PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BBP: "Kurnazlık yapma"

Sivaslilar.Net
18.01.2010, 00:02
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Ak Parti İl başkanı Av. Burhanettin Kuru'nun Belediye ile ilgili yaptığı açıklamaya BBP'den sert cevap geldi.
Kuru'nun "Duygusallık" ve "Sami Aydın'a vermediğimiz desteği şu anda Doğan Ürgüp'e veriyoruz" sözlerine BBP, "Kurnazlık yapma" diye cevap verdi
Ak Parti İl başkanı Av. Burhanettin Kuru'nun Belediye ile ilgili yaptığı açıklamaya BBP'den sert cevap geldi. Kuru'nun "Duygusallık" ve "Sami Aydın'a vermediğimiz desteği şu anda Doğan Ürgüp'e veriyoruz" sözlerine BBP, "Kurnazlık yapma" diye cevap verdi.
Ak Parti İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru'nun önceki gün yaptığı basın toplantısında Belediye seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirme BBP yönetimini kızdırdı. Doğan Ürgüp'ün Belediye Başkanı seçilmesini "Duygusallık" olarak yorumlayan ve "Sami Aydın'a vermediğimiz desteği şuanda Doğan Ürgüp'e veriyoruz" diyen Kuru'ya cevap BBP İl yönetiminden geldi. BBP, "Siyasette hiçbir zaman 1+1=2 etmiyor. Siyasette hizmet etmek, başarılı olmak ayrı, seçim kazanmak çok ayrı durumlardır. Kurnazlık yapmayın" dedi.
Ak Parti il Başkanı Av. Burhanettin Kuru, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorusu üzerine Belediye seçimlerini ve belediye çalışmalarını değerlendirdi. Kuru, yaptığı konuşmada, "Bunu söylemek ne derece doğru bilemiyorum ama Sami Aydın'a vermediğimiz desteği şuanda Doğan Ürgüp'e veriyoruz. Sami Aydın'a niye vermedik? Sami Aydın kaynak üretmeyi bilen bir arkadaştı, mevcut belediyenin kaynakları ile devasa hizmetleri yapabilecek bir donanıma ve ekibe sahipti. O yüzden özel bir destek verme ihtiyacı hissedilmedi. Ama Sivas'ın kaybetmemesi için Doğan Bey'e destek vermek zorundayız. Doğan Bey başarılı olmak zorunda, Sivas kazanmak zorunda, bu 5 yıl Sivas'ın kaybı olmamak zorunda. Sivas duygusallığını ortaya koymuştur.

Sivas tarihinin en başarılı belediyelerinden birisini, siyaseten değil duygusallık sonucu kaybettik, ama bu 5 yıl Sivas'ın kaybı olmamalı. Belediyeyi AK Parti olarak kaybetmiş olmamız Sivas'ın kaybı şekline dönüşmemeli. Onun için biz belediyeye her türlü desteği sağlamak zorundayız. Bizim için, hizmeti kimin yaptığı değil, hizmeti kimin aldığı önemli. Biz Sivas'ın hizmet almasına önem veriyoruz" dedi.
Ak Parti İl Başkanının açıklaması BBP İl yönetiminin tepkisini çekti. Kuru'nun açıklamasını "Siyaseten kendini beğenmişlik ve şımarıklık" olarak niteleyen BBP İl Yönetimi, "Seçimler biteli on ay gibi bir zaman geçmesine rağmen AKP zihniyeti Sivaslının siyasi iradesine ipotek koymuşçasına hala giden yorganın kavgasını sürmekte ve yorganın gittiğini kabul edememektedir. Yorgan gitmiş kavga bitmiştir, vakit Sivas'a ve Sivaslıya hizmet vaktidir" dedi.

