Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdal SARIZEYBEK SİVAS' ta
MUTLU İTİK
09.01.2010, 22:15
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
09-01-2010 saat 13:00 da Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda Emekli Albay Erdal SARIZAEYBEK Atatürkçü Düşünce Derneği Katkıları ile bir seminer düzenledi. Halk katılımının yoğun olduğu salonda Sivas CHP Milletvekili ve bazı yöneticiler de katıldı.
Türkiyenin gündemini meşgul eden terör, açılım ve ergenekon madddelerinden bahseden Emekli Albay Çarpıcı açıklamarda bulundu bunlardan başlıcaları şöyleydi.
Kurtuluş Savaşında silahlarla karşımıza çıkan avrupa ülkeri savaşla parçalayamayacakları Ülkemizi artık stratejik oyunlarla parçalama hevesine girmişlerdir.
Hükumetide sert bir dille eleştirmeye devam etti bu oyunlara dahil olmalarını anlayamadığını imraldaki soysuzun nasıl muhatab alındığını isveçe kaçıp mülteci sığınmacı olan bir terör örgütü mensubunun Taraf gazetesine verdiği röportajdan yola çıkarak Emekli ogenerallerin dahi tutuklandığını ve konuşma yasağı getirilerek susturulmarının yanında o demeç veren pkklının halen bulunduğu ülkede rahatça yaşadığını ama verdiği demeçlerin resmi olması için ifadesinin dahi alınamadığından bahsetti.
Son olarakta Devet kurumlarını birbirine düşüren davanın adının dahi yanlış olduğunu ERGENEKON isminin TÜRKLERİN kuruluş DESTANI ismi olduğunu bilmeden nasıl böyle bir gaflete düşüldüğünden de uzun bir dille bahsetti
Kibrisli
09.01.2010, 22:21
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
09-01-2010 saat 13:00 da Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda Emekli Albay Erdal SARIZAEYBEK Atatürkçü Düşünce Derneği Katkıları ile bir seminer düzenledi. Halk katılımının yoğun olduğu salonda Sivas CHP Milletvekili ve bazı yöneticiler de katıldı.
Türkiyenin gündemini meşgul eden terör, açılım ve ergenekon madddelerinden bahseden Emekli Albay Çarpıcı açıklamarda bulundu bunlardan başlıcaları şöyleydi.
Kurtuluş Savaşında silahlarla karşımıza çıkan avrupa ülkeri savaşla parçalayamayacakları Ülkemizi artık stratejik oyunlarla parçalama hevesine girmişlerdir.
Hükumetide sert bir dille eleştirmeye devam etti bu oyunlara dahil olmalarını anlayamadığını imraldaki soysuzun nasıl muhatab alındığını isveçe kaçıp mülteci sığınmacı olan bir terör örgütü mensubunun Taraf gazetesine verdiği röportajdan yola çıkarak Emekli ogenerallerin dahi tutuklandığını ve konuşma yasağı getirilerek susturulmarının yanında o demeç veren pkklının halen bulunduğu ülkede rahatça yaşadığını ama verdiği demeçlerin resmi olması için ifadesinin dahi alınamadığından bahsetti.
Son olarakta Devet kurumlarını birbirine düşüren davanın adının dahi yanlış olduğunu ERGENEKON isminin TÜRKLERİN kuruluş DESTANI ismi olduğunu bilmeden nasıl böyle bir gaflete düşüldüğünden de uzun bir dille bahsetti
Ben bugün buraya da gittim... Şunu söyleyeyim salonun iki katı insan vardı... Salon koltuklar, merdivenler, boşluklar, sahne, en ön sıranın önü ve dışarısı insan doluydu, çok duygusal anlar yaşandı harika bir konferantı... Keşke bu haberleri sitemiz açsaydı...
Abdurrahman 58
09.01.2010, 22:49
Her ne kadar ortam müsait olmasada emekli albay'ımız sarızeybeği dinlemeye Konferansa bende gittim.. sayın sarızeybek gerçektende kilit noktalara değindi..
ayrıca abartmayalım beyler.. o kadarda yoğunluk yoktu :) koltuklar zor doldu arka bölümdeydim arka bölümde konferans başladıktan yarım saat sonra 5-10 kişi kaldı..
add her zamanki gibi çok zayıf sivasta bunu bir kez daha görmüş oldum..
yinede böyle bir konferansı düzenledikleri için tebrik ediyorum..
Arif Coşkun
09.01.2010, 22:55
TV. De izlemiştim gerçekleri bir bir söylüyor, tabiki anlayana dedikleri çok doğru şeyler.
