimsel analinizi yapın tabi neyse yazında bizde bilelim..
Anket bilimsel araştırma yöntemleri arasında yer alan önemli bir veri toplama yöntemidir.
Bir örneklemde bir araştırma konusu hakkında her bireyin eğilimleri çeşitli sorulardan oluşan anket ile elde edilmeye çalışılır.
Anket araştırma yönteminde en önemli konu homojen bir grubun oluşturulmasıdır.
Anketle yapılmış araştırmalarda öncelikle anket uygulanan örneklem grubunun genel toplumu temsil edip etmediğine ve homojen olup olmadığına bakılır. Daha sonra ki önemli bir konu, ankette sorulan soruların yönlendirici olup olmadığıdır. Bir önemli diğer konuda soru sorma stilidir.
Yani bir grupta sonucu baştan belli anket yapılmaz... Yapılsa da elde edilen verilerin istatistiksel açıdan değeri yoktur..
karullu furkan
04.01.2010, 17:36
...Gül...
04.01.2010, 22:38
Her zamanki gibi MADIMAK OLAYI .
Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D
Bu arada,Ocak 2010'da Ak parti hükümeti düşse,ve biz de Ocak Ayının olayı Ak Aprti hükümetinin düşmesidri dersek,Ak Partili mi oluyoruz.Ya da mazallah darbe olsa, en önemli olayı darbedir bu yılın dersek,darbe yanlısı mı oluyoruz?
...Gül...
05.01.2010, 10:21
[QUOTE=Ötüken;509009]Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D
QUOTE]
Sayın Ötüken ;
Size komik gelebilen bazı olay ve durumlar, unutmayınki bazı insanların halen kanayan yarası olabiliyor demekki.
Saygılarımla ...
Her zamanki gibi MADIMAK OLAYI .
bu olaydan bahsetmiyorki 2009. da olan olayları almış anket .;)
bencede helikopter kazası en üzücü olaydı hem sivas hemde türkiye için..
Komik gelmiyor tabi ki.Sizi yaralayan ne varsa insani olarak bizi de yaralıyor.Ancak bu olayı hala ve hala Sivas'ın lekesi gibi,Sivas'ın suçu gibi her yıl her yıl,yılın olayı daha da olmadı yüzyılın olayı gibi anıp Sivas'ın olumsuz reklamını yapmak kimseye bir şey kazandırmaz!
Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D
Bu arada,Ocak 2010'da Ak parti hükümeti düşse,ve biz de Ocak Ayının olayı Ak Aprti hükümetinin düşmesidri dersek,Ak Partili mi oluyoruz.Ya da mazallah darbe olsa, en önemli olayı darbedir bu yılın dersek,darbe yanlısı mı oluyoruz?
Bu taş bana mı geldi....
Öyle ise bir yukarda ki son mesajımı okumanızı rica ederim...
Bu taş bana mı geldi....
Öyle ise bir yukarda ki son mesajımı okumanızı rica ederim...
Abi zaten ben bilim istatistiği olduğunu iddia etmiyorum.Burdan çıkan sonuçlarla varacağımız tek kanı; sivaslilar.net'in 2009 yılının olayı olarak neyi gördüğüdür.Diyarbakır'da anket yaparsan iktidar partisi açık arayla BDP olur.Sivas'ta yaparsan BBP olur,hele hele bu kazadan sonra hayli hayli BBP olur.Sadece sivaslilar.net'in ne düşündüğü ortaya çıkıyor başka bir sonuç yok..:)
Her olayın önemi ve değeri vardır...
Abi zaten ben bilim istatistiği olduğunu iddia etmiyorum.Burdan çıkan sonuçlarla varacağımız tek kanı; sivaslilar.net'in 2009 yılının olayı olarak neyi gördüğüdür.Diyarbakır'da anket yaparsan iktidar partisi açık arayla BDP olur.Sivas'ta yaparsan BBP olur,hele hele bu kazadan sonra hayli hayli BBP olur.Sadece sivaslilar.net'in ne düşündüğü ortaya çıkıyor başka bir sonuç yok..:)
Bende Sivaslıların ne düşündüğünün senin de tasdiklediğin mantıkla başından belli olduğunu söylüyorum... :D
Kendimden şüphe etmeye başladım, acaba gerçekten derdimi anlatamaz kadar yorgun, bitkin ve yaşlı mıyım?