BBP'nin internet sitesinde verdiği cevapta şu görüşlere yer verildi: "Sami Aydın'a destek vermemek konusu başlı başına bir garabettir. Şartlar ve durum ne olursa olsun kendi partinden seçilen bir belediye başkanına verilmeyen desteğin açıklamasını yaparken peşinden kaybedilen seçimin faturasını Sivaslının duygusallığına bağlamak siyasi cehalettir. Sivas çok başarılı Belediye Başkanları görmüştür. Merhum Süleyman Çanka ve Bekir Timurboğa buna örnektir. Siyasette hiçbir zaman 1+1=2 etmiyor. Siyasette hizmet etmek, başarılı olmak ayrı, seçim kazanmak çok ayrı durumlardır. Bu durumu tepeden inme siyasetçilerin öğrenmeleri biraz zaman almaktadır. Sivas Belediye Başkanı Sayın Doğan Ürgüp, Sivas'a ve Sivaslıya hizmet noktasında ayırmadan, kayırmadan, çalmadan, çaldırmadan yandaş ve partili diye düşünmeden Sivas'ın her noktasına hizmet götürme anlayışında ve ekibi de en az Sayın Sami Aydın'ın ekibi kadar hizmet aşkı ve ruhuna sahiptir. Sayın İl Başkanı da bu gücümüzün farkına vararak, "bunlar bu işin altından kalkıyorlar hiç olmazsa destekliyor görünelim" kurnazlığına girerek yaklaşan Genel Seçimler arifesinde partilerinden giden oy desteğini bu yolla geri döndürme hesabını yapmaktadır.

Büyük Birlik Partisi düşüncesi, idealleri ve duruşuyla omurgasızlık illetine tutulmamış tek siyasi partidir. Parti Teşkilatlarımız, Ocağımız ve yan kuruluşlarımızla geçmişten gelen teşkilatçılık birikimimizle üzerimize aldığımız sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. Bilgi ve donanımımızla bu sorumluluğun üstesinden gelebilecek güce sahibiz."
Hakikat Gazetesi

LaEdri
18.01.2010, 00:22
Başkan,birbirinizle ataşacağınıza,Sivas için tasarladığınız projeleri ortaya sunun da biz de "Oh be" diyelim!.Sahip olduğunuz tek il belediyesini de söz atışmalarıyla kaybetmeyin bari!

-aynur58
18.01.2010, 01:47
Tribünlere oynamak sanırım bu olsa gerek....

Gereğini yapmak isteyenler Sivas'a destek olsunlar yeter...

ucuz polemiklerden geri durmalılar.

Salim58
18.01.2010, 07:50
Sami Aydın'a verilmeyen destek şuan Doğan Ürgüp'e veriliyormuş,nekadar doğru nekadar inandırıcı düşünmek lazım. :)

Meraküm
18.01.2010, 20:43
Hiç Mantıklı geliyormu Akplilerin bu sözü Hiç bir parti kendi partisi olmayana destek vermez Akplilerin kurnazlık yaptıkları açık

İsmail Özçelik
18.01.2010, 21:13
Bence ikiside doğru söylemiyor şu an onu zaman gösterecek. Çünkü yeni belediyemizin büyük bir projesi yok, o yüzden de yardıma gerek yok ama iki gün sonra büyük bir proje olurda destek gelmezse BBP haklı olur ama eğer destek gelirse AKP haklı olur. Bunu bekleyip göreceğiz.

NOT: Karşıyaka köprüsü bağlantı yolları ile alakalı destek alamıyoruz demişti Başkanımız Doğan Bey ancak bu konuda belediyeler kanununa bakılırsa sorumluluk belediyede o yüzden onu karayollarının yapmasını beklememek gerek. Eğer belediye kanunlarını bilmeyen arkadaşlar varsa tbmm sitesinden bakabilirler.

Meraküm
18.01.2010, 23:39
Bence ikiside doğru söylemiyor şu an onu zaman gösterecek. Çünkü yeni belediyemizin büyük bir projesi yok, o yüzden de yardıma gerek yok ama iki gün sonra büyük bir proje olurda destek gelmezse BBP haklı olur ama eğer destek gelirse AKP haklı olur. Bunu bekleyip göreceğiz.

NOT: Karşıyaka köprüsü bağlantı yolları ile alakalı destek alamıyoruz demişti Başkanımız Doğan Bey ancak bu konuda belediyeler kanununa bakılırsa sorumluluk belediyede o yüzden onu karayollarının yapmasını beklememek gerek. Eğer belediye kanunlarını bilmeyen arkadaşlar varsa tbmm sitesinden bakabilirler.