Kibrisli
09.01.2010, 22:59
Her ne kadar ortam müsait olmasada emekli albay'ımız sarızeybeği dinlemeye Konferansa bende gittim.. sayın sarızeybek gerçektende kilit noktalara değindi..
ayrıca abartmayalım beyler.. o kadarda yoğunluk yoktu :) koltuklar zor doldu arka bölümdeydim arka bölümde konferans başladıktan yarım saat sonra 5-10 kişi kaldı..
add her zamanki gibi çok zayıf sivasta bunu bir kez daha görmüş oldum..
yinede böyle bir konferansı düzenledikleri için tebrik ediyorum..
Ben sana birazdan salonun fotoğrağını gönderiyorum kim abartıyor ya da küçültüyor görelim... O salona giremeyen en az 100 kişi vardı... Salon öylesine dolduki anons yapıldı gençler sahneye oturun büyükler koltuklara otursun diye siz galiba sahneyi dolduranları görmediniz ya da salnun kapısında merdivenlerde oturanları, yanlış konferansa gitmiş olmayasınız????
Ben sana birazdan saşonun fotoğrağını gönderiyorum kim abartıyor ya da küçültüyor görelim... O salona giremeyen en az 100 kişi vardı... Salon öylesine dolduki anons yapıldı gençler sahneye oturun büyükler koltuklara otursun diye siz galiba sahneyi dolduranları görmediniz ya da salnun kapısında merdivenlerde oturanları, yanlış konferansa gitmiş olmayasınız????
Bu arada saşo kim
Kibrisli
09.01.2010, 23:23
Bu arada saşo kim
:) salon diyecektim, bilgisayar biraz döküntüde taklıp duruyor ondan olsa gerek...Sağolun düzelttiğiniz için...
En ön sıradakiler yer olmadığı için öne oturan gençler, arkada 5-10 kişi dediğiniz yerde de fotoğrafa sığan kadarı ile 100'den fazla insan var bunların dışında salon merdivenleri,boşluklar ve sahne ile kapıda da giremeyen ve dışarı koyulan hoperlörden dinleyen bir 100 kişi daha vardı ki ben konferansın son yarım saatinde orada Paşanın oğlu ile kitaplarını satmakla meşguldüm ordan biliyorum... Konferansın başından sonuna kadar salondaydım ayrılan olmadı söylediğiniz gibi son yarım saatte kapıda görevliydim yine çıkan olmadı... Bunlara gerek yok arkadaşım, sen görmemiş olamazsın koridorlardaki, sahnedeki merdivenlerdeki ve kapıda kalan onca insanı, gerçi resmi koydum daha da koyacağım asıl bizim çektiklerimiz şimdi elimde değil yarın elime geçer bu bir siteden bulduğum sadece onlara bakınca takdir senin ve diğer forumdaş arkadaşlarımızın...
Pardon birşeyi düzeltmek istiyorum arkada ayakta bekleyenler salonun giriş koridorunda bekleyen 100'den fazla kişi birde onların arkasında 4-5 sıra daha koltukta oturan ve onların arkasında da 2 sıra daha ayakta bekleyen insan vardı...
Evet iki kare fotoğraf daha sanrıım bunlar söylediklerinize cevap olarak yeterlidir... Abarttığım birşey olduğunu düşünmüyorum zira adın atacak yer yok salonda...
Şimdi benim abarttığımı düşündüğünüz mesajımı tekrar yazıyor ve yukardaki resimlerle karşılaştırıyorum... Bunun yanında keşke orada olacağınızı bilseydim tanışmak isterdim sizinle...
Abarttığımı söylediğiniz mesajım:
"Ben bugün buraya da gittim... Şunu söyleyeyim salonun iki katı insan vardı...(Sizce yokmu şimdi koltukta oturanlar kalksa ve kenarda, merdivende, tüm boşluklarda, sahnede oturanlar, dışarıda kalanlar ve ayaktakiler o koltukları dolduramaz mı) Salon koltuklar, merdivenler, boşluklar, sahne, en ön sıranın önü ve dışarısı insan doluydu (Fotoğraflarda da görüldüğü gibi dolu değil mi? Dışarısının doluluğu da kapının halinden belli oluyor zaten) , çok duygusal anlar yaşandı harika bir konferanstı... " Bu sözlerime sanırım sizde katılıyorsunuzdur...
Saygılar...