Bende Sivaslıların ne düşündüğünün senin de tasdiklediğin mantıkla başından belli olduğunu söylüyorum... :D
Kendimden şüphe etmeye başladım, acaba gerçekten derdimi anlatamaz kadar yorgun, bitkin ve yaşlı mıyım?
Abi o zaman belli partiler belli yerlerde hiç seçim bürosu açmamalı,seçim çalışması yapmamalı.Mesela CHP Erzurum teşkilatı neden var?Sonuç belli;sonalrda bir yerde oy alacak Erzurum'da..Ama neden var?
hem sadece bir anket,sonucu belli olsa da olmasa da..
BuRuCiYe
05.01.2010, 18:57
Sivasın İçin En Önemli Olay Kuşkusuz Muhsin Yazıcıoğlunun Helikopter Kazasında Aramızdan Ayrılmasıdır
dedim.Diğerleri bu olayın yanında hiç kalır.Rabbim rahmetiyle muamele etsin Muhsin başkana.
...Gül...
05.01.2010, 22:32
Komik gelmiyor tabi ki.Sizi yaralayan ne varsa insani olarak bizi de yaralıyor.Ancak bu olayı hala ve hala Sivas'ın lekesi gibi,Sivas'ın suçu gibi her yıl her yıl,yılın olayı daha da olmadı yüzyılın olayı gibi anıp Sivas'ın olumsuz reklamını yapmak kimseye bir şey kazandırmaz!
Neticede İNSANLIK AYIBIDIR MADIMAK !!!!
OLAY YERİDE MALESEF VE MALESEF SİVAS'TIR ...
Neticede İNSANLIK AYIBIDIR MADIMAK !!!!
OLAY YERİDE MALESEF VE MALESEF SİVAS'TIR ...
Değerli kardeşim,olay yerinde ben yoktum,babam da dedem de amcam da dayım da yoktular.Benim hiç bir akrabam da yoktu.Bu olayı sen ne kadar kınıyorsan ben de o kadar kınıyorum.Ama ben Sivas'a aşığım,Sivas benim derdim.Bu olayın sürekli önümüze getirlmesi Sivas'ı ne hale sokuyor herkes görüyor.Ve Sivas'ın bu durumuna en ço üüzlenlerden biri de benim.Bu kadar da iddialıyım.
ilyas özer
05.01.2010, 23:32
bence rahmetli basbugun helikopter kazasidir...bizi cook cokk uzdu..
serkanka58
06.01.2010, 09:41
ben anlamıyorum diğer şıkları işaretleyen arkadaşları tabiki sivasın son zamanlardaki yetiştirmiş olduğu adam gibi adam olan muhsin yazıcıoğlunun vefatı ve vefatının arakasındaki soru işaretleri en başta sivasta sonrasında tümtürkiyeda yılın olayıdır.Bu olayı açmaya kalksan resmen türkiyenin şu anda yaşadığı olayların hepsi ile bağlantılıdır.
Sivas için üzücü olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlun,un vefatı :(
ilkerkocak58
10.01.2010, 10:20
bence en önemlisi muhsin başkan ın vefatı ama hepsi çok önemli sivas için. sivas a oynanan oyunları sivaslılar olarak unutmayacağız ve hesabını bir gün soracağız elbet.
Değerli kardeşim,olay yerinde ben yoktum,babam da dedem de amcam da dayım da yoktular.Benim hiç bir akrabam da yoktu.Bu olayı sen ne kadar kınıyorsan ben de o kadar kınıyorum.Ama ben Sivas'a aşığım,Sivas benim derdim.Bu olayın sürekli önümüze getirlmesi Sivas'ı ne hale sokuyor herkes görüyor.Ve Sivas'ın bu durumuna en ço üüzlenlerden biri de benim.Bu kadar da iddialıyım.