Senin Aklın Mantığın Alıyormu Bir parti başka bir partinini Belediye başkanına sami aydından daha fazla ödenek vereciğine Bir kere bu oy için söylenmiş bir söz malum seçimler yaklaşıyor ayrıca Doğan Ürgübün Projesi olmayabilir pasif bir başkanda olabilir ama Köprü konusunda Yalan söyleceğini düşünmüyorum Tanıdığım kadarıyla suç atmak ne kadar kolay

burak5866
19.01.2010, 16:02
madem öyle hani nerde verdiğiniz destek.hani ne kazandı sivas.konuşturtmayın beni.

balix
19.01.2010, 22:21
Adama demezler mi; kendi belediyesine bile hayrı olmayan iktidarın bu ile ne faydası olacak? Hem Sivasın hakkını nereye verdiniz?

İsmail Özçelik
20.01.2010, 13:06
Senin Aklın Mantığın Alıyormu Bir parti başka bir partinini Belediye başkanına sami aydından daha fazla ödenek vereciğine Bir kere bu oy için söylenmiş bir söz malum seçimler yaklaşıyor ayrıca Doğan Ürgübün Projesi olmayabilir pasif bir başkanda olabilir ama Köprü konusunda Yalan söyleceğini düşünmüyorum Tanıdığım kadarıyla suç atmak ne kadar kolay

Benim aklım neyi alıyor mu anlamadım? Ben kimseyi savunmadım bile bekleyip göreceğiz dedim. Ve şuna katılmıyorum aynı partiden değil para yok, o zaman Eskişehir nasıl bu kadar gelişmiş açıklayın lütfen iş başkanda biter. Nasıl düşünüyorsak karşımızdakini öyle biliyoruz. Çünkü medyamız bize bunu empoze etmiş, halkta zaten bunu kabullenmeye hazır, çünkü savundukları tarafın eksiklerini görmek herkese zor gelir, herkes kendi tarafının kusursuzluğunu savunur ama benim öyle bir niyetim yok beşer elbette şaşar. Sami Aydın bir sürü hata yaptı ama iyi işde yaptı. 5 yıl sonra da Doğan Beye bakacağız. Ama şu aşamada ben paradan ziyade bir proje görmek istiyorum para gerektirecek bir proje ki anlayalım destek var mı yok mu?

MUTLU İTİK
20.01.2010, 13:49
Herkesin görüşüne saygım var burada konuşturmayın beni diyen arkadaş sami beyin yaptığı iyi projeler var evet detseğinide çok güzel almıştır ama yaptığı projelerin neredeyse tamamı avrupa birliği fonuna götürülen projeler karşılığında alınmış hibeler olarak memlekete girmiş ve sadece görsellik katmıştır buradanda faydalanan yalnızca o projelerde çalıştıran işçiler olmuşlardır bir defalık giren paraların hiçbir memlekete faydası olmaz geleceğe yönelik projeler neden üretilmedi sadece görsellik bir memleketin gelişmesi için yeterlimi ve unutmayınki avrupa birliği proje koordinatörlüğündeki çalışanların tamamına yakınıda akp lidir türkiye genelinde 10 binlerce proje gidiyor bunun içinden 500 adeti büyük ölçekli projeler bu 500 ün içindede %68 lik dilimi belediyelere ait içlerinde 8 tane belediye akp li olmadan bu projelerden faydalanabildi buda olmassa olmazdı zaten diğer kalan projeler de zten belediye başkanlarının hazırladığı veyada hazırlattığı projeler değildi şehirlerin konumlarına gör proje koordinatörlüğünde bulunan büyük hibe li hazır projelerdi şimdi doğan ürgüp devletten ödenek almaksızın avrupa birliği fonundan para alamak için proje hazırlatsa sizce proje onylanacakmı ellerinde projeler var ama nedense sürekli prosedür sıkıntısı çıkıyor AKP verirse böyle destek veriri.

Halka döner derki biz desteğimizi sonuna kadar veriyoruz ama üretecek projeleri yoktur

Bu tarz projeleri SİVAS için bizler dahi yapabliliriz güzel projeler hazırlansın belediyeye sunulsun ve hisse ortaklığı ile belki Belediye destekli Vatandaş projesi diye kabul ettirebiliriz yoksa heryerden önümüzü kesmeye devam edecekler.

