PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım için giderken parasını kaybetti

Sivaslilar.Net
13.01.2010, 21:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir üniversite öğrencisi, yardım başvurusu için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) giderken cebindeki tüm parasını düşürdü. Bulunan para bir süre sonra öğrenciye verildi.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Su Ürünleri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tolga Türkan (21), maddi durumu iyi olmadığı gerekçesiyle yardım başvurusu için Suşehri SYDV'ye giderken vakıf binası önünde cebinde bulunan tüm parası olan 60 lirayı düşürdü.

Okuluna döndükten sonra kantinden bir şeyler almak isterken cebinde para olmadığını anlayan ve durumu arkadaşlarına da anlatan Türkan, kaybolan parasını aramaya başladı.

Bu arada, bir okulda hizmetli olarak görev yapan Ömer Atlaş, bulduğu 60 lirayı Zabıta Amirliğine teslim etti. Belediyeden yapılan anonsları duyan arkadaşları, durumu Tolga Türkan'a bildirdi.

Bunun üzerine Suşehri Belediyesine gelen Tolga Türkan, parasını Zabıta Amiri Ferhat Yeğin'den teslim aldı.

Parasının bulunduğuna çok sevinen Türkan, Erzurum'dan geldiğini babasının emekli olduğunu ve 2 kardeşinin daha bulunduğu belirterek, ''Maddi durumumuz iyi olmadığı için vakıftan yardım almak için gidiyordum. Paramı bulan arkadaşa sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi insanlar varmış. Bulduğu parayı getirmeyebilirdi. Ama son param bu kadardı. Başka param yoktu. Allah ondan razı olsun'' dedi.

Hakikat Gazetesi

Salim58
14.01.2010, 11:45
böyle insanlarımız var demekki ,ne güzel bulduğu parayı sahibine ulaştırmış helal olsun.

EyüphanAydın
14.01.2010, 11:48
Güzelim Sivasımızda böyle insanların olduğunu görmekte bizleri mutlu ediyor.