PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şarkışla emtia pazarında denetimler sıklaştı

Sivaslilar.Net
13.01.2010, 16:20
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Şarkışla Emtia Pazarında zabıta ekipleri denetim yaptı. Şarkışla da pazartesi günleri kurulan emtia pazarında, Şarkışla Belediyesi zabıta ekipleri denetim yaptı.

Şarkışla Emtia Pazarında zabıta ekipleri denetim yaptı.

Şarkışla da pazartesi günleri kurulan emtia pazarında, Şarkışla Belediyesi zabıta ekipleri denetim yaptı. Balık ve sebze-meyve satışı yapılan bölümde pazar kurallarına uymayan esnaflar hakkında yasal işlem yapan zabıta ekipleri, esnafı kurallara uymaları konusunda uyardı.

Zabıta ekipleri, balık, sebze-meyve ve diğer gıda maddelerinin satışının yapıldığı tezgahlarda insan sağlığının ön planda tutulması gerektiğini vurguladılar.

Memleket Sivas Gazetesi

sandalli
13.01.2010, 17:15
Eskiden denetimler baska olurdu, zabita esnafa göz yumar, esnafta zabitayi görürdü, simdi degisti demek ki. Cok oldu canim memleketime gitmiyeli.

Salim58
13.01.2010, 17:35
balıklarda güzel duruyor zabıtalar bakmış geçmiş sadece.:)

Klimasuyu
13.01.2010, 19:43
Hasan abi o senin dediğin bizim oralarda(Şarkışla'da) hiçbir zaman olmad ki değişsin.:) Şarkışla'nın halkı kurallara bağlıdır, Şarkışla'nın halkı "kurallar çiğnenmek içindir..!" demez, "kuarrallar uygulanmak içindir gardaş..!" der...:)

Ne mutlu Şarkışlalıyım diyene..! :)

kolsuz_kerim
13.01.2010, 19:45
hasan abi aynı tas aynı hamam verirsen rüşfeti yumarlar göz değişen bişe yok metin hala rüyalar aleminde yaşıyo

sandalli
13.01.2010, 19:49
hasan abi aynı tas aynı hamam verirsen rüşfeti yumarlar göz değişen bişe yok metin hala rüyalar aleminde yaşıyo

Metin bu, illa aykiri olacak, zabita ve denetim. :D

Klimasuyu
13.01.2010, 19:58
Metin bu, illa aykiri olacak, zabita ve denetim. :D

:D

Ya abi sen Mustafa'ya ne bakıyorsun o herkese rüşvetçi diyor..:)

sandalli
13.01.2010, 19:59
:D

Ya abi sen Mustafa'ya ne bakıyorsun o herkese rüşvetçi diyor..:)

Mustafa diyorsa dogrudur. :D

Sivaslilar.Net
27.01.2010, 08:49
ŞARKIŞLA'DA SOĞUK HAVA PAZARI VURDU

Şarkışla ilçesinde her hafta kurulan emtia pazarı soğuk hava nedeniyle boş kaldı.
İlçede pazartesi günleri kurulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği emtia pazarı soğuk hava nedeniyle ilgi görmedi.
Pazar esnafı, olumsuz hava koşullarının işlerini etkilediğini belirttiler.

Hürdoğan.