İsmail Özçelik
20.01.2010, 15:31
Ellerinde hibe ve/veya kredi alacak projeler hangileri? Taslak, pdf, slayt veya sitesini söyleyebilir misiniz? Bizde görmüş oluruz. Eskiden projelere belediyenin sitesinden ulaşılabiliyordu şimdi kalkmış. O yüzden de proje olduğuna dair bir inancım yok açıkcası, ve destek konusuna gelince görülmeyen ve olmayan bir projeye kimse destek vermez ama tokat.bel.tr ye girip bakarsanız ne kadar çok proje var görürsünüz. AKP'li belediye projeleri yapıp, yayınlayıp para alıyor. Lütfen araştırıp öyle yazalım.

MUTLU İTİK
20.01.2010, 18:21
Bilmeden veya araştırmadan yazmayı sevmem!! Sen AKP hükumeti olacaksın kendi belediyen sadece park kaldırım yapacak gelecek belediye başkanı iş aanları üreteceğim deiyecek sende bunun istihdam sağlayacak projelerine destek vereceksin inanılacak gibi değil.Mesela sivas tarım şehri olduğu için kapsamlı bir seracılk projesi hazırlandı AB desktekli olmasada kendi imkanları ile yapacaklar. Daha onayı çıkmamış projeyi nasıl yayınlıyorlar haaa doğru bizim halkımız balık hafızalı siteye girer bakar bu sene şu projeler var ama projeler hayata geçmesse nasıl olsa seçimlere kadar halk unutmuş olur.Böylemi olması gerekiyor.

Meraküm
20.01.2010, 18:55
Ellerinde hibe ve/veya kredi alacak projeler hangileri? Taslak, pdf, slayt veya sitesini söyleyebilir misiniz? Bizde görmüş oluruz. Eskiden projelere belediyenin sitesinden ulaşılabiliyordu şimdi kalkmış. O yüzden de proje olduğuna dair bir inancım yok açıkcası, ve destek konusuna gelince görülmeyen ve olmayan bir projeye kimse destek vermez ama tokat.bel.tr ye girip bakarsanız ne kadar çok proje var görürsünüz. AKP'li belediye projeleri yapıp, yayınlayıp para alıyor. Lütfen araştırıp öyle yazalım.

Proje Olmadığı Kaynağın Bütçenini Kısıtlı Olduğundandır Biraz mantıklı düşün İktidar partisi olduğunda bütçeden fazla alır

İsmail Özçelik
20.01.2010, 19:16
Proje Olmadığı Kaynağın Bütçenini Kısıtlı Olduğundandır Biraz mantıklı düşün İktidar partisi olduğunda bütçeden fazla alır

Mantıklı düşünecek birisi varsa sizsiniz demektir. Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisindeyim ve genelde proje yazarken paraya değil düşünceye ihtiyacımız oluyor. Projeyi yazdıktan sonra kabul edilirse para geliyor.

Bilmeden veya araştırmadan yazmayı sevmem!! Sen AKP hükumeti olacaksın kendi belediyen sadece park kaldırım yapacak gelecek belediye başkanı iş aanları üreteceğim deiyecek sende bunun istihdam sağlayacak projelerine destek vereceksin inanılacak gibi değil.Mesela sivas tarım şehri olduğu için kapsamlı bir seracılk projesi hazırlandı AB desktekli olmasada kendi imkanları ile yapacaklar. Daha onayı çıkmamış projeyi nasıl yayınlıyorlar haaa doğru bizim halkımız balık hafızalı siteye girer bakar bu sene şu projeler var ama projeler hayata geçmesse nasıl olsa seçimlere kadar halk unutmuş olur.Böylemi olması gerekiyor.

Sami Aydın'ın sadece kaldırım taşı döşediğini söylemek 5 yıldır ya Sivas'tan haberiniz yok demek ya da yapılanı görmeyecek kadar partizanım demektir. Halkın balık hafızalı olup olmaması kimseyi ilgilendirmez, projen varsa yazacaksın bunun zaten belli kuralları var lafla peynir gemisi yürümez. Ayrıca tarım şehri demişsiniz, iyi bir proje varsa AB hibelerinde onaydan kesinlikle geçiyor. Eskişehir (DSP) ve Mersin (MHP) için birkaç arama yapın internette bulabilirsiniz.

