PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızılay' dan eğitime destek

Sivaslilar.Net
19.01.2010, 21:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Kızılay Sivas Şubesi Yahya Kemal İlköğretim Okulunda oluşturduğu kütüphanenin açılışını dün gerçekleştirdi.

Kızılay Sivas Şubesi Yahya Kemal İlköğretim Okulunda oluşturduğu kütüphanenin açılışını dün gerçekleştirdi.

Okul içerisinde hizmet verecek olan kütüphanenin açılışı Kızılay Sivas Şube Başkanı Ünal Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner ve Okul Müdürü Mehmet Açık tarafından yapıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Açık, Yahya Kemal İlköğretim Okulu�nun 2009�2010 eğitim öğretim yılında hizmete açıldığını, 10 şube 122 erkek, 115 kız öğrenci olmak üzere 237 öğrenci ve15 öğretmen ile hizmet ettiğini söyledi.

Mehmet Açık, "Okulumuzun yeni açılmasından dolayı birçok ihtiyacı var, diğer ihtiyaçları İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temin ettik, iki büyük ihtiyacımız daha var, biri teknoloji sınıfı diğeri kütüphane, Sivas Kızılay Şubesinin destekleri ile kütüphanemizi oluşturduk, bu sayede okulumuzun çok büyük bir eksiği giderilmiş oldu" dedi.

Kızılay Sivas Şube Başkanı Ünal Fırat, "İyi bir kitap iyi bir eğitim demek, iyi bir dernek ise iyi hizmet demektir işte bu derneğin adı Kızılay derneğidir" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner ise, bir okulun kurumsallaşması için biraz zaman gerektiğini, Yahya Kemal İlköğretim Okulunun da kurumsallaşması için hep gayret ettiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştiren Fırat ve Taner öğrencilerle birlikte içerisinde bin 200 adet kitap bulunan kütüphaneyi gezdi.

Taner daha sonra kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen ve kitap toplayarak kitaplığın oluşması için gayret gösteren emekli öğretmenlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Memleket Sivas Gazetesi

mehmetacik58
19.01.2010, 21:36
Kütüphanemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.Katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Ali Murat TANER'e,Kızılay şube başkanı Ünal FIRAT'a, kızılay şube müdürü Mehmet Ragıp GÜRER'e,Kızılay Kadın kollarının değerli üyelerine, kitap bağışçılarına ve Türkçe öğretmenimiz Pınar GÖKÇE'ye teşekkür ediyorum.
Mehmet AÇIK
Okul Müdürü

Salim58
20.01.2010, 08:35
Hayırlı olsun emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkürler..

TracyMcGrady58
21.01.2010, 15:03
Hayirli ugurlu olsun. En güzel sekilde kullanmak ve degerlendirmek dileklerimle tüm emek verenlere tesekkürlerimi sunuyorum.