Bugün add ile hiç alakam olmamasına rağmen çok beğendiğim için Erdal Sarızeybek'in konferansa gittim. Hem de başlamasından yarım saat önce, dışarıda sohbet ettik kendisi ile, çok mütevazi bir insan ama çok sigara içiyor o kötü Salon daha konferans başlamadan yarım saat önce dolmuştu, Salon doluydu, dışarıda bir sürü insan vardı. Ben kendimi salona girdiğim için
şanslı görüyorum ayakta izledim konferansı, konferans çok etkileyiciydi sonuna kadar da herkesi kendisine bağladı add'ye teşekkür ederim böyle değerli birisini bizimle buluşturduğu için.
Kibrisli
10.01.2010, 01:46
Terör örgütü PKK'yı 'organize olmuş katiller şirketi' olarak tanımlayan Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Türkiye'de bugüne kadar şehit düşenlerin toplam sayısının verilmemesini eleştirdi. 300 milyar dolar gibi bir kaynağın terörle mücadeleye harcandığını vurgulayan Sarızeybek, "Ordumuz mu savaşmayı bilmiyor da şehit oluyoruz? Yoksa bu ülkeyi yönetenler kaynaklarımızı, gücümüzü mü iyi yönetemiyor.?" diye sordu.
Atatarkçü Düşünce Derneği davetlisi olarak Sivas'a gelen emekli Albay Erdal Sarızeybek, "Açılımlar ve Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşen konferansa şehit yakınları ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
Türkiye'nin terörle mücadelesini anlatan Emekli Albay Sarızeybek, bugüne kadar terör saldırılarında ölenlerin sayısının verilmemesini eleştirdi. Sarızeybek, "Son olayda Reşadiye'de 7 tane şehit verdik. Ancak bugüne kadar kimse çıkıp da kaç tane şehit verdiğimizi söylemiyor. Şehitlerimizden korkuyorlar. Eğer ki şehitlerimizin sayısı net olarak ortaya çıktığı zaman Türk milleti ayaklanacak, alacak bayrağı eline sokağa çıkacak. 'Ey ülkeyi yönetenler bu şehitlerin hesabını ver' diye sormalarından korkuyorlar." şeklinde konuştu. 300 milyar dolar gibi bir ulusal kaynağın terörle mücadele adına heba edildiğini vurgulayan Sarızeybek, "Ordumuz mu savaşmayı bilmiyor da şehit oluyoruz? Yoksa bu ülkeyi yönetenler kaynaklarımızı, gücümüzü mü iyi yönetemiyor.?" diye sordu.
Ekranlara çıkanların doğuya hiç gitmemiş, hayatında hiç nöbet tutmamış kimseler olduğu için Mehmetçiğin terörle nasıl mücadele ettiğini anlatan kitaplar yazdığını belirten Sarızeybek, demokratik açılımın doğru veya yanlış olduğuna karar vermek için ülkenin sorununun ne olduğunu bilmek gerektiğini söyledi. Terör örgütü PKK'yı, 'organize katiller şirketi'ne benzeten Sarızeybek, "Terörist demek dağdaki değil ki, bu bir organize olmuş katiller şirketi." dedi. Ekranlarda terörün hep dağ kadrosundan söz edildiğine değinen Sarızeybek, "Dağ örgütün en sonunda geliyor. Asıl üst kadrosu ortaya çıkarılmalı." diye konuştu. Örgütün yönetim kadrosunun 300 kişiden oluştuğunu belirten Sarızeybek, bunların 150'sinin Irak'ta, diğer 150'sinin ise Avrupa'da olduğunu savundu. Bunlar bilindiği halde bu kişilerin yakalanamadığını anlatan Sarızeybek, demokratik açılıma değindi.
Sarızeybek, ülkeyi yönetenlerin terör örgütüyle mücadele yerine bu yapı üzerinden siyaset yaptıklarını iddia etti. Yetkililere, "Teslim olarak dağdan inenleri niye terörist elbisesiyle getirdiler?" diye soran Sarızeybek, "Hükümet bunları böyle kabul ederse teröristlerin siyasi kimliğini de kabul etmiş sayılır. Bu dağdan inen teröristleri ilerde önce mahalle muhtarı yapacaklar daha sonra ise eli kanlı katilleri sandık başına verecekler. Vatandaş doğuda korumasız olduğundan korkudan PKK'ya oy verecek." iddiasında bulundu. Son olarak Sarızeybek, "Öfkemizi yüreğimizde tutacağız. Asla kardeş kavgasına izin vermeyeceğiz" mesajı verdi.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.