Meraküm
20.01.2010, 19:27
Mantıklı düşünecek birisi varsa sizsiniz demektir. Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisindeyim ve genelde proje yazarken paraya değil düşünceye ihtiyacımız oluyor. Projeyi yazdıktan sonra kabul edilirse para geliyor.

Sami Aydın'ın sadece kaldırım taşı döşediğini söylemek 5 yıldır ya Sivas'tan haberiniz yok demek ya da yapılanı görmeyecek kadar partizanım demektir. Halkın balık hafızalı olup olmaması kimseyi ilgilendirmez, projen varsa yazacaksın bunun zaten belli kuralları var lafla peynir gemisi yürümez. Ayrıca tarım şehri demişsiniz, iyi bir proje varsa AB hibelerinde onaydan kesinlikle geçiyor. Eskişehir (DSP) ve Mersin (MHP) için birkaç arama yapın internette bulabilirsiniz.

Her Ne olduysa Tekrar Seçilemedi Artık Kabul etmek Lazım ;)

O kazadan Sonra Doğan Ürgüp seçildi İstesekte İstemesekte Projesi olsada olmasada :)

İsmail Özçelik
20.01.2010, 19:32
Her Ne olduysa Tekrar Seçilemedi Artık Kabul etmek Lazım

O kazadan Sonra Doğan Ürgüp seçildi İstesekte İstemesekte Projesi olsada olmasada

Halkın tercihine saygımız sonsuz ben zaten neden Doğan Ürgüp seçildi demedim. Arkadaş hükümet para vermiyor demiş, bende proje nerede neye para vermesi gerekiyor dedim. :)

Meraküm
20.01.2010, 19:35
Halkın tercihine saygımız sonsuz ben zaten neden Doğan Ürgüp seçildi demedim. Arkadaş hükümet para vermiyor demiş, bende proje nerede neye para vermesi gerekiyor dedim. :)

Zaten Büyük Bir projeyle Gelmediki Bir hal vardı gerisi İşsizlikle ilgili vaatlerdi bu yüzden fazla bir şey beklemek yersiz eleştirmemek lazım Sivas Duygusal olarak Vefa borcunu ödemiştir Yoksa Sami Aydın Seçilirdi

MUTLU İTİK
20.01.2010, 19:47

Ya kardeşim nerede ne olursan ol taaa istanbuldaymışsın nasıl oluyorda sivas taki yaşayan benden daha iyi bilebiliyorsun buda neyi gösteriyor partizanlığın ALLAH'ını yapanlar sizlersiniz sen ne dersen de ben bir sivaslı olarak hükumet sivas ı kaybettiği için sivasa ne kadar arkasını dönerse şahsım adına bende okadar karşıt olacağım sizler nasıl yıpratma çalışmalarını yapıyorsanız bende yapabildiğim kadar yapacağım .

iki belediye örnek veriyorsun git ozaman side belediye başkanına bak kardeşim yolsuzluk nasıl yapılır akp tarafındanda nasıl üstü örtülür hepsini davalar halen devam ediyor ama akp halen adamını savunuyor gel sivas ta sivas lı ile birlikte çileni çek ondan sonra beldeiyeye kim gelirse gelsin iyi çaılışsın diye her yerde mecbur konuş.

İsmail Özçelik
20.01.2010, 19:51
Yolsuzluk yapan AKP'li de olsa CHP'li de olsa benim vergimle yapıyor razı olmam, ben burda öğrenciyim yani Sivas'a sürekli geliyorum, bir tane partizanlık yaptığım mesajıda gösterirseniz sevinirim. Ayrıca siz madem çok iyi biliyorsunuz belgeleri gösterirseniz, şüphemiz kalmaz. Geçen yıl bütçeden gelen para ile bu yıl bütçeden gelen para arasındaki farkı görürüz.

