PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lise öğretmenine soruşturma açıldı

Sivaslilar.Net
23.01.2010, 12:25
Sivas ta bir lisede öğretmenin öğrenciyi darp ettiğini iddiası üzerine, soruşturma başlatıldı.

Sivas’ta bir lisede öğrenim gören kız öğrenci E.K nın, geçen hafta okulda görevli öğretmen O.P. tarafından darp edildiği öne sürüldü. E.K ya rapor verildiği, çocuklarının darp edildiğini iddia eden ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bu arada, öğrencinin inançlarından dolayı şiddete maruz kaldığı öne sürüldü.

Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, olayın olduğunun ertesi günü hemen iddiayla ilgili soruşturma başlattıklarını, görevlendirilen 2 müfettişin konuyu araştırdığını söyledi.

Soruşturmanın bugün yarın sonuçlanmak üzere olduğunu ifade eden Taner, iddianın doğru olup olmadığının soruşturma sonunda belli olacağını bildirdi.

Bu arada, lise öğrencisi olduklarını belirten bir grup, Cumhuriyet Meydanı nda konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

ayten58
23.01.2010, 14:08
hiç bir öğrencinin inancı hiç bir öğretmeni yada müdürü ilgilendirmez
onların görevi eğitim vermek dini inançlarına karışmak değil almanyada yada diğer ülkelerde bir sürü türk öğrenciye yabancı öğretmenler eğitim veriyor onlarda darp etsinler o zaman siz türksünüz diye hoşunuza gidermi eğer bu gerçekse tabii.