Ben vardım...
Şehirden kaçmaya çalışıyordum, ağzım açık ne oluyor, bu kadar insan nereden çıktı diye kendime soruyordum, tanığım insanları bu bağıran kalabalık içerisinde gördüğüm zaman anlam veremiyordum...
Sonrasın da da vardım..
Yananları tedavi etmeye çalışıyordum...
Sonrasında da vardım, kamyonlar 58 plakalı arabamın üstüne üstüne direksiyon kırılıyordu..
O anda sonrasında ve hala soruyorum neden başka şehir değil?
Neden Sivas?
Ve en önemli soruyu soruyorum:
BİR SÜRÜ İNSAN BEN DE KINIYORUM, BEN DE İSTEMEDİM, BEN DE ÜZÜLDÜM,
PROVOKASYON VARDI DİYORLAR.
AMA SİVASLILARDAN BİRİ ÇIKIP TA EY AHALİ NE YAPIYORSUNUZ DESE, TÜKÜRSE, ENGEL OLSA BU İŞİ YAPANLARA, BUNLAR OLUR MUYDU?
SİVASLI NEDEN GAZA GELEN PROVOKASYONA GELEN OLDU DA, AKLI SALİM OLAN ENGELLEYEN OLAMADI???
Değerli abim,
Aklı selim davranmak,gaza gelmekten,sinirlenip kırıp dökmekten her zaman daha zordur.hele hele insanları din mevzuunda kandırıp,gaza getirmek,yalanla dolandırmak en koalyıdır.Bu insanları aklı selime çağırmak daha da zordur.Genlerimizden midir bilmem ama bir yalan haber koca bir ilçeyi,bir ili birbirne katabiliyor.Bunu son günlerde de çok gördük.O günkü olanalr hangi şehirde olsa benzer oaylar vuku bulurdu.Sivas'ta da olsa,kayseri'de de diğer herhangi bir şehirde de olsa..
AKÇAMAGRALI58
13.01.2010, 11:33
ankette şu soruluyor 2009 en önemli olayı ama arkadaşın biri veya bir kaçı hala bir şeyler karıştırmaktan sivası ve sivaslıyı karalamaktan vaz geçmiyor arkadaşım bu olay seni ne kadar üzdüyse benide okadar üzmüştür bu vahim bir olay ama bunu sivasa mal etmek ayıptır günhatır başbağlarda aynı olay oldu senin gibi düşünen kaç kişi kınadı açıklarmısın...
ankete gelince tabiki TÜRK İSLAM ÜLÜKSÜNÜN SON LİDERİ BÜYÜK İNSAN YİĞİT ADAM MUHSİN BAŞKANI KAYBETMEKTİR BİR KEZ DAHA ALLAHTAN RAHMET MEKANI CENNET OLSUN DİLİYORUM İNŞALLAH...
hepsi sivasımız için önemli..Ama Başkanımızın kaybı hepsinden daha önemli..Sivaslılar büyük bir evlatlarını Ahirete ugurladılar..Allah gani gani Rahmet eylesin..
ismail 58
17.01.2010, 12:00
hepsi sivasımız için önemli..Ama Başkanımızın kaybı hepsinden daha önemli..Sivaslılar büyük bir evlatlarını Ahirete ugurladılar..Allah gani gani Rahmet eylesin..
Tespitin de sana katılıyorum sn. hemşerim,
2009 yılında sivaslılar net sitesi için de, en önemli olay senin siteye üye olmandır....
-aynur58
18.01.2010, 02:10
Üzüntüler ve acı olaylar herzaman birinci olarak insan belleğinde ve yüreğinde yer alır.
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun acısı eminim ki her Sivas'lının yüreğinde ve belleğinde ebediyen kalacaktır.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.