Meraküm
20.01.2010, 19:54
Yolsuzluk yapan AKP'li de olsa CHP'li de olsa benim vergimle yapıyor razı olmam, ben burda öğrenciyim yani Sivas'a sürekli geliyorum, bir tane partizanlık yaptığım mesajıda gösterirseniz sevinirim. Ayrıca siz madem çok iyi biliyorsunuz belgeleri gösterirseniz, şüphemiz kalmaz. Geçen yıl bütçeden gelen para ile bu yıl bütçeden gelen para arasındaki farkı görürüz.

Doğan Ürgübe Bu durumda Yalancı diyorsunuz Bütçe Yok Diyor:mad:

İsmail Özçelik
20.01.2010, 19:56
Ben kimseye yalancı demedim ama her şehrin belli bir bütçesi vardır.(ki o yüzden nüfusun fazla çıkması için çalıştı başkanımız, bilboardları gördüyseniz) Daha fazlası lazımsa bunu geçen dönemden de gördük İstanbul'da da görüyoruz, AB hibeleri veya kredileri devreye giriyor.

MUTLU İTİK
20.01.2010, 19:57
Sivas a geldiğinde bana buradan ulaş beraber gideriz şeffaf yönetim nasıl oluyormuş onuda görmüş olursun

İsmail Özçelik
20.01.2010, 19:59
Sivas a geldiğinde bana buradan ulaş beraber gideriz şeffaf yönetim nasıl oluyormuş onuda görmüş olursun

Sami Bey ile de Doğan Bey ile de telefon ile ve yüzyüze görüştüm, görüşmeye de elbette devam edeceğim. Ben Doğan Beyin değil sizin iddialarınızın cevabını istiyorum.

Meraküm
20.01.2010, 19:59
Ben kimseye yalancı demedim ama her şehrin belli bir bütçesi vardır.(ki o yüzden nüfusun fazla çıkması için çalıştı başkanımız, bilboardları gördüyseniz) Daha fazlası lazımsa bunu geçen dönemden de gördük İstanbul'da da görüyoruz, AB hibeleri veya kredileri devreye giriyor.

Bütçe Alma Kuralları vardır Ama İktidarda Olunca Sınırsız alır Şimdi Konumuza dönelim Demişki Akpliler Biz Sami Aydından Daha çok destek verdik Şimdi Bu söz sence oy kokmuyor hiç mantıklımı bu söz Sami Aydının ne yaptığı ve tirilyonca para aldığı ortada

İsmail Özçelik
20.01.2010, 20:01
Bütçe Alma Kuralları vardır Ama İktidarda Olunca Sınırsız alır Şimdi Konumuza dönelim Demişki Akpliler Biz Sami Aydından Daha çok destek verdik Şimdi Bu söz sence oy kokmuyor hiç mantıklımı bu söz Sami Aydının ne yaptığı ve tirilyonca para aldığı ortada

Bu sözün oy koktuğunu biliyorum ve bu sözle değil ben BBP'nin tepkisi ile ilgili yorum yapıyorum dikkat ederseniz. Ben proje olmadan para gelmez, o yüzden bekleyip göreceğiz dedim, yanlış mı dedim?

Meraküm
20.01.2010, 20:04
Bu sözün oy koktuğunu biliyorum ve bu sözle değil ben BBP'nin tepkisi ile ilgili yorum yapıyorum dikkat ederseniz. Ben proje olmadan para gelmez, o yüzden bekleyip göreceğiz dedim, yanlış mı dedim?

Tamam Akpyi Korudunu anladım Şimdi Sivasın 4 tane millet vekilleri var Sivasa son 4 senedir ne yapmış Tamam Sami Aydın İyiyidi diyelim Millet vekilleri ne yapmış Doğan Ürgüp çok kötü tamam millet vekillei Fabrika kapanırken neredeydiler ceplerini doldurdular otoyol sivası es geçti onlar nerdeydi hilton sivası es geçti onlar nerdeyde sonrada sınırsız destek verip oy toplarlar Zaten Akp ye oy vermedim O yüzden vizdanım rahat

İsmail Özçelik
20.01.2010, 20:09
Tamam Akpyi Korudunu anladım Şimdi Sivasın 4 tane millet vekilleri var Sivasa son 4 senedir ne yapmış Tamam Sami Aydın İyiyidi diyelim Millet vekilleri ne yapmış Doğan Ürgüp çok kötü tamam millet vekillei Fabrika kapanırken neredeydiler ceplerini doldurdular otoyol sivası es geçti onlar nerdeydi hilton sivası es geçti onlar nerdeyde sonrada sınırsız destek verip oy toplarlar Zaten Akp ye oy vermedim O yüzden vizdanım rahat

Savunacağım en son kişiler AKP Sivas milletvekilleridir.

