PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Numune Hastanesinde bir ilk

Sivaslilar.Net
24.01.2010, 00:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas Numune Hastanesinde Sivas`ta bir ilk olan boyun atar damarı stendi operasyonu gerçekleştirildi.

BOYUN ATAR DAMARI STENDİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sivas Numune hastanesinde kardiyoloji kliniği ekibinde görev yapan uzman Doktor Mehmet Mustafa CAN operasyonunun nasıl gerçekleştiğini ve hastanın operasyondan önceki halini ve sonraki halini görüntü eşliğinde anlattı.

Bayılma şikâyetleriyle hastaneye başvuran 79 yaşında olan halk arasında şah damarı olarak bilinen boyun atar damarı stendi operasyonu geçiren Mustafa Ay isimli vatandaşsa operasyonu gerçekleştiren doktorlar teşekkür ederken duygu dolu anlar yaşadı.

Tv58

KAOS
24.01.2010, 00:32
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum.....
Bu kadar da yalan olmaz, Üniversitede yılardır yapılan bir iştir.

sade58
24.01.2010, 00:38
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum.....
Bu kadar da yalan olmaz, Üniversitede yılardır yapılan bir iştir.

Hayret bişey yaa. Peki bu haberi yapanlar, gördüğüm kadarı ile kaynak tv58 olarak verilmiş.
Sanırım tv58 deki habercide bu konudan haberdar, oda ona söyleneni yazmış.
Sizce Numune neden böyle bişey yapıyor? Bunlar Üniversitede böyle bir ameliyatın yapıldığından haberdar değillermi?

Sanırım bu ilk kez değil.

Cley
24.01.2010, 00:40
Sivasta ilk olarak yapıldığı yazılmış ama haberin doğrusu Numune Hastanesinde ilk yapıldıgıdır belki. Bu kadar celallenmeye gerek yok sayın KAOS :)

KAOS
24.01.2010, 00:54
Anlamadığım şu:
Üniversite de bir çok şey Sivas'da ilke kez yapılıyor ama kimse bunun reklamını yapmıyor, böyle şeylerin reklamı yapılmaz. Yaparsın olur biter. Çok nadir ilginç bir hastalık, bir tedavi, bir olay olur çıkar söylersin...
Resmen doktor reklam yapmaya çalışıyor, belki günahını da alıyorum basın yanlış aksettiriyor.
Bu tarz hastalıkla karşılaşıldığında hastaya gerekeni elindeki imkanlarla yaparsın olur biter..
Numune hastanesi bunu hep yapıyor. Kaç defa düzeltme yapmak zorunda kaldılar ama uslanmıyorlar...
Ya gazetecilerin haber yapma gazına geliyorlar ya da bile bile hasta çekmek için bile bile yapıyorlar...

sade58
24.01.2010, 01:13
Anlamadığım şu:
Üniversite de bir çok şey Sivas'da ilke kez yapılıyor ama kimse bunun reklamını yapmıyor, böyle şeylerin reklamı yapılmaz. Yaparsın olur biter. Çok nadir ilginç bir hastalık, bir tedavi, bir olay olur çıkar söylersin...
Resmen doktor reklam yapmaya çalışıyor, belki günahını da alıyorum basın yanlış aksettiriyor.
Bu tarz hastalıkla karşılaşıldığında hastaya gerekeni elindeki imkanlarla yaparsın olur biter..
Numune hastanesi bunu hep yapıyor. Kaç defa düzeltme yapmak zorunda kaldılar ama uslanmıyorlar...
Ya gazetecilerin haber yapma gazına geliyorlar ya da bile bile hasta çekmek için bile bile yapıyorlar...

Bizleri bilgilendirdiğiniz için size teşekkür ederim.
Beni asıl meraklandıran, Sivas sağlık konusunda nerede?
Sivas' ta Sağlık Sektörü ne durumda?
Sanırım ben buna benzer bir soru daha sormuştum, başka bir konuda.