PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akıllı Tahtada Eğitim Başladı

Sivaslilar.Net
18.01.2010, 00:12
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Ulaş İlköğretim Okulu'nda ''Dokunmatik Akıllı Tahtada'' eğitim-öğretim dönemi başladı.
Ulaş Kaymakamı Can Aksoy, okulu ziyaret ederek ''Dokunmatik Akıllı Tahtada'' verilen eğitim-öğretim ile ilgili bilgi aldı. Aksoy, öğrencileri tahtaya kaldırarak derslerle ilgili sorular sordu. Öğrenciler de Aksoy'un sorduğu soruları dokunmatik akıllı tahtada cevapladı.
Kendi öğrencilik dönemlerinde tebeşir ile eğitim gördüklerini anlatan Aksoy, eğitim konusunda yeni nesilin çok şanslı olduğunu, çağa uygun bir eğitim gördüklerini söyledi.
Çağın bilgi ve teknoloji çağı olduğunu ifade eden Aksoy, dokunmatik akıllı tahta çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine teşekkür etti.
Okul Müdürü Engin Tepe ise dokunmatik akıllı tahtadaki eğitimin öğrencileri daha aktif hale getirdiğini söyledi.
Bu tahtada, öğrencilerin bilgiye erişiminin kolaylaştığını, öğretmenin zaman kaybına uğramadan derslerle ilgili daha çok örnekler sunduğunu belirten Tepe, ''Çağımız teknoloji çağı olduğu için, öğrencilerimizin bu çağın altında kalmamalarını, teknolojiden gerektiği gibi faydalanmaları inancı ile sınıflara bu tahtaları koyduk. Ayrıca sınıflarda projeksiyon cihazı ve internet bağlantısı da var'' dedi.
Tepe, bu tahtaların alınmasında maddi desteklerini esirgemeyen Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı İsmail Koçak ve velilere teşekkür etti.
Hürdoğan

LaEdri
18.01.2010, 00:14
Evet tek sorunumz akılı tahtaalrdı,onalr da halloldu.artık SBS birincileri çıkarırız!

goramaz
18.01.2010, 00:18
eiğitim öğretim ekip işidir.. velisinden müdürüne öğrencisine kadar hepsi işin içinde olmalıdır.
öğretmeninden projeksiyon aletini bilgisayarını esirgeyen müdürlerle mi olacak bu iş..

-aynur58
18.01.2010, 02:01
Tebeşir tozu yutmaktan, okullara asetat kalem yetiştirmekten daha iyidir diye düşünüyorum.

Salim58
18.01.2010, 07:46
kara tahtalar ve tebeşirler tarihe karışıyor galiba.

Sivaslilar.Net
19.01.2010, 07:35
Akıllı tahta velilere tanıtıldı

Ulaş İlköğretim Okulu'da öğrencilerin eğitimi için yeni hizmete sunulan ''Dokunmatik Akıllı Tahta'', velilere tanıtıldı.
Ulaş İlköğretim Okulu'nda, yeni yılın ilk veli toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıda, öğrencilerin eğitimi için yeni hizmete sunulan dokunmatik akıllı tahtanın da velilere tanıtımı yapıldı.
Okul Müdürü Engin Tepe, velilere dokunmatik akıllı tahta hakkında bilgi vererek, ''Öğrencilerimizin başarıları için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Öğrencilerimizin başarılı olmasında velinin de desteği çok önemlidir. Velilerin devamlı okul ve öğretmenlerle irtibat halinde olması gereklidir. Okul olarak öğrencilerimizin başarısı için programlar yapmaktayız ve eğitim konusunda planlı gidiyoruz. 2011 planını dahi yaptık ve bu planlar çerçevesinde velilerimizin de destek olmasını istiyoruz'' dedi.
Veliler, hem çocuklarının eğitimi, hem de dokunmatik akıllı tahta ile anlatılanları dikkatle dinledi.

Hürdoğan.