LaEdri
20.01.2010, 23:10
BBP tartışma ortamından kendini çekip,belediyesine odaklanmalı.Sivas'ta pekçok insan yeni belediyeden umut kesmiş durumda.Buna ben de dahilim.Onlara düşen laf ebeliği yapmak değil,bir proje,bir çizim,bir animasyon sunup ,en kısa zamanda bu projeye başlayıp,bizlerdeki umutsuzluğu dağıtmaktır!

Meraküm
20.01.2010, 23:14
BBP tartışma ortamından kendini çekip,belediyesine odaklanmalı.Sivas'ta pekçok insan yeni belediyeden umut kesmiş durumda.Buna ben de dahilim.Onlara düşen laf ebeliği yapmak değil,bir proje,bir çizim,bir animasyon sunup ,en kısa zamanda bu projeye başlayıp,bizlerdeki umutsuzluğu dağıtmaktır!

Tartışmayı Başlatan Akplilerdir Sami Aydından destek verdiğini söyleyerek oy istemektedirler ama son 4 senede Sivasa Yaptıklarından Dolayı Akp Ye oy moy yoooooooook

1)Fabrikaları kapattı
2)gerekli yatırımları sivasa vermedi hatta sivastan küçük yerlere aktardı

bunlar bile benim için yeterli ÖTÜKEN

Bbpliler Bu Akpliler yine iyi direniyorlar

İsmail Özçelik
20.01.2010, 23:17
1)Fabrikaları kapattı
2)gerekli yatırımları sivasa vermedi hatta sivastan küçük yerlere aktardı

1.Kapanan fabrikalar hangileridir?
2.Hangi gerekli yatırım Sivas'a verilmemiştir.

Lütfen suçlama yaparken örneklerini ve sebeplerini yazalım. -miş ve -mış olan cümlelerden daha etkili olur.

LaEdri
20.01.2010, 23:20
Sivas belediye anlamında en parlak dönümini yaşamıştır bana göre!
Sami Aydın daha seçilmeden pek çok projesi vardı.BBp 1 yıl geçti hala bir proje çizimi göreceğiz,başlamayı bırak!
Onun için,vakit hızla geçiyor!BBP elindeki tek il belediyesini kaybetmek istemiyorsa,en az Sami Aydın kadar üretmeli.Zira 5 yıl,vefa duygusnu kaybetmek için yeterli bir süre!

Meraküm
20.01.2010, 23:22
Sivas belediye anlamında en parlak dönümini yaşamıştır bana göre!
Sami Aydın daha seçilmeden pek çok projesi vardı.BBp 1 yıl geçti hala bir proje çizimi göreceğiz,başlamayı bırak!
Onun için,vakit hızla geçiyor!BBP elindeki tek il belediyesini kaybetmek istemiyorsa,en az Sami Aydın kadar üretmeli.Zira 5 yıl,vefa duygusnu kaybetmek için yeterli bir süre!

Kıyaslaman Normal Ama Halk Sami Aydınla kıyaslayara Seçmedi Kazayla Kıyasladı Duygusal davrandı Sonucuda böyle olur Vefa Borcunu ödedi Sivas halkı

LaEdri
20.01.2010, 23:24
Yahu hemşehrim vefa,vefa tamam da vefa diye proje olmayacak mı,öyle bekleyecek miyiz!1 yılımız kaydı gitti,yazık değil mi?

İsmail Özçelik
20.01.2010, 23:26
Bence vefa borcu seçimle ödenmez Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ardından okunacak bir Yasin vefa duygusunu daha anlamlı kılardı onun adına.

Meraküm
20.01.2010, 23:26
Yahu hemşehrim vefa,vefa tamam da vefa diye proje olmayacak mı,öyle bekleyecek miyiz!1 yılımız kaydı gitti,yazık değil mi?

Balık Baştan Kokar Ötüken Ne